*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Har du prøvet rollespil og sexet forførelse med frække kostumer i dit sexliv? Jeg har aldrig skænket det en tanke… indtil forleden, hvor Mr. Handy sendte mig et link med et sexet skolepigekostume. Jeg har altid tænkt, at det var for grænseoverskridende og lidt spøjst, men faktisk er det både frækt og sexet.

https://missgreyclub.dk/Sådan endte jeg som sexet skolepige

Messenger på min mobil bippede en dag, og et link til et sexet skolepigekostume plus size tittede frem. ”Dette sæt er ikke til den artige pige – tværtimod!”… var teksten i linket og Mr. Handy havde skrevet “mmm” som ledende tekst i beskeden. Okay! tænkte jeg, den kom som en overraskelse. Vi har nemlig aldrig talt om forførelse og rollespil med kostumer, når det gjaldt vores sexliv. Jeg har forbigået det i tavshed, for de kostumer jeg ville kunne klemme mig ned i, ville bestemt ikke komme til at ligne billederne på pakken! Miss Robinson er jo som tidligere skrevet en plus size woman, så udvalget er ikke stort. Det er nok også den tossede indstilling og selvtilliden, der spillede mig et puds… at det nok vil se latterligt og tosset ud! Men jeg skrev til Mr. Handy, at hvis han godt ville se mig som sexet skolepige, så kunne han bare bestille.

Sexet skolepige

Læs også: Den store kostumeguide – sexet sygeplejerske skrevet af Miss Vanilla

Så er der fræk pakke til fruen

Jeg elsker at få pakker – men hvem gør ikke det? Specielt når det er frækt legetøj til de voksne. Den lå på sengen da jeg kom hjem fra arbejde, og jeg blev enig med mig selv om, at den skulle pakkes op senere. Så da ungerne var sendt i seng og soveværelset var indtaget, åbnede jeg min pakke. Spændt på indholdet gav jeg mig tid til nærstudere stofstykkerne. Mr. Handy var i første omgang IKKE velkommen, jeg ville altså se mig selv i kludene, inden han fik lov! Jeg må indrømme, jeg havde taget skuffelsen på forskud, for helt ærligt, kostumer i plus size passer sjældent! Men til min overraskelse, var nederdelen for STOR! Skjorten til babserne og de bundløse trusser med hofteholdere passede PERFEKT! Jeg måtte så skuffe Mr. Handy, at det ikke blev i aften han fik mig at se som sexet skolepige… der skulle lige sys lidt i kostumet. Med lidt nål og tråd, lykkedes det mig at sy nederdelen ind, så den passede om den kurvede Miss Robinson.

Læs også: Den store kostumeguide – sexet kanin kostume skrevet af Miss Vanilla

Rollespil eller forførelse

Jeg tænkte meget over, hvordan det her sexede skolepige kostume skulle gribes an. Hvad var Mr. Handys forventninger? Skulle vi ud i rollespil eller var det blot tanken om, at jeg ville se fræk og forførende ud som sexet skolepige? Bevares jeg har da spillet lidt skuespil og skoleteater i mine unge dage, men det var som den onde stedmoder i Snehvide og skriver i Kejserens Nye Klæder, noget lidt andet end sexet skolepige. Derudover har jeg også set en del pornofilm af dårlig kvalitet, hvor skuespillerne var i kostumer. Men helt ærligt…. bare nej! Rollespil skal aftales lidt i forvejen, så jeg måtte et eller andet sted lige stikke en finger i jorden og høre lidt ind til hans ønsker. Kostumeleg var Mr. Handys ønske, så jeg havde brug for lidt hjælp til at komme videre.

Læs også Miss RobinsonSeksuelle udfordringer som pluz size woman

Køb plus size kostumer HER

School GIF - Find & Share on GIPHY

Læs også: Anmeldelse af PrettyLove Snakey par vibrator – billigt sexlegetøj under kr. 350,-

Frække sexfantasier

Selvfølgelig handler det ofte om en fræk sexfantasi. Men hvilken mand eller kvinde, har ikke en drøm om en fræk sygeplejerske, politimand/kvinde, stuepige eller sekretær? Heldigvis er der kostumer til de fleste, men i plus size er det lidt begrænset. Men det handler jo også om, at gøre noget nyt og anderledes i parforholdet og det skal der være plads til. Det kan tænde en ny ild i din partner og opfylde en fræk sexfantasi din partner, måske længe, har gået og tænkt på. Så på med kostumet og brug det som leg med rollespil eller bare helt almindelig forførelse og pirring af din partner.

Sexet skolepige

Læs også: Sådan laver du dit eget playroom

Jeg må indrømme, at det var vildt grænseoverskridende, både at iføre mig kostumet, men også lige den detalje, at min mave var bar og synlig. Skjorten skulle bindes under brysterne, så jeg følte mig lidt blottet og bulet. Det gik heldigvis hurtigt over.

Sexet og forførende forspil

For Mr. Handy handler det om det sexde og forførende. Præcis som hvis jeg ifører mig lingeri. Han tænder på mig bl.a. når jeg har frækt undertøj eller lingeri på, så ideen om Miss Robinson i sexet skolepige kostume er fræk og forførende. Derfor blev der ikke meget rollespil over legen, men det var svært alligevel ikke at spille lidt på kostumet og situationen. Den uartige og sexede skolepige fik da også et rap eller to i nummi med linealen. Det var inspirerende at påtage sig en rolle, og lege lidt med den. Det var også sexet og forførende for mig. Jeg vil da heller ikke udelukke, at vi nok går lidt på opdagelse i de øvrige valgmuligheder på kostume hylden, for det var ret sjovt at “lege”.

Læs også: Stop kinkshaming – respekter andres lyster

Tak fordi du læste med. Husk du kan skrive til mig i kommentarfeltet eller på mail missrobinson@missgrey.dk

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelSkal jeg være mor igen? #3
Næste artikelSexlegetøj – her er mine 6 ultimative favoritter
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here