Den bedste oralsex- Sådan gør du

udgivet:

Sådan giver du hende den bedste oralsex!

Kære Læsere

Idag skal vi snakke lidt om et af de hjørner inden for sexlivet, som jeg personligt aldrig har været vild med. Men det er noget jeg har lært at kunne lide med tiden. Kun på baggrund af at jeg har lagt en masse arbejde i rent faktisk, at lære og have god sex. Her får du mine bedste tips til, hvordan du giver hende den bedste oralsex og en fuld guide til hvordan du skal slikke hende.

Hvorfor jeg bare ikke kan lide oralsex..

Lige fra den første gang en fyr gik ned på mig, gik det op for mig at jeg virkelig synes det er en ubehagelig situation at være i. Det er der flere årsager til, men først og fremmest så synes jeg egentligt bare at det er en utrolig akavet situation at være i. Måske bundede det ud i, at min første oplevelse med det var med én, som virkelig ikke vidste hvad han lavede. Hele situationen var bare mærkelig…

Min første gang med oralsex

At ligge der og stirre op i loftet, for jeg turde slet ikke kigge på hvad han lavede. Ham der akavet trækker dynen op over hovedet, for at jeg overhovedet ikke kan følge med i hvad der sker. Intet forspil, bare lige på og hårdt på min stakkels mis. Ærligt, så var det ikke noget jeg var fan af. Men jeg var også for bange til at sige at jeg synes det var forfærdeligt. Jeg opsøgte det aldrig, og det gjorde jeg heller ikke da jeg mødte Mr. Teddy. Han er ellers ret vild med at gå ned på en kvinde, men jeg vænnede mig aldrig rigtigt til det. Det tror jeg egentligt heller ikke at jeg gør, men jeg har lært at nyde det. Og i samarbejde med Mr. Teddy, har jeg fundet frem til et par tips og tricks, som virkelig kan forbedre hele oplevelsen.

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj til det bedste handjob

Den største udfordring – at koble fra

Når først at jeg lærte at nyde det, og at det rent faktisk var godt, så opstod der en anden udfordring. Jeg havde utroligt svært ved bare at ligge der og modtage. Jeg kan overhovedet ikke koble fra og bare nyde det. Det kan være utroligt frustrerende nogle gange, og jeg ved ikke om det bunder ud i at jeg ender med at kede mig. Ikke fordi han er dårlig til det, men fordi min koncentration ikke er der. og fordi det ender aldrig i en orgasme for mig. Så hvornår stopper vi? Ofte ender jeg bare med at skubbe ham væk, og bede ham om at bolle mig.

Men det er faktisk en utrolig god øvelse, at lægge sig ned og koble fuldstændigt fra på en travl dag. Det er noget jeg er begyndt virkelig at øve mig på med masser af hjælp fra Mr. Teddy. Men hvordan gør jeg det?

TIP 1: SÅDAN KOBLER JEG FRA

At ligge med spredte ben og møde denne udfordring, er lige lidt for meget af det gode nogle gange. Derfor forsøger vi på noget andet. Jeg skal lære at der er fokus på mig, og at modtage uden at overtænke det. Nu er Mr. Teddy utroligt god til at røre ved en kvindekrop. Så det vi gør er simpelthen, at jeg lægger mig ned og han udforsker min krop. Her nusser, kysser og berører han mig over det hele. Han arbejder sig stille og roligt videre og videre ned mod de gode steder. Og det har virkelig vist sig at virke. Jeg bliver nemlig stimuleret imens jeg ikke når at kede mig på noget tidspunkt.

TIP 2: DU SKAL TÆNDE HENDE MENTALT

I dette tip har jeg opbakning fra ufatteligt mange kvinder i min omgangskreds. Mænd er forholdsvist nemme at tænde, især fordi den ofte er klaret visuelt. Det er egentligt noget helt andet med kvinder. Vi skal tændes mentalt, og ikke altid bare på berøring. Her skal du vide hvad der tænder hende. For nogle er det en bestemt stemning der skal være. Andre tænder på dirty talk, dominans eller hvad end der virker. Det er utroligt individuelt! Men det er så vigtigt at hun er i den rigtige stemning, og har lyst – så bliver det automatisk ti gange bedre.

oralsex

Tips til bedre oralsex!

Når nu hun skal til at lægge sig ned med spredte ben, og han skal til at motionere tungen, så er der også et par tips at komme efter her. Nogle af dem er måske logistiske nok, men det kan også være I får lidt inspirationen til noget der kan forbedre jeres oralsex.

TIP 3: SØRG FOR AT VÆRE LÆKKER OG REN

Noget jeg ofte spekulere på, når han skal derned, er om jeg nu er ulækker at se på og om jeg er ren nok eller smager dårligt. Faktisk kender jeg mange kvinder, der spekulere over deres smag. Det er jo egentligt ret ligegyldigt, for langt de fleste af os smager helt “normalt”. Men hvis du også går med disse tanker, så kan du eliminere dem ved at være på forkant. Først så kan jeg godt lide at være barberet, og så skal jeg have været i bad. Jeg ved det kan være svært at gøre hver gang, men for mig hjælper det virkelig til at nyde oralsex meget mere!

TIP 4: GOD TID OG MASSER AF FORSPIL

Det er vigtigt at manden tager sig god tid, og sørger for at varme dig op en masse andre steder. Især dine bryster og på inderlårene – det virker i hvert fald for mig. Et lille bonustips er også, at mens han er dernede kan det være utroligt lækkert, hvis han samtidig kan nå op med en hånd og massere dine bryster. Men husk det gode forspil, det er jo nøglen til alt god sex. Hvis det er lidt svært med forspillet, så kan du altid læse min guide: Sådan lærer du kvindekroppen bedre at kende. 

TIP 5: MASSER AF FUGT

Det er ikke kun fugt der skal til under et samleje, men også når du skal derned med tungen. Du kan meget vel bruge dit eget spyt, og godt med det! Du kan også bruge en god glidecreme, enten som forstærker orgasmer eller som har en lækker smag for din egen skyld. Hvorfor tænker du måske, men det bringer mig nemligt videre til mit næste (og bedste) tip!

TIP 6: BRUG TUNGEN – OG FINGRERNE!

Noget som jeg virkelig er vild med, er jo at få finger. Men da jeg oplevede det i kombination med at blive slikket – så skete der lige pludseligt ting og sager. Og det er her du skal bruge masser af fugt. Ved at slikke hende og samtidigt køre et par fingre ind og ud, og stimulere hende indvendigt, så bliver det næsten ikke bedre for hende!

LÆS OGSÅ: Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre

Sådan skal hun slikkes!

Til slut så sender jeg lige en kort guide afsted til manden derude. Måske har du aldrig prøvet det før, og det er også helt okay! Så her får du lige en step by step guide til, hvordan du slikker hende bedst. Det er selvfølgelig utroligt individuelt, så det bedste er at i samarbejde med hende og finde ud af hvad der virker for hende – og hvad hun kan lide. Men her får du lidt inspiration!

STEP 1

Først skal du være klar på at give dig god tid til at opvarme hende. Læg hende ned på sengen. Klæd hende langsomt af, og giv dig god tid til alle dele af hendes krop. Kys og nus hendes bryster. Lad dine fingre langsomt køre ned over hendes krop. Hav de erogene zoner i dit hoved og hav fokus på dem. Især stimulering af inderlårene er ofte en succes. Undgå at stimulere hende direkte, det vil sige lad være med straks at køre tungen ned over hendes fisse. 

STEP 2

Spred hendes ben og kys hende langsomt på inderlårene. Start med at køre en finger langsomt ind i hende, og mærk om hun er fugtig. Er hun fugtig er hun formentligt klar. Stimuler hende med dine fingre før du går i gang med oralsex. Det vil sige giv hende lidt indvendig finger, og masser klitoris langsomt. 

STEP 3

Når du føler hun er klar, og du kan mærke hun er ved at koble fra og nyde det, så er det tid til at gå direkte til sagen. Hav masser af spyt klar eller lidt glidecreme. Sørg for at der er masser der kan glide. Det var faktisk noget jeg personligt virkelig kunne mærke en forskel på. Brug masser af spyt og kys langsomt hende udvendig.

STEP 4

Når du skal til at slikke hende, så hav fokus på hendes klitoris, men glem ikke resten. Sørg for at suge forsigtigt og kysse hendes skamlæber og skedeindgang. Her skal du bruge læberne og masser af fugt, knap så meget tunge. Gem hendes klitoris til du har stimuleret godt alle de andre steder og ladet hende sukke efter mere.

STEP 5

Når det kommer til hendes klitoris, så skal din tunge på arbejde. Det kan være ret hårdt arbejde, men er helt sikkert det værd! og så må den bare trænes lidt op. Når hun er klar til at du går direkte til klitoris, så skal du massere denne med din tunge. Her må du gerne gøre din tunge lidt hårdere. Bevæg den i meget små cirkler omkring hendes klitoris og leg med den. Skift eventuelt med at stimulere hendes skamlæber og klitoris.

BONUSSTEP

I det sidste step kan du tilføje noget, hvis du og hende har mod på det. Imens du slikker hende skal du nemlig stadig bruge dine hænder. Du kan enten bruge dem til at massere hendes bryster og inderlår. Eller du kan bruge et par fingre til at køre ind og ud af hende. Begge dele er fuldstændigt fantastisk!

Det er bare at gå igang!

Til slut så vil jeg sige at øvelse gør mester. Så I må øve jer og i samarbejde finde ud af hvad der virker for jer. Og så er det altså også okay, hvis oralsex bare ikke er jer. Om det så er at modtage eller at give. Vi skal aldrig gøre noget under sex, som vi ikke har lyst til. Derudover så håber jeg at du kunne bruge denne guide, og du er velkommen til at sende mig en mail på mv@missvanilla.dk.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også