Stimulerende parleg

udgivet:

5 tips til stimulerende parleg

Her får du 5 tips til stimulerende parlege. I et parforhold kan sexen nemlig hurtigt gå hen og blive en smule trivielt. De samme stillinger, rutinesex og egentligt lidt kedeligt. Hvis ikke der tages fat om det begyndende problem, ender det i mange tilfælde helt galt. Hvis du ikke er god til at tale med din partner om at blive udfordret, prøve nye ting eller tage initiativ til at udforske jeres sexliv… ender I på hylden “kedeligt og demotiverende sexliv”. Det er der ikke nogle forhold, der holder til i længden! Derfor har jeg i dette indlæg samlet 5 tips til stimulerende parleg til at peppe lidt op i soveværelset.

Parleg: Hvorfor lege sammen som par?

Parleg er i virkeligheden ikke en større videnskab, jo bedre du kender din partner intimt, jo bedre kan du tilfredsstille ham eller hende seksuelt. Hvis du er god til at udforske din partners krop og lyster, finder du også nemmere ud af, hvad der får det til at ringe. Men ikke alle par er gode til at udforske hinanden intimt. Det kan være enormt grænseoverskridende for mange mennesker at begive sig ud på ukendt territorium. Men det er vigtigt for sexlivet at turde springe ud i det ukendte – ud af komfortzonen! Det kræver lidt hjælp engang i mellem, og det vil jeg med min og Mr. Handys erfaring dele lidt ud af. Vi har kigget lidt i skuffen og har fundet vores bedste bud på både vibrerende og fjernbetjent sexlegetøj til stimulerende parleg.

Læs også Miss Robinson: Husk at sexforføre din mand

Miss Robinson anbefaler: Discover Your Lover Brætspil

#1: Stimulerende parleg – fjernbetjent vibrator æg

Et fjernbetjent vibrator æg kan virkelig sætte kog i gryderne herhjemme. Dette stykke sexlegetøj er også lidt grænseoverskridende, specielt hvis I er ude i det offentlige rum, har børn i huset eller det er fjernstyret over en længere distance. Der findes nemlig sexlegetøj, der kan fjernstyres eller appstyres fra flere kilometers afstand. Her er det lidt svært for den person med kontrollen, at se hvor partneren befinder sig. Et fjernbetjent eller app styret vibrator æg, kan være et super forspil, der kan vare over en hel dag og forhåbentlig ende med en grundig omgang i soveværelset eller på spisebordet. Vibratorægget placeres i skeden, og din partner udstyres med en fjernbetjening eller app, der bestemmer hvornår ægget skal vibrere og i hvilken styrke. Æggets vibrationer stimulerer nervetrådene i skeden, og din partner bestemmer.

Læs mere om vibrator ægget her

stimulerende parleg

Læs også Miss Robinson: Bryd genertheden i sengen

#2: Stimulerende parleg – bondage

En af mine helt personlige favorit parlege er bondage. BDSM og bondage er i store træk forspil, stimulering og tilfredsstillelse. Begge parter kan have STOR gavn af denne stimulerende parleg. Bondage og fiksering gør, at både giver og modtager kan blive voldsomt ophidset og tilfredsstillet. Der er masser af muligheder med bondage, men hvis jeg skal anbefale et stykke lækkert bondagesexlegetøj, så er det bestemt Fifty Shades of Grey – Kryds Bondagesæt til sengen. Med dette sæt, kan du fiksere din partner på både håndled og ankler. Sanserne forstærkes, når du ikke kan bevæge dig og blande dig i hvad der skal ske. Alt efter hvad du er til, så kan både fjer, pisk eller flogger få dig i den 7. himmel!

Læs mere om bondage sættet her

stimulerende parleg

Læs også Miss Robinson: Sådan bruges fjer og flogger til intimt forspil

#3: Stimulerende parleg – parvibrator

Mr. Handy og jeg har brugt MANGE timer på at opnå stimulering af lige dette stykke sexlegetøj! Det har ikke været en nem opgave, at finde lige den par vibrator der passede til os, MEN det er lykkedes! Årsagen til, at der skulle MANGE modeller gennem test og forsøg er, at afstanden fra min skede til min klitoris er længere end standard. Hele ideen med en par vibrator er, at den skal placeres i skeden og vibrationerne skal stimulere skede, klitoris OG mandens lem på en gang. Men når den ikke kan nå til klitoris, er det lidt lige meget! Vi har to meget forskellige modeller, vi er VILDT glade for. Satisfyer Pro 4 Parvibrator er helt klart no 1 og det er udelukket pga den VIRKELIG lækre pulserende trykbølge teknologi, der stimulerer klitoris. Den anden parvibrator vi bruger meget, er Lelo Ida fjernbetjent par vibrator, som du kan læse om i dette indlæg. Udover at den er fjernbetjent både til vibrationer og styrken, er den del af vibratoren der skal placeres i skeden, i stand til at rotere.

Læs mere om Satisfyer Pro parvibratoren her

parlegetøj

Læs også: Sådan bruger I en parvibrator

#4: Stimulerende parleg – penisring med vibrator

Det sexlegetøj vi bruger mest i vores røde hobbyrum er en penisringen. Mr. Handy er storforbruger af penisringe, og har et stort udvalg af den lille silikonering. Jeg elsker når han har den på, for det gør ham større, hårdere og længere…. og han holder længere. Det er ikke lykkedes mig at få klitorisorgasme, af de modeller med vibrator, MEN de pirrer mine nervetråde omkring klitoris, hvis jeg HAR HAFT klitorisorgasme inden vi knalder. Specielt EN penisvibrator har formået at stimulere os begge, og sat lidt krydderi på seancen. Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator, og det tror jeg hænger sammen med, at den er lidt tung og æggeformet. Den nærmest “slår” vægten ind mod min klitoris, så vægten kombineret med vibrationerne gør det til lækker og stimulerende parleg.

Læs mere om penisringen med vibrator her

stimulerende parlege

Læs også: Den BEDSTE vibrerende penisring på markedet

#5: Stimulerende parleg – oliemassage

Hvem kan ikke li´ at blive forkælet med en god omgang massage? Jeg ved ikke noget bedre end at mærke Mr. Handys kraftige hænder massere mine fødder og krop. I den rigtige atmosfære, belysning og sanselige dufte, kan jeg masseres til stimulering og orgasme. Det lugter lidt af Tantra, og uden at have prøvet tantra, tror jeg vi arbejder lidt i samme univers. Det er den kropslige intimitet og sanserne der er i spil. Det behøver ikke at koste en formue, for både massageolier og massagelys fås i MANGE slags og priser. Men den Mr. Handy og jeg bedst kan arbejde med, er Durex Play 2-i-1- Massageolie der også kan bruges til glidecreme. Læs evt. HER, hvordan du giver din partner den perfekte erotiske massage.

Læs mere om 2-i-1 glidecremen her

stimulerende parlege

Læs også: Sådan udfører du et frækt MINDFUCK

Det var alt for denne gang, håber du og din partner, har mod på at springe lidt ud i nyt og anderledes stimulerende parleg. Hvem ved, måske kan I bruge det som inspiration til andre frække parlege. God fornøjelse.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Se Også