Kære Læsere

I dagens indlæg skal jeg præsentere et ret fedt produkt for jer. Ikke nok med at det har gjort kvinders arbejde meget nemmere, så er det også fantastisk for mændene. Her præsenterer jeg Tenga Egg – til det bedste handjob til ham.

KØB ÆGGENE HER: Tenga Egg sæt til 349 kr

Tenga Egg – Hvad er det for noget?

Kort sagt så er Tenga Egg et helt nyt onani produkt til mænd. Det hjælper dig på alle måder med at give ham det perfekte handjob. Efterhånden findes der utallige varianter af ægget, som alle virker forskelligt. Det her er derfor min guide til dig, hvor jeg tager dig igennem alle de forskellige former for æg.

Hvis vi starter helt basic, så er Tenga Egg et engangsprodukt som minder lidt om et kondom. Det er dog muligt at bruge flere gange, men som udgangspunkt kan du bruge det 1 gang. Hvis du derimod ønsker at bruge det flere gange, så skal jeg nok fortælle meget mere om det senere.

Men Tenga Egg er kommet ud med en masse forskellige typer æg. De er alle forskellige i forhold til hvordan de ser ud indvendigt. Der er både nogle typer som er super intense og giver meget gnidningseffekt. Men der er også nogle der er lidt mildere, til ham der ikke ønsker det alt for hårdt. Kort sagt så er der et æg til alle handjob.

Hvad er det lavet af?

Tenga Egg er lavet af et meget strækbart og blødt materiale. Når du pakker dit æg ud, vil du bemærke at materialet er meget blødt og lækkert. Du får også glidecreme med i pakken. Materialet er medicinsk silikone og indeholder ingen grimme stoffer. Inden i ægget finder du en masse forskellige knopper. De kan have forskellige størrelser, former osv alt efter hvilket æg du vil have.

KØB ÆGGENE HER: Tenga Egg sæt til 349 kr

Et par hurtige om Tenga Egg

  • Tenga Egg er som udgangspunkt et engangsprodukt, men vil du bruge det flere gange er det muligt.
  • Ægget er meget billigt og koster mellem 50-69 kr, men er ofte på tilbud til meget mindre.
  • Det er et førende sexprodukt i Japan
  • Det kan strække sig fra 6,5 cm op til 30 cm.
  • Ægget passer alle størrelser og kan bruges på alle som handjob
  • Det er diskret indpakket og kan derfor nemt tages med rundt.
  • Indersiden indeholder en masse knopper alt efter hvilket æg du har valgt
  • Der findes MANGE forskellige slags
Hvordan bruger du ægget?

Det er utroligt nemt at bruge Tenga Egg. Start med at pakke dit æg ud. Herefter folder du produktet ud. Sørg for at penis er stiv, og ellers er metoden meget ligesom ved et kondom. Husk dog før du påfører Tenga Egg at tilføje godt med glidecreme. Du får glidecreme med i pakken, men hvis du skal bruge ægget flere gange skal du nok anvende eget. Sæt Tenga Egg stramt ned over penis. Nu kan du bevæge materialet op og ned af penis, ligesom ved et almindeligt handjob. Bortset fra at her får han MEGET mere følelse, og bliver ekstra stimuleret af de forskellige knopper indeni. Hvis du gerne vil bruge ægget flere gange, så sørg for at skylle ægget lige efter brug og påfør ny glidecreme hver gang. Der er selvfølgelig en masse forskellige æg, som jeg vil præsentere nogle af for dig nu. De er alle forskellige i forhold til intensiteten, men hvis du ønsker at gøre det mere intenst for ham kan du holde fastere og trykke hårdere sammen når du giver ham handjobbet.

LÆS OGSÅ: Her er guiden til hans penis!

Tenga Egg – Clicker

Det første æg jeg gerne vil præsentere for jer, er Tenga Egg Clicker. Forskellene på de forskellige æg ligger i, hvordan æggets knopper er designet indeni. Dette æg er så vidt jeg har forstået, det mest almindelige af dem. Knopperne har en semi-intensitet, og det egner sig godt til første gang du måske skal prøve det af.

KØB ÆGGET HER: Tenga Egg – Clicker

 

Tenga EggTenga Egg

 

Tenga Egg – Thunder

Det næste æg er meget til ham der måske ikke er så vild med følelsen af knopper. Tenga Egg thunder har nemlig ingen knopper oppe. Derimod har det et “lynende” mønster. Hvis han derfor er til det lidt strammere, så er dette et godt bud. Gnidningseffekten vil ikke være ligeså stort, men derimod vil det føles lidt strammere og som at han kører langs noget. Derfor vil jeg nok også sige at dette formentligt er semi-intenst.

KØB ÆGGET HER: Tenga Egg – Thunder

Tenga EggTenga Egg

 

Tenga Egg – Misty

Det næste æg vi skal kigge på er Tenga Egg Misty. Her får du intet mindre end et virkelig intenst handjob. Hele indersiden er dækket af små bitte knopper, som alle bidrager til en ekstra intens følelse. Hvis du har en mand der virkelig elsker intens stimuli, så er det her helt sikkert et godt bud. De mange små knopper vil stimulere, kilde og ramme små punkter og huller på hans penis. Her får han virkelig den fulde oplevelse.

KØB ÆGGET HER: Tenga Egg – Misty

Tenga EggTenga Egg

 

Tenga Egg – Spider

Det fjerde æg vi skal snakke om er en smule specielt. Hvis du har en mand, der er ret følsom på penis eller penishovede – så er dette Tenga Egg noget for ham. Dette æg er formet med et lidt Spider agtigt mønster indeni. Der er derfor ingen knopper eller andet der stikker ud for at øge gnidningseffekten. Her får du altså stadig et lækkert onani produkt, men hvis han ikke bryder sig om den knoppede effekt – så er dette et godt bud. Derfor vil jeg ikke sige det er mega stimulerende, men stadig et godt bud på at gøre et handjob lidt sjovere.

KØB ÆGGET HER: Tenga Egg – Spider

Tenga EggTenga Egg

 

Tenga Egg – Crater

Det sidste æg jeg vil præsentere for jer er et af de æg, der er ret specielle indvendigt. De er faktisk alle sammen ret specielle. Men lige Tenga Egg crater har en inderside fyldt med riller og kløfter, men også en kraterlignende overflade. Det vil sige at jo fastere og hårdere du trykker ægget ned over – jo mere intenst bliver det.

KØB ÆGGET HER: Tenga Egg – Crater

Tenga EggTenga Egg

Min personlige oplevelse!

For lige at slutte denne guide af, vil jeg lige fortælle lidt om min egen personlige oplevelse. Først og fremmest så er Mr. Teddy generelt rigtig glad for disse slags produkter. Han elsker handjob! Derfor tænkte jeg at Tenga Egg var ret oplagt. Og som forventet så blev Mr. Teddy virkelig begejstret. Da jeg modtog æggene kan du godt undre dig lidt over indpakningen. Men egentligt er det meget fint at de er pakket diskret ind, og de ligner virkelig et æg. Selve konsistensen af produktet indeni føles rar og lækker, og den medfølgende glidecreme fungerer super godt. Efter at have pakket ægget ud gik jeg ellers straks igang med Mr. Teddy. Produktet er nemt at bruge og Mr. Teddy var meget tilfreds med følelsen. (Det tog heller ikke særlig længe for ham at komme). Hans personlige favorit er klart Tenga Egg Misty!

Andet godt til hans penis?

Her på Missgrey har vi efterhånden en god samling af artikler og indlæg, der kan guide dig igennem hans penis. Med her til sidst får du lige en henvisning til nogle af dem – det kunne være der var noget der virkede for jer. Læs blandt andet vores guide til hans penis, hvordan du giver ham det bedste handjob, eller det bedste blowjob? Og hvis du vil se vores ellers prisvindende og storsælgende onaniprodukt så er det lige her: Stimulerende Onani Sleeve til Mænd: PERFEKT TIL HANDJOB.

Jeg håber du kunne lide denne anmeldelse. Har du egen erfaringer med dette produkt, så smid gerne en kommentar nedenunder. Har du spørgsmål så er du også velkommen til at sende dem på mv@missgrey.dk.

Much Love

Miss Vanilla

Dette indlæg indeholder affiliate links

DEL
Tidligere artikelKend din krop og din seksualitet!
Næste artikelSådan blev jeg blogger – 1 års fødselsdag
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR