Privatlivspolitik

Privatlivspolitik på Missgrey.dk

Når du besøger Missgrey.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold her på sitet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning), og undlade videre brug af vores website.

Herunder har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Missgrey.dk anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning ved at trykke her.

Hvis du sletter, eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte nedenfor.

  • Google Analytics
  • Affiliatepartnere, kan være, men er ikke begrænset til Adservice, Partner-ads, Digital AdVisor, Adtraction, Google AdSense, PriceRunner, TradeTracker, AdRecord, TradeDoubler, Amazon, EuroAds, Danske Spil, Facebook-Pixel, Discuss.
  • Nyhedsbreve bliver styret af Mailchimp.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang, kan identificere dig som person.

Når du benytter Missgrey.dk indsamler og behandler vi en række af den type informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services, eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb produkter – og også produkter produceret direkte af Missgrey.dk.

Hvilke Persondata indsamles og hvad er formålet?

Vores virksomhed lever af affiliate marketing, produktsalg af egne produkter, sponsoreret indhold og eksterne annoncører.

Her kan du se, hvilke persondata vi indsamler og hvorfor

Det er blandt andet oplysninger om, hvilke klik du foretager på vores hjemmeside, så vi kan afregne overfor vores samarbejdspartnere.

Hvis du bare kigger på vores hjemmeside, så bruger vi Google Analytics til at optimere vores hjemmeside og se statistikker over besøgende. Desuden bruger vi nogle gange tredjepartsprogrammer, så vi kan optimere bruger oplevelsen. Desuden bruger vi nogle gange Facebook Pixels til retargeting.

Hvis du downloader ting fra hjemmesiden, så modtager vi, og bruger din IP for at downloaden rent teknisk kan forekomme.

E-mails – vi samler op fra forskellige hjemmesider

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrev fra Missgrey.dk

Så modtager vi dit navn og mailadresse. Det gør vi for, at den service kan fungere, så vi får sendt nyhedsbrevene til dem, der har tilmeldt sig. Der vil primært blive sendt informationer på nye tiltag på Missgrey.dk, salg af e-bøger og produkter samt annoncering af kundeklubmedlemsskab på Missgrey.dk.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld/unsubscribe i nyhedsbrevet. Dog kan vi være nødsaget til stadig at bevare dine data i en periode, så vi kan dokumentere, at det var dig selv, der tilmeldte dig i første omgang.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrev fra Missgrey.dk & Dildo-priser.dk

Så modtager vi dit navn og mailadresse. Det gør vi for, at den service kan fungere, så vi får sendt nyhedsbrevene til dem, der har tilmeldt sig. Der vil primært blive sendt informationer på nye tiltag på Missgrey.dk, salg af e-bøger og produkter samt annoncering af kundeklubmedlemsskab på Missgrey.dk. Du signer dig også op til Dildo-priser.dk og her gælder følgende politik, hvis du modtager nyhedsbrev fra Dildo-priser.dk.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet fra Missgrey.dk ved at klikke på afmeld/unsubscribe i nyhedsbrevet. Dog kan vi være nødsaget til stadig at bevare dine data i en periode, så vi kan dokumentere, at det var dig selv, der tilmeldte dig i første omgang. Ønsker du at afmelde/unsubscribe Dildo-priser.dk skal du afmelde på det site.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrev fra Missgrey.dk & Lystica.dk

Så modtager vi dit navn og mailadresse. Det gør vi for, at den service kan fungere, så vi får sendt nyhedsbrevene til dem, der har tilmeldt sig. Der vil primært blive sendt informationer på nye tiltag på Missgrey.dk, salg af e-bøger og produkter samt annoncering af kundeklubmedlemsskab på Missgrey.dk. Du signer dig også op til Lystica.dk og her gælder følgende politik, hvis du modtager nyhedsbrev fra Lystica.dk.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet fra Missgrey.dk ved at klikke på afmeld/unsubscribe i nyhedsbrevet. Dog kan vi være nødsaget til stadig at bevare dine data i en periode, så vi kan dokumentere, at det var dig selv, der tilmeldte dig i første omgang. Ønsker du at afmelde/unsubscribe Lystica.dk skal du afmelde på det site.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrev fra Missgrey.dk & Swingerklubben.dk

Så modtager vi dit navn og mailadresse. Det gør vi for, at den service kan fungere, så vi får sendt nyhedsbrevene til dem, der har tilmeldt sig. Der vil primært blive sendt informationer på nye tiltag på Missgrey.dk, salg af e-bøger og produkter samt annoncering af kundeklubmedlemsskab på Missgrey.dk. Du signer dig også op til Swingerklubben.dk og her gælder følgende politik, hvis du modtager nyhedsbrev fra Swingerklubben.dk.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet fra Missgrey.dk ved at klikke på afmeld/unsubscribe i nyhedsbrevet. Dog kan vi være nødsaget til stadig at bevare dine data i en periode, så vi kan dokumentere, at det var dig selv, der tilmeldte dig i første omgang. Ønsker du at afmelde/unsubscribe Swingerklubben.dk skal du afmelde på det site.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrev fra Missgrey.dk & Detlumrehjorne.dk

Så modtager vi dit navn og mailadresse via Detlumrehjorne.dk, men du signer dig op til at modtage indhold fra Missgrey.dk. Det gør vi for, at den service kan fungere, så vi får sendt nyhedsbrevene til dem, der har tilmeldt sig. Der vil altså primært blive sendt informationer på nye tiltag i henhold til sitet Missgrey.dk, salg af e-bøger og produkter samt annoncering af kundeklubmedlemsskab på Missgrey.dk.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet fra Missgrey.dk ved at klikke på afmeld/unsubscribe i nyhedsbrevet. Dog kan vi være nødsaget til stadig at bevare dine data i en periode, så vi kan dokumentere, at det var dig selv, der tilmeldte dig i første omgang.

Videregivelse af persondata

Til nogle former for persondata, videregives dine oplysninger til tredje part. Dette gøres for at hjemmesiden fungerer, så vi kan blive afregnet for brugen af hjemmesiden. De persondata de får adgang til, er kun oplysninger om selve sessionen, og ikke dine persondata som navn og mailadresse.

Vi videregiver også oplysninger til b.la. Mailchimp, der opbevarer dit navn og mailadresse til brug for udsendelse af nyhedsbreve.

Når der bliver taget backup, så overgives data også til en ekstern partner.

De virksomheder vi overgiver data til, de bruger kun dine data efter vores instrukser, og kun til de formål, som de er beregnet til. Vi har særskilte databehandler aftaler med disse selskaber.

Hvor længe bliver mine data opbevaret

Nogle data, som statistikker, opbevares som udgangspunkt i tre år, mens data, der er omfattet af regnskabsloven skal gemmes i fem år.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi overholder den nye lovgivning omkring opbevaring af persondata, og har truffet de fornødne aftaler med vores samarbejdspartnere.

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger, som navn og e-mail m.v., vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Internt i virksomheden, har vi regler for, hvem der har adgang til de forskellige data.

Af tekniske foranstaltninger tager vi løbende backup af alle vores data.

Rettigheder

  • Du har ret til at få rettet de persondata, vi har liggende på dig.
  • Du har ret til at få en kopi af de persondata, vi har liggende på dig.
  • Du har ret til at få slettet de persondata, vi har liggende på dig.
  • Du har ret til at tilbagekalde eventuelle samtykker
  • Du har ret til at modtage oplysninger om, hvordan vi behandler persondata.
  • Du har ret til at klage over vores behandling af persondata.
  • Hvis du vil have rettet, eller slettet, dine persondata, skal du rette henvendelse til: Mette@memamedia.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Links til andre hjemmesider

Vi gør brug af at linke til andre hjemmesider i udpræget grad. Både gennem affiliatelinks, men også direkte linkning, hvis vi skønner, det giver en bedre brugeroplevelse. Vi kan på ingen måde gøres ansvarlig for indholdet på disse sider, da det kan have ændret sig fra da vi skrev om siden, og så til nu. Når I forlader Missgrey.dk, så gælder vores privatlivs politik ikke mere.

Opdatering af privatlivspolitikken

Vi tilstræber at give vores brugere den bedst mulige oplevelse og beskyttelse. Det betyder også, at denne privatlivspolitik kan opdateres over tid. Vi oplyser alle ændringer her på siden, og henvender os således ikke til tidligere besøgende.

Udgiver

Missgrey.dk, ejes og publiceres af, og er derfor registreret som persondataansvarlig:

MEMA Media ApS
CVR-nr. 37451967
Mazantigade 18, st. 0002
6000 Kolding
Telefon: + 45 60179344
E-mail: Mette@memamedia.dk

V.1.0 – 25 maj. 2018