første gang på swingerklub

udgivet:

Det skal du vide om din første gang på swingerklub

Kære læser

At være på swingerklub, og særligt første gang på swingerklub, føltes som at være inde i en anden verden. En verden hvor liderlighed og sex har overtaget – Regninger, pligter og dagligdag forsvinder. Du kan være, lige hvem du vil for en stund, blive høj på stemningen og leve i nuet. Er du nysgerrig på, hvordan dette kan blive en mulighed for dig? Og hvad du skal være opmærksom på ved din første gang på swingerklub? Så læs videre!

Læs også: Sådan er det at være på swingerklub part 1

HOW TO – første gang på swingerklub

Overvejer du, at det er ved at være tid til din første gang på swingerklub? Så er mit første råd til dig at benytte google! Læs om de forskellige klubber, og find ud af, hvilken du syntes lyder mest spændende. Hvis du er i et forhold, så inddrag din partner i dine tanker. Hvis du er single, så tag enten afsted alene. Med venner. Eller opret en dating profil, hvor du søger efter en, der er lige så nysgerrig som dig! Personligt har jeg selv erfaring med scor.dk. Her er det muligt at blive en del af grupper for forskellige swingerklubber, hvor nyheder og upcomming events præsenteres. Der findes desuden også andre grupper, hvor du kan finde mennesker med samme interesser (Eller seksuelle præferencer) som dig. Hvis du ønsker at komme ind i swinger-verdenen, er det nemmest selv at opsøge den! (Husk at passe på dig selv i online-dating universet)

Læs også: Mine tips til at online date

Forventninger til swingerklub

Skal du afsted med din partner? En date? Nogle venner? Eller måske alene? Alt efter din situation, er det godt at afstemme dine/jeres forventninger inden. Især hvis du skal afsted med din kæreste, skal I have lavet et regelsæt inden i tager afsted. Skal I på swingerklub, bare for at mærke stemningen eller for at have sex med hinanden i nye omgivelser? Går i specifikt for at finde en tredjepart eller noget helt fjerde? Det skal i have afklaret inden i tager afsted. I skal begge to være indforstået med, hvad det er, I går ind til. Jeg tror på, at det kræver en vis portion kommunikation og tillid for at få projektet til at lykkes.

Forberedelse 

Når du/I har taget beslutningen om at tage afsted, er det vigtigt at læse klubbens hjemmeside godt igennem. Scroll hele hjemmesiden igennem og lær klubbens regelsæt uden af. Husk især at sætte dig ind i dresscode og hvad der er tillad og ikke tilladt. Flere af klubberne har også gæsterbøger, hvor du kan læse om andres oplevelser. Forberedelse er nøglen til at have en god oplevelse. Dette gælder ikke kun din første gang på swingerklub, men også dit første besøg af en ny klub.

Dit Swingerklub outfit

Vælg et outfit du føler dig godt tilpas i. Jeg valgte et outfit, hvor jeg ikke følte mig for “flashet.” Men havde også i baghovedet, at det skulle være nemt at tage af og på. Jeg oplevede, at der var skruet godt op for varmen og med alle de mennesker blev der HOT! Mange var barfodede, men der var også kvinder i støvler og stiletter. Uanset hvad du vælger, så vælg sko som du går godt i. Første gang jeg var afsted, havde jeg lange støvler på, men endte med at smide dem, da det var ALT for varmt. Medbring gerne extra trusser. Hvis du skal have dem af og på mange gange… Er det bare skønnere at have nogle extra til hjemturen!

Dit udseende

Du er smuk, når du ankommer. Du er højst sandsynligt slidt, når du går. Alt efter hvad din plan for aftenen er selvfølgelig. Jeg vil i hvert fald anbefale at bruge vandfast mascara! Er jeg den eneste der gerne vil vide, hvordan pornostjerners makeup holder så godt?! Jeg gik efter ‘less is more’ både pga. af mit aktivitetsniveau (Tøhø) og varmen. Jeg vil også anbefale, at have et hårelastik omkring håndleddet. Det vil helt sikkert komme dig til gode!

Hygiejne 

Inden jeg havde haft min første gang på swingerklub, frygtede jeg virkelig hygiejne niveauet! Men i den swingerklub jeg besøgte, var hygiejnen i top! Alle madrasser og sæder var lavet af læder og det gjorde det nemt at gøre rent efter sig. Klubben havde sprit og servietter til rådighed i samtlige lokaler. Så der var ingen undskyldning! Der var desuden mange badeværelser, hvor det var muligt at tage brusebad. Vi fik udleveret et håndklæde ved indgangen og kunne leje ekstra i baren. Jeg vil anbefale dig at have sex med kondom, især hvis det er med fremmede mennesker! Der lå kondomer i alle lokaler der hvor jeg var. Eller så medbring selv for en sikkerheds skyld.

Den generelle kutyme 

Det er tilladt at drikke alkohol, men de fleste klubber tillader ikke fuldskab. Folk er høflige og venlige. Hvis du ønsker at ’tilbyde dig selv’ til andre, så jeg ofte, at det virkede ved bare at skabe øjenkontakt. Og bare rolig, folk gramser ikke bare på dig, bare fordi du kigger dem i øjnene! Men jeg så flere gange at den kommunikation der blev brugt, var nikke og blikke. Hvis det blev aftalt mundtligt, var der ikke så meget bullshit og det blev holdt kort. Jeg oplevede, at der var en del mænd der ledte efter villige kvinder eller par. Nogle gange stod disse mænd og kiggede på, et par der havde sex. Det var ret interessant at være vidne til, at se enten kvinden eller manden nikke til en af disse bejlere, for at invitere dem til at lege med. Primitivt men effektivt. OG generel kutyme eller ej. Du kan evt. medbringe noget spændende sexlegetøj. Jeg har indsat et link til dig på billedet herunder, hvis du vil tjekke mulighederne ud.

Sinfull Masser af lækre nyheder

Tak fordi du læste med! Har du gjort dig nogle tanker? Eller har du selv erfaring med at gå på swingerklub? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Over and out – Miss Curious

Se Også