sexlegetøj i parforholdet

udgivet:

Sådan tilføjer du sexlegetøj i dit parforhold

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Sexlegetøj i parforholdet er ikke altid en selvfølge. Mange par har mange års langt sexliv, før sexlegetøj bliver tilført i soveværelset. Men hvad nu, hvis du går med et ønske om at fylde skuffen lidt, og bare ikke tør sige det til din kæreste? Hvordan får du så sagt det, eller foreslået det? Jeg spoler lidt tilbage i tiden, og finder lidt guldkort om, hvordan Mr. Handy og jeg, fik tilføjet sexlegetøj i vores parforhold.

sexklub

Sexlegetøj i parforholdet var næsten ikke-eksisterende

Da jeg mødte Mr. Handy, havde jeg ikke de store præferencer, hvad sexlegetøj angik. Selvfølgelig havde jeg basisviden fra tidligere forhold, men ligefrem det store kørekort i dildo og butt-plug, kunne jeg ikke prale af! En enkelt dildo i skuffen, der bestemt godt kunne trænge til en afstøvning eller nok mere en udskiftning. Godt gemt væk i æsken, og kun brugt få gange, hvis jeg husker rigtigt (det er mange år siden). Lysten til sexlegetøj var aldrig blevet pirret til flere indkøb. Tupperware blev nok prioriteret lidt mere end sexlegetøj. Om det var fordi jeg bare ikke havde behov for det, eller om mit daværende sexliv blot var almindelig vanilje eller næsten ikke eksisterende, var nok mere årsagen. Inden jeg blev mor første gang, var jeg bestemt på opdagelse i det seksuelle univers, men det kan du læse mere om i dette indlæg: Mit første møde med en dildo.

https://giphy.com/gifs/broadcity-season-2-episode-4-l4Ep70bcYgwYM23TO

Da første skridt var taget, var det som at køre på cykel

Her mener jeg selvfølgelig første køb. Mængden af onlineshopper for 20 år siden, var bestemt IKKE som det er i dag. Muligheden for at shoppe som crazy, er jo ren slaraffenland nu, men dengang foregik det altså i en fysisk butik eller som postordre fra de kulørte kuponhæfter, der blev omdelt i postkassen! VIRKELIG grænseoverskridende, og til tider lidt pinligt. Ikke nok med at jeg skulle bryde isen overfor Mr. Handy, at jeg godt kunne tænke mig en ny og mere up2date dildodims, men vi skulle IND i en butik for at shoppe den. Han var frisk og bestemt interesseret, så vi fandt os en shop der gjorde sig i sexlegetøj. Heldigvis var personalet jo vant til, at modtage singler eller par, der var kobberrøde i hovederne af flovhed, så med et høfligt nik og velkommen, fik vi lov til at gå rundt og fnise og kigge. Det var første gang vi shoppede sexlegetøj sammen. Det kan med sikkerhed gøres lidt nemmere i dag.

Læs også Miss Robinson: Når jeg er alene og liderlig

DER ER INGEN DER SIGER, AT DU SKAL GÅ FRA ENGEL TIL DJÆVEL PÅ ÉN NAT!

Hvordan foreslår du så kæresten, at I skal have sexlegetøj i parforholdet?

Som udgangspunkt, er det altid nemmest at bryde isen, hvis du allerede har noget i skuffen. På den måde, finder din partner hurtigt ud af, at du “er til” sexlegetøj. Sexlegetøj som gave, er også en super måde at bryde isen på. Jeg har fået masser af sexlegetøj i gave af Mr. Handy. Start evt. med parlegetøj og når så isen er brudt, og du er blevet glædelig overrasket over, at din kæreste er med på idéen, så kan I shoppe sammen. Noget af det vigtigste i et parforhold, er tillid og ærlighed. Hvis du har svært ved at foreslå det face 2 face fordi det er vildt grænseoverskridende for dig, så skriv en besked.Tag et foto af det stykke sexlegetøj du har kigget på, og send en snap med teksten “Er det noget for dig?”. Hvis I har kærestedag, og du mangler en god idé til gave… køb sexlegetøj. Du kan også vælge at smide din kæreste i løvens hule, og i al hemmelighed bestille billetter til Erotik World messen, sig at I skal på kærestetur med et glimt i øjet.

Læs også Miss Robinson: Bryd genertheden i sengen

sexlegetøj i parforholdet

Respekter et NEJ, men lad det ikke slå dig ud

Der findes mennesker der IKKE benytter sexlegetøj. Det kan der være årsager til, men ofte tror jeg det er uvidenhed. Fx. analsex eller stimulering af urinrøret, støder ofte sammen med et NEJ. Men hver sin lyst, og for det meste er det enten en dårlig oplevelse, manglende erfaring eller fordomme der begrænser. Jeg har selv haft STOR “nejhat” på, når det kom til analsex, men det havde bestemt dårlige erfaringer med sig. Heldigvis har jeg skiftet mening og er blevet overbevidst om, at analsex bestemt kan være lækkert og tilfredsstillende. Det handler om tillid til hinanden og at kende hinandens grænser. Husk at aftale et STOPORD. Et stopord er ALTID godt at have, uanset hvilken slags sex I udøver i soveværelset eller andre steder. Skub alligevel dine grænser lidt engang imellem, det kunne jo gå hen og være lækkert og perfekt for dig eller din partner.

Læs også Miss Robinson: Glasdildo med sprøjteorgasme muligheder

Sexlegetøj i parforholdet, gør det bare mere spændende

Når jeg tænker på, at jeg startede med jordens mest kedelige dildo, engang i tidernes morgen, og i dag har speciel bygget klædeskab, bedrollers, knager og fyldte skuffer, for at få plads til det meste, så kan jeg ikke lade være med at smile lidt. Med sexlegetøj bliver den seksuelle intimitet bare mere spændende. Du udfordrer dig selv, opdager erogene zoner og steder på kroppen du ikke aner findes, orgasmer du kun har læst om og et meget intimt forhold med din partner. Det skubber hemmelige grænser og udløser seksuelle fantasier. Du bliver udfordret til at finde på noget seksuelt du ikke kender til, og lysten til mere kendskab vokser efterhånden som du får prøvet sexlegetøjet af. Du udvikler dig seksuelt og bliver hurtigt mere begærlig efter mere med din partner. Der er ingen der siger, at du skal købe hele udvalget i netshoppen, og hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe, så læs informationen om produktet. Missgrey-pigerne anmelder MASSER af sexlegetøj på bloggen, så læs og vurder inden du beslutter dig for at købe.

Så hvis du går med tankerne om at breake brugen af sexlegetøj i parforholdet… sig det, spring ud i det – det bliver kun frækkere for jer begge 🙂

YOLO og knus fra

Miss Robinson

sexklub*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også