sådan-giver-du-ham-kraftigere-orgasmer

udgivet:

Sådan giver du ham kraftigere orgasmer

Vil du give ham kraftigere orgasmer?

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære Læsere

Sådan giver du ham kraftigere orgasmer, er ingen let sag. Men der er vist ingen tvivl om, at vi er mange kvinder, der nogle gange synes, at mændene har det lidt for let. I hvert fald når det kommer til orgasmer. For det virker som om, at næsten alle mænd, har ret nemt ved at komme. Men det er ingen undskyldning for ikke at give ham den bedste orgasme? Efterhånden har jeg lært et par orgasmetricks til mænd, og jeg er ikke bleg for at dele ud af dem. Lad os give ham kraftigere orgasmer.

Læs også: Sådan får du en orgasme (for kvinder)

Det skal ikke være alt for nemt for ham

Grunden til, at jeg egentligt starter ud med at sige, at mange mænd har nemt ved at komme, er egentligt for lige at sætte fokus på, hvor nemt det egentligt er for dem. Det skal nemlig slet ikke være så nemt. I en del tilfælde så tager mange mænd orgasmen, som den kommer. Det ender ofte ud i at give en lidt vattet orgasme, som nemt og enkelt kan forstærkes. Det kan også være, at han måske har rigtig nemt ved at komme, og derfor er vant til at holde den tilbage. Hvorefter når den kommer, bliver han ofte overrasket, eller også er den så nedtrykt, at den ikke bliver følt til fulde. Der er selvfølgelig også mænd derude, der har svært ved at komme, men dem skal vi ikke snakke om idag.

KØB OGSÅ: Durex Intense Orgasmic Gel 10 ml PRISVINDER

Så første pointe er egentligt, at det ikke skal være for nemt for de der mænd at komme. Men de skal heller ikke holde den tilbage for længe. Jeg kan godt blive en smule frustreret på Mr. Teddy, fordi han nogle gange kommer for tidligt. Men det er ikke det, at han kommer, der er problemet. Det er mere det, at han nogle gange ikke mærker sin orgasme særligt godt, fordi han undertrykker den. Og så ender vi begge ud med lidt en “nå” følelse, for ingen af os fik særligt meget ud af det.

Vi vil have kraftigere orgasmer

Men nu skal vi til det mere interessante. Hvad kan du gøre for at styrke og underbygge hans orgasme? På nogle punkter er det meget forskelligt fra at give en kvinde en kraftigere orgasme, men på andre punkter, er det egentligt ret ens.

Men lad os hoppe direkte ud i det.

Tag styringen og vær den dominante

Først og fremmest, kan du gøre det, at du tager styringen. Mange mænd er vant til, at arbejde under deres orgasmer, og ved at fjerne arbejdsindsatsen, giver du ham plads til at nyde orgasmen mere. Faktisk er det også en del af det mange siger, er det gode ved blowjobs og handjobs. Han får lov til at læne sig tilbage, og bare nyde det.

Sørg for at tænde ham

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at du skal tænde ham. Og det ved du sikkert bedst selv, hvordan du gør. Om det så er frækt tør, dirty-talk, eller hvad end det er – så gør det endeligt. Jo mere tændt han er, jo kraftigere bliver hans orgasmer.

Læs også mere hos Jyske Vestkysten: Sådan lærer du hans orgasme at kende

Brug sexlegetøj på ham

Hvad end du har valgt at gøre, blowjob, handjob, cowgirl – whatever, så er der sexlegetøj til ham. Og du skal ikke være bleg for at bruge det. Det er ikke nødvendigvis sexlegetøjet, der altid giver kraftigere orgasmer, men det kan være det, at han oplever noget andet, som er nyt og spændende. Til handjob kan du bruge en onani sleeve. Til en cowgirl kan du bruge en vibrerende penisring, som du også får rigtig meget ud af! Der findes ufatteligt meget legetøj til formålet, og jeg opfordrer bare til, at du bruger det!

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj til det perfekte handjob

Pres ham til kanten og ikke mere

Du har sikkert hørt om edging, eller også har du ikke. Men det handler simpelthen om, at du presser og stimulerer ham hele vejen derud, hvor han skal komme – men så stopper du. På den måde, kan du bygge hans orgasme op, præcis som du kan med dig selv. Det er også en rigtig god øvelse, hvis han skal lære at holde længere. Men jeg lover dig, at dette er klart et af de mest effektive tips til en kraftigere orgasme. Han skal selvfølgelig være ret ærlig, og ikke bare lade være med at sige han kommer.

Sørg for at have sex ofte – men ikke for ofte

Der skal være en balance i tingene, og ofte har jeg lært at den bedste sex, og de kraftigste orgasmer, kommer ved at holde nogle pauser. Hvis I elsker at have sex hele tiden, skal I selvfølgelig bare gøre det. Men ved at holde nogle pauser på en dag, to eller tre – kan I opbygge liderligheden. Det ender ofte i bedre sex og kraftigere orgasmer!

Sidste tip – forgud hans penis

Den sidste ting jeg har lært, er helt sikkert, at du skal huske at sætte pris på hans penis. Husk at vise ham, hvor meget du gerne vil have den, hvor stor den er og hvor meget du elsker at have sex med ham. Min erfaring fortæller mig, at Mr. Teddy elsker, når jeg viser præcis, hvor meget jeg forguder hans penis. Det kan du selvfølgelig gøre på rigtig mange måder, men selve den følelse, det giver en mand, kan sende ham helt til himmels. Og så er det ellers bare at gå igang med at give ham kraftigere orgasmer!!

Men det var alt for denne gang. Hvis du selv har nogle gode tips om kraftigere orgasmer du gerne vil dele med os andre tøser, så vær ikke bleg for at smide en kommentar nedenunder, eller sende mig en mail på: mv@missgrey.dk – det er selvfølgelig helt anonymt.

Læs også: Her er guiden til sexdukker

Læs også: Sådan giver du ham det perfekte handjob

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også