Julen varer længe og koster mange penge – og hvorfor ikke bruge dem på noget frækt legetøj til under juletræet? Det kan være svært at finde den HELT rigtige gave til alle i familien. Og måske du nok ikke skal købe en vibrerende dildo til bedstemor, eller et sexspil til søsteren – men hvad med din partner? Jeg har i hvert fald samlet mine bedste bud på et par frække ting til under juletræet. Og hvem vil ikke starte det nye år ud med en ny sexleg?

Her finder du også gode forslag til nye tiltag i 2018.

FIND SELV FRÆKKE JULETING PÅ SINFUL.DK

Hvorfor give frække ting?

Ja, hvorfor er det egentligt en god idé at give sexlegetøj generelt? Sexlegetøj kan bidrage med utroligt mange positive ting i jeres sexliv. Især hvis I føler, at det er noget I har lyst til at udforske. Det er ikke fordi I lige pludselig skal til at dedikere et helt skab eller skuffearrangement til diverse vibrerende penisringe og andet. Men det kan være rart med lidt frække ting, I kan hive frem engang imellem, når der lige skal gøres lidt ekstra.

Hurtigt sat op, så kan sexlegetøj bidrage til:

  • Ekstra lyst til at dyrke sex med din partner. Det kan være med til at skabe en smule spænding og lyst, hvis det måske er noget I føler mangler lidt for tiden.
  • Det kan hjælpe med forskellige problemer såsom holdbarhed, tørhed eller manglende orgasmer.
  • Det kan hjælpe til at få skabt fokus på den enkelte, og I kan lære mere om hinanden og hinandens kroppe.
  • I kan få afprøvet alle de forskellige hjørner af jeres samlede seksualitet. Også ved at skulle udvælge og udforske de forskellige slags sexlegetøj, kan I lære meget mere om hinanden og vokse som par.

Hvad er godt til under juletræet?

Men hvad er egentligt godt at lægge under juletræet, eller måske overraske med i en lille adventsgave? Jeg har fokuseret lidt på at finde noget kvalitetsindhold, som er til at betale og ikke alt for crazy til jer! Det skal være håndterbart, og måske ikke slå alt for meget ud under juletræet med diverse deforme udseender.

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj på budget: Kvindens bedste ven
Must have for hende

Til hende har jeg valgt et produkt, som virkelig har været gavnligt for mig. Det er noget jeg mener alle kvinder burde have. Nemlig den helt perfekte dildo. Se det kan selvfølgelig tage et stykke tid at finde ud af, hvad ens præferencer er. Men jeg har forsøgt at give mit bud på en lidt universel dildo, som jeg tænker vil dække de fleste kvinders behov. Den dildo jeg har fundet, har både 6 forskellige vibrationsmønstre, er vandtæt – og er generelt bare super lækker. Det er nok ikke den billigste dildo på markedet, men siden det skal være kvindens bedste, og trofaste ven – så skal den også kunne holde til lidt. Og personligt synes jeg det er rigtig lækkert med noget der er af ordentligt kvalitet. Så hvis du vil give din kæreste en fantastisk gave, som kan holde i mange år, og give orgasmer på stribe – så er dette ikke noget dårligt bud! Den fås desuden i mange forskellige farver.

PRIS: 589,00 kr

KØB DEN HER: Mr Boss Vibrator Dildo

Frække tingDen unikke julegave

Derudover har jeg valgt en lidt sjovere gave, som jeg tænker for den friske mand kunne være ret sjovt at give. Personligt er jeg ret begejstret for denne ting – det er nemlig et par røde vibrerende trusser til hende. Og ikke nok med at hun sikkert ser piv fræk ud i trusserne, og at de vibrerer frækt mod hendes klit. Så får du lov til at styre hele showet! Der følger nemlig en fjernbetjening med, så du har mulighed for at tænde/slukke – og endnu bedre styre hvor kraftige vibrationerne skal være. Hvad er der ikke at elske? Med i prisen får I trusserne, fjernbetjeningen og den lille bullet vibrator som også kan tages ud af trusserne og bruges seperat. Så du får altså en hel del for prisen!

PRIS: 329,00 kr

KØB DEN HER: Vibrerende trusser

 

Frække tingFrække tingFrække ting

 

LÆS OGSÅ: Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre

Det gode nytårsknald

Hvem vil ikke lige spice nytåret lidt op? Ud over alle de knald, der foregår rundt om os, og den massive indtagelse af alkohol og andet sjov – så er der for mange også plads til et helt specielt nytårsknald. Jeg har fundet et roterende vibrator æg, som netop er designet til jer som par. Lad hende få al den nydelse som vibrationerne, og den roterende funktion giver! Leg pirrende ved at han tager kontrollen med fjernbetjeningen, og sørger for at sende de forskellige pulseringer igennem hende. Det æg jeg har fundet er fra LELO og derfor i utroligt god kvalitet. Det afspejler sig også i prisen, men til gengæld holder det i hvert fald 2018 og 2019 ud! Ægget fås også i flere forskellige farver.

PRIS: 1.300 kr (på tilbud lige nu til 1170 kr)

KØB DET HER: LELO vibrerende og roterende æg

Hvis du vil have et billigere alternativ kan du finde et her: LELO æg

Frække ting

Vi ønsker dig glædelig jul og godt nytår!

Jeg håber du kunne bruge dette lille overblik over nogle frække ting til dit 2018. Nu hvor 2017 er ved at være slut, vil jeg personligt og også fra hele Missgrey ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Vi glæder os til endnu et “Missgrey-år”, og tusind tak til alle vores faste læsere, som trofast læser med hver dag.

Husk du altid kan sende mig en mail på: mv@missgrey.dk – eller smide en kommentar nedenunder. GOD JUL OG GODT NYTÅR!

Much Love

Miss Vanilla

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Tidligere artikelKinky julelege med Mr J
Næste artikelMine mest akavede one-night stands – del 2
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here