julegave

udgivet:

Skal du give hende en orgasme i julegave?

*Dette indlæg indeholder Affiliatelinks*

Der kan være mange ting, vi ønsker os – men hvad er bedre end at give hende en orgasme i julegave? Måske give hende noget, der fortsat kan give hende orgasme, gang på gang? Eller, som kvinde, kan du selvfølgelig også bare give dig selv, og din mis, en helt fantastisk julegave.

Giv hende noget med orgasmegaranti!

Altså, orgasmegaranti er jo også utroligt svært at give, da vi alle er så forskellige. Men lige med denne lækre sag, så er jeg overbevist om, at de fleste ville kunne opnå en. Jeg skal nok komme meget mere ind på min personlige oplevelse med dette stykke legetøj! Men grunden til, at jeg næsten råber orgasmegaranti, er, at med dette stykke legetøj, rammes utroligt mange forskellige behov.

Generelt er jeg jo ret stor fan af legetøj, og med årene, er det blevet dem, som giver mig de bedste orgasmer. Men jeg må indrømme, at det altså ikke bare kommer af sig selv. Og det er netop med dette, at jeg vil præsentere dette stykke legetøj. Jeg har nemlig valgt Sona pulserende klitoris stimulator. Mine forventninger var MEGET høje. Jeg elsker nemlig klitoris-stimulatorer, og det blev straks afprøvet det sekund den kom ind af døren.

Men der var alligevel en del ting der overraskede mig ved produktet…

Hvorfor ser den sådan ud?

Jeg ved egentligt ikke, hvad jeg havde forventet. Men nok ikke det, som den i virkeligheden var. Faktisk, så er det en utrolig flot vibrator. Den ser utrolig elegant ud, og jeg modtog den i en flot pink farve. Bagsiden er flot metallisk, og lækker at holde og røre ved. Slet ikke noget at brokke sig over der, især fordi det slet ikke er den dyreste vibrator, jeg har haft i hånden. Men øverst på dildoen, er der ligesom et lille rundt hul. Og hvis du stikker fingeren ind der (og dildoen er tændt), kan du mærke, at den begynder at vibrere, når der kommer tryk på. Absolut forvirrende, og en smule intimiderende for mig. Jeg kan slet ikke forestille mig andet end, hvor intenst det må føles på ens klit…

Orgasme i julegave

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj på budget: Billig Rabbit Vibrator

Hvor er min julegave med orgasmen?

Trods min lille frygt måtte jeg straks smide trusserne og afprøve den. Kun for at finde ud af, at den skal oplades….. Det er måske lidt en dræber for lysten. Men efter utålmodigt at have sat den i opladeren, og ventet knap 10 minutter, kastede jeg mig ud i det. Og det er så her, jeg vil vende tilbage til det her med at øve sig med sit legetøj. Jeg har generelt ikke svært ved at opnå en orgasme med mit legetøj. Og forventede da intet mindre fra denne!

Men først måtte jeg lige vende mig til, at selve brugen af denne dildo, er ret meget anderledes. Og efter mange ihærdige forsøg, og en ret følelsesløs klitoris, måtte jeg indrømme, at jeg altså ikke ville opnå en orgasme denne gang.. En smule skuffet måtte jeg lægge den fra mig.. Men sidenhen og jeg blevet meget klogere på, hvorfor det ikke virkede i første omgang! Og lad mig dele denne nyfundne viden med dig.

Tid til at pakke orgasme-julegaven ud!

Jeg vil altså mene, at denne dildo skal du øve dig ret meget i at bruge. Og hvordan hænger det sammen med orgasmegarantien? Simpelthen fordi, at ligeså snart du har lært at bruge den, så er det ualmindeligt fantastisk! Med andre ord: Dette stykke legetøj gør det muligt, at give hende en orgasme i julegave!

Derfor har jeg lavet en lille guide til dig, så du ikke laver samme fejl som mig!

  • Denne dildo/vibrator er VIRKELIG kraftig i sine vibrationer. Derfor kan det være en god idé at starte ud med at sætte den på laveste vibration, når du skal til at lege.
  • Lad være med at sprede alle dine folder ud, og placer vibratoren direkte på din klitoris. Den er meget intens. Sørg for at prøve dig frem. Selvom det er en klitoris vibrator er vibrationerne dejlige alle steder.
  • Erkend at den ikke er ligesom en almindelig vibrator. Jeg kan godt lide at “bevæge” min vibrator rundt, men det er en lille smule svært her. Jeg tror det også er derfor, den kan føles ekstremt intens til tider. Evt fandt jeg ud af, at du godt kan bevæge den lidt i cirkler, men ellers så prøv dig frem!
  • Jeg brugte faktisk en lille smule glidecreme, det synes jeg gjorde et eller andet ret fantastisk. Faktisk nev den mig en smule på et tidspunkt, men jeg tror det er fordi der var ret tørt til en start. Det kan undgåes med lidt glidecreme!
  • Til slut så skal du simpelthen bare øve dig lidt med denne dildo/vibrator. Den er anderledes, men giver også anderledes orgasmer! Da jeg for første gang opnåede en orgasme, var den meget intens! Derudover kan jeg mærke, at den også tager mig en smule tættere på en eventuel sprøjteorgasme. Det er helt sikkert noget der skal udforskes mere!

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj på budget: Det ultimative tilbehør til jeres sexleg!

Hvad får du med i din julegave?

Til slut vil jeg lige fortælle dig lidt om kvaliteten og hvad du får med. Vibratoren skal oplades med en ledning, og du får ikke stikket med. Men du kan sætte ledningen i et iphone-stik, og så fungerer det helt perfekt. Selvom jeg var en smule utålmodig, så opladede den nok samlet 30 minutter. Og selv efter mange ganges brug, er den stadig ikke løbet tør! Så jeg vil sige at batteriet holder utroligt godt! Stort plus.

Du får 8 vibrationsmønstre, og selve vibratoren er nem at anvende. Du kan derudover selv skrue op og ned for intensiteten på vibrationerne i mønstrene. Desuden, som jeg beskrev tidligere, så er den lavet af super lækkert materiale og føles rigtig lækker.

Så for mig er der ikke rigtig noget at sætte fingeren på. Jeg synes egentligt prisen er meget fair i forhold til hvad du får. Prisen er 499 kr. hos Sexshop.dk

Så smut ind og køb den lige her: Lelo Sona Klitoris Vibrator

Orgasme i julegave

Har du kommentarer til dette produkt, eller oplevelser du gerne vil dele, så send mig gerne en email på: mv@missgrey.dk eller smid en kommentar nedenunder. Husk du kan finde mig på instagram som Missvanilladk eller finde os på facebook som Missgrey.

Much Love

Miss Vanilla

LÆS OGSÅ: Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre!

*Dette indlæg indeholder Affiliatelinks*Sexlegetøj som julegave - Anmeldt sexlegetøj

Se Også