fræk adventskalender

udgivet:

Lav selv en fræk adventskalender – Miss Curious’ juleserie #1

Kære læser

I dag skal det handle om, hvordan du selv kan lave en fræk adventskalender til din partner. Dette indlæg bliver det første ud af fem i min lille juleserie, der skal inspirere dig til at have en endnu frækkere december. På søndag er det første søndag i advent og det vil sige, at du har masser af tid til at udtænke og forberede en sjov, romantisk og fræk adventskalender til din partner. Find inspiration til hvad den skal indeholde her!

Hvad er en fræk adventskalender?

For at lave en fræk julekalender skal du give din partner fire overraskelser, der består af en blanding af sugar and spice, en lille smule naughty og en lille smule nice. Tanken er altså  ar bruge de fire forskellige søndage i advent, som en undskylding for at sætte fokus på dig og din partner. Du kan selvfølgelig vælge at forkæle din udkårne med små gaver af chokolade, parfume eller andet. Men du kan også vælge at lade dig inspirere af mine tankegang.

Brug de fire søndag i advent til at give din partner (og dig selv) lidt pirrende vi-tid i gave!

For selvom julen er dedikeret til hygge og samvær, kan alle dens pligter hurtigt præge din hverdag og give dig mindre tid på den særlige person i dit liv. Du kan vælge at skabe lidt extra tid i kalenderen, ved at planlægge dig lidt ud af de og sætte forkælelse af din partner på din to-do. På samme tid med at en fræk adventskalender giver jer muligheden for at ruske lidt op i tingene og prøve nogle nye ting sammen. Tro mig når jeg siger, at både du og din partner vil sætte pris på det!

Du kan lave en fræk adventskalender på flere forskellige måder:

  • Du finder på fire søde, sjove eller frække aktiviteter til jer. Enten skriver du dem ned og giver ham/hende et nyt kort hver søndag. Eller også nøjes du med at levere dine tanker mundtligt…Eller ud fra handling. Whatever floats your boat!
  • Du taler med din partner om, at I sammen laver en fræk adventskalender. I får på den måde to muligheder hver for at give hinanden en fræk eller sød overraskelse.
Naughty Or Nice Reaction Gif GIF by Gwen Stefani - Find & Share on GIPHY

Inspiration til at lave en fræk adventskalender

Vi har sindssygt mange gode indlæg liggende her på Missgrey. Derfor har jeg her samlet en oversigt over nogle af de artikler, som du kan bruge som inspiration til at lave din egen frække adventskalender.

Sjove og frække oplevelser

En eller flere af de overraskelser, som du kan vælge at forkæle din partner med, kunne for eksempel være at invitere ham/hende ud på en date – med et twist. Jeg har fundet fem forskellige indlæg frem fra gemmeren, med forslag til hvad I skal lave på din date advents gave:

1. Du kan hente inspiration fra Miss Robinsons indlæg, der hedder 6 gode forslag til en hyggelig kærestedag. Der er både noget for den aktive, den kulturelle, den smagfulde, legebarnet, den lunefulde og for den klassiske.

2. Vores kære blogmamma er også kommet med hendes bud på 5 tips til stimulerende parlege, og uden af afsløre for meget kan jeg godt sige, at nogle af dem involvere noget der vibrerer, og det vil helt sikkert pifte date-night op!

3. Vores eksblogger Miss Quinn har virkelig fat i noget med dette indlæg: Prøv det her som forspil, næste gang I er ude at spise. Det er virkelig en ide, som jeg bare SKAL prøve engang, og som helt sikkert vil varme jer under daten.

4. Hvis du er lidt mere modig, kan du få inspiration fra mig, til at invitere til en hel ny og speciel oplevelse for din partner og dig. Læs med her: Det skal du vide om din første gang på swingerklub.

5. Miss Robinson er på banen igen og fortæller i dette indlæg: Datenight – Sådan puster vi nyt liv i parforholdet, hvordan Mr. Handy og hende og holder gang i parforholdet.

Spice forspilet op

Et andet forslag til en fræk adventskalender gave er at spice jeres forspil lidt op. Du kan læse fem forskellige indlæg nedenunder, der indeholde EN MASSE gode og kreative ideer til lige netop dette! Se bare:

6. Pirrerede og intimt forspil anyone? Så læs med her Sådan bruger du fjer og flogger til intimt forspil – Måske Miss Robinsons indlæg kan sætte gang i jeres sanser.

7. Miss Milf kommer her med hele 7 gode råd til et fantastisk forspil, som er yderst kreative og frække, bedøm selv!

8. Missgrey redaktionen kommer her med et simpelt trick, der gerne skulle gøre tricket: Bedre sex: Der skal du bruge et blindfold.

9. Miss R har virkelig mange frække ideer til at peppe sexlivet op med! Læs med her: Frækt forspil til manden – Sådan forkæler jeg Mr. Handy hvor hun afslører flere af sine hemmelige tips og tricks.

10. Vores eksblogger Miss Felicity har skrevet et meget detaljeret og nyttigt indlæg om hvordan du mestre at give din partner Erotisk massage. En perfekt overraskelse til din partner, som vedkommende med garanti vil elske!

Film Love GIF by Fifty Shades - Find & Share on GIPHY

Extra forkælelse til ham

Du kan enten tilføje noget extra ”kink” efter dit forførende forspil.. Eller du kan give ham extra forkælelse en anden søndag i din frække adventskalender! Husk at du selv vælger, om du skriver dine frække overraskelser på et kort. Fortæller din partner om din planer. Eller lave en pakke med nogle af de frække sager din gave kræver, som fx et blindfold. Få inspiration til at forkæle ham her:

11. Missgrey redaktionen har forfattet denne fyldestgørende guide; Handjob – den ultimative guide, som kommer hele vejen rundt om denne svære kunst at give et godt handjob.

12. Også her kommer Miss Robinson sig ud med endnu en kreativ ide: Onani med perlekæde – Sådan gør du og din partner. Mon ikke det ville give jer begge en meget fræk søndag!

13. I dette gæsteindlæg fra godinsengen.dk: Den store blowjob guide, får du hele 7 fantastiske steps til, hvordan du udføre lækker oralsex til ham.

14. Der findes nogle frække og smarte tricks til at drive din mand til vanvid, for at lære mere om nogle af dem så Miss Vanillas indlæg: Sådan giver du ham kraftigere orgasmer.

15. Miss Robinson deler åbent og ærligt ud om emnet: Når mænd har glæde af analsex anal tilfredsstillelse. Her får du lidt anerledes inspiration til stimulering af din mand.

Extra forkælelse til hende

En af søndagsoverraskelserne bør også handle om forkælelse af kvinden. Uanset om du vil finde på alle adventsgaverne, eller I har delt de fire søndage op mellem jer, så fortjener I begge noget extra nydelse. Jeg har her samlet fem indlæg, der handler om forkælelse og forførelse af hende. Enhver kvinde vil forgude sin partner efter en af disse kærlige behandlinger:

16. Vores eksblogger Miss Felicity giver dig her Orgasme råd: Sådan får hun den bedste orgasme nogensinde, der indeholder 3 solide orgasme tips fra hendes fyr Mr. Grey.

17. Miss Vanilla giver dig her de bedste tips til oralsex til hende, læs med her: Sådan giver du hende den bedste oralsex.

18. Der findes midler derude, der gør det endnu nemmere at slå benene væk under kvinden.. Kærlig økologisk orgasme gel – forkæl din klitoris er en af dem!

19. Vores young mama Miss Milf kommer i dette indlæg Mænd: Sådan slår i benene væk under hende med hendes bud på, hvad der skal til for at fastholde hendes interesse.

20. Miss Vanilla fortæller her om et stykke legetøj, der er orgasmegaranti på for de fleste. Se det her: Skal du give hende en orgasme i julegave?

Christmas Present GIF by Gwen Stefani - Find & Share on GIPHY

Fræk udklædning, rollespil og/eller forførelse

En fantastisk måde at forføre din mand på, er at eksperimentere med sexet lingeri og kinky kostumer. Det vil også få dig til at føle dig extra sexyyyy. Men det kan være lidt svært at komme i gang, for der er SÅ mange forskellige frække outfits at vælge i mellem! Her på missgrey har vi flere inspirerende indlæg, dedikeret til at forføre din partner, se selv:

21. Husk at forføre din mand er skrevet af Miss Robinson og handler om, hvad der får de fleste mænd op af ringe.

22. Miss Vanilla udgav sidste år et fantastisk indlæg, der passer lige ind i denne årstid, læs med her Sådan giver du ham julestrip han sent glemmer.

23. Læs: Den store kostume guide – sexet kaninkostume for at lære mere om, hvorfor et kaninkostume er sexet og hvordan du bruger det i praktisk.

24. Den store kostume guide – sexet sygeplejerske er andet indlæg af Miss Vanilla i kostumernes tegn. Læs her mere om hvordan du forføre din mand iført de hvide kitler.

25. Miss Robinson har kastet sig ud i Rollespil og forførelse som sexet skolepige og fortæller her, hvordan det gik.

Nye godter til godteskuffen 

En fræk adventskalender er ikke komplet uden en eller anden form for voksenlegetøj! Der findes et ton af anmeldelser og guider af sexlegetøj her på sitet. Jeg har samlet fem forskellige indlæg til både kvinden og manden nedenunder:

26. Først og fremmest, kunne du godt tænke dig at tilføje frækt sexlegetøj til dit sexliv? Og ved du ikke, hvordan du for din partner med på det? Så guider Miss Robinson dig her: Sådan tilføjer du sexlegetøj til dit parforhold.

27. Jack the D var min aller første dildovibrator, og jeg har ham stadig i skuffen. Han er en fantastisk fyr og svigter aldrig på orgasmefronten: Sinful rabbit vibrator – Den bedste på markedet?!

28. Miss Vanilla præsentere her noget frækt og anderledes legetøj, som der kan fyre op for julehyggen. Se med her: Frække ting til under juletræet eller det nye år.

29. Denne sag kan både bruges til ham eller hende. Det handler bare om at være glad for vibrationer og have et åbent sind. Læs med her: Anal fantasy power beads – til begyndere.

30. Mangler du lidt frækt til din mand? Der findes flere forskellige pirrende onani produkter derude, der gør hanjobbet lidt sjovere. Læs om en af dem her: Guiden til Tenga Egg onaniprodukt – Det bedste handjob.

Udforsk nye seksuelle universer

Din frække adventsoverraskelse til din partner kan også være en dør til at udforske nye seksuelle universer sammen. Her har jeg samlet flere forskellige indlæg om BDSM, bondage og extra kinky sexlegetøj:

 31. Du kan starte med at tjekke Missgrey redaktionens BDSM sex for begyndere – De ULTIMATIVE guide ud. For at få inspiration til, hvordan du kan kinke en ganske almindelig søndag op.

32. Du kan også overraske din partner med sexlegetøj i blid bondage style. Læs vore guide her: Det bedste sexlegetøj fifty shades: Den ultimative guide.

33. I denne Bondage guide – Sådan kommer du i gang, der både er forfattet af Miss Fox, Miss Robinson og eksbloggeren Miss Felicity, får du både en how-to og en fræk historie med bondage til inspiration.

34. Miss Robinson tester noget seriøst BDSM legetøj, som måske kunne være noget for dig og din partner? Læs med her: BDSM og kinky fuckery – Vi tester benspreder.

35. Et mere uskyldigt krydderi, hvor I ikke skal bruge andet end hinanden og jeres munde, er at eksperimentere med noget dirty talk. Læs med hvordan I gør her: Sådan pifter i sexlivet op med dirty-talk.

Sådan sammensætter du din frække adventskalender

Jeg håber du fandt noget inspiration til at lave din egen version af en fræk adventskalender! Her vil jeg lige komme med et eksempel på, hvordan du kan vælge at sammensætte den. Som du enten kan låne, eller bruge som inspiration til at lave din egen:

Første søndag i advent

  • Date med happy ending: Start ud med at invitere din partner ud på en anerledes date. Få inspiration til dette mellem nummer 1-5. Hvordan du afslutter daten er heeelt op til dig.. Få eventuelt inspiration til at spice sexy-time op mellem nummer 5-25.

Anden søndag i advent

  • Forkæl din partner: Brug anden søndag i advent til at forkæle din partner extra meget. Start for eksempel med at give din partner en erotisk massage som i nummer 10, og mix den eventuelt med en af de andre ideer derefter…

Tredje søndag i advent

  • Forkælelse af dig selv: Om din partner dedikere denne søndag til dig eller du selv gør, er fuldstændig op til dig/jer. I kan for eksempel købe noget lækkert nyt sexlegetøj til samlingen (Få inspiration mellem nummer 25-30). Eller du kan vise din partner en af artiklerne, og foreslå I skal prøve det. Måske du vil have en erotisk massage eller en ny vibrator? 

Fjerde søndag i advent

  • Forførelse og udklædning: På den sidste søndag i advent kan du finde noget frækt lingeri frem eller købe et sexet kostume (fx uartig nissepige). Du kan give din partner noget øjenguf, strippe eller I kan kaste jer ud i noget rollespil sammen. Der findes en masse spændende muligheder. Du kan læse en af vores guider til dette mellem nr. 20-25.

Hvad skal der ske i Miss Curious’ juleserie?

Resten af mine indlæg i år er dedikeret til, at inspirere dig til at have en ekstra fræk og dejlig december. For som jeg tidligere har skrevet, har julen været hjerternes fest længe nok.. Nu er det tid til, at der kommer et nyt organ i fokus (wink wink). Julen er nemlig lige præcis, hvad du gør den til!

I år er mit eget fokus på extra me-time og hygge under dynen med Mr. Unexpected. Hver tirsdag kan du glæde dig til et nyt og spændende indlæg i Miss Curious’ juleserie. Måske endda også et til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til ham, så du har mere overskud til at nyde ham. Men bare rolig der kommer også inspiration til dig, som er solo!

Derudover vil jeg også anmelde Sinful Deluxe Julekalenderen, og afsløre nogle af de godter, der gemmer sig bag lågerne. Og så har jeg heller ikke røbet for meget! Denne gang var mit indlæg mest henvendt til parret. Men hey, du kan du også sagtens lave en fræk solo adventskalender, ved at have fokus på at forkæle dig selv extra meget?

Tak fordi du læste med! Jeg håber, at du fandt inspiration til at kaste dig ud i at lave en fræk adventskalender. Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Se Også