Benspreder

udgivet:

BDSM og kinky fuckery – Vi tester benspreder sexlegetøj!

Attention kære læsere og alle Fifty Shades of Grey fans på Missgrey.dk, nu ruller vi løberen ud til en tur, “in the red room of pain”. Stilen er lagt, soveværelset ER rødt. Krogene er skruet op i loftet og Miss Robinsons og Mr. Handys kinky BDSM legetøj er hængt op på en knagerække, så det er lige ved hånden. Vi skal teste kinky sexlegetøj.

Benspreder: Vi starter med Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar.

Benspreder kan købes HER.

Alle inkarnerede Fifty Shades of Grey fans, husker scenen fra FSG Darker, hvor Anastasia snuser rundt i Christians “Playroom”, og finder skabet med en benspreder i? Men mest husker vi nok scenen, hvor hun får den sat på anklerne, og han i bar overkrop… møg lækker efter han har være ude på en rejse med tungen, med et snuptag, roterer hende rundt i luften, så hun lander på maven.

Pisse fræk BDSM scene!

Der har produceren virkelig fanget et øjeblik fra bogen, vi alle elsker at se gentagende gange. Am I right? Anyways… nogenlunde sådan havde jeg forestillet mig, at Mr. Handy skulle kaste rundt med mig. Han har trods alt STORE overarme og mange muskler. Meeeen det blev lidt anderledes! Bevares, jeg er ikke et lille nips som Anastasia Steel, da jeg som curvy woman, kan fylde lidt mere i sengen. Uden at skulle komme ind på vægt osv., er det alligevel nok for meget forlangt.

LÆS OGSÅ: Tjekliste: Er din kæreste en skjult dominant Mr. Grey?

Vi har længe kigget på en sprederbar til samlingen, da den med sin bondagefunktion kan fikserer anklerne og begrænse bevægelserne så meget, at det er umuligt at samle sine ben. Vi har bare ikke lige kunnet gennemskue kvalitet, pris og funktion i kombi, og er blevet enige om, at vi kigger på næste sexmesse, hvor man kan røre, pille og fornemme alle tre punkter. Vi skal ikke købe katten i sækken, når det drejer som om så dyrt et stykke legetøj.

Vi fik heldigvis mulighed for at teste en af sinful.dk sprederbar modellerne.

Vores Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar kom i en diskret pakke, som legetøj altid gør, så her er der ikke noget at være nervøs over. Den er en billigere model, end dem vi har kigget på, men funktionen fiksering er den samme, uanset hvad. Så hvis I som par, længe har talt om at prøve BDSM, ala Fifty Shades of Grey, i den blide kategori, så kan den klart anbefales. Det kræver ikke, at man ombygger hele soveværelset til BDSM, og i virkeligheden gør den mere end den lige ser ud til.

Denne model har et mellemstykke af metal på 26 cm og i hver ende manchetter i blød neopren med velcroluk. Modellen er kort og for begyndere, der gerne vil igang med at eksperimenterer med bondage og fiksering. Hver Manchet er udstyret med en karabinhage, så man har mulighed for at tage dem af metalstangen. Praktisk, hvis man skal have armene låst fast også. Den kan på den måde bruges i en kombineret fiksering. Til de opfindsomme, kan man iføres håndjern, og lænkes til sprederbaren. Jeg må sige, til kr. 199,- gør den, i den grad, hvad den skal. Mellemstykket kan ikke justeres kortere eller længere, det er fast mål, så hvis man skal udvide bredden, skal man op i en anden prisklasse og kvalitet. Afstanden var perfekt, til det setup Mr. Handy havde planlagt, og perfekt til en doggy til slut. Mine ben blev hvor de var, og det gav vild dejlig nydelse, ikke at skulle kontrollerer benenes afstand hele tiden.

INFO: De hardcore BDSM udøvere kan HADE, når Fifty Shades of Grey bliver nævnt i forbindelse med BDSM, om man kan li’ historien eller ej.

Bondage/BDSM er ikke nyt i vores “red room of pain”

vi har flere muligheder for fiksering, men alligevel må jeg siger, at Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar, fremover bliver en fast del af legen, når vi leger i BDSM temaet. Indtil vi går et par levels op i udstyr. Det er en super begynder sprederbar, der giver fornemmelsen af fiksering, og hvis legens “dom/master” laver et frækt setup, kan nydelsen presses til sit ypperste. Man er låst fast med benene og kan ikke selv sparke den op. Mr. Handy var i sit es, jeg var spændt fast – også med armene – så han havde fuld kontrol over fruen. Da jeg fik den monteret på anklerne, lå jeg på ryggen, og det gav Mr. Handy fuld kontrol over mine bryster og skridt.

Efterfølgende var beskeden om at roterer om på maven, og her blev det ikke lige som jeg havde forestillet mig. Vi forsøgte, men det faldt lidt til jorden med et godt grin. Det lykkedes mig let som en fjer, at vende mig om, så herlighederne kunne fortsætte på maven. Elsker nus og opmærksomhed på ryggen. Når man skifter stillinger eller skal igang med god elskov, er den forholdsvis nem, at klikke op fra barren, så man er ikke fanget af besværligheder og fastlåshed, når man skal “fri” fra fikseringen.

Læs også Miss Robinsons indlæg: Bryd genertheden i sengen.

Så går man med en lille Mr. Grey i maven, og gerne vil “fifty shade” lillemor, eller gerne vil give “master” en udfordrende og fræk overraskelse, så har I min velsignelse. Den virker!

Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar

Benspreder

[afp id=”1693″]

Nogen siger, at BDSM er en livsstil, andre siger det er en leg.

Jeg tror det kommer meget an på dem der udfører det og i hvilket level. E.L. James, har skabt et univers af “skabs BDSM udøvere”, og det er nok de færreste der vælger at kører det hele linjen ud. Alligevel vil jeg sige, at for bare 8 år siden havde jeg ikke i min fjerneste fantasi forestillet mig, at jeg ville have et arsenal af piske, reb, håndjern, floggere osv i min samling af sexlegetøj, men sådan er det endt. Et rap i røven er blevet til MEGET mere! Her vil jeg helt klart give Mr. Grey og hans kinky fuckery æren. Han har introduceret Mr. Handy og jeg, til et meget spændende univers. De hardcore BDSM udøvere, HADER når Fifty Shades og Grey bliver nævnt i forbindelse med BDSM, men om man kan li´ historien eller ej, så har den skabt fokus og manges interesse for lige den form for sexleg. Mr. Handy har fundet sin indre Mr. Grey og Miss Robinson har fundet ud af, at dominans, smerte og straf i den grad er mægtigt ophidsende. Spank me Sir!

Yolo og lumre knus fra

Miss Robinson og Mr. Handy

Miss Robinson har fået sin egen Instagram profil, kig forbi og tilføj. Her holdes du altid opdateret om nye indlæg og hvad en moden dulle får tiden til at gå med. 

Se Også