Julestrip sådan gør du

udgivet:

Sådan giver du ham julestrip han sent glemmer

Kære læser,

Julen nærmer sig med hastige skridt. Julehyggen er nok efterhånden trængt ind i de flestes hjem med julemusik, julepynt og et overforbrug af marcipan og brunkager – som måske giver lidt julesul på kroppen. Men ligger du dér på sofaen, og føler ligesom at der mangler lidt ekstra til at gøre denne jul uforglemmelig? Så frygt ej; hjælpen er kommet, og julestrip er svaret!

Julestrip på den gode måde

Vi kender det alle efterhånden; manden skal ud at hygge med drengene, til julefrokost, eller bare have en god tur i byen. Før man ved af det får man et billede på snapchat – sendt ved et uheld naturligvis – af din mand med en (lidt for) letpåklædt kvinde på skødet.

Og snakker vi juletid, har hun selvfølgelig rødt undertøj på – hvis bh’en stadig er på vel at mærke – og en symbolsk nissehue på hovedet. Og så sidder man ligesom der. Måske med ubehag i maven, eller glæde over at han hygger sig. Ligemeget hvilken følelse du sidder med, synes jeg dog ikke at hverken du eller din bedre halvdel skal snydes for en god omgang privat og personlig julestrip!

Med ærlighed kommer man længst

Hvis du læste med sidste fredag hvor jeg introducerede jer lidt for Mr. Tough Love, kunne du nok fornemme at mit og Mr. Tough Love’s seksuelle kemi var lidt udover det sædvanlige.

Fik du ikke læst det, kan du trykke her.

På trods af et godt selvværd og en stor åbenhed overfor sex og seksualitet, har jeg personligt aldrig været kvinden som klappede i hænderne når min (lige nu ikke-eksisterende) mand skulle ud og se strip. Og da slet ikke, hvis jeg ikke vidste det i forvejen! Så da Mr. Tough Love for en rynke eller to siden var ude med drengene (og havde svoret at der ingen stripper kom) og fik en god omgang striptease som han ikke kunne vente med at fortælle lystigt om, blev jeg enig med mig selv om, at jeg nok skulle vise ham hvem der kunne give en god omgang strip! (vel at mærke efter at jeg var faldet ned igen. Det er aldrig en god idé at fortælle sin kæreste om en strippers pæne, faste silikonebryster..)
Første gang med strip

Problemet med dette var så bare, at jeg aldrig havde gjort det før. Ikke engang noget lignende. 

Jeg tror jeg læste samtlige sider omkring en god omgang hjemmelavet strip. Det tog sin tid kan jeg fortælle, for jeg ville være sikker på at han nok skulle huske min striptease bedre end den “anden” strippers. Og lige præcis dét med at læse hele Googles arkiv igennem slipper du nu for, da jeg vil servere dig alle mine bedste råd. Han vil aldrig forestille sig en nissepige på samme måde igen! Lad mig sige, at Mr. Tough Love i hvert fald ikke kommer til at glemme vores decemberaften lige foreløbigt.

Sådan gør du

Så, kære læser, her er min julegave fra mig til dig: opskriften på den perfekte omgang julestrip!

1. Find noget sexet, julet undertøj, kjole, sko m.m som du føler dig tilpas i

Ingen julestrip uden sexet juletøj! Men det nytter jo ikke noget at du køber dig fattig i noget undertøj som du kan bruge én gang om året, som du faktisk ikke føler dig super sexet eller tilpas i. Det vil kunne ses på din performen, og husk på at det er strip. Det er meningen at han skal kunne kigge lige så meget han har lyst til, så det er super vigtigt at du finder noget du føler dig super lækker i, for så vil du også udstråle sex og selvværd!
Så husk: rødt undertøj, fræk kjole, selvsiddende nylonstrømer (du kan finde nogle selvsiddende julestrømpebukser i de fleste butikker), stiletter, nissehue, og så fx. et slips, håndjern, tørklæde eller lignende du kan binde ham med.

2. Planlæg dagen

Det nytter ikke noget at tænke “det gør vi da bare lige imorgen”. Hvis du gerne vil blæse ham bagover, er det nødvendigt at du har god tid til klargøring af rummet og dig selv, samt øve lidt inden han kommer. Så det er altså alfa omega at du vælger en dag du ved han kommer hjem på et bestemt tidspunkt, så du ikke skal stå i dit fine outfit og vente i tre timer. Er du samtidigt en fuldtidsmor som mig, vil det også være meget beklageligt hvis de små poder lige trådte ind midt i din optræden. Så sørg nu for at vælge en dag med god tid, hvor ungerne måske er hos mormor og morfar. Og lad ham endelig ikke vide noget. Han skal jo virkelig overraskes!

3. Find musikken

Ingen strip uden musik – det er i hvert fald en udfordring. Så gå på Spotify (og prøv så vidt muligt at undgå reklamer midt i det hele) eller hvad du nu bruger af musiktjenester, og lav den mest sexede afspilningsliste du kan finde på. Sangen du smider tøjet til, skal jo helst også være lidt julet. Min personlige favorit er “Santa Baby” med Eartha Kitt. Den er dog også sunget af nogle andre, hvis du foretrækker et hurtigere tempo. Ellers er der også en masse andre julesange, som er lidt sexede og i et passende tempo. De andre sange som skal komme på når du er færdig med at danse, behøver ikke at være julesange – det skal bare være sange som passer til det, I skal igang med når tøjet er kommet af.

4. Øv dig!

Det er altså ikke bare lige sådan at strippe for en anden. Specielt ikke hvis det er første gang! Så sæt din sang på, og øv dine trin med en stol, og lad som om at han sidder der.
Husk at danse og smide tøjet langsomt. Han skal pirres til han er ved at eksplodere for at få dig!

I princippet behøver du som nissepige ikke rigtigt at smide tøjet hvis du hellere bare vil danse lidt. Der er i forvejen ikke meget tøj på dig, og måske vil han nyde endnu mere selv at tage kjolen af dig bagefter. Eller også kan det jo være at I vil gøre det med kjolen på, så han rigtigt kan bevare fantasien? Ligemeget hvad du vælger er bedst, så øv din lille dans. Se evt. nogle videoer på youtube, og dans for dig selv foran spejlet.

Tænk også over hvordan du vil starte ud. Skal du stå klar i rummet når han kommer ind, eller skal lige have lov at sætte sig før du spankulerer ind i rummet og overrasker ham?
Personligt er jeg mest til det første, da jeg føler der er mest kontrol. Jeg lægger gerne lys eller blomster fra hoveddøren ind til soveværelset, hvor jeg der står klar i mit fine tøj. I det jeg kan høre ham komme tæt ved døren tænder jeg musikken, og så beder jeg ham ellers sætte sig på en stol som står klar. Og så går det igang!

5. Gør rummet og dig selv klar

Når du så står på dagen for dit show og manden er smuttet hjemmefra, så begynder du at gøre klar: forkæl dig selv med et langt bad, smør dig ind i cremer og læg en sexet (eller uskyldig) makeup. Gør stearinlys klar i rummet, læg dit tøj frem, og gør musikken klar.
Sørg generelt for, at når tiden for hans hjemkost nærmer sig, så skal du ikke stresse rundt for at finde det sidste, men kan istedet træde let og elegant i tøjet og være helt klar.

Når du har alt dette på plads, er du uden tvivl klar på at servere ham hans livs strip. Og selvom I måske griner lidt undervejs, eller du er lidt nervøs, så husk på at det altid vil være langt bedre at få en privat dans af sin kæreste/kone/elsker end af en bestilt stripper. Tro mig – han vil ELSKE dig for din indsats! Så tro på dig selv, og få en uforglemmelig jul!

Jeg håber at du får gavn af min lille opskrift. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du ALTID velkommen til at smide en kommentar længere nede. Du kan også sende en mail til: mm@missgrey.dk.
Følg mig også på Instragram for at se lidt af min hverdag: missmilfdk
Rigtig god jul, og nyd nu hinanden 😉

XOXO Miss MILF

Se Også