Fantastisk forspil - 7 gode råd

Opdateret

7 gode råd til et fantastisk forspil

Kære læser,
Vi er alle – specielt kvinder – efterhånden godt klar over, at et godt forspil er enormt vigtigt hvis man gerne vil have en rigtig god sexoplevelse. Og ofte også, hvis man som kvinde bare gerne vil have en orgasme.
Men det er jo nemmere sagt end gjort, de der forspil. Er din fantasi ved at være tømt? Så læs med, og få mine syv bedste råd til et lækkert forspil!

https://missgreyclub.dk/1. Lav en “lækker madpakke”

Skal manden på arbejde, og har du tid til at lave hans madpakke? Så gør det endelig! Ikke nok med at han garanteret bliver lykkelig for at du gider at lave en lidt bedre version af klapsammenrugbrød, så kan du jo passende snige en lille besked med. En mere krydret version af hans mors gamle “Kys fra mor” beskeder. Du kan jo evt. skrive: “Har en overraskelse til dig i aften… ;-)” og så sørge for, at I måske kan prøve noget nyt om aftenen, børnene er måske passet, eller du har sørget for levende lys og massageolie. Du kan også skrive: “Der er ingen bånd, der binder mig. Men dig derimod……” 
Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan stå!

2. Fræk snap

Du kan sende det velkendte nøgenbillede til ham, som altid er en sikker vinder. Hvis du vil spice det lidt op, kan du jo sende et billede til ham af noget frækt undertøj du måske har fundet nede i byen – evt. med teksten, at du glæder dig til at se ham pakke dig ud af det senere.

Fræk snap som forspil

3. Hot middag

Lav en lækker middag til din udkårne, og spice det godt op så det sætter gang i blodomløbet. Brug gerne fx spaghetti eller andet du kan spise på en lettere sensuel måde.

Du kan have maden klar når han kommer, men du kan også stå nøgen med et forklæde på, og lave maden når han kommer hjem.

Så får han nok travlt med at komme til desserten først…
Kæl med benene under bordet, og kig ham dybt i øjnene. Det skal nok varme ham godt op.

4. Skattejagt

Hæng en besked på døren til når han kommer hjem, hvor der står at han kan finde en dåse med flødeskum i køleskabet. Her kan du lægge endnu en seddel, hvor han i en skuffe kan finde nogle blindfolders. Endnu en seddel kan lægge her, hvor der står at han finder dig i soveværelset. Her finder han dig i et rum med levende lys, noget seksuelt musik, og dig iført dit flotteste lingerie. Herefter er det helt op til jer, hvordan flødeskum og blindfolders skal bruges…

5. Giv ham et fantastisk blowjob

Har du ikke tiden eller overskuddet til at give ham den helt store omgang i løbet af dagen, kan du jo altid “bare” give ham et fantastisk blowjob. Giv ham bind for øjnene, og hent så noget the og nogle isterninger. Start herefter med drikke lidt the, og lad evt noget blive tilbage i munden, idet du går ned på ham. Det vil løbe ned ad hans lem, og føles utroligt behageligt. Tag derefter en isterning i munden, før den ned ad hans overkrop, og tag ham så i munden igen. Han vil komme i himlen!

Giv ham et fantastisk blowjob

6. De sexede sanser

Væk hans smagsløg og hans sanser, og giv ham blindfold for øjnene. Hav herefter forskellige retter klar, som du kan både made ham med, føre hans finger ned i og slikke af, eller lade ham smage noget du har spist, ved at give ham et dybt og langt kys. Hav gerne både noget sødt, surt, salt, bittert og umami klar!

7. Sensuel massage

Du kan jo også tage klassikeren, som er en god, sensuel massage. Det skal ikke være en alt for lang massage, for han skal jo helst ikke falde i søvn – og så skal det heller ikke gøre ondt! Derimod skal det være sensuelle og bløde berøringer og kys, som langsomt finder vej ned ad hans krop. Så skal han nok ønske at tilfredsstille dig, på den helt rigtige måde!

Forspil med sensuel massage

Jeg håber at I er blevet inspirerede til at spice forspillet lidt op, så det ikke kun er de sædvanlige kys, inden den store tur. Jeg har i hvert fald god erfaring med mange af dem!

XOXO Miss MILF

Se Også