Power Beads

udgivet:

Anal Fantasy Power Beads – Til Begyndere

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*
Kære læser

Dagens anmeldelse bliver af et yderst interessant produkt, nemlig: Power Beads! Dette stykke sexlegetøj ser lidt spøjst ud, ligner mest af alt en mærkværdig tryllestav og det kan man vel egentlig godt kalde den. Men lige præcis derfor, har dette produkt fanget min opmærksomhed. Lad os finde ud af, om denne spøjse ting, bør høre til i natbordskuffen!

Hvad er Power Beads?

Dette produkt kommer fra Anal Fantasy-kollektionen af sexlegetøjsproducenten Pipedream.

Hvis du er en smule forvirret over, hvad dette produkt egentlig kan, er forklaringen ret simpel: Det er en pirrende analkæde med vibrator.

Denne vibrerende tryllestav kan anvendes til både mænd og kvinder, og kan både bruges til pirring og anal træning. (Hvordan fortæller jeg meget mere om, længere nede i artiklen).

Som overskriften har afsløret, henvender disse Power Beads sig til begynderen, men jeg mener også, at den passer udmærket til den øvede, der ikke har leget med Power Beads før. Selve skaftet er 19,5 cm lang i alt hvoraf 12 cm kan indføres. Kuglerne der sidder på saftet af produktet, starter med at være 13 mm i diameter og bliver herefter gradvist større. Du kan derfor nemt værre herre over, hvor meget du kan rumme ad gangen. Den sidste og største kugle ender ud med at være 23 mm, hvilket er en fin overkommelig størrelse.

Anal Fantasy Power Beads til begyndere er lavet af PVC-plastic og er 100 % vandtæt. Dette gør den både nem at rengøre, og giver dig muligheden for at tage nyde dine Power Beads i våde omgivelser. (Badet, jacuzzien eller poolen måske?). Materialet og designet gør, at den er blød og nemt kan tilpasse sin krop. Den kører på et enkelt N-batteri, som også medfølger i pakken. Du kan forvente en lydsvag, dog kraftig, motor, som du nemt kan justere styrken på, ved at skrue frem og tilbage via dutten under produktet.

Når du køber dine Power Beads, får du også:
 • 1 stk. batteri
 • 29 ml. sexlegetøjsrengøring
 • 10 ml. afslappende creme
 • 10 ml. glidecreme
 • 2 styk’s fingerkondomer, der kan bruges til forspillet

Læs mere om Anal Fantasy Power Beads HER

Power Beads

[maxbutton id=”21″]

Alt dette kan blive dit for den lette sum af 159 kr. hos Sinful.dk, hvilket jeg mener, er en meget overkommelig pris. Udover selve produktet, får du jo også et starterkit med, så du hurtigt kan komme igang med at lege! Fingerkondomerne er lidt sjove, men praktiske, hvis du er lidt genert over, at din partner skal røre dig bagi. Den afslappende creme skal smøres rundt om din indgang, og virker faktisk ret godt. Dine muskler slapper lidt mere af, og det gør dig mere modtagelig overfor analleg. Glidecremen fungerer også fint, men den er hurtigt brugt op, så derfor vil jeg anbefale dig at købe noget extra.

Find et udvalg af glidecreme til analsex i denne ULTIMATIVE guide

Power Beads – Yay or Nay?

Det eneste anale legetøj jeg har haft før denne sag, er butt plugs i forskellige størrelser med og uden vibration. Så derfor var jeg extra nysgerrig på at prøve Power Beads! Jeg er altid en lille smule skræmt over sexlegetøj i sort, men når du tænker over, hvor den skal ind henne, er det måske alligevel rimelig praktisk. Længden skræmmede mig også en smule. Men jeg lærte hurtigt, at den er nem at styre, og at du slet ikke behøver at have indført det hele!

Der er 3 vigtige ting, du skal huske for at få en god oplevelse med analleg generelt:

 1. Grundig rengøring bagi – (Læs min guide til analskylning HER)
 2. Brug godt med glidecreme – (Læs min anmeldelse af Sinful økologiske glidecreme HER)
 3. Rengøring af produktet bagefter – (Læs min anmeldelse af LELO Cleaner HER)

Læs mere om Anal Fantasy Power Beads HER

Brug Power Beads til pirring – Perfekt til forspillet!

Når du bruger Power Beads til forspillet, skal du have fokus på at pirre indgangen med de kraftige vibrationer. Du behøver altså ikke at indføre nogle af kuglerne, men du kan også vælge at tage en enkelt ind. Det er helt op til dig! Husk uanset hvordan du bruger analt sexlegetøj, så skal der godt med glidecreme til, for at du får den bedste oplevelse.

Første gang Mr. Unexpected og jeg legede med denne tryllestav, blev jeg først og fremmest imponeret over, hvor kraftigt den kan vibrere. Især fordi der kun skal et enkelt batteri i. Jeg er vild med at få pirret indgangen med kraftige vibrationer, så jeg blev hurtigt fan! Jeg lå i doggy og tog i mod, mens Mr. Unexpected forkælede med tryllestaven bagfra…

Brug Power Beads til analtræning

Hvis du ønsker at bruge dine Power Beads til analtræning, skal du bare tage de kugler ind af gangen, som du kan rumme. Mærk efter hvor mange der er nok og hold dig til det. Næste gang du bruger dem, kan du eksperimentere med at tage en extra kugle ind.

Jeg kun nåede til kugle nummer to, før jeg bad ham om at holde den der i frygten for at blive for øm, i og med at det var er stykke tid siden, at vi havde haft anale lege. Men det gjorde ikke noget, for bølgerne, der skyllede igennem mig, var fantastiske! Hvis du kun har prøvet at lege med almindelige butt plugs, selv hvis de har vibrator, kan de ikke sammenlignes med følelsen du får af Power Beads. Det er, som nævnt, virkelig nemt at styre, hvor mange kugler du gerne vil have op, og derfor er det et smart stykke legetøj til analtræning.

Få intense orgasmer med Power Beads

Om du bruger Power Beads sammen med en partner eller alene, kan der eksperimenteres med at opnå anal-orgasmer på flere forskellige måder:

 1. Nyd vibrationerne: Når du har indført dine Power Beads, lader du dem blot blive siddende og nyder de lækre vibrationer, som du selv kan justere i bunden af produktet. Den kan nemlig side af sig selv, når først den er inde, og så kan du tilføje extra nydelse, ved at pille ved dig selv andre steder imens…
 2. Bevæg dine Power Beads: Træk dem fx ud og mærk kuglerne massere dig indefra. Du kan selv bestemme om det skal gå hurtigt, langsomt eller finde en gylden middelvej. Jeg læste mig frem til, at det skulle være super intenst at trække en analkæde ud under en orgasme…
 3. Dobbelt penetration: Noget jeg virkelig skal have prøvet! Hvis du er alene, så læg dig på maven og indfør dine Power Beads bagi og din yndlings dildo i din vagina. Hvis du er sammen med en partner, så få ham fx til at knalde dig i en doggy, mens du nyder vibrationerne fra dine Power Beads. Her kan han også styre lege med produktet…

HUSK: Hvis du ikke solosexer, så husk altid at snakke med din partner om, hvordan I udfører scenarierne. Jeg er stadigvæk ikke klar til at få trækket i mine Power Beads, de første par gange vi legede med dem. Der kræver noget tilvænning og godt kendskab til jeres nye legetøj. Giv jer god tid til at udforske produktet og hinanden!

Læs mere om Anal Fantasy Power Beads HER

Power Beads

[maxbutton id=”21″]

Den eneste udfordring er…

Det kræver lidt øvelse at mestre teknikken til at anvende dette produkt. Skaftet er nemlig meget bøjeligt og bevægeligt, som gør det en smule svær at styre. Der er dog en grund til galskaben! Skaftet er lavet sådan, så den kan tilpasse sig efter alle slags kroppe. Desuden, prøv at forestil dig, at få en stenhård pind med kugler presset direkte op i… Lad os bare sige, at jeg står inde for design-valget. Og så snart du får tæmmet tryllestaven, vil dens magi kunne sende dig i den syvende himmel!

Jeg er helt vild med at bruge den under forspillet, både hvis vi skal have analsex bagefter og hvis vi ikke skal. Der er så mange muligheder med den, som vi ikke har udforsket endnu! Jeg syntes, at det er et rigtigt spændende og frækt produkt, der har et hav af anvendelsesmuligheder. Anal Fantasy Power Beads er altså til dig, der enten er nybegynder eller øvet indenfor analsex, og ønsker lidt kinky variation.

Power Beads

[maxbutton id=”21″]

Vælg Anal Fantasy Power Beads fordi..

 • Disse Power Beads er til begynderen eller den let øvede i analsex, og kan anvendes af både mænd og kvinder.
 • Produktet kan bedst beskrives som: En pirrende analkæde med vibrator.
 • Der medfølger en lille tube glidecreme, afslappende creme, fingerkondomer og et batteri.
 • Du kan både bruge produktet til pirring, analtræning og til at forstærke dine orgasmer.
 • Power Beads kan bruges på forskellige måder og pirre på en helt anden måde end almindelige butt plugs!

Tak fordi du læste med! Har du nogle spørgsmål? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder.

Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram: Misscuriousdk 

Officielle Instagram: Missgreydk 

Officielle Facebook: Missgrey

Over and out – Miss Curious

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også