BDSM Sex for begyndere - Guide

udgivet:

BDSM sex for begyndere: Den ULTIMATIVE guide

Velkommen til Missgrey-universet – du er landet på en af vores ULTIMATIVE guides til BDSM sex for begyndere. Vi har samlet ALT den vigtigste information om BDSM sex, så du kan blive klogere på emnet, og måske endda selv komme igang. Enjoy!

Hvad er BDSM? Her er den ULTIMATIVE BDSM guide:

1. Introduktion til BDSM sex
2. BDSM sex for begyndere – sådan gør du
3. Guide til BDSM sexlegetøj
4. Storytime fra Missgrey.dk bloggerne

1. Introduktion til BDSM sex 

Af Miss Felicity 

Siden Fifty Shades of Grey udkom i 2011, er det efterhånden blevet mere legalt at tænde på BDSM. Samtidig steg salget af sexlegetøj relateret til denne form for fetish med 400% efter udgivelsen af bogen. Dette ser jeg som en klar indikation på, at BDSM er ved at snige sig ind i rigtig mange menneskers soveværelser over hele verdenen.

Har du overvejet at eksperimentere med BDSM? Så vil jeg klart anbefale dig at læse denne guide. Her får du nemlig en række gode råd fra mig – Miss Felicity – som selv er en ung kvinde, der trådte ind i det sorte univers for godt og vel fem år siden.

Hvad er BDSM helt præcist?

Først og fremmest mener jeg, at det er enormt vigtigt, at du ved, hvad du går ind til, hvis du vælger at afprøve BDSM.

Bondage hos Sexshop DKDerfor vil jeg kort forklare begrebet her:

BDSM defineres som en seksuel fetish, hvor bogstaverne BDSM er en forkortelse for de elementer, som er en del af dette univers. Det sorte univers inddrager Bondage, Dominans/Underkastelse, Sadisme og Masochisme. Du er måske bedre kendt med betegnelsen SM, der står for sadomasochisme, der faktisk er det samme som BDSM.

Tænder du på BDSM?

For at vide om du tænder på det, er det ikke nødvendigvis så vigtigt at vide, hvad det hedder. Det giver dig bare nogle gode muligheder for at søge andet relevant litteratur om emnet.

Som jeg ser det, er det godt at vide, hvad de enkelte begreber dækker over, hvilket jeg vil give en kort introduktion til her:

Bondage

Kan oversættes til fiksering, hvilket kan gøres på forskellige måder. Personligt har jeg gode erfaringer med reb, som jeg også har indtrykket af, er vældig populært i det sorte univers.

Dominans og underkastelse

Er betegnelsen for det psykiske rollespil, der er mellem dig og din partner. Her er der fokus på temaer som eksempelvis hierarki og social status. Ofte udspiller det sig sådan, at den ene er dominant og den anden er underdanig. Der er ikke regler for hvem der er hvem, men mange kvinder tænder på at lade sig dominere – altså at være i rollen, som det der kaldes submissiv. Det er også helt klart den rolle, jeg selv føler mig mest tilpas med, når jeg dyrker BDSM.

Sadisme 

Er en beskrivelse af en person, som tænder på at se og påføre partneren smerte. Jeg er på ingen måde sadist, men jeg tror, der er en lille smule sadisme gemt i min kæreste – Mr. Boyfriend, som faktisk er den eneste mand, jeg har udforsket dette element af det sorte univers sammen med.

Masochisme

Er definitionen på en person, der tænder på at blive påført smerte, hvilket hænger sammen med rollen som underdanig. For mig handler BDSM på ingen måde om vold, men jeg kan godt lide at få smæk og pisk.

Jeg vil anbefale dig at starte blidt ud. Personligt inkluderede jeg heller ikke alle elementer fra første gang. Det er noget, jeg har arbejdet mig hen imod gennem mange år i rollen som submissiv.

BDSM sex

2. BDSM sex for begyndere: Sådan gør du

Nu har vi begreberne på plads, hvilket gør, at jeg vil kaste mig ud i at give dig et par konkrete råd til BDSM for begyndere.

 • Vælg en partner du stoler 100 % på

  Tillid er et af de allervigtigste elementer, når det kommer til BDSM. Du kan (nærmest) ikke undgå at overskride dine grænser, når du eksperimenter med BDSM. Derfor skal du kende din partner rigtig godt og være sikker på, at han har respekt for dig og dine grænser.

 • Skriv et manuskript i fællesskab 

  Noget, jeg personligt har benyttet mig meget af sammen med Masteren, var manuskripter. Sommetider kunne vi bruge flere uger på at finpudse dem for at være helt sikre på, hvordan det skulle gå for sig. På den måde sikrede vi os nemlig, at begge parter var indforstået med, hvad der skulle ske, hvilket var ret betryggende – især i begyndelsen eller når vi prøvede noget nyt.

 • Snak om grænser

  Selvom du og din partner kender hinanden rigtig godt, er det vigtigt, at I tager en snak om jeres grænser, inden I begynder på at udforske det sorte univers. At afprøve BDSM skal jo ikke blive enden på jeres forhold, hvilket det godt kan blive, hvis dine eller din partners personlige grænser, bliver fuldstændig ignoreret. Eller at en af jer slet ikke tænder på det? Derudover forsvinder hele fundamentet for den gode BDSM-leg, hvis tilliden brydes. Det er også vigtigt at forventningsafstemme, inden I går i gang. Mange har fordomme om, at BDSM handler om vold og mishandling, men det gør det ABSOLUT ikke, hvilket begge parter skal være indforstået med, inden legen begynder.

 • Definer jeres roller 

  Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken rolle, du gerne vil have i dette rollespil. Tænder du på at dominere eller lade dig underkaste? Og hvad tænder din partner på? I skal begge to kunne leve jer ind i rollen, og det er kun muligt, hvis det er noget, som begge parter har lyst til. Samtidig er det også en proces at leve sig ind i rollen. Mange mænd er opdraget til at være blide elskere. Så det kan være svært for dem at omstille sig til at være en krævende dominant, der indimellem svinger pisken. Vi kvinder lærer også at tage styringen, da vi på ingen måde skal finde os i noget fra mændenes side. Som ung kvinde har jeg erfaret, at det er befriende at afgive denne form for kontrol, og min lyst til sex bliver større ved at underkaste mig en mand og hans vilde begær.

 • Aftal og respekter et stopord/stoptegn ved BDSM

  BDSM kan godt være en meget intens oplevelse både for krop og sjæl. Derfor anbefaler jeg dig at aftale et stopord med din partner. Brug et ord, som I ikke normalt siger under sex. Et forslag kunne være “cirkus” som faktisk et ret anerkendt stopord, der benyttes på alverdens BDSM-klubber. Stopordet skal selvfølgelig accepteres. Aktiviteten skal altså stoppes i samme øjeblik, som stopordet er blevet udtalt. Hvis du har planer om at benytte en gagball eller på anden måde gøre sådan, du eller din partner ikke kan tale, så aftal et stopsignal i stedet for.

 • Tag én ting ad gangen 

  Det kan godt være meget overvældende at inkludere BDSM i dit sexliv. Måske gør det mere ondt at få smæk end du regnede med? Eller også var tanken om at være bundet mere pirrende inde i dit hoved? Derfor er det en god idé at tage en ting ad gangen. Der kan godt gå lang tid, hvor I skal arbejde med at lære denne ene ting. Start eksempelvis ud med bondage, hvor du eller din partner bliver bundet med reb på enten hænder eller fødder. På den måde kan I finde ud af, om det VIRKELIG tænder jer, inden I bruger alt for mange penge på BDSM-udstyr.

 • Brug kropssproget til at skabe tryghed 

  Både som dominant og underdanig, er det virkelig vigtigt, at I forstår hinandens kropssprog. Hvis du er bundet eller kneblet, kan du ikke rykke dig væk eller sige nej. Som dominant kan det være en god idé at tale til den submissive for at forsikre hende eller ham om, at personen er i gode hænder. Den underdanige kan stønne og hvine af nydelse for at gøre den dominante mere tryg ved hans/hendes rolle.

 • Hav sindet med HELE vejen

  Mærk efter hele tiden. Bliver du utryg undervejs, så benyt stopordet/tegnet. Husk på, at Rom ikke blev bygget på én dag, så I skal bruge masser af tid på at komme langt ind i BDSM-verdenen. Det er enormt grænseoverskridende, så lad være med at give op efter første gang.

 • Brug de forskellige elementer 

  Når du har prøvet det et par gange, kan du eksperimentere med forskellige variationer af de forskellige elementer. Ved bondage kan du både inddrage manchetter og reb i jeres bindelege. I forhold til dominans/underkastelse kan I afprøve forskellige rollespil eventuelt med fokus på, at den submissive skal adlyde, medmindre personen gerne vil straffes. Under S/M kan den dominante bruge forskellige redskaber til at fremkalde smerte, hvor I blandt andet kan lege med forskellige slagredskaber.

  Under billedet finder du vores guide til sexlegetøj til BDSM sex.

 • Afslut ALTID med at evaluere

  Tag jer kærligt af hinanden ved at kæle og nusse bagefter. Derudover er det også vigtigt at sætte ord på din oplevelse af situationen med BDSM for begyndere. Samtidig er det også vigtigt for dig at vide, hvordan din partner oplevede det. På den måde er der nemlig mulighed for, at I kan vokse i fællesskab.

Det var min personlige guide til BDSM for begyndere. Personligt elsker jeg dette univers, da jeg tænder vildt meget på at afgive kontrollen og give mig hen til en dominerende mand. Og jeg havde ikke fundet ud af det, hvis jeg ikke havde prøvet det. Så derfor vil jeg anbefale dig, der overvejer det at kaste dig ud i det sammen med din partner. Den eneste måde du kan udvikle dig seksuelt, er ved at teste dine og din partners grænser.

BDSM sex

3. Hvilket BDSM sexlegetøj? – What you need

Der findes et hav af lækkert legetøj på markedet, hvilket selvfølgelig er både frækt og spændende. Men det kan altså også være svært at overskue, især hvis du ikke helt ved hvor du skal starte! Derfor har vi her lavet en guide, der fortæller dig, hvilket sexlegetøj du kan bruge til at udforske BDSM sex med.

Sexshop har lavet deres eget begynder bondage sæt, som indeholder produkter til den blidere opstart med BDSM sex fra mærket K!nk. Den er perfekt til dig, som gerne vil begynde at eksperimentere lidt i dobbeltsengen!
Sættet indeholder:
 • Håndjern
 • Gagball
 • Bondage reb
 • En lille flogger

BDSM Begynder Bondage Sæt

Toy Joy BDSM Starter Sæt

Hvis du ønsker en lidt mere hardcore start i BDSM universet, kan du i stedet vælge den her æske fra Toy Joy. I denne æske får du legetøj, der dækker alle bokstaverne i BDSM, så du kan udforske nærmere, hvilken del af universet du er til.

Æsken Indeholder:

 • 1 halsbånd
 • 1 pisk
 • 1 gag ball
 • 2 manchetter
 • 1 blindfold
 • 1 bondage reb
 • 2 brystvorte klemmer

BDSM starter sæt Toy Joy

Andet legetøj til BDSM sex 

Hvis du er mere til at samle dine egne produkter i indkøbskurven, kan du selvfølgelig også gøre det! Nedenstående bliver du præsenteret for noget forskelligt sexlegetøj, du kan begynde at samle for at udforske BDSM.

Skærp sanserne

Der findes en masse forskelligt sexlegetøj du kan bruge, til at pirre din partners sanser. Du kan for eksempel vælge at fratage din partners evne til at se, tale eller røre sig… Eller få din partner til at gøre det ved dig! Ved at fratage nogle af sanserne, vil de resterende sanser nemlig arbejde på højtryk, og alting går op i en højere enhed!

Blindfolds, gags og masker

Ved at bruge et blindfold på din partner, kan vedkommende ikke følge med i, hvad du fortager dig. På denne måde bliver især føle- og høresansen skærpet markant ved din partner, og de vil nyde din behandling endnu mere! Masker kan blandt andet bruges til at skabe mystisk og en sexet stemning i soveværelset.

BDSM sex

Se udvalget af blindfolds, gags og masker HER

Bondage og bindeting

Der findes mange måder at blive bundet, eller binde din partner, på. Dette er den nemmeste måde at tage kontrol og afgive kontrol på. Den af jer der bliver bundet, vil være fuldstændig i den andens magt. Du kan fx bruge klassiske håndjern, eksperimentere med reb, kinky bindesæt eller manchetter, kun fantasien sætter grænser her!

BDSM sex

Se udvalget af bondage og bindeting HER

Pirring – Straf og belønning 

For at pirre, straffe og belønne din partner kan du også vælge at gå en masse forskellige veje. Du har sikkert allerede mange redskaber i hjemmet som du kan bruge til at pirre din partner med, det handler om at være kreativ! Sinful har også et stort udvalg, hvis du mangler lidt inspiration.

Flogger, paddels og piske

Et af de mest nødvendige redskaber til BDSM sex er nogle af dem, der kan klaske, smække eller svirpe. Om du vil starte blidt ud med små klask med en flogger, en paddle der kan smække eller en pisk der kan svirpe, er selvfølgelig helt op til dig. Sinful har i hvert fald nok at vælge i mellem:

Flogger til BDSM leg

Se udvalget af paddels og piske HER

Pinwheels

En pinwheel er det perfekte redskab til at pirre huden på, og er derfor ideel til frække pirrings lege. De fås både i plastic, som er perfekt til nybegyndere, da de afgiver en blidere, pirrende prikken på huden. Dem af metal afgiver en mere intens kilden huden og vække dine sanser.

entice_passion_wheel til BDSM

Se udvalget af pinwheels HER

Klemmer, pumper og sugekoppe

Det er slet ikke så skræmmende, som du måske syntes at disse kategorier lyder. Du kan starte blidt ud og købe nogle brystklemmer, som gør dine brystvorter extra følsomme.  Det kategorierne har tilfælles er, at de er perfekte til pirring og kinky stimulation!

BDSM sex

Se udvalget af klemmer, pumper og sugekopper HER

Mangler du mere inspiration til BDSM sexlegetøj?

Bondage hos Sexshop DKDer findes meget mere forskelligt sexlegetøj til det sorte univers på Sexshop.dk. Du kan finde endnu flere kategorier og produkter, hvis du vælger kategorien “fetish,” som står under søgelinjen på Sexshop.dk’s hjemmeside. Her kan du for eksempel finde fræk beklædning til legen og læse mere om bestsellere for at få endnu mere inspiration.

BDSM sex

4. Storytime: Min første gang med BDSM sex

Af Miss Felicity

Gennem vores sexliv har vi masser af første gange. Denne gang vil jeg fortælle om min første gang med BDSM sex, der var i selskab med ‘Masteren’. Allerede fra første gang gjorde denne verden et kæmpe stort indtryk på mig og min seksualitet.

En gammel flamme, der blussede op på ny

Det hele startede en mørk vinteraften, hvor jeg var alene hjemme. Jeg var dybt opslugt af lektier, da der pludseligt tikkede en besked ind på mobilen. Beskeden var fra et ukendt nummer og indeholdte et simpelt “Hej”. Vedkommende fangede min opmærksomhed, så jeg besvarede beskeden for at få svar på, hvem nummeret tilhørte. Det viste sig at være en tidligere flirt, som endte med, at vi dyrkede sex i et solcenter, hvilket I kan læse mere om HER.

Det viste sig (selvfølgelig), at han var interesseret i at ses til sex, hvilket overhovedet ikke var min stil.

Han var faktisk den eneste fyr, jeg havde dyrket sex med uden at være kærester. Trods hans ihærdige forsøg, stod jeg fast på min beslutning om, at jeg kun knaldede med mænd, som jeg havde datet gennem en længere periode. Hans respons på min stædighed var at invitere sig selv på en date med mig. Jeg havde svært ved, hvordan jeg skulle reagere på hans påtrængende facon, så jeg endte med at sige ja. Han havde fra dag et haft en særlig evne til at sweet-talke mig. Kun fordi han vækkede et begær i mig, som jeg aldrig havde følt før.

Det var som om, det var udenfor min kontrol allerede fra begyndelsen.

Good girl gone bad

Følelsen af manglende kontrol i hans nærvær viste sig at blive enormt vigtig for vores fremtidige relation. Det var nemlig på denne date, han involverede mig i hans fantasier om dominans og bondage.

I første omgang afviste jeg ham blankt. I mine ører lød det som om, han søgte en sexslave. Grundet min seksuelle uerfarenhed, var jeg mildest talt chokeret over, at han troede, jeg var interesseret i at underkaste mig ham og hans seksuelle behov.

“Efter denne katastrofale date var jeg sikker på, at han og jeg var færdige med hinanden, men der tog jeg fejl.”

Han blev nemlig ved med at kontakte mig, og jeg kunne mærke, at han langsomt fik vakt min nysgerrighed.

Jeg havde tidligere haft voldtægtsfantasier, som jeg havde fortrængt. Faktisk af den årsag, at tanken om, at man kunne fantasere om at blive voldtaget frastødte mig, for det kunne umuligt være normalt. Det var altså en kombination af hans tiltrækningskraft og mine egne mørke lyster, der fik mig til acceptere hans tilbud.

Det viste sig, at han selv var uerfaren på området, så vi brugte lang tid på at snakke om det, inden vi gjorde noget ved det.

Endelig kom den særlige aften, hvor jeg skulle introduceres for BDSM sex. Vi havde i ugerne op til, skrevet et manuskript for seancen, for at sikre os, at vi var enige om forløbet. På trods af det, hamrede mit hjerte hårdt mod min brystkasse, mens jeg ventede på ham. Det gav et sæt i mig, da det ringede på døren.

Jeg åbnede for ham iklædt undertøj. Han stillede sig foran mig for at betragte mig. Han kiggede på mig så længe, at det blev ubehageligt. Det gik op for mig, hvor meget jeg egentlig havde blottet af mig selv i vores samtaler. Derfor var det som om, han kunne se lige igennem mig, hvilket jeg overhovedet ikke brød mig om.

Pludselig gik det hurtigt. Jeg nåede nærmest ikke at opfatte det, da han tog fat i min ene arm og styrede mig ind i min stue. Jeg følte, jeg var ved at falde over mine egne ben.  Han smed mig ned på sofaen, så jeg lå på ryggen. Det gav et stød i kroppen, da jeg ramte underlaget. Fra det øjeblik var jeg tændt!

bondage

Fra dreng til master

Han satte sig ovenpå mig, så han kunne holde mig nede med sin kropsvægt, hvorefter han kiggede mig i øjnene og spurgte om, jeg var okay. Jeg grinede, fordi jeg syntes, det virkede komisk og malplaceret, at han spurgte til mit velbefindende.

Min latter gjorde ham vred og fik ham tilbage i rollen som dominant. Han klemte hårdt om mine håndled med begge hænder for at placere mine arme over mit hoved, hvorefter han lænede sig ned over mig og kyssede min hals. I det øjeblik havde han lært, at han ikke skulle afvige fra manuskriptet.

“Min vejrtrækning blev hurtigere, idet han krængede mine bryster ud af BH’en for at kærtegne dem.”

Mine tanker var tågede af begær. Jeg levede mig overraskende hurtigt ind i rollen som underdanig. Min hemmelige fantasi om at afgive kontrollen og være i en andens magt var ved at gå i opfyldelse. Han fandt et stykke reb, som han bandt rundt om mine håndled, så han ikke selv skulle holde mine arme på plads, mens han kneppede mig.

Følelsen af rebet mod min hud fik det til at rykke i mit underliv. Han mærkede hurtigt, at jeg var drivvåd, da han trak mine trusser til side og spillede med mit klit. Derfor gik han til sagen og bankede pikken hårdt op i mig. Han bevægede sig i sin fulde længde i en fast rytme et stykke tid, inden han bad mig om at rejse mig. Jeg gjorde, som han sagde og blev placeret ved sofaens armlæn.

Han skubbede min overkrop fremover, så jeg stod med min røv i vejret. Han spredte mine ben, hvorefter han smækkede mig hårdt i røven, mens han igen trængte op i mig. Jeg mærkede varmen fra slaget brede sig til fissen, som pulserede rundt om hans lem. Kort tid afsluttede han ved at sprøjte en kaskade af sperm udover min ryg.

5. Første gang med BDSM sex – Min erfaring som submissiv

Af Miss Curious

Måske kender du følelsen? Følelsen af at der mangler noget. Mr. Domdaddy introducerede mig til BDSM sex, også kendt som det sorte univers. 

Who’s your (dom) daddy

Fra mine tidlige teenageår, før Fifty Shades gjorde kvinder våde verden over og før bøger om submissive kvinder og dominante herre var bestsellers, har jeg haft lyst til at udforske det sorte univers. Efter et skub fra en veninde, oprettede jeg en online dating profil.

Vi går ikke ligefrem rundt med et neonskilt, der beskriver vores seksuelle præferencer (…overvej lige hvis vi gjorde). Så jeg fandt hurtigt ud af, at online dating egentlig var en smart måde at overskue kødmarkedet på.

Jeg vidste, hvad jeg gik efter og det var præcis hvad jeg fandt: En erfaren ældre mand, hvis seksuelle præferencer involverede BDSM. Jeg stødte på Mr. Domdaddy. En mand der søgte en uerfaren minx, han kunne udfolde sine perverse lyster sammen med.

“der var Ingen forpligtelse, vi så begge andre og der var ingen følelser involveret. Det var et perfekt match.”

Vi havde skrevet sammen i en måneds tid

Jeg var fascineret af hans verdenssyn, hans ærlighed og hans tydelige dominante natur. Efter vi havde sendt billeder frem og tilbage, delt fantasier og diskuteret grænser, aftalte vi at mødes. Vi var begge to ude efter sex uden så meget snak, så vi aftalte at mødes ved mig. Han kom ind af døren og gik direkte imod mig. Min første tanke var “han er fandeme høj” og så nåede min hjerne ikke længere, før han angreb mig med et kys. Det var vildt grænseoverskidende at kysse denne fremmede, men på samme tid også ret ophidsende.

Midt i det hele stoppede han op. Kiggede mig i øjnene og spurgte, om jeg var okay og om jeg havde lyst til at fortsatte. Jeg nikkede stakåndet og slæbte ham med ind i mit soveværelse. Den dag havde vi “vaniljesex” og det var helt igennem fantastisk.

Dominans og submission

Vi havde kemi, matchede godt sammen seksuelt og havde på samme tid massere at tale om. Mr. Domdaddy var både sjov og sød, men vigtigst af alt: Dominant til fingerspidserne i sengen. Jeg havde ingen kontrol overhovedet. Ikke engang under blowjobs eller hvis jeg red ham. Hele tiden havde han kontrollen over mig og det var fuldstændig fantastisk. Normalt er jeg en uartig killing i sengen. Men jeg havde så meget respekt for ham, at jeg adlød alle hans ord uden tøven. Han kastede mig rundt, fortalte mig hvordan jeg skulle tilfredsstille ham og guidede mig ned over hans pik.

Vores oplevelser blev vildere og vildere for hver gang vi havde sex. Jeg lærte, at jeg tænder på at blive pisket, næsten dø under blowjobs (gagge til tårerne triller ned ad kinderne) og at blive kvalt til jeg ser stjerner. Men den største overraskelse kom, da han gav mig en lussing, imens vi havde sex. Mr. Domdaddy sagde bagefter, at det var en fornøjelse at se min forskrækkelse blive til fornærmelse, før mit ansigt gled over i lyst igen.

Juno Temple Bdsm GIF - Find & Share on GIPHY

Med andre ord fandt jeg ud af:

 1. At det falder mig naturligt at falde i rollen som submissiv.
 2. At jeg tænder på smerte og derfor er masochist. 
 3. At jeg også tænder på en smule ydmygelse, når jeg er godt og grundigt tændt.

BDSM, rollefordeling og hvor jeg står nu

Der var ingen tvivl om Mr. Domdaddy’s præferencer i sengen. Selvom jeg tændte på at være i hans magt, begyndte jeg med tiden at savne, at kunne tage styringen i sengen. Jeg prøvede, men det lå ikke til Mr. Domdaddy at give afkald på kontrollen. Han nød magten, nød at bruge mig som han ville. Jeg havde almindelig sex med andre mænd. Måske ikke lige det ideelle scenarie for den normale dansker. Men på denne måde fik jeg tiltfredstillet begge mine behov: Behovet for at afgive kontrol og behovet for at have kontrol.

For mig, handler det om variation, da jeg nyder begge dele. Vi så hinanden i omkring otte måneder. Jeg sluttede vores relation, da Mr. Unexpected kom ind i mit liv. Det sluttede lige så brat som det startede og heldigvis var der ingen følelser i klemme. Mr. Unexpected har ingen erfaring med BDSM sex, men forstår alligevel at tage kontrollen fra mig…

Lær endnu mere om BDSM sex

Læs også: Gæsteindlæg: Mandeblogger bryder tabu – Derfor er BDSM-magten svær!

Læs også: Begynder bondage – Sådan kommer du i gang

Læs også: BDSM og kinky fuckery – Vi tester benspreder sexlegetøj

Du er også velkommen til at læse nogle af vores andre guides i serien, som fx den ULTIMATIVE guide over Fifty Shades sexlegetøj, den om Analsex eller måske den der lærer dig at give det ULTIMATIVE Handjob.

GOD FORNØJELSE // Redaktionen

Se Også