Husk at sexforføre din mand

udgivet:

Husk at sexforføre din mand!

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser – husk at sexforføre din mand! I forlængelse af sidste uges indlæg om selvtillid og selvværd, kommer her lidt guldkorn til, hvordan I kan sætte skub i lagnerne, hvis det til tider er lidt trivielt og ensformigt. De kære mænd kan også hænge lidt med mulen engang imellem, mangle overskud eller bare ikke lige være i det lystige hjørne, men det er der også råd for. Heldigvis er det sjældent!

Som kvinde ved vi alle, at der er få ting i verden, der gør mænd lykkelige:

Blowjob – Bøf – Øl – Sex – Sexet undertøj – Fred og ro – Kærlighed – Fodbold og Hurtige biler. 

Vi ved også, at som kvinde er vi udstyret med det vi kalder “kvinde snilde”, altså evnen med en djævelsk magt, til at få vores vilje uden at skulle insisterer voldsomt. Dygtighed og klogskab kombineret med opfindsomhed. Hvis vi på en snedig måde, får kringlet situationen til hans fordel, hopper han i med begge ben og vi får det, som vi vil have det. Det handler ofte om, at tale til hans ego og maskulinitet. Det handler om at sexforføre. Smører vi tykt på, taler til hans mand og fedter lidt, kan alt næsten lade sig gøre. Sidste udvej er et blowjob, tag den i munden, så siger han ja.

sexforføre

Forfør med frækt lingeri og stiletter

Vi ved heldigvis også, at når vi skal forkæle ham lidt ekstra lækkert i soveværelset, så trækker vi lingeri-kortet. Det er den nemmeste måde at sexforføre på. Den er spot on hver gang. Så kan dagen være noget så øv, kedelig og udmattende, men næsten ingen mænd kan stå for en kvinde, i frækt undertøj og stiletter i sengen. Mænd elsker en selvsikker og sexet kvinde, og når hun pynter sig og gør lidt ekstra ud af det, tændes hans indre handyr. Og JO, det må gerne være lidt uartigt tangerende i billigt. Udstil og pynt dig lidt og indbyd ham til det mere kinky. Det skal ikke altid være så fint og perfekt. Han skal have følelsen af “who´s your daddy”.

LÆS OGSÅ: Miss Robinson, Kvinde! Hvordan boostes vores selvtillid og selvværd? 

Overrask ham – rollespil er perfekt til at sexforføre

Skriv til ham i løbet af dagen, små frække beskeder. Billeder og snapchats. Pir ham lidt, så han ved, at der er sex i vente. Gå all in med et tjenestepige kostume, og så hans livret selvfølgelig. Sex og mad i kombi er en vinder! Han sætter pris på, at du har forberedt dig og gjort noget ud af det. Det bedste han ved, er at pille tøjet af dig og se dig nøgen. Forbered dig på en tur i køkkenet, når du rydder af, for han kan nok ikke vente til du er færdig med afrydning osv. Hvem siger nej til en køkkenquicky?

Sæt dig ind i hans hobby og interesser 

En anden ting vores mænd elsker, er når vi interesserer os for det de bruger deres fritid på. Sport er helt klart nummer 1 herhjemme. Mr. Handy er sportsidiot. Hvis I vidste hvor mange gange jeg har siddet i en håndboldhal eller et fodboldstadion. Hvis du kan tale lidt med om håndbold, fodbold eller Formel 1, og måske oven i købet har lyst til at sidde og kigge med. Det gør ham glad. Du skal ikke være ekspert eller sports-kommentator, men blot spørge lidt ind til det han beskæftiger sig med. Lad ham fortælle dig reglerne eller forklare dig, hvad det går ud på. Han vil vokse og føle sig mandig.

At sexforføre: Køb nyt sexlegetøj og forfør ham

En mand ved heller ikke noget bedre, end når hans kvinde tager initiativ og specielt i soveværelset. Køb derfor lidt lækkert og nyt lingeri og et nyt stykke sexlegetøj til samlingen. Overrask ham med noget, han ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig, du måske kunne tænke dig af lege med. Sidst jeg ville overraske og forføre Mr. Handy, havde jeg kørt alt i stilling i soveværelset. Hyggelys, lingeri og nyt legetøj. Vi har prøvet en del parlegetøj, men muligheden for at teste LELO Ida fjernbetjent parvibrator lå for næsen af os, og den skulle helt klart afprøves! Hvem vil ikke teste en prisvinder!

LÆS OGSÅ: Miss Roninson, Bryd genertheden i sengen

LELO ER sexlegetøjets limosine 

Er du ude på at sexforføre med stil? Meget kan man sige om sexlegetøj, men når det kommer til LELO, kan jeg kun sige WAU! Hold nu op hvor er designet lækkert. LELO er den slags legetøj, man har lyst til at udstille i et glasskab med spot på, synligt for alle der passerer skabet. Designet og udseendet er SÅ frækt og stilrent. Man nænner simpelthen ikke, at gemme den væk i skuffen. Prissætningen på LELO´s produkter lyder umiddelbart dyre, når man lige kigger i kataloget, MEN venner, man får hvad man betaler for, og det forklarer også hvorfor prisen er over 1.000 kr. Den er det hele værd!

Udover at den kommer i en eksklusiv sort æske med gennemsigtig display, så man kan se designet, her taler vi mat sort silikone og ABS plast, med “guld” bling, så medfølger også en lille pose glidecreme, oplader og en fin sort satinpose til at opbevare den i. Den kommer i to dele, fjernbetjening og selve vibratoren. Den er vandtæt og opladelig.

LELO´s egen beskrivelse af Ida er spot on!

Specielt den del om, at den kombinerer kraftfulde vibrationer og pirrende rotationer. Holy F…, siger jeg bare. Når frækkerten er ladet op, er det en god idé, lige at kigge lidt på funktionerne sammen. Den har indbygget SenseMotion teknologi, og det betyder, at du med vandrette og lodrette bevægelser af fjernbetjeningen, selv bestemmer hastighed og stimulation. Når du vipper fjernbetjeningen på en bestemt måde, sender den signal ned til vibratoren der sidder oppe i kvinden. Den har 8 forskellige programmer med forskellig hastighed. Den fungerer som klitorisvibrator og G-punkts vibrator på samme tid. Whats not to like? Når vibratoren er oppe i kvinden, stimulerer den også manden med sine roterende pirrende og intense bevægelser.

Vi fumlede lidt i starten.

Men da vi fandt ud af, at få den til at sidde rigtigt uden at den rykkede sig, var den vidunderlig. Vibrationerne på klitoris kombineret med rotationerne i skeden fik hurtigt safterne til at løbe og nervetrådene til at sitre. Glidecremen var helt overflødig. Jeg hyggede mig gevaldigt med fjernbetjeningen i hånden, og styrede hastigheden, så den passede lige i det tempo den skulle. Mr. Handy nød også den intense følelse af rotationerne fra vibratoren, men nok mest måden jeg klemte om ham, da stimuleringen overalt forneden var meget voldsom. På den gode måde selvfølgelig. Helt klart orgasmegaranti. Jeg kan godt forstå, at LELO Ida har vundet Award for “Outstanding Debut Product”, for den er intet mindre end OUTSTANDING.

Skulle du få lyst til at sexforføre med LELO Ida – kan du købe den hos Sinful.dk herunder:

LELO Ida Fjernbetjent Par Vibarator

sexforføre

Miss Robinson taler af erfaring, pas på du ikke falder i søvn, bliver kedelig og triviel. At sexforføre gavner jer begge. Lad ikke hverdagen tage for meget over, og glem ikke, at din mand også har brug for forkælelse og omsorg. Det er de små ting, der holder ægteskabet i kog og kærligheden i live. Tag ikke hinanden for givet, og lev hver dag som var det den sidste.

YOLO og lumre knus

fra Miss Robinson

der har fødselsdag i dag og nu er 46 år sprød!

Missrobinson@missgrey.dk og med egen IG profil – skriv gerne og like/følg.

Smut også også lige forbi detlumrehjørne.dk  – det er lummert!

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

Missgrey - Sexlegetøj anmeldelse

Se Også