Rabbit Vibrator

udgivet:

Rabbit Vibrator – GUIDEN til den bedste på markedet

Kære læser

Vidste du, at det mest solgte stykke sexlegetøj i verden er den berygtede Rabbit Vibrator? I dagens indlæg vil jeg, foruden at fortælle dig, hvorfor Rabbit vibratoren er så populær, guide dig til at finde den bedste Rabbit for dig. For Rabbit vibratoren kommer i mange versioner, farver og endda også i forskellige former – Så det kan være rigtig svært at vælge!

Den FØRSTE Rabbit Vibrator på markedet

Først vil jeg kort forklare dig, hvad en Rabbit Vibrator egentlig er:

“En Rabbit VIbrator er en vibrerende dildo med en klitoris stimulator på siden.”

Første gang du kunne se en Rabbit Vibrator på TV, var i den populære serie Sex and The City i slutningen af 90erne. Efter dette lille moment blev den frække kanin godkendt af befolkningen, og ordet ”dildo” blev godkendt i tale, selvom sexlegetøj stadig var et kæmpe tabu dengang. Men faktisk så den allerførste Rabbit lignede vibrator dagens lys i 1983. Dengang var klitorisvibratoren ikke kun formet som kaninører, men som mulige former for dyr. Desuden var kendetegnet udover designet, at denne type dildo kom i alverdens pangfarver, der skilte sig ud fra de not so cute hudfarvede gummi-dimser fra Kina.

Men faktisk er sexlegetøj flere tusinde år gammelt, (de første var lavet af træ og sten) og den første vibrator blev lavet i starten af 1900-tallet – godt kamufleret som et massageapparat. Det var virksomheden vibratex.com der kom med de første bud på Rabbit Vibratoren, og den virksomhed eksisterer stadigvæk i dag. Sexlegetøj generelt er blevet mere og mere kompliceret med tiden, og kan, foruden at snurre, brumme og støde, kontrolleres via fjernbetjeninger med og uden ledning og via apps på telefonen.

Læs mere om: Sinful Rabbit Vibrator Orginal TESTVINDER HER

Sådan vælger du den bedste Rabbit Vibrator for dig

At finde den perfekte dildo, er lige så individuel som at finde de perfekte sko. Just saying!  Men for at finde den bedste Rabbit Vibrator for dig, er der nogle parametre, du kan vurdere de forskellige varianter på:

Størrelsen

Som med alle andre dildoer der er at vælge i mellem, kan du få størrelser fra de helt små til de helt store. En Rabbit Vibrator kan godt virke ret voldsom, både fordi den har mange versioner, men også fordi at den ser større ud, end den egentlig er. Husk på, at det kun er den ene ende af dildoen, som du kan føre op. Det er som regel cirka en tredjedel der er ”håndtaget,” men batteri og knapper. Det gør den altså markant mindre end ved første øjekast.

Funktionerne

Kendetegnet ved en Rabbit Vibrator er foruden klitorisvibratoren, et roterende skaft til din åbning og til at give dig indvendig massage. Du bliver altså både masseret grundigt indvendigt og udvendigt, hvilket vil sende dig i den syvende himmel! Der foruden skal du gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt du ønsker at få en fjernbetjening med, eller om du gerne vil have, at knapperne til at styre funktionerne med sidder på selve produktet. Der findes både versioner, der kører på batterier og nogle som er genopladelige, de sidstnævnte er ofte dyrere end de andre. Tænk over hvad der er vigtigt for dig, inden du vælger en Rabbit.

Prisen

Prisen kan strække sig fra 129 kr. til 1200 kr. Så her handler det egentlig om, hvilke funktioner du ønsker at produktet har. Det kommer selvfølgelig også an på, hvor meget du ønsker at ofre. Husk på, at det bedste sexlegetøj ikke altid er det dyreste på skalaen. En god idé er at læse anmeldelser af et produkt, før du køber det. For eksempel her på Missgrey.dk.

Stil krav til dit sexlegetøj

Desuden skal du tænke over, hvilke krav du har, til det sexlegetøj du køber. Er materialet vigtigt? Er brugervenligheden det vigtigste for dig? Eller er det prisen? Gør dig nogle grunde overvejelser over, hvad det vigtige i sexlegetøj er for dig. På denne måde er det meget nemmere, at sortere i det massive udvalg de frække hjemmesider har!

Den BEDSTE Rabbit på markedet

Vi har tidligere skrevet om den frække kanindildo her på Missgrey.dk, men i dag vil jeg komme med mit personlige bud på, hvilken Rabbit jeg personligt syntes, er den bedste på markedet og hvorfor.

I mine teeangeår havde jeg forskellige minivibratorer, men den aller første dildo jeg nogensinde fik, er faktisk denne Rabbit, som jeg vil anbefale til dig! Jeg fik den faktisk i gave, (af ham her) og selvom jeg har udvidet min natbordskuffe med en masse spændende ting siden, er det faktisk stadig min yndlings dildovibrator.

 • Størrelse: Den er 4 cm, bred og 26 cm lang (Husk at det ikke er det hele der kan indføres ladies!) men størrelsesmæssigt ligger den stadigvæk i den mellemstore ende på skalaen.
 • Funktioner: Den har 6 vibrationsprogrammer og 6 rotationsprogrammer. Desværre er den ikke helt lydløs, men det er jo på grund af alle de formidable funktioner og den kraftige motor. For at give denne Rabbit power, skal du bruge 4 AA-batterier, og de holder altså på strømmen rimelig længe. Bemærk at den IKKE er vandtæt.
 • Prisen: Er uhørt lav, den koster kun 350 kr. Denne lave sum er i den grad blevet gjort redde for, med alle de kommende orgasmer du kan glæde dig til! Jeg har haft min i cirka to år og den virker stadig, præcis som den skal!

Læs mere om: Sinful Rabbit Vibrator Orginal TESTVINDER HER

Derfor er Sinful Rabbit Vibrator den BEDSTE Rabbit Vibrator of all times?

Selvom den er større, end jeg normalt foretrækker i en dildo, er den fuldstændig fantastisk. Første orgasme kommer altid rullende efter få minutter, og anden indenfor de første fem. Jeg bliver faktisk rigtig øm, hvis jeg bruger den for meget, netop grundet den store størrelse. Derfor stopper jeg som regel efter de to første orgasmer! Medmindre at jeg fortsætter kun ved hjælp af klitoris vibratoren, som også hænder af og til…

Udover at den har lang batteritid, er nem at rengøre og virkelig er flot at kigge på, er den største grund til at den, i mine øjne, er den bedste Rabbit på markedet, på grund af den stærke motor. Den kan simpelthen vibrere og roterer så hårdt, og derfor give dig den mest intense massage of all times! Alle mine dildoer har navne, og ham her er ingen undtagelse. Jeg kalder ham Jack, han kan jo ikke været andet! You know.. Jack D? 😉

Læs mere om Sinful Rabbit Vibrator ORIGINAL TESTVINDER HER

Rabbit Vibrator
HUSK at cirka en tredjedel IKKE kan føres op. Den er ikke helt så voldsom, som de ser ud.

[maxbutton id=”89″ text=”SE MERE HER” ]

Det siger andre om Sinful Rabbit Vibrator

Inden på Sinful.dk ligger der omkring 50 anmeldelser af lige præcis denne Rabbit Vibrator. Den har scoret næsten 4,5 ud af 5 stjerner – Og de samme stjerne på orgasme-garantien! Det eneste der trækker dildovibratoren ned, er at det desværre ikke, er en særlig lydsvag motor. Lidt irriterende, men helt ærligt. Hvis du har en dyne til at ligge over dig, er det ikke alt for slemt. Flere af kvinderne skriver, at de får multiple orgasmer, og at der nærmest er orgasme-garanti på Sinfuls version af Rabbit vibratoren!

“Desuden har den vundet prisen som den bedste rabbit vibrator i Ekstrabladet 2016.”

Størstedel af anmeldelserne er skrevet af begejstrede kvinder. Der er dog også lige en enkelt mand, der skriver, at selvom denne Rabbit ikke er lydløs, overdøver hans kvinde den med hendes støn. Der var endda også en kvinde der skrev, at hun fik sin første sprøjteorgasme med denne sag. Min absolut yndlings udtalelse er en kvinde, der skriver: “Kan kun sige sikke en bandit!” Nogle få skriver i deres anmeldelser, at de føler sig en smule intimeret af den, fordi den har så mange funktioner og ser så voldsom ud. Derfor har jeg lavet en lille guide til dig, så du nemmere kan overskue den.

Sådan bruger du en Rabbit Vibrator 

 1. Vibration: Start med at udforske klitoris vibratoren på siden, som er forklædt som kanin øre. Denne bandit har 6 forskellige niveauer: Fra behagelig og pirrelig, til intens og kraftig. Tro mig den kan sit kram! Du kan sagtens udforske klitoris vibratoren uden at føre dildoen op, ved blot at vende den, så det kun er vibratoren, som pirre dig. (Jeg kan komme bare på denne måde!)
 2. Penetration: Som det andet skridt kan du begynde at udforske selve dildo-delen ved din Rabbit. Det føltes skønt at føre den op, og blot anvende de forskellige vibrationsmønstre.
 3. Rotation: Tredje skridt er at begynde at udforske rotationsmønstrene, for at afprøve den lækre indre massage, som en Rabbit Vibrator er kendt for at give. Det er lækkert med skridt 1 og 2, men når først du har tændt for denne funktion, vil du opleve dine orgasmer på en helt andet niveau!

TIP: For at undgå overstimulation kan du skrue ned for vibrationerne, lige inden eller imens du kommer. Det forstærker din orgasme, uden at overstimulere dig så meget, at du ikke kan holde det ud. Leg med det og find ud af hvad der virker for dig. Du behøver ikke at gå all-in og bruge alle funktionerne på samme tid. But you can and its amazing.. 😉

Læs mere om Sinful Rabbit Vibrator ORIGINAL TESTVINDER HER

Rabbit Vibrator
Du styre funktioner ved hjælp af knapperne på skaftet under kaninørene/klitorisvibratoren.

[maxbutton id=”89″ ]

Sinful Rabbit Vibrator fordele og ulemper

Fordele:

 • Lækkert eksklusivt design.
 • Meget værdi for pengene!
 • Ekstrem kraftig motor.
 • Orgasme-garanti (Når du lære at bruge den korrekt).
 • God batteri levetid.
 • Nem at rengøre (Læs min anmeldelse af LELO Cleaner HER).

Ulemper:

 • Den er ikke vandtæt
 • Kraftig motor som ikke er helt lydsvag
 • Du bliver afhængig! (Charlotte overdrev ikke, de damer!)

HUSK glidecremen! (Fx en økologisk vandbaseret glidecreme)

HUSK at rengøre produktet før og efter brug! (Fx med Lelo Cleaner)

HUSK ikke at vælge din Rabbit over dine venner! (Selvom det kan være fristende) 

Læs mere om: Sinful Rabbit Vibrator Orginal TESTVINDER HER

Masturbating Sex And The City GIF - Find & Share on GIPHY

Miss Vanilla har tidligere givet sit bud på hendes yndlings Rabbit Vibrator: Læs med HER

Tak fordi du læste med! Har du dit eget bud på den bedste Rabbit på markedet? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på: mc@missgrey.dk

Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

*Dette indlæg indeholder et nøje udvalgt produkt sammen med Sinful.dk*

Se Også