Sinful Deluxe Julekalender

udgivet:

Sinful Deluxe Julekalender – Det kan du forvente (2020)

Kære læser

Jeg er så heldig at have fået fingrene i den nye Sinful Deluxe Julekalender, og jeg kan ikke vente med at finde ud af, hvad der er indeni! Der er efterhånden kommet en del forskellige frække julekalender på markedet. Sidste år havde jeg selv stor glæde af den klassiske version fra Sinful. Dette indlæg bliver en dybere beskrivelse af den nye Sinful Deluxe Julekalender, som er luksus versionen af den klassiske. Læs videre for at lære mere om, hvad der adskiller dem fra hinanden og hvad du kan glæde dig til, når du køber denne kalender.

LÆS VORES HOVEDGUIDE: SINFUL JULEKALENDER – DEN PERFEKTE GAVE TIL DIN KÆRESTE.

Sinful Deluxe Julekalender: Voksen julekalenderen er det nye sort

Har du også lagt mærke til, hvor populære de frække voksenjulekalendere er blevet? Jeg tror, at grunden til at de er blevet så populære er, at du får ny inspiration til dit sexliv, uden at skulle tage stilling til alle de mærkelige dimser du kan få ved en sexshop. Når du køber en fræk julekalender, er der nemlig hele 24 forskellige dimser og dutter, som du bliver inspireret til at lege med, og det er jo intet mindre end fantastisk!

“For ej at glemme den kæmpe besparelse du får, i forhold til hvis du havde købt produkterne hver for sig. Whats not to like?”

Desuden syntes jeg, at de frække kalendere er en venlig påmindelse om, at juleglæden ikke kun tilegner sig børn. Kære forældre derude: Husk hinanden. Julen er ikke kun gaveindkøb, julerengøring og norske klejner. Det er lige så meget en kold tid, hvor I skal huske at varme hinanden. Julen har været hjerternes fest i årevis, så det er vel også på tide, at det også bliver nogle af de andre organers tur til at få lidt opmærksomhed. *Indsæt diskret hentydning til kønsorganet her*

Hvorfor så vælge Sinful Deluxe Julekalender?

Sinfuls klassiske julekalender forsvandt hurtigere end mormors hjemmebagte vaniljekranse og lige præcis derfor, valgte Sinful at udvide med endnu en fræk julekalender i år. Og sådan blev den nye Sinful Deluxe Julekalender født. Halleluja! Sidste år købte Mr. Unexcepted og jeg i fællesskab den klassiske julekalender til hinanden, i stedet for at give hinanden en julegave, hvilket var en fantastisk måde at få startet vores fælles legetøjskasse på. Det var også en genial måde at få råd til kalenderen på!

Sinfuls Klassiske Julekalender indeholder 24 bestsellers fra Sinfuls eget mærk. 
Den nye Sinful Deluxe Julekalender indeholder 24 bestsellers fra hele sortimentet.

Denne julekalender er altså for dig, der ønsker endnu mere luksus! Jeg er ret vild med, at Deluxe versionen repræsenterer en masse forskellige mærker. Jeg tror nemlig på, at det betyder endnu mere varierende indhold! På en måde er det også en kalender, hvor indholdet er blevet valgt af folket, hvilket jeg syntes er en virkelig fed detalje.

Læs mere on Sinful Deluxe Julekalender HERSinful Deluxe Julekalender

Denne julekalender henvender sig til:

 • Det legesyge par, der i forvejen har lidt kendskab til sexlegetøj. (Hvor den klassiske version mere er til nybegynderne, der endnu ikke har så meget frækt legetøj).
 • Singlen, der ønsker at have en samling af lækkert og eksklusivt sexlegetøj – til både kvinder og mænd.

Hør Mathilde fortælle om den nye Sinful Deluxe Julekalender her:

I den eksklusive Sinful Deluxe Julekalender får du altså:

 • 24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af hele 3.500 kr.
 • Du får både erotisk tilbehør, lingeri og blid bondage samt sexlegetøj
 • Du får kendte mærker som Womanizer, Tenga, Kaerlig samt flere.
 • Der er et inspirationshæfte med fyldt med gode tips og tricks
 • Den koster KUN 1295 kr. – Læs mere om den her!

BONUS: Du får fri fragt, når du køber for over 600 kr. på sinful.dk😍

Hvad gemmer sig bag lågerne?

Jeg kan ikke vente med at finde ud af, hvad der gemmer sig bag de diskrete låger! Der skulle gerne både være lækkert tilbehør til forspillet, pirrende sexlegetøj, noget blid bondage og endda også noget lingeri! Jeg har virkelig høje forventninger til den nye Sinful Deluxe Julekalender.

Jeg er stadigvæk lige så ivrig som et lille barn, når det gælder gaver. Mr. Unexpected giver mig derfor altid mig lov til at pakke gaverne op – He’s a keeper. Tro mig når jeg siger at kalenderen sidste år var med til at sørge for, at vi havde en fræk december. Jeg elskede at sidde sammen med Mr. Unexpected og pakke gaverne op. Der var altid vibrationer mellem os og luften omkring os, var fyldt med sex.. Lad os bare sige, at vi brugte meget tid på at varme hinanden under dynerne sidste december.

Hold øje med sitet i december måned – du vil nemlig få et par ekstra frække updates, hvor jeg også vil afsløre nogle af de produkter der gemmer sig i den gyldne Sinful Deluxe Julekalender, og fortælle min mening om indholdet.

5 grunde til at investere i en fræk julekalender:

 1. Kæmpe besparelser: Du får rigtig meget legetøj for pengene og der er over dobbelt den værdi i, som du betaler for.
 2. Varierende indhold: Du får en masse forskelligt legetøj til både kvinder og mænd. Måske endda noget du ikke selv ville have købt.
 3. Flashbacks: Genfind barndommens jule glæde! Du får nemlig nyt og spændende legetøj hver dag. Godt nok legetøj af en anden kaliber, men stadig..
 4. Tidsbesparende: Du skal ikke bruge tid på at vælge i mellem de tusindvis af produkter, der findes på det frække marked. Du skal bare tage imod og nyde!
 5. Nye muligheder: Du får prøvet en masse forskellige legetøj og får ny inspiration til leg. Måske vil du endda lære noget om dine egner lyster?

Og hvis du er bange for at få ting, du ikke kan bruge til noget, kan du altid lave nogle sjove pakkespils gaver, eller forære det væk til en ven eller en veninde!

OBS: Jeg anbefaler at lade være med at kigge i brochuren før tid! Ellers får du nemlig hints om, hvad kalenderen gemmer på. Jeg har forbudt mig selv det, og har lovet Mr. Unexpected at vi kun kigger i brochuren en dag af gangen, i takt med at vi åbner lågerne. (Selvom det er svært..)

Læs mere on Sinful Deluxe Julekalender HER

Tak fordi du læste med! Skal du have en fræk julekalender i år? Og har du også svært ved at vælge? Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på: mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Se Også