Kære Læsere

Som noget helt nyt kører jeg en lille serie, der kommer til at introducere dig kære læser, for lidt forskellige kostumer. I denne serie guide, kommer jeg til at gennemgå brugen af kostumerne, kvaliteten, tips og tricks – og ikke mindst, hvordan jeg selv har fået glæde af dem.

Så har du altid gået og drømt om at overraske kæresten, som en fræk lille mis eller en sexet sygeplejerske, men måske ikke helt ved hvordan? Så gør klar til at sidde på første række til et frækt og spændende kostumeshow, og masser af personlige oplevelser. Alle produkterne er sponsoreret af Belugi.dk og jeg præsenterer et eller flere lignende produkter i hvert afsnit. Tak fordi du læser med!

LÆS OGSÅ: Sexet sygeplejerske

After Eight Bunny – Sexet kanin kostume

I mit første afsnit af den store kostume guide, fortæller jeg meget mere om hvorfor du skal vælge et kostume. Hvordan du vælger det helt rigtige og hvad du gør med kæresten. Så smut ind og læs det her, hvis du er interesseret i det: sexet sygeplejerske.

I dette afsnit skal vi snakke lidt om et af mine absolut favorit kostumer. Uden at afsløre for meget, så tror jeg de fleste kvinder kan nikke genkendende til at et sexet kanin kostume er noget vi alle har haft i tankerne her og der.

Om det så har været hende den lækre i fredagsfilmen, der har været til halloween party. Eller du bare har forestillet dig selv være lidt fræk overfor kæresten, eller ekstra udfordrende til en kostumefest. Der er bare et eller andet ved sådan et sexet kanin kostume. Men hvorfor lige en bunny?

KØB HER: Sexet kanin kostume

Sexet kanin kostume

Hvad er der så sexet ved en kanin?

Og det er så her jeg har en teori. Vi kvinder kan godt lide det der med at være lidt frække, men også gerne fremstå en smule uskyldige og gerne en lille bitte smule nuttede. Så hvad er bedre end sådan et sexet kanin kostume? Her får du det hele:

  • Nuttethed på første række uden at det er for overvældende.
  • Overkommelig afslørende. Det afslører dine bedste sider, men får dig ikke til at fremstå mega porno.
  • Det er ikke et kostume hvor du egentligt skal spille skuespil. Kostumet fortæller nok i sig selv.

Så egentligt har jeg også bare været fan af den her slags kostumer. Og jeg har altid gerne ville eje et sexet kanin kostume. Og nu hvor det endeligt er blevet en realitet, så var Mr. Teddy og jeg da heller ikke bleg for at få det afprøvet hurtigst muligt. Med i dette indlæg får du også lige et lille uddrag af hvordan det var at afprøve kostumer med Mr. Teddy første gang.

KØB HER: Sexet kanin kostume

Min personlige oplevelse med kostumer

“Med en god portion selvsikkerhed og vrikkende hofter, bevægede jeg mig nu ind til Mr. Teddy med en overbevisning om, at det helt store show skulle gå igang. Aldrig havde jeg troet jeg skulle have præstationsangst. Da jeg åbnede døren, så jeg hans spændte ansigt forvandle sig til det største fjogede grin…”

“Jeg måtte erkende at jeg simpelthen ikke lige havde mod på at skulle stå der og lege noget bestemt. Hurtigt besluttede jeg mig for en anden strategi. Jeg havde jo alligevel en bunke kostumer liggende, og showet blev til, at jeg endte med at prøve dem alle sammen og gå catwalk, hvorefter Mr. Teddy måtte bedømme og give karakterer for dem alle. Det endte selvfølgelighed med at yndlingskostumet blev hevet frem og udnyttet en smule.”

Fra Belugi.dk – After Eight Bunny

Men nu skal vi til at kigge lidt på det kostume, som jeg har modtaget! Kostumet består af kropsdelen. Kostumet er sort og af et lækkert blødt materiale, som kan strække sig en del. Kropsdelen er topløs og dækker hele overkroppen, mens den ligner en g streng for neden. Derudover får du et par matchende lange handsker med, et lille halsbånd med en sløjfe og nogle kaninører til håret. Så du får helt klart en masse med dette kostume. Et par hurtige facts:

KØB HER: Sexet kanin kostume

  • Kostumet fås i x-small, small, medium og onesize.
  • Kostumet koster 299,00 kr på Belugi.dk
  • Du får handsker, butterfly og ører med kostumet
  • Kostumet “fælder” lidt i sin hår kant.
Hvordan er kvaliteten af kostumet?

Efter at have pakket kostumet ud med stor iver, listede jeg som sagt forsigtigt ud på toilettet for at tage det på i smug overfor Mr. Teddy. Kostumet virkede lækrere og føltes som bedre kvalitet end nogle af de andre kostumer jeg også har modtaget. Succes allerede fra starten. For at tage kostumet på trækker du det op over din krop nedefra. Herefter kan du tage handsker, butterfly og ører på. Selve kostumet føltes super lækkert mod huden. Det strammer ikke de forkerte steder, og du har en god følelse af at kunne bevæge dig. Helt klart noget der er en fordel, når I skal lege jeres sexede kanin sexleg!

sexet kanin kostumesexet kanin kostume

KØB HER

Hvad er prisen på kostumet?

Prisen for det sexede kanin kostume er på 299 kr. Og jeg har efterhånden fundet ud af at det egentligt er meget standard for et kostume. Dog ser jeg en klar forskel i kvaliteten af det produkt du får med. Så hvis du vejer kvalitet op imod prisen – så er det en super fin pris for at kostume du kan få meget glæde af!

Sexet kanin kostume – værd at købe?

Og bare for at sige det lige ud. Dette var både min og Mr. Teddy’s stor favorit! Jeg er absolut KÆMPE fan af dette kostume. Jeg følte mig lækker og fræk, uden at føle mig dum eller akavet. Det sidder godt på én – og så kan det bruges til så mange ting. Med et par bukser eller en nederdel ud over underdelen, kan det sagtens bruges til en kostume fest. Dette er helt sikkert et kostume jeg sagtens kan investere i. Overordnet set, som jeg har skrevet tidligere så var der her i hvert fald mit absolut yndlingskostume ud af dem jeg modtog. Og virkelig et kostume Mr. Teddy og jeg har brugt meget i vores sexlege og sikkert også i fremtidige.

KØB HER: Sexet kanin kostume

Husk at skrive ind til os!

Jeg vil altid utroligt gerne høre din mening. Hvis du har prøvet kostumer med din kæreste, så del gerne din oplevelse herunder i en kommentar. Du kan altid være anonym!. Og hvis du har spørgsmål eller andet, så send mig gerne en mail på mv@missgrey.dk. Husk at du også kan følge os på Instagram som Missgreydk og mig som Missvanilladk, og du kan finde os på Facebook lige her: Missgrey.

Det var alt for denne gang. Tak fordi DU læser med!

Much Love

Miss Vanilla

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks 

sexet kanin kostume

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here