missgrey-søger-sexblogger-missgrey

Bliv Sexblogger

Har du lyst til at blive en del af et seriøst univers med et touch af kink? Så er det nu, du skal søge som sexblogger hos teamet hos Missgrey. Formålet med vores sexblog her på siden er at give almindelige danskere et indblik i sexlivet hos andre helt almindelige danskere. Sex kan nemlig være svært at snakke om, og derfor, er Missgrey et fristed, hvor du kan finde inspiration og ligesindende gennem ord og fortællinger.

Hvem skal du være som sexwriter?

Først og fremmest, så har vi ikke en formel på, hvem du skal være. Som udgangspunkt skal du blot være glad for at skrive og have noget på hjerte.💗✏️ Om du har et frustrerende sexliv, eventyrligt sexliv eller noget helt tredje, så er vi interesseret i at høre DIN historie her på domænet. For det ved vi, at andre kan finde stor glæde og inspiration ved.

Bliv sexblogger: Har du derfor en eller flere historier, du vil dele med andre, så ansøg om at skrive hos os. Du er naturligvis HELT anonym og får dit eget “Missgrey-navn”. Tidligere har vi haft bloggere under navnene: Miss MILF, Miss Elle, Miss Vanilla, Miss Lara, Miss Quinn og Miss Felicity. Husk også, at det du kommer til at skrive om, ikke kun er sex. Det er også dine hverdagsudfordringer, og de situationer, du havner i, som single eller værende i et parforhold. Kort fortalt; vi skal have hele fortællingen med.

Hvad får du egentligt ud af at skrive hos os?

  1. Du får lov til at prøve kræfter med blogging på et bloggersite, som allerede nu har over 40.000 visninger hver måned og 15.000 brugere. Du er selvfølgelig anonym, og vælger selv dit “Missgrey-navn” via sparring med os.
  2. Hvis du skriver godt, kommer dine indlæg måske ud på andre medier; vi har arbejdet sammen med større medier (gør det stadig). Det kan være alt fra EB, Woman, SE&HØR, Connery.dk og lignende.
  3. Du bliver en del af et godt fællesskab. Os der arbejder fast med Missgrey.dk er en del af en hemmelig Facebookgruppe, hvor vi sparrer med hinanden og giver hinanden gode idéer til de næste indlæg. Her er alle idéer velkomne – vi elsker nye tiltag.
  4. Du får lov til at komme med til events (hvis der er nogle relevante), og så får du lov at anmelde produkter. De produkter du anmelder, får du gratis – det kan være produkter fra 70 kr. til 1200 kr.
  5. Du bliver ganske enkelt en del af et fedt brand, som er i stadig vækst og hvor der sker nye ting hele tiden. Vi har kun været i gang i få år på hobbyplan, og nu er vi så gået fuldtid på Missgrey.

Bliv sexblogger: Er det noget for dig?

Skriv straks til Natasha og fortæl os, hvorfor du skal med som skribent. Skriv på mailen: redaktion@missgrey.dk. Mærk gerne feltet “Blogger til Missgrey”.  Vi glæder os til at modtage din ansøgning✏️