Onani med perlekæde

Opdateret

Onani med perlekæde – sådan gør du og din partner!

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Trænger du til at peppe den almindelige onanirutine lidt op med noget HELT anderledes? Så kommer her en helt NY måde, hvor du gør onani lidt mere spændende. Onani med perlekæde… og en masse glidecreme. Metoden er meget simpel, og kan bruges af både mænd og kvinder.

Onani med perlekæde

På dette års Erotic World Messe i Valby Hallen, stødte Mr. Handy og jeg på den nye trend, perlemassageonani. Produktet er ikke så kendt i Danmark endnu, og da vi så det, tænkte vi begge to… det kan vi lave selv. Det består nemlig bare af en lang perlekæde og en glidecreme med lidt mint – eller uden. Perlekæden havde vi i skuffen og glidecreme har vi masser af, så det var bare at komme igang. Onani med perlekæde, det skulle prøves! Metoden er ganske simpel, perlekæden skal smøres GODT ind i glidecreme, og fungerer som massage og stimulans mod huden enten på pikken eller skamlæberne. Husk lige at gå perlekæden efter, så der ikke er skarpe stykker eller noget der kan ridse.

Køb vandbaseret glidecreme HER

Perlekæde massage er kendt fra de gamle Cabaretdage i Paris, hvor de sexede Burlesque dansere og glædespiger, havde intim kontakt med deres mandlige publikum, og viklede deres perlekæder rundt om deres lem. 

Læs også: Intim Gina spreder – billigt sexlegetøj under kr. 350,-

Sådan bruges perlekæden på manden

onani med perlekæde
Sådan vikler du perlekæden rundt om penis, med en masse glidecreme.

Nu er der også grænser for, hvad Mr. Handy vil stå model til, så i stedet har jeg valgt at vise det på Fun Factory Tiger Vibe i stedet for. Inden du vikler perlekæden rundt om penis, fedter du den GODT ind i en god vandbaseret glidecreme. Tilføj gerne lidt undervejs og hvis den almindelige vandbaserede bliver for kedelig, kan du bruge fx. glidecreme med “tingling” stimulering. Når du har viklet perlekæden rundt om hans erigerede penis, begynder du at bevæge perlerne op og ned af skaftet. Du kan evt. med den ene finger, stramme kæden lidt, så det spænder om roden. Hvis det ikke generer dig at få glidecreme i munden (det fås med smag), kan du toppe den med lidt oralsex samtidig. Perlerne ruller hen over huden på penis, hvor de masserer og stimulerer forhuden frem og tilbage, præcis som et handjob. Der var STOR tilfredshed hos Mr. Handy!

Læs også: Fun Factory Vibe Tiger en Wild dildo vibrator!

Sådan bruges den på kvinder – no. 1

Onani med perlekæde kan bruges på to forskellige måder på kvinder. Begge måder er ganske tilfredsstillende og med klitorisorgasme som gevinst. Du har sikkert set, at mange shops med sexlegetøj, har trusser med perlekæde syet ind, og faktiske er de til stimulering af klitoris. Med perlekæden kan du gøre det samme. Godt smurt ind i vandbaseret glidecreme, eller anden stimulerende glidecreme. Jeg valgte at få Durex Intense Orgasmic Gel på. Først lagde vi perlekæden på hver sin side af klitoris, og Mr. Handy trak forsigtigt kæden langsomt frem og tilbage. Det var VILDT lækkert, med en ganske stimulerende følelse, når perlerne “hoppede” på klitoris. Orgasme gelen begyndte langsomt af virke, og min klitoris blev yderst følsom.

onani med perlekæde
Sådan vikles perlekæden rundt om hånden, når den skal stimulere klitoris.

Læs også: Vild bullet vibrator i guld – “to go”

Sådan bruges den på kvinder – no. 2

Onani med perlekæde på kvinder metode no. 2. Efter langsomt forspil med perlekæden på hver sin side af klitoris, viklede Mr. Handy kæden rundt om hånden (se foto ovenover), og masserede mig, med hele håndfladen fyldt med perler, langsomt i et langt større område end normalt. Ikke kun klitoris bliver forkælet på denne måde, men også skamlæber og lidt af skedeindgangen. (Mr. Handy har store hænder). Det var ikke svært at ramme plet, for perlerne ruller på hele området, så stimuleringen er outstanding. Orgasmegelen kombineret med vandbaseret glidecreme, gav en vild effekt på den måde. Klitorisorgasme peppet godt op.

Læs også: Guide til 8 af mandens erogene zoner

Stimulerende onani med perlekæde – uden de store udgifter

Det er altid tilfredsstillende, når jeg har en dejlig oplevelse, og så oven i, at det ikke har kostet en formue. Win Win. Både Mr. Handy og jeg er i hvert fald enige om, at det er ikke sidste gang vi har “sexleget” onani med perlekæde. Perlerne er yderst stimulerende, når de langsomt ruller over huden, så egentlig kan de også bruges til massage på resten af kroppen. Du skal blot være forsigtig, da perlerne godt kan nive lidt i huden, hvis du bliver for ivrig. De må heller ikke blive for tørre, så danner de friktion mod huden, så MASSER af glidecreme! Så hvis du allerede nu føler dig lidt nysgerrig på onani med perlekæde, så ind i skuffen, måske har du en gammel perlekæde liggende. Det samme gør sig jo gældende med andet sexlegetøj, engang imellem skal du bare bruge fantasien, og kigge lidt i skuffer og skabe. God fornøjelse.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Onani med perlekæde

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også