handjob

udgivet:

Handjob: Den ULTIMATIVE guide

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I denne ULTIMATIVE guide vil vi lære dig, hvordan du giver ham (din mand) verdens bedste handjob. Vi ved, hvor svært det kan være at mestre denne kunst, og lige præcis derfor, har vi i denne guide samlet de BEDSTE tips, tricks og produkter til at sende ham i den syvende himmel.

Vi kigger nærmere på:

  • Introduktion til kunsten at give et godt handjob
  • En step-by-step guide til at blive en sand handjobmester
  • Hvorfor du skal give din partner et handjob?
  • Informationer om sexlegetøj til at give verdens bedste handjob

Vi ser på 5 gode produkter til et handjob:

  1. TENGA EGG – 6 pack
  2. Stimulerende Onani Sleeve
  3. Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit
  4. Vandbaseret glidecreme – til sexlegetøj
  5. Silikonebaseret glidecreme – uden sexlegetøj

Introduktion til kunsten af give et godt handjob

Af Miss Felicity (tidligere blogger hos Missgrey.dk)

Mange vil sikkert betragte et handjob som en slags trøstepræmie. De fleste mænd har jo selv revet i banditten så længe, det har været muligt for dem. Derfor er det oplagt at tro, at fyrene er langt bedre til selv at klare håndarbejdet end vi kvinder er.

Som kvinde kan man altså undre sig over, hvorfor man overhovedet skal bruge krudt på at blive god til at give sin partner handjobs? Det har jeg i hvert fald selv undret mig over ved flere lejligheder.

Dog viser det sig, ifølge mændene selv, at det kan være en utrolig fræk oplevelse for manden at få et handjob fremfor at skulle klare ærterne selv. Samtidig giver det dig muligheden for at blive fortrolig med hans ædlere dele på en helt anden måde.

Denne guide er altså en hjælp til dig, der gerne vil opnå fordelene ved at give din partner et godt handjob. Forhåbentlig vil du efterfølgende være i stand til at give din partner en erotisk oplevelse, han sent glemmer.

LÆS OGSÅ: Sådan giver du din partner en erotisk massage

Handjob

Step-by-step: Sådan bliver du en sand handjobmester

1. Glidecreme er alfa-omega

Glidecreme er den absolut vigtigste ingrediens, når det kommer til opskriften på det gode handjob. (Brug her den silikonebaserede glidecreme vi har anbefalet).

Hvis du ikke tilfører nok glidecreme, kan oplevelsen faktisk gå hen og blive direkte pinefuld for ham, da du i værste tilfælde giver hans pik et brandsår (AV!).

Udover at sikre dig, at der er nok smørrelse, kan du eksperimentere med forskellige former for glidecreme. Du kan blandt andet få glidecreme med kølende eller varmende effekt, som gør handjobbet en smule sjovere. Dog vil en silikoneglidecreme være det bedste valg, da det vil give en god og behagelig oplevelse.

TIP: En god silikonebaseret glidecreme kan også bruges som massageolie. Så den åbner faktisk op for endnu flere sjove oplevelser for jer begge.

Læs også: Brug af glidecreme – Den ULTIMATIVE guide

Handjob

2. Find ud af, hvad han godt kan lide

Den bedste måde at gøre det på, er at observere ham, mens han onanerer. Her skal du selvfølgelig lige spørge om hans tilladelse først. Hvis du synes, at dette er for grænseoverskridende, så tag i stedet en snak med ham om, hvordan han godt kan lide det.

Hvis det derimod er ham, som er en smule genert, kan du give ham et blindfold på, så han ikke kan se dig, mens han demonstrerer teknikkerne for dig. Følg eventuelt også hans håndbevægelser sammen med ham (hvis du får lov).

3. Vælg den rigtige stilling

Her er det vigtigt at have fokus på komfort for begge parter. Derudover skal det være let for dig at se, hvad du laver og samtidig kunne komme til at stimulere alle hans erogene zoner.

Det er meget oplagt, at manden ligger på ryggen, hvorefter du placerer dig knælende enten mellem hans ben eller ved siden af ham.

Hvis du har mod på at prøve noget nyt, kan du placere dig overskrævs med ryggen til ham. På den måde giver du ham en fantastisk udsigt til dit bagparti, som stimulerer hans visuelle sans på en ny måde. Derudover vil han ikke kunne holde øje med, hvad du gør, hvilket kan give plads til en række overraskelser undervejs.

Du kan også vælge at stille dig bagved ham imens. Det gør, at han kan være med til at styre tempoet og grebet med hans egne hænder ovenpå dine.

4. Find det rette greb

Her handler det igen om at vide, hvad din partner godt kan lide. Men tendensen er, at vi kvinder er alt for forsigtige, når det kommer til at gribe fat om mandens pik.

Det er ikke et skrøbeligt arvestykke, du har fat i, så du kan som regel gribe en lille smule hårdere fat end du regner med.

Du skal dog heller ikke bruge et for stramt greb, for selvom den er hård, er den ikke lavet af stål. En tommelfingerregel er at have fat om hans stive lem med det samme greb, som du bruger, når du står med et glas koldt vand. Prøv dig frem for at finde den rette balancegang og vær hele tiden opmærksom på hans reaktioner. Har du brug for hjælp til dit greb, så anbefaler vi et Penis Sleeve, som vist herunder.

Handjob Sleeve

5. Benyt forskellige hastigheder

Start ud i et langsomt (men ikke for langsomt) tempo, så det ikke bliver lige på og hårdt. Du kan øge tempoet, når du fornemmer, at han bliver mere ophidset. På den måde bygger du op til orgasmen, så den til sidst føles langt mere intens for ham.

6. Brug de rette håndbevægelser

Vi kender allesammen basisbevægelsen under et handjob, hvor vi bevæger en hånd op og ned ad skaftet på pikken. Men dette er altså ikke den eneste mulighed, vi har, når vi begiver os ud i denne form for håndarbejde. Der er nemlig mange måder at gøre det på.

For at forbedre basisbevægelsen kan du arbejde med dit greb. Når du arbejder dig nedefra og op skal du langsomt lukke fingrene mere og mere sammen, jo tættere du kommer på toppen, hvorimod du skal løsne mere op for grebet, når du bevæger hånden oppefra og ned.

For at eksperimentere en smule, kan du blandt andet vælge at bruge begge hænder i forlængelse af hinanden, når du bevæger hænderne nedefra basen og op mod hovedet.

Du kan også dreje hånden i forskellige vinkler, mens den bevæger sig op og ned ad skaftet. Dette kan også lade sig gøre, hvis du bruger begge hænder.

Derudover kan du vælge at give hans pikhoved lidt ekstra opmærksomhed ved at køre din tommelfinger rundt i små cirkler i dette område.

Det vigtigste er dog, at du konstant følger vinklen af hans penis, som ikke nødvendigvis er snurrelige. Derudover skal din hånd/dine hænder konstant være i kontakt med pikken.

7. Glem ikke hans andre erogene zoner

Husk på, at han har mange andre følsomme områder, som du kan stimulere undervejs. Massér gerne hans mellemkød og inderlår for at ophidse ham yderligere.

Her er det også en rigtig god idé at give hans kugler en masse opmærksomhed. Det kan du vælge at gøre ved at massere dem blidt med den ene hånd, mens du spiller ham af med den anden. Du kan også vælge at tilføre et oralt element til handjobbet og tage hans nosser under kærlig behandling med din tunge.

8. Stil spørgsmål undervejs

Der kan godt blive en smule stille fra din side under et handjob. For at du ikke virker for passiv, kan du med jævne mellemrum spørge ind til, hvordan det føles.

Han vil elske dig det, da det viser, at du er ivrig efter at give ham maksimal nydelse.

9. Ros hans pik

Hvis du virkelig gerne vil have ham op at køre, får du med garanti det ønskede resultat ved at rose hans pik. Find dit beskidte sprog frem og sig eksempelvis: “Din pik er så lækker” eller “Det føles så godt at lege med din dejlige pik”. Her fungerer det også med små liderlige suk og støn undervejs.

10. Giv ham plads

Når det hele er overstået, er det vigtigt at give ham lidt plads til at komme til sig selv og bare nyde den følelse, som orgasmen udløser i kroppen. Kort sagt handler det altså om at være åben og nysgerrig på at lære din mand at kende og lade ham vide, hvor meget du nyder at tilfredsstille ham, når du giver ham et handjob.

Hvis du har fået mod på mere, så findes der et rigtigt spændende produkt på markedet. Jeg vil anbefale det kendte TENGA EGG WAVY, som er et banebrydende produkt til handjobs (faktisk det mest sælgende sexlegetøj til mænd i Japan).

Tenga Egg

(Læs mere om produktet længere nede i indlægget).

handjob

Hvorfor du skal give din partner et handjob? Og anbefaling til sjovt sexlegetøj🍆

Af Miss Vanilla (blogger hos Missgrey.dk)

Ofte bliver det (et handjob) en ting han gør mutters-alene, eller hvis alt andet fejler. Men nu har jeg gjort det til min mission, og ikke bare live det gamle handjob lidt op, men at gøre det så meget nemmere både for kvinden og for manden at give det.

Vi ved de der mænd altid tigger om sådan et blowjob. Og det kan nogle gange godt være lidt trættende, især fordi det ofte kræver ret meget af kvinden. Ikke fordi at et handjob ikke kræver noget. Her der finder du hurtigt ud af, hvorfor musklen på hans højre underarm er så meget mere markeret end den modsatte…

Men jeg synes klart, at handjobbet nogle gange er undervurderet. Der er så mange ting du kan gøre, imens du giver et handjob. Modsat, hvis dit hovede er begravet i hans busk, og din mund fyldt med savl og penis. Her kan du både kysse ham lidenskabeligt. Du kan hviske frække ting i hans ører. Og du kan kysse hans krop, og finde alle de gode steder. Faktisk kan det nogle gange være rigtig rart for ham “bare” at få et handjob.

Der findes billige og effektive hjælpemidler

At give et lækker handjob er ikke altid helt nemt. Til tider kan jeg virkelig godt få ondt i underarmen! Derfor har jeg fundet en masse lækre handjobprodukter, som kan gøre det meget nemmere – og tilmed pifte oplevelsen lidt op. Og derudover så er de alle sammen ret billige.

Sexlegetøj til handjobs er ofte meget ens. Det er ihvertfald efterhånden min egen personlige holdning. Det er ofte designet til at være en form for hylster, der trækkes ned over hans penis, som du så bevæger op og ned. DOG kan der være nogle forskelle! Langt det meste er dog relativt billigt og nemt at bruge.

HUSK OGSÅ AT LÆSE: Her er guiden til hans penis!

Sexlegetøj til det bedste handjob

Det BILLIGSTE produkt til et lækkert handjob – TENGA EGG

Det første produkt jeg vil præsentere for dig, er noget jeg egentligt har skrevet en guide til her. Ikke fordi produktet er kompliceret, men der findes utroligt mange slags TENGA EGG, og derfor har jeg hjulpet dig lidt på vej. MEN. TENGA EGG er intet mindre end utroligt billigt. Produktet koster 69 kr og kan bruges flere gange, hvis du er god til at vaske det efter brug og passe godt på det – og så er det ofte på tilbud. Selvom vi har anbefalet en silikonebaseret glidecreme til det “rene” handjob, så er det vigtigt, at bruge en vandbaseret glidecreme til dette produkt. Så skal du have et TENGA EGG, er du også nødt til at have en vandbaseret glidecreme med, når du køber. En hovedregel er, at er dit sexlegetøj af silikone, så skal du snuppe en vandbaseret glidecreme. Silikone må ikke anvendes her.

BRUG GLIDECREME MED PRODUKTET: Vandbaseret glidecreme

Det bedste handjob

Produktet til det MEST INTENSE handjob – Stroker Onani Sleeve

Det næste produkt, er helt klart en stor favorit, både fra min side og for mange af jer læsere. Det er nemlig et “sleeve” til din partners vedhæng. En sleeve er et form for blødt plastikrør, som indeholder knopper. Det kan enten være åbent eller lukket i enden. Indersiden er dækket af de små knopper, og de giver den helt fantastiske og intens følelse. Sleeven føres op og ned af hans penis. Produkter er virkelig billigt, og koster kun 89 kr. Samtidigt så kan det bruges ufatteligt mange gange. Husk igen at bruge den vandbaserede glidecreme sammen med dette produkt.

LÆS MERE OM PRODUKTET HER: Stimulerende onani sleeve til mænd

BRUG GLIDECREME MED PRODUKTET: Vandbaseret glidecreme

Det gode handjob

Det MEST REALISTISKE handjob – Fleshlight

Dette produkt er et produkt, som virkelig giver ham følelsen af noget ægte. Eller det har jeg i hvert fald lade mig fortælle. En fleshlight er designet til at ligne, og føles, som en rigtig vagina. Det er virkelig en intens og realistisk oplevelse for mænd.

Så hvis du vil give din mand noget, der er tæt på at have real sex (men hvor du bruger hånden), så er en fleshlight nok en meget god løsning. Og mange mænd synes, det er sjovt at prøve. Tilmed kan de have den liggende derhjemme til en lille “hygger” med dem selv til en anden god gang. De kan dog godt nogle gange være en smule dyre i det. Heldigvis har jeg fundet en, der er til at betale til kun 169 kr!

LÆS MERE OM PRODUKTET HER: Gennemsigtig Vagina til mænd

OBS: I pakken medfølger en lille tube glidecreme og en lille tube sexlegetøjsrengøring.

Det bedste handjob

Det mest NØDVENDIGE for at sende ham i den 7. himmel – Glidecreme

Sidst men ikke mindst så husk at købe en lækker glidecreme, for at give ham den bedst mulige oplevelse! At benytte en glidecreme gør faktisk også arbejdet meget nemmere for dig. Det er meget sjovere, når legen glider, og føltes altså også meget bedre for ham. Der er to slags glidecreme, du skal kigge efter. En silikonebaseret glidecreme (denne er til det rene handjob) og en vandbaseret glidecreme (denne bruger du ved hjælp af sexlegetøj).

TIL DET “RENE” HANDJOB: Silikonebaseret glidecreme

TIL SEXLEGETØJ: Vandbaseret glidecreme

Husk at gøre noget godt for din partner

Når I har haft sex i et stykke tid, og været sammen i mange år, så kan det være svært at ændre sit sexliv. Det kan også være svært nogle gange at have overskuddet til at gøre lidt ekstra for din kæreste – rent seksuelt.

Hvis jeres sexliv stadig kører derudaf – så er det fantastisk! Men hvis der er et råd, jeg vil give jer med, så er det, at huske at gøre de små seksuelle ting for hinanden. Det er også at nogle gange dyrke EGO sex. Sørg for at han eller hun får al opmærksomheden engang imellem. Eksempelvis ved bare at give ham det bedste handjob i hele verden.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks med nøje udvalgte produkter*

Se Også