frækt forspil til manden

udgivet:

Frækt forspil til manden: Sådan forkæler jeg Mr. Handy

Frækt forspil til manden, er selvfølgelig lige så vigtigt som forspil til kvinden, men vi har ikke fokus på det så ofte. Derfor vil jeg i dette indlæg, sætte lidt fokus på, hvordan jeg tænder op under Mr. Handy og forkæler ham, når han skal have lidt ekstra.

Frækt forspil til manden – DERFOR

Et godt forspil er altid frækt og lækkert. Det er her, vi lærer hinanden at kende intimt. Hvad vi hver især tænder på, og her har vi mulighed for, at udfordre hinanden og skubbe grænser. Selvom Mr. Handy og jeg, har været seksuelt aktive sammen i 20 år, kan vi stadigvæk overraske hinanden. Lyster og grænser ændrer sig hele tiden. Mange af de hårde grænser vi havde for 10 år siden, er blevet til almindelig hverdags sex i dag. Det sker kun, fordi vi udfordrer hinanden og foreslår hinanden at prøve nyt. Det samme gælder forspil. Forspil er ikke kun oralsex og kærtegn, frækt forspil til manden kan også være MANGE andre ting.

Manden har flere erogene zoner på kroppen, end pik og anus, det er blot at gå på opdagelse.

LÆS OGSÅ: Guide til 8 af mandens erogene zoner

Gå på opdagelse og udforsk nye steder på kroppen

Du er skabt med nerveender i hele kroppen, nogle steder flere end andre. Stimuleres de rigtigt, kan det være virkelig ophidsende og frækt. Det er ikke kun det visuelle, mænd tænder på (det har self. også betydning), men når kvinden aktivt går på opdagelse, bliver han helt vild. Mænd tænder på, at deres kvinde udforsker hans krop og overrasker ham med sine initiativer. Det handler nok om, for mange kvinder, at overskride grænser og komme ud af komfortzonen. I stede for at gå den sikre vej, til de erogene zoner du kender, skal du ud i ukendt territorie. Mænds lyst til at udforske ligger i deres natur, kvinder er mere forsigtige. Derfor bryd rutinen, find din nysgerrige vildkat frem og gå på opdagelse.

Han elsker, når du kærtegner og forkæler hans pik, men han bliver vild, når du finder nye steder på kroppen, han ikke selv anede eksisterede.

LÆS OGSÅ: Guiden til TengaEgg onaniprodukt – Det bedste handjob

Forslag til erogene zoner du kan prøve:

  • P-punktet. Sidder analt, også kaldet prostata. Mange mænd har et anstrengt forhold til analsex men hvis du viser ham, hvor dejligt det kan være, i og omkring den anale indgang med tungeslik og forsigtig stimulering, kan han måske komme på andre tanker.
  • F-punktet. Frenulum er den lille streng, der sidder lige under pikhovedet. Dette punkt har MANGE nerveender (næsten som klitoris). Slik eller stryg op og ned, ligesom når han støder med små stød. Så vil du opleve en mand der vrider sig i sengen.
  • R-punktet. Under pungen løber en streng der ligner en syning. Et MEGET følsomt punkt, så vær forsigtig, hvis du går på opdagelse der.
  • C-punktet. Modsatte ende af, hvor du sikkert normalt stimulerer under sex. Øret! Mange mænd finder kærtegn af øret enormt tilfredsstillende. Det yderste stykke af øret, der er lidt C-formet. Pust, slik og kærtegn.
  • W-punktet. Det øverste stykke af overkroppen. Ribbenene danner et W, over brystet og maven. Udover brystvorterne er dette sted en erogen zone og et godt sted, til frækt forspil til manden. Neglene, tungen, fjer, flogger eller hvad du kan finde på.
  • O-punktet. Ryggen indeholder mange nerveender, så hele ryggen er et super sted at kærtegne. MEN, hvis du følger rygraden hele vejen ned til halebenet, danner kroppen et lille O, og her skal du massere blidt.
  • X-punktet. Lige under ballerne, der hvor de møder lårene, sidder dette punkt. De små folder under ballerne, har nemlig forbindelse til anus, testikler og mellemkødet. Start her, hvis din mand ikke har mod på analsex, det kan nemlig give dig lidt hjælp til at rykke hans grænser i den retning. Det er mentalt du skal flytte ham, og her har du muligheden.
  • 8-punktet. Dette punkt sidder ved pik og pung. Hvis du lader fingeren tegne et ottetal rundt om pikken og under pikken, så har du 8-punktet. Fantastisk sted at kærtegne, slikke og stimulere ved fx blowjob eller handjob.

LÆS OGSÅ: Handjob: Den ULTIMATIVE guide

frækt forspil tl manden

LÆS OGSÅ: Erotisk julekalender – OVERBLIKKET over dem alle!

Sådan forkæler jeg Mr. Handy

Men selvfølgelig er der også masser af andre erogene zoner. Frækt forspil til mænd, tænder dem vildt. Ikke kun frækt undertøj og dirtytalk kan fyre op under Mr Handy. Han elsker, når jeg fx. stimulerer hans inderlår med kærtegn af den ene eller anden slags. Kys og slik på halsen eller nakken. Når han virkelig skal forkæles, binder jeg ham til sengen (for så kan han ikke få fat i mig), og stimulerer ham over hele kroppen. Jo længere jeg trækker det ud, jo mere ophidset bliver han. Jeg selv elsker at tegne på ham, med bodychokolade og slikke det sensuelt af i lange og sugende slik. Prostatamassage med analt sexlegetøj og rimming i kombination med et godt blowjob, så er han helt færdig bagefter.

“Hellere boller på suppen end suppe på bollerne.”

Ukendt

LÆS OGSÅ:  Sådan giver du ham kraftigere orgasmer

Frækt forspil er nøglen til fræk og tilfredsstillende sex

Uden forspillet, vil samlejet være kedeligt. Sådan har jeg det i hvert fald. En hurtig quickie, makeup sex eller et begærligt knald, er selvfølgelig altid fræk, men jeg får mest ud af samlejet, hvis vi har fokuseret på et lækkert forspil. Det kan gøres på mange måder, over hele dagen… ja endda ugen. Mentalt forspil er virkelig ophidsende og ofte det der fører til vidunderlig sex. Hvis du ikke har læst mit indlæg på EB.dk om Mindfucking, så læs det HER. Mindfucking kan også være utroligt lækkert forspil. Der er mange former for forspil, husk blot, at det skal gå begge veje! Frækt forspil til manden er det samme som frækt forspil til kvinden. I har begge brug for intimitet og nærvær.

LÆS OGSÅ: Husk at sexforføre din mand

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Se Også