sex med viagra

udgivet:

Når mænd har glæde af analsex og anal tilfredsstillelse

Jeg ved ikke hvorfor analsex til mænd er sådan et enormt tabu i de mandlige kredse. Når jeg nævner anal tilfredsstillelse til mænd i min omgangskreds, vrænger de fleste på næsen. Vi taler simpelthen om, når mænd godt kan li´ at blive tilfredsstillet seksuelt i og omkring deres dertil indrettede.

Analsex til mænd, handler jo om prostatakirtlen

Ca. 5 cm oppe i anus, på den side der vender ud mod maven, sidder en lækker lille kirtel kaldet prostatakirtlen. Denne lille kirtel er ENORMT følsom og elsker seksuel stimulering. Mange mænd kan opnå en crazy orgasme, udover udløsning, når kirtlen stimuleres. Mænd kan have stor glæde af analsex og anal stiumlering, og flere burde kaste sig ud i legen, det vil helt sikkert blive overrasket. Jeg kommer altid til at tænke på filmen “Road Trip”, hvor Sean William Scott seriøst får malket sin prostata på en sæddonorklinik. (se evt. youtube klip herunder – den er grineren)

Kvinder har ikke sådan en kirtel, men kan sagtens opnå anal orgasme ved pentrering og stimulering. Det kræver dog, at man begynder i det små og stille og roligt bygger på. Man maser ikke bare pikken eller butt plug op i nummi i første forsøg. Det vil jeg ikke komme så meget ind på, for her har Miss Vanilla skrevet op til flere indlæg om analsex og hun har også lavet en super guide for begyndere. Du kan købe den på linket herunder.

Mænd har glæde af analsex: Hullet er ikke kun for bøsser!

Mange mænds reaktion på spørgsmålet “modtager du analsex”, er for det meste. “Nej, det er kun bøsser der benytter det hul! eller Nej, det hul er kun til at klemme noget ud af, ikke ind!” Det fortæller mig, at de ikke aner, hvad de går glip af. For jeg mener virkelig, at de går glip af noget virkelig lækkert. Mr. Handy har heller ikke altid skænket modtagelse af analsex en tanke, det er forholdsvis nyt i vores forhold. Hans seksuelle erfaring fra tidligere forhold, har aldrig været i og omkring anus, det var først da Miss Robinson kom ind i billedet. Indenfor de sidste 4-5 år, har vores forhold til analsex udviklet sig med raketfart.

Læs også Miss Robinson: Engang var jeg analforskrækket!

Rimming og butt plugs

Jeg har i mange år været analforskrækket pga. en virkelig dårlig oplevelse med analsex, i et tidligere forhold (læs mit indlæg i linket ovenover). Det gik helt galt! Derfor havde jeg nægtet mig selv og lukket helt af for tanken om, at skulle have noget som helst op i nummi igen. Heldigvis er jeg kommet på andre tanker. De bedste orgasmer sidder analt. Men at Mr. Handy også skulle få smag for det, er en helt anden snak. Det er kommet gradvist, og som begyndelse lidt rimming, når jeg alligevel var på blowjob besøg. Jeg elsker at tilfredsstille ham med tungen, både på mellemkødet, omkring nosserne og rundt om anus. Jeg fornemmede hurtigt ud fra hans støn og lyde, at det var bestemt noget han godt kunne li´. En dag kastede jeg mig ud i, at stikke en lillefinger, godt smurt ind, og forsigtigt tilfredsstille ham analt. Han trak sig ikke, han stoppede mig ikke, men jeg fik lov. Her startede endnu et nyt kapitel i vores sexliv.

Vi læste en del om analsex, hvordan vi skulle starte og hvad vi skulle være obs på, alt sammen, så vi ikke ville få en negativ oplevelse.

Der skulle alligevel en del gange til, før han fik lov til at stikke sin, godt veludrustede javertus, ind i mit nummihul. Men da vi fik styr på det, ville mere have mere. Pludselig havde vi et hul mere at lege med, ikke skidt, når vi var på den tid af måneden, hvor de røde soldater var på besøg. Skuffen med anal sexlegetøj blev virkelig opgraderet. Både udstyr med og uden brummer. Når vi virkelig skal analsexe, hives alt udstyret frem, og Mr. Handy bliver godt pyntet med både penisring og butt plugs med og uden brum. Han kan li´ det hele, så længe det ikke er for store butt plugs, så langt er vi dog ikke gået….. endnu.

En af de prostata plugs Mr. Handy virkelig sætter pris på, er LELO Bob Prostata Plug.

Selvom det er en “begynder plug”, er den stadigvæk super også som øvet. Pluggen kommer i en fin lille sort æske, og med en flot sort satinpose til opbevaring. Pluggen er lavet af medicinsk silikone, og er blød og fleksibel i brug. Bob er udstyret med et lille rundt håndtag man kan stikke sin finger ind i, der gør, at den er nem at bruge. Både solo og som par. Bob kan også indføres og bæres ved samleje, det styrker nydelsen og tilfredsstillelsen. Længden på Bob er tilpas, så den stimulerer prostata også kaldet mandens G-punkt. Mr. Handy anbefaler, at man ALTID bruger vandbaseret glidecreme for optimal nydelse, ellers kan det godt gøre lidt nas, når den skal op og evt. i bevægelse. Du kan forkæle din mand, og købe din helt egen Bob herunder,

Når det summer og brummer

Det er også lækkert, når der er lidt brum i underetagen, specielt når det kan tilfredsstille os begge på én gang. Hvis ikke du har forsøgt dig med en vibrerende penisring, så er det på tide. Der findes et HAV af penisringe, både med og uden klit vibrator. Vi har prøvet en del og ødelagt en del, men heldigvis er de så billige, at du ikke græder snot, når der ryger en i kampens hede. En penisring med vibrator, kan bruges på flere måder, bl.a. kan Mr. Handy godt li´, når han vender den om, så den vibrerer under pikken ved nosserne. Men lige den model vi har testet, har en lille flap til klitten som virkelig giver en dejlig snurren for os begge. Desværre kunne den ikke nå op til min klit. Kvinder er forskellige i størrelser, så det udelukker ikke, at den sagtens kan være stimulerende for andre.

Marc Dorcel Power Clit Vibrerende Penisring

En fiks lille sag, lavet af silikone, og skal placeres rundt om roden på penis. Som alle andre penisringe, hjælper den ham med at opnå en fastere og mere fyldig erektion. Det er til stor glæde for både kvinde og mand. Der sker i hvert fald noget med Mr. Handys udstyr, når han trækker penisringen på, både i omkreds og længde. Mums! På vibratoren sidder en lille tænd og sluk knap, så vibrationerne går i gang. Der er en styrke i vibratoren. Penisringen er nem at “monterer”, og skal blot vaskes bagefter. Det er en god starter, hvis du gerne vil have både effekten af penisring og vibrator. Du kan shoppe løs i linket herunder, og kr. 79,- er til at overkomme!

Marc Dorcel Power Clit Vibrerende Penisring

 

Mænd har glæde af analsex
Se den her – penis ring med vibrator

Analsex er for alle, og hvis du opnår at udføre kunsten uden for meget besvær, vil de fleste opleve en enorm tilfredsstillelse. Vores råd til begyndere er, læs på lektien. Sæt jer ind i, hvad I vil opnå og hvem der gør hvad. Tag det stille og roligt, ingen hast. Start med at kærtegne omkring anus, og find ud af, om det overhovedet er noget for jer. Det tager tid, og kræver tålmodighed. Men vigtigst af alt – MASSER AF VANDBASERET GLIDECREME!

YOLO Miss Robinson

Se Også