bondage-guide-sådan-kommer-i-igang

udgivet:

BONDAGE guide – Sådan kommer du i gang

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I denne guide skal du blive klogere på bondage. Bondage er super frækt og sensuelt at inddrage i sexlivet. Her kan du lære at binde din partner, og give din partner fuld nydelse, mens du pirrer og leger.

For at udføre bondage, ser vi nærmere på disse produkter:

Bondage guide til hjemmebrug

Efter udgivelsen af Fifty Shades of Grey, er det som om, at mennesker over hele verdenen for alvor har fået øjnene op bondage. Faktisk er det en af de mest udbredte fetishes i hele verdenen. Selvom ordet lyder komplekst, er der tale om noget så simpelt som frække bindelege, hvor den ene part er bundet i forbindelse med sex.

I dette indlæg kommer du til at læse om:

 • Hvorfor bondage er frækt – Af Miss Felicity (Tidligere blogger på Missgrey.dk)
 • Bondage – Sådan kommer du i gang – Af Miss Robinson
  • Miss Robinson’s personlige erfaring med bondage
  • Beskrivelse af de forskellige typer af bondage
 • Personlig historie: Min første gang med bondage – Af Miss Fox

Flirter du ligesom mange andre med tanken om at eksperimentere med bondage sammen med din kæreste eller sexpartner? Så læs med her for at lære, hvordan I kommer i gang!

Bondage guide

Bondage – hvorfor er det frækt?

Af Miss Felicity

Personligt startede jeg ud med bondage længe før, at jeg stiftede bekendtskab med Christian Grey og Anastasia Steele.

Faktisk har jeg fantaseret om at være bundet under sex ligeså længe, jeg kan huske. Derfor var det heller ikke helt tilfældigt, at jeg købte et par pink plyshåndjern sammen med min første kæreste. Selvom oplevelsen med plyshåndjernene på ingen måde levede op til mine forventninger, kunne jeg simpelthen ikke slippe tanken om, at det kunne være frækt at blive bundet.

Et par år senere fik jeg lov til at prøve bondage for alvor

…sammen med Masteren. Sammen med ham formåede jeg at slippe kontrollen fuldstændig, når han bandt mig fast til spiseborde og træstammer med reb, manchetter eller strips.

MASTERENS UNIKKE FÆRDIGHEDER MED REB, HAVDE HAN FRA SIN TID SOM SPEJDER.

Selvom Masteren ikke havde erfaring med bondage, før han prøvede det sammen med mig, har jeg ikke mødt andre, der har været i stand til at fiksere mig på samme måde som ham. Han gjorde mange af mine frækkeste fantasier til virkelighed, hvor bondage var en af dem.

Grunden til, at jeg synes, det er frækt at være bundet, er, at jeg tænder på at blive domineret seksuelt

Når jeg er bundet på hænder og fødder, bliver mandens magt over mig ikke større. Uanset hvor meget jeg kæmper imod, kan jeg ikke komme fri. Jeg kan ikke gøre andet end at tage imod. Han kan gøre med mig præcis, som han vil, og jeg elsker det!

Derudover bevæger jeg mig meget, når min krop begynder at bygge op til orgasme, hvilket sommetider kan forhindre mig i at opnå en intens orgasme. Derfor får jeg også nogle af de vildeste orgasmer, når jeg er bundet – simpelthen fordi jeg ikke kan bevæge mig væk fra dem, når det føles en lille smule overvældende.

Selvom jeg ikke længere har et forhold til Masteren, er jeg ikke stoppet med at eksperimentere med bondage. Tværtimod! Mr. Boyfriend lænker mig ofte med et par handcuffs, når vi dyrker sex. Derfor var vi begge to yderst spændte, da vi sidste weekend skulle tage legen op på et helt nyt niveau, da vi havde fået et stykke nyt sexlegetøj, som skulle afprøves.

Miss Felicity tester Fifty Shades of Grey bondagesæt

I forhold til bondageudstyr har jeg som sagt lagt krop til en del forskellige ting gennem tiden. Men her i weekenden var det altså første gang, at jeg skulle prøve en form for udstyr, der rent faktisk er designet til formålet. Her taler jeg om et kryds bondagesæt til sengen fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion. Se produkt her – og læs min personlige oplevelse med produktet nedenunder. (PRIS: 359 kr.)

Fifty Shades “kryds-bondage-sæt” til sengen

Bondage guide

 

Min personlige oplevelse med bondage sættet

“Mr. Boyfriend og jeg flår ivrigt pakken op i fællesskab for at komme i gang med at prøve det nye Fifty Shades of Grey Keep Still Bondagesæt. Jeg hænger det specialdesignede skilt på døren. Ikke fordi der kommer nogen, men fordi jeg synes, det er en sjov detalje. Herefter læser vi manualen grundigt igennem, så vi er sikre på, at vi monterer bondagesættet HELT rigtigt. Det viser sig at være meget simpelt, eftersom vi har en dobbeltseng uden en revne, hvilket gør, at sættet passer helt perfekt i målene. Endelig er vi klar til at komme i gang!”

Jeg ligger mig på sengen, så Mr. Boyfriend kan spænde manchetterne rundt om mine håndled og ankler.

“Inden længe ligger jeg bundet til sengen. Mine arme og ben er spredt. Jeg forsøger at vride mig fri, men manchetterne sidder virkelig godt fast. Jeg kigger ned af min nøgne krop, hvorefter mine øjne møder min kærestes liderlige blik. Han læner sig ned over mig og kysser min hals, mens hans hænder vandrer rundt på hele min krop. Jeg løfter underkroppen for at signalere, at jeg er klar til ham. Men Mr. Boyfriend er ikke færdig med mig. Han giver mig blindfold på, inden han begynder at kysse mig over det hele. Jeg forsøger at kæmpe imod hans intense kærtegn, men bondagesættet tjener sit formål til fulde. Jeg har aldrig været bundet så godt fast og haft det så behageligt på samme tid. Jeg giver mig hen og stønner af nydelse. Begæret ender med at overmande Mr. Boyfriend, hvilket resulterer i, at han ligger sig til rette ovenpå mig og trænger op i mig, mens jeg stadig er bundet på hænder og fødder. Han knepper mig hårdt og længe, inden han afslutter på overraskende vis ved at tage mit blindfold af og komme mig i ansigtet for første gang nogensinde.”     

Bondage Bindesæt

Bondage sæt vs. bondage reb

Allerede efter min første oplevelse med Fifty Shades of Grey bondagesættet vil jeg helt klart anbefale både nybegyndere og garvede bondageudøvere at prøve det. Med dette bondagesæt behøver din kæreste nemlig ikke at have været spejder eller sømand for at kunne binde dig ordentligt, hvilket kan være en virkelig stor fordel at være, hvis I vælger at prøve bondage med reb. Ved anvendelse af bondagesættet får du i stedet en mere enkel løsning med velcro og manchetter. Samtidig er manchetterne overraskende behagelige at have på, så du kan sagtens vride dig af nydelse uden at lave brandsår på dine håndled og ankler, hvilket kan ske ved brug af reb.

Bondagesættet er lavet i mørke farver og rå materialer, som gør det mindst ligeså frækt at bruge som almindelige reb.

Desuden behøver du overhovedet ikke at være bange for, at du kan kæmpe dig fri af manchetternes stramme greb, for det er absolut ikke muligt, hvis bondagesættet er monteret rigtigt. Derudover er der to forskellige måder, du kan blive fikseret på, så der er mulighed for at afprøve en række forskellige stillinger, selvom den ene part er bundet. Der er også mulighed for, at din partner kan give dig en god omgang smæk, mens du er bundet fast. Det er kun fantasien (og stop-ord), der sætter grænsen for, hvad I kan gøre med dette bindesæt.

Bondageudstyr til privaten

Hvis ikke et bindesæt er nok for dig/Jer, så har vi fundet nogle andre favoritter, som man kan bruge. Du kan vælge enten “bare” at købe et par håndjern og nogle kildefjer, men hvis du ikke gider at småkøbe udstyr løbende, så er der også nogle gode bondagesæt med mere udstyr end bare bindereb. Herunder har vi to favoritter, som du kan se nærmere på.

Sinful Tie Me Up: Udstyr til begyndere indenfor bondage

Sinful Tie Me Up Bondage

 • Æsken indeholder det du skal bruge til BDSM (bondage)
 • Tilpasset begyndere og til blid udførelse af bondage
 • Indeholder: Blindfold, bindebånd, bondagetape, brystklemmer og en flogger
 • Der er en lille guide med, som beskriver produkterne
 • Koster normalt 249 kr. 
 • Billig pris for at få basisudstyr til bondage – vi kan klart anbefale den

Fifty Shades Freed Pleasure Overload Parsæt: DELUXE udgaven

Fifty Shades Bondagesæt

 • Åh gud. Vi ELSKER dette sæt (fordi det bare udstråler luksus og pleasure)
 • Til alle Fifty Shades fans – om man er kvinde eller mand
 • Her får man kvalitet og lækkert design
 • Det er et plus, at udstyret ligger bag låger. På den måde fungerer pakken som små overraskelser til brug løbende
 • Indeholder: Pirringsfjer, Læderflogger med karabinhage, Satin blindfold, satin opbevaringspose, manchetter, bullet vibrator, silikone bækkenbundskugler, silikone analplug, penisring med vibrator og metal brystklemmer. 
 • Prisen er lidt dyrere og normalt på: 749 kr. 

Begynder bondage – Sådan kommer du i gang

Af Miss Robinson 

Bondage er ikke kun håndjern med lyserød plys og gaffatape, det er meget andet end det. Bondage handler også om ultimativ tillid og overgivelse til din partner. Du er bundet, fikseret, blottet og sårbar for hvad der måtte komme, du er 100% i din partners magt. Tænder tanken dig? Og har du mod på at begive dig ud i bondage? Så læs med.

Bondage, Fifty Shades viste os vej

Min nysgerrighed for bondage kom helt klart, efter at have læst Fifty Shades of Grey bøgerne. Hele BDSM universet vækkede mig, og Mr. Handy, fra en trance af kedelig pligtsex uden inspiration. Vi var kørt fast i sexlivet, der gik lang tid imellem og det trængte til et friskt pust. Det skal jeg love for det fik. Ikke bare et friskt pust, men et helt nyt sexliv der førte os HELT andre veje, end vi nogen sinde havde forestillet os. Hvis du har læst med, kender du historien om min stress nedtur og hvordan jeg kom tilbage til virkeligheden igen. Hvis ikke, så kan du læse lidt med HER.

Da jeg havde læst Fifty Shades of Grey bøgerne, satte jeg Mr. Handy igang med dem – han var lige så begejstret som jeg. Nu skulle der ske noget i vores sexliv! Det var BONDAGE og BDSM vi skulle eksperimentere med.

Underkastelse, submissiv og dominant

Du behøver ikke det vilde playroom med BDSM kryds, anordninger i loftet eller kroge alle vegne. Bondage kan sagtens holdes i sengen med enkle hjælpemidler. Som fx. det smarte kryds bondagesæt til sengen. Det vigtigste er, at din partner er med på legen, så tag en god snak, inden I begynder at lege. Bondage behøver heller ikke være det helt store setup med submissiv/dominant roller. I kan også blot bruge det som forspil i den pirrende og intense skala. Idet I vælger at binde hinanden, træder I det første skridt ind i et univers, hvor mere vil have mere. I bliver nysgerrige og udvikler legen gang for gang. Det handler om TILLID og husk ALTID et STOP-ORD. Legen kan blive intens, så det er vigtigt at du og din partner kender grænserne. STOP-ORDET skal kun bruges, hvis grænserne overskrides og det bliver for meget. Vælg fx. Kokos eller cykel som stop-ord.

Bondage med manchetter

Der findes virkelig mange forskellige muligheder, når det kommer til manchet bondage. Det smarte ved manchet bondage er, at der sidder karabinhage på, så du kan laver flere kombinationer og sammensætninger. Hvis du har en sprederbar, kan du hægte håndleds manchetten fast til en ben sprederbar – både frontfikseret og bagfikseret. På billedet ovenover, er hun bagfikseret med manchetsæt. Når både ankler og håndled er fikseret, er det ikke meget at gøre, andet end at underkaste sig og nyde hvad ens partner nu tilbyder af tilfredsstillelse. Det er kun fantasien der sætter grænser, da karabinhagerne kan sættes fast til ALT. Manchetter en en form for blød håndjern, hvis du ikke vil have hård jern omkring håndleddet eller anklerne.

Køb manchetter her: Fifty Shades of Grey manchetter

Bondage med reb

Hvis I vælger at kaste jer ud i reb-bondage, er det en god idé lige at få styr på basis knuder, stik og knob. Vigtigst af alt, husk at have en saks på natbordet, hvis nu det skulle gå helt i hårdknude. Ellers kan jeg anbefale “The Twisted Monk” på Youtube, der viser på sin kanal, hvordan du binder UDEN at komme galt afsted. Her kan du finde både standard kunder, men også de mere avancerede rebkunstværker. Rebbondage kan også gøres som Christian Grey fra Fifty Shades praktiserer på Anastasia, hvor han binder hende til sengestolperne. Eller med sit slips til sengen. Prøv jer frem, men husk at bruge de rigtige bondagereb.

Køb reb her: Fifty Shades Freed -Silkereb

Japansk Shibari/Kinbaku bondage – Erotisk bondage

Shibari bondge, Kinbaku eller erotisk rebkunst som jeg også vælger at kalde det, er en boldgade helt for sig selv. Da Mr. Handy og jeg var på Erotic World Messe i Valbyhallen her i starten af april, var der en stand, vi hang lidt fast ved.  En af de få danskere der har specialiseret sig i Japansk Bondage og Erotisk Bondage, er Seeker73. På messen havde han sit eget lille hjørne, med opbygget metalkonstruktion, til at binde og hænge op i. Tilskuere havde mulighed for at få tips, demonstration og mulighed for at prøve at mærke rebene blive bundet på kroppen. Det handler nemlig om intimitet, erotik, seksualitet og nærvær mellem to personer. Rebene bindes på kroppen i mønstre i og omring de erogene zoner, og nogle med ophængning frit i luften. Japansk bondage er ikke noget du lige skal kaste dig ud i, her vil jeg foreslå, at du får lidt undervisning først.

Jern mod huden

Selvfølgelig er der også håndjernene. Cuffs findes i mange afskygninger. Både uden og med plys. De fås også med kæder mellem, så længden kan justeres. Tommelfinger håndjern og selvfølgelig strips eller Zip Tie cuffs. Hvis du er til den bløde udgave, laves de også i silikone. Det kulde og hårde jern mod huden, sætter mærker på huden, hvis du vrider dig for meget, så det kan også være vildt ophidsende. Det er ultra svært at forholde sig i ro, når orgasmen ruller ud i kroppen og du er fikseret. Husk at lægge nøglen i nærheden, så både du og din partner har mulighed for at nå den, jeg har hørt sjove historier om personer iført håndjern og fiksering til seng eller lign. der er strandet og ikke kan komme fri. Ikke en situation jeg ønsker at finde mig selv i, på noget tidspunkt. Fnis.

Mine Mc GIF - Find & Share on GIPHY

Læs også: Fifty Shades of Grey sexlegetøj – Den ULTIMATIVE guide

Yes… du vil Fifty Shades BDSM

BDSM er bestemt en super måde, at udvide sit sexliv lidt i en anden retning. BDSM kan åbne en masse muligheder, du ikke lige havde forestillet dig ville tænde dig. Det behøver ikke være voldsomt og ekstremt, det vælger du selv. Jeg vælger at kalde det BDSM Light, for det er en kategori alle kan forholde sig til. Mange har også begrænsninger, når det foregår derhjemme, og specielt hvis det er smerten du tænder på. Er du pakket ind i et lille soveværelse, kan det også være svært at udøve mange af de fornøjelige redskaber der findes i det mørke univers. Derfor er en swingerklub bestemt en super løsning, hvis du vil udleve de mere ekstreme lege. Fx. SM, Breath control, Fetich lege osv. Her findes der ligesindede der kan guide, hjælpe og demonstrerer for dig og din partner.

Jeg håber med dette indlæg, at du er blevet lidt klogere på bondage, og har lyst til at kaste dig ud i projektet med din partner. Skulle du have spørgsmål eller noget at tilføje til mit indlæg, er du velkommen til at skrive på: missrobinson@missgrey.dk

Læs også: BDSM og kinky fuckery – vi tester benspreder sexlegetøj.

Bondage for allerførste gang (Storytime)

Af Miss Fox

En ting jeg faktisk aldrig har tænkt jeg ville kaste mig ud i er bondage. Det er måske fordi jeg har alle mulige forstillinger om gag-balls, læderpiske, reb og hardcore sex, hvilket aldrig rigtig har tiltalt mig. Nu er det bare sådan, at jeg har mødt en fyr, som tænder en del på dominans. Vi havde været sammen et par gange, da han pludselig så mig i øjnene og sagde ”kunne du tænke dig at blive bundet?”

Bondage for allerførste gang: Der gik jeg helt i sort

Jeg ville jo ikke sige nej, for jeg føler da, at det er en form for tillidserklæring, at han vil dele sine fantasier med mig. Jeg tror dog godt han kunne fornemme, jeg ikke var helt i humør, og vi snakkede ikke mere om det resten af aftenen. Jeg gik dog i nogle dage og tænkte over det, og så besluttede jeg mig for at sige ja til at prøve det med ham. Jeg vil gerne være åbensindet, og hvem ved, måske er det i virkeligheden helt vildt frækt?

Jeg fik alligevel dårlige nerver da jeg pludselig sad i hans seng

Han stirrede på mig med et (meget!) ivrigt blik, og var vist klar til at kaste sig ud i det med det samme. Der var intet læder, piske eller andet. Kun et rødt foret ”reb” til at binde mine håndled med. Det gjorde han så, og det var egentlig OK. Jeg sætter selv meget pris på bevægelighed, og jeg kan godt lide at dominansen mellem mand og kvinde er nogenlunde ligeligt fordelt. Altså at vi begge kan tage styringen under samlejet. Det kunne jeg ikke rigtigt her, hvilket nok var dét, der var sværest at vænne sig til.

Han startede med at binde mine håndled

Det gjorde han ret godt, jeg kunne i hvert fald ikke få hænderne fri, selv hvis jeg ville! Overrasket spurgte jeg om han havde gået til spejder, men næh nej, han har luret teknikken fra porno. Tænk, en mand der ser porno grundet research! 😉

Han slikkede mig og gav mig finger – og det er jo altid dejligt, så so far so good. Derefter gav jeg ham et blowjob, hvilket ikke er helt nemt uden hænder! Men det var faktisk meget sjovt at prøve. Man kan jo betragte det som en slags øvelse i at give blowjobs, hæhæ. Det var i hvert fald meget tydeligt at han selv tændte på det.

Han bad mig ride ham, og det var nok det sværeste. Med hænderne bundet bag ryggen, begyndte jeg at ride ham.

Jeg plejer at holde mine bryster, når jeg rider, for jeg synes ikke det er så sexet at de bare hopper rundt. Det kunne jeg jo ikke rigtigt gøre, så det var klart en øvelse i at give slip og nyde sex uden at bekymre mig så meget om, hvordan jeg ser ud.

Han skubbede mig af efter lidt tid og ville så binde både mine arme og fødder sammen. Sådan så jeg lå på maven med benene bukket op mod ryggen, og armene rakt tilbage, så ankler og håndled når hinanden. Problemet lå i at han ikke spurgte om det var OK (vi havde kun aftalt at han kunne binde mine hænder). Jeg lod ham dog gøre det, for hele projektet gik jo (for mig) ud på at udforske mine grænser. Det er dog ikke noget, jeg bryder mig særlig meget om. Jeg følte mig ærlig talt mest af alt som en gyngehest og det var meget svært at slappe af mens jeg var bundet sådan.

God kommunikation er lig med god bondage

Det sagde jeg så til ham, hvorefter jeg blev fri og vi afsluttede i missionær uden noget reb eller andet. Alt i alt synes jeg det var en fin oplevelse. Men jeg ved ikke om det er noget, jeg ville gøre igen. Jeg har nok svært ved at give en anden person så meget magt over mig, og hvad der skal ske. Det var klart en øvelse i at give slip og slappe af. Så jeg er glad for, at jeg sagde ja til at prøve det.

Læs også: BDSM sex for begyndere – Den ULTIMATIVE guide

Læs også: Sådan laver du dit eget Playroom

Læs også: Sådan bruges fjer og flogger til intimt forspil

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også