I denne artikel vil hele 3 forskellige sexbloggere give dig de bedste tips til at opnå de VILDESTE orgasmer nogensinde! Vi har samlet de allerbedste råd fra vores elskede Miss MILF og fra to af vores tidligere bloggere Miss Felicity og Miss Quinn. Du kommer endda også til at få nogle tips fra det mandlige køn! Når du har læst denne artikel, der både indeholder konkrete tips og tricks, personlige fortællinger og en masse råd og vejledning til at opnå de vildeste orgasmer, skulle du gerne være tættere på selv at indtage orgasme-himlen.

I denne artikel kommer du til at læse:

  • 3 tips til at give kvinden den vildeste orgasme – Af Miss Quinn (tidligere blogger på Missgrey)
  • Sådan får du den VILDESTE orgasme nogensinde – Af Miss MILF
  • Storytime: Da jeg fik den VILDESTE orgasme nogensinde – Af Miss Felicity (tidligere blogger på Missgrey.dk)

3 tips til at give kvinden den vildeste orgasme!

Af Miss Quinn

Jeg vil fortælle lidt om, hvordan jeg med Mr. Greys hjælp, opnår den vildeste orgasme! Inden Mr. Grey, kendte jeg kun til orgasmer, når det var jeg engang imellem legede med mig selv. Jeg havde inden ham, ikke kunne finde en fyr, der kunne få mig helt op i climax! Men med Mr. Grey er alt åbenbart muligt!

Orgasme

3 tips fra Mr. Grey til den vildeste orgasme!

Umiddelbart er orgasme-delen ikke ligefrem den vigtigste for mig, men det er alligevel lækkert, hvis Mr. Grey kan time det, så vi kommer på samme tid – det giver en helt anden slags tilfredsstillelse, og får mig til at tænke, at jeg faktisk er god nok i sengen.

For at Mr. Grey og jeg når det høje punkt på samme tid, har Mr. Grey enkelte gange også en finger med i spillet – og jeg mener bogstaveligt talt en finger, som han selvfølgelig bruger på forskellige måder for ikke at gøre det for kedeligt!

Her kommer råd direkte fra Mr. Grey himself:

Tips #1:“Hvis I gerne vil have, at jeres kvinder kommer lidt hurtigere, så massér hendes klit, imens hun ridder jer. Det giver ikke rigtig mig noget fysisk, men det at se hende nyde det, kan psykisk være med til at tænde mig, så jeg også kommer hurtigere – bed hende også sige, når hun er tæt på climax!”

Tips #2: “Hvis du har mod på det, så brug en af dine mange fingre til at stimulere det g-punkt, hun har siddende i røven! Det lyder måske af meget, og kan også være en svær grænse at skulle overskride – men hvis du rammer rigtigt, vil hun simpelthen ende i orgasmehimlen! Sørg selvfølgelig lige for, at din finger er våd, og at du ikke jager en tør, hård finger op!”

Tips #3: “Dette sidste tip, er simpelthen det mest enkle, og der skal bare ikke særlig meget til! Men hvis jeg gerne vil have Quinn til at komme, masserer jeg hendes nipples. Det sender alle hendes følelser på overarbejde, og hun vil til sidst ende med den vildeste orgasme! Hjælper dette ikke, så sørg for at massere hendes klit imens!”

Mr. Grey og jeg har brugt lange timer på at lære hinanden at kende, og samtidig snakke om, hvad der tænder hinanden hver især, og hvad der får os til at komme! Så hvis I som par, har mod på at tage denne samtale, så gør det! Det vil hjælpe jer seksuelt, og i sidste også hjælpe på selve parforholdet – for med god sex, følger der et godt parforhold!

Så kære damer, vis jeres udkårne disse tips, og lad ham forføre dig, og har du mod på det, så undersøg også hans punkter!
Så som en klog Kourtney Kardashian engang sagde:

Orgasme

Sådan får du den VILDESTE orgasme nogensinde

Af Miss Milf

Om du har prøvet at få en orgasme før eller ej, så har du nok skænket det en tanke: Hvordan får jeg de bedste og mest intense orgasmer?
Hvis du har fulgt lidt med i mine indlæg, så ved du, at jeg i mange år aldrig fik en orgasme. Jeg troede faktisk at jeg aldrig ville opleve en, så da Mr. Tough Love dukkede op og fik lært mig metoderne, har jeg siden da altid fået en orgasme. Men nogle orgasmer skiller sig virkelig ud, og du vil nu få min opskrift på opnåelsen af den bedste orgasme…

KØB OGSÅ: Fifty Shades Darker Delicious Tingles Opladelig Klitoris Vibrator

It’s all about the chemistry

Om du har sex i den blødeste vandseng, på et stinkende toilet, eller i svigerforældrenes sofa, så kan du få en orgasme. Location is nothing. 
Hvad der tilgengæld betyder alt, er kemien. Stemningen. Følelserne i dig.

Forestil dig dette: du har den flotteste, mest sexede mand med hjemme. Din krop skriger på hans krop! Når han åbner munden er det dog lidt en anden sag… måske er I intellektuelt fra hinanden, måske hader han dyr (so much turn-off!), eller måske er han faktisk lidt en lort. Men så igen, ingen har sagt, at I behøver at snakke sammen (kemi kan nøjes med at være på den seksuelle plan for nogle) – problem solved! Eller er det?

Orgasme

For okay, kroppen er perfekt, dit værelse er forhåbentligt et sted du elsker at dyrke hed sex, og han holder sin mund lukket. Hvad skulle der kunne gå galt?

Hans pik. Den er for lille. For stor. For tyk. For tynd.

Men størrelsen på penis kan man jo aldrig rigtigt regne ud, så er man en erfaren “elsker”, ved man, at stillinger kan løse langt de fleste problemer på dén front.
Hvad stillinger, snakken om “nok så meget tilfælles” og god krop ikke kan løse, er jeres seksuelle kemi.

LÆS OGSÅ: Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre!

Jeg har været sammen med mænd, som virkelig kunne tænde mig på visse fronter. Krop, intellektuelt, lækker penis.. Men når man så går igang, og det bare ikke spiller. Ja, så er det svært at rette op på. For kemi er ikke noget du kan gøre vanvittigt meget ved, desværre.
Så har I ikke den seksuelle kemi, så skal du virkelig have en god fantasi for at få skabt en orgasme.
Men når vi nu snakker om at være god til det selv…

Kend din krop

Det er så kliché, og det er der en grund til: at kende sin krop og sine yndlings-stillinger, er simpelthen vigtigt. En mand kan bruge virkeligt lang tid på at finde dine sweet spots, hvis du ikke selv kender dem! (du kan selvfølgelig være heldig at finde en, som kan finde dem før dig selv – men lad være at hænge dig selv op på det). Så frem med den erotiske roman, pornofilmen som altid sørger for at tænde dig, eller den gode fantasi. Og prøv dig så frem!

Inden jeg mødte Mr. Tough Love, troede jeg oprigtigt, at jeg kendte min krop. Jeg vidste, at jeg godt kunne lide alt andet end mine egne fingre til stimulering, og… det var faktisk det. Jeg fik ikke noget ud af at røre mig selv over det hele, skifte stilling (altså ved onani), eller noget som helst. Jeg brugte en vibrator eller bruseren, og så fik jeg nok det, som for mig mindede om en orgasme. Det tog ofte ikke mere end 5-10 min, og så var det godt. Men helt seriøst – det er ikke at kende sin krop. Jeg har lært SÅ meget siden, og ved nu, hvordan jeg får de bedste orgasmer. Også selvom manden måske ikke er The Sex God. Så prøv dig frem, både alene og med en partner, og bed om det du vil have. Han vil elske dig for det, og det vil du bestemt også selv.

Giv slip og lav lyde!

Okay, det hænger lidt sammen med den gode kemi; er kemien der, så tænker du forhåbentligt ikke på vasketøj, eller at loftet burde males.
Men er kemien der ikke 100% – eller er den – så lær at give slip. Giv slip på tankerne, og kom ud med dine støn, skrig, og følelser. Lad være at kæmpe for at holde dine skrig inde (og omvendt, lad være at tvinge dem frem!) men giv slip.

Orgasme

Jeg tror de fleste oplever at holde sig tilbage indimellem. Er det pga. naboerne? Børnene? Eller føles det bare forkert? 

Jeg har altid været rigtig god til at give slip. Og hvis jeg mentalt ikke er til stede, så kan en mand altid høre det på mig: eller rettere, han kan netop intet høre.
Er du ikke vant til at lave mange lyde, så prøv dig lidt frem. Gør det når du har lyst. Din partner vil elske dig for det!

KØB OGSÅ: Stimulerende Onani Sleeve til Mænd: PERFEKT TIL HANDJOB

Kan du derimod ikke give slip på tankerne, så overvej hvorfor. Er det pga. stress? Er sex med din mand blevet kedeligt, eller noget helt tredje? Find en løsning, og arbejd på det. Livet er for kort til kedelig sex.

Vær modig og prøv noget nyt

Jeg har altid sagt, at jeg aldrig i mit liv skulle have analsex. Never ever. 
Men så kom den rigtige mand forbi, og vupti dupti, jeg lå pludselig og skreg de vildeste orgasmer ud, mens han fyldte mig godt ud bagi. Min bedste orgasme har været mens jeg havde analsex.

Jeg tror generelt vi meget hurtigt finder det, som fungerer godt for os, og så holder os til det. Det er trygt og velkendt, og vi ved ofte at det virker. 

Men forestil dig at det kan blive endnu bedre!

Jeg har fx haft de mest fantastiske oplevelser med analsex, og de allerværste. Specielt én gang gik helt galt, men den får du i et andet indlæg.
Men at man har en eller flere uheldige oplevelser, gør jo ikke at man skal holde sig fra det. Om andet kan man prøve noget nyt, og måske blive glædeligt overrasket. Hvis ikke, lader man jo bare være med at gøre det igen.

Vær ærlig overfor dig selv og din partner

Lad være at være flov over din seksualitet, og hvad du kan lide eller ikke lide.
Vi har en tendens til at tænke at vi er lidt skøre hvis vi har en vild fantasi vi gerne vil udleve, eller værre endnu: din partner vil tænke du er skør!
Men ærligt, det er sjældent sagen.

Hvis ikke du er ærlig over for dig selv og din partner, vil det være svært at opnå et fuldt tilfredsstillende sexliv, og du kan gå glip af dine største orgasmer.

Virker det bedst på dig hvis du bruger legetøj? Så gør det! Eller elsker du at have sex op ad et træ, så gør dét! Udlev dig selv og dine fantasier.

Omvendt, beder din partner dig om noget du virkelig ikke vil, eller som du finder ud af du ikke kan lide, så lad være at gøre det for hans eller hendes skyld.
Hvis det er en lille ting som du kan gøre fordi du ved det gør din partner meget glad, så fint – men er det noget hvor du virkelig bliver tændt af, så lad være.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en orgasme

Jeg måtte engang sige nej til en mand, over noget jeg faktisk “skammede” mig over at sige nej til. Han havde taget lang tid om at bede mig om dette, så da han endelig gør, er det faktisk bare at tage et par lakstøvler på. Så det gør jeg da gerne! Men jeg erfarede hurtigt at jeg slet ikke kunne arbejde med det. Støvlerne irriterede mig helt vildt, og selvom det tændte ham, så kunne jeg ikke gøre det igen. Hvis han ville have en kvinde som fik orgasmer, var til stede og var seksuelt opstemt, så blev det uden støvlerne.
Og mere betød det altså heller ikke for ham. 

Så hvad kan du lide? Hvad kan du ikke lide?
Find ud af det, og vær ærlig om det.
Eksperimenter, prøv dig frem, og vær modig. Det værste der kunne ske, er at du er en erfaring rigere.

Har du oplevet de vildeste orgasmer? Eller har du svært ved det?
Læg gerne en kommentar, eller send en mail til mm@missgrey.dk
Følg mig og de andre piger på Instagram: missmilfdk

XOXO Miss MILF

Orgasme

Storytime: Da jeg fik den VILDESTE orgasme nogensinde

Af Miss Felicity (tidligere blogger på Missgrey.dk)

I sidste uge havde jeg sex med Mr. Boyfriend, som så mange gange før. Alligevel endte denne omgang hverdags-sex med at gå over i min personlige sex-story, som den dag, jeg fik den vildeste orgasme nogensinde. Denne oplevelse vil jeg selvfølgelig gerne dele med dig kære læser, så hæng på, og få historien om den vildeste orgasme nogensinde.

Her er historien om den vildeste orgasme nogensinde

Det var fredag eftermiddag. Vi lå og hyggede på sofaen, inden Mr. Boyfriend skulle på herretur i weekenden. Når han skal være væk flere nætter ad gangen, eller deltager i et arrangement, som involverer alkohol, foretrækker jeg at sende ham afsted med et knald udover det sædvanlige. Netop så han ikke glemmer, hvad han har at komme hjem til.

Dog kæmpede jeg en lille smule med at komme i stødet til at have en mindeværdig omgang sex med min kæreste denne eftermiddag. Måske var det fordi, at jeg følte mig presset til at knalde ham af, inden han tog afsted hele weekenden. Min manglende lyst stoppede dog ikke ham fra at lægge op til sex. Derfor var det med en vis modstand, at jeg gav efter, da Mr. Boyfriend lænede sig ind over mig og kyssede mig dybt og begærligt. Alt imens hans hænder vandrede ned af min krop for at kærtegne mine bryster.

Orgasme

Når han trykker på de helt rigtige knapper

Mere skulle der faktisk ikke til, før jeg havde overgivet mig til Mr. Boyfriends liderlighed. Det dunkede i mit underliv, da han krængede mine bryster fri af BH’ens stramme greb og tog det ene bryst i munden for at sutte på brystvorten. Jeg kunne mærke den direkte forbindelse mellem brystet og fissen, da jeg fik gåsehud af Mr. Boyfriends kærlige behandling. Mine brystvorter var ualmindeligt følsomme den dag. Så det var virkelig intenst at mærke hans tunge køre rundt om den ene brystvorte, mens han stimulerede den anden med fingrene.

Der gik altså ikke mange sekunder, inden vi rykkede ind i soveværelset.

Her kunne vi så fortsætte den frække leg. Resten af tøjet røg af på vejen mellem sofaen og sengen, hvilket medførte, at Mr. Boyfriend kastede mig blidt ned at ligge på ryggen, så han kunne trænge op i mig med hans stive pik. Hans indtrængen var blid og langtrukken, men efter de første par stød, kneppede han mig hårdere. Han satte tempoet lidt ned og lagde mig en smule over på siden. På den måde kunne han igen komme til at tage mit ene bryst i munden, mens han kneppede mig. Da hans mund ramte min brystvorte endnu engang, kriblede det ned langs rygsøjlen, og jeg fik nærmest stød gennem hele kroppen. Kombinationen af hans pik, der bevægede sig i min fisse, og den måde, han skiftevis sugede på mine følsomme brystvorter, fik mig virkelig op at køre på en måde, jeg aldrig har oplevet før.

Følsomme brystvorter og par-onani

Desværre nåede jeg ikke at få orgasme, inden mine højlydte støn bragte Mr. Boyfriend udover kanten og fik ham til at komme. Heldigvis kunne han godt fornemme, at jeg havde været virkelig tæt på. Så han fortsatte med at sutte og kærtegne mine brystvorter, mens jeg spillede mig selv af. Og det var altså det, der gjorde, at jeg endte med at få den vildeste orgasme nogensinde. Faktisk fik han suget så hårdt på den ene brystvorte, at jeg havde et sugemærke bagefter. Men det var det hele værd, for da jeg mærkede bølgen af nydelse skylle ind over mig, havde jeg den længste og vildeste tur i orgasmehimlen til dato.

den vildeste orgasme nogensindeDet var altså min historie om den vildeste orgasme nogensinde. Da dette langtfra er min første orgasme, ved jeg også, at der er virkelig mange forskellige måder at nå klimaks på. Derfor vil jeg rigtig gerne høre fra dig kære læser. Måske kan din fortælling om den vildeste orgasme nogensinde inspirere mig eller andre, der læser med her på Miss Grey til at få flere fantastiske sex-oplevelser i nærmeste fremtid. Så smid gerne en kommentar om din orgasme historie under denne artikel!

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelUge 19: Temasøndag #14: Karriere, kærlighed og dilemmaer!
Næste artikelJeg er gået ned med stress – hvad så nu?
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here