kostume - SEXET sygeplejerske

udgivet:

Den store kostumeguide – SEXET sygeplejerske

SEXET sygeplejerske

Det kan måske være svært, når du lige surfer lidt rundt inde på de forskellige sider, lige at bestemme dig for, hvad du gerne vil have. Men det er egentligt netop også derfor, at jeg skriver denne guide til dig! Fordi det KAN være svært at finde ud af.

Men først og fremmest, måske du har en idé om, hvad din kæreste godt kan lide? Måske er han en uniforms-fyr, eller måske bare til en sød lille kanin eller missekat? Det kan være meget forskelligt, og ved du det ikke – så frygt ej!

Et par gode råd til kostumeshoppingen

  • Tag snakken med ham og hør om der er noget bestemt han godt kan lide, eller tænder ekstra meget på. Måske bliver du overrasket?
  • Vær åben overfor, hvis han har nye idéer, men husk at du skal være komfortabel med det hele.
  • Hvis du tør og har mod på det, kan du altid lade ham vælge noget, uden du ved hvad det er. På den måde øger du også spændingen for jer begge.
  • Sørg for at I er enige om hvad formålet med kostumerne er. Er det for at prøve noget nyt? Er det for at lave rollespil? Og netop dette tager mig videre til næste punkt.

LÆS OGSÅ: Her er guiden til hans penis!

Kostumer betyder ikke nødvendigvis rollespil

Mange tror måske en smule fejlagtigt at kostumer er lig med rollespil. Og derfor føler mange sig intimideret, fordi rollespil kan altså være temmeligt grænseoverskridende. Især i et nyt forhold kan det føles ret mærkeligt, og måske ikke være noget der er så rart at kaste sig ud i. Husk at det vigtigste er at I har en god oplevelse. Men kostumer behøver ikke være rollespil.

Bare fordi du er klædt ud som en sygeplejerske, skal du ikke nødvendigvis lege du er en.

Jo, det er da oplagt. Men ud over det, så synes han sikkert også du bare er pissefræk i det. Og at få lov til at bolle dig i det, er sikkert også en oplevelse! I hvert fald den første gang I prøver det, behøver det jo ikke være det helt store skuespil.

Min personlige oplevelse med kostumer

Hvis vi ikke lige snakker om det enkelte kostume, men ligeså meget om hvordan det er at have et kostume på. Så var min første oplevelse med Mr. Teddy faktisk ualmindelig sjov. Jeg valsede selvsikkert ud på toilettet, mens han ventede inde i sengen. Ivrigt flåede jeg nærmest indpakning på det første kostume op, og gik ellers igang med at påføre de forskellige dele. I spejlet følte jeg mig faktisk ret sexet. Og der gik det op for mig, at kostumer ikke bare er til mændende eller til jer. Men det er også til dig selv. Så du kan se hvor mega fræk du selv ser ud. Jeg fik faktisk helt optur over mig selv.

Med en god portion selvsikkerhed og vrikkende hofter, bevægede jeg mig nu ind til Mr. Teddy med en overbevisning om, at det helt store show skulle gå igang. Aldrig havde jeg troet jeg skulle have præstationsangst. Da jeg åbnede døren, så jeg hans spændte ansigt forvandle sig til det største fjogede grin…

Hvordan løser du præstationsangsten?

Med ét faldt al min selvsikkerhed af mig, og jeg følte mig pludselig som en 10 årig i hendes mors lidt for store kjoler. Men hurtigt kunne jeg alligevel godt mærke det sjove i det. Begge fik vi grineflip over situationen. Men så tog jeg mig alligevel sammen, fordi meningen var jo ikke udelukkende at have det sjovt. Jeg bad Mr. Teddy om at tage mig seriøst, og spændt satte han sig til rette for det helt store show. Og igen følte jeg pludselig præstationsangsten tage fat..

Jeg måtte erkende at jeg simpelthen ikke lige havde mod på at skulle stå der og lege noget bestemt. Hurtigt besluttede jeg mig for en anden strategi. Jeg havde jo alligevel en bunke kostumer liggende, og showet blev til, at jeg endte med at prøve dem alle sammen og gå catwalk, hvorefter Mr. Teddy måtte bedømme og give karakterer for dem alle. Det endte selvfølgelighed med at yndlingskostumet blev hevet frem og udnyttet en smule.

Skal du være sexet sygeplejerske?

Men nu til stjernen i hele dagens indlæg. Det kostume jeg har valgt til dig idag, er simpelthen intet mindre end en fræk og sexet sygeplejerske. Og jeg er VILD med dette kostume! Men inden jeg afslører for meget, vil jeg springe ud i anmeldelsen.

KØB DEN HER: Sexet sygeplejerske

sexet sygeplejerske

KØB HER

Kvaliteten

Først og fremmest så er jeg faktisk ret imponeret over kvaliteten. Mange af de kostumer du kan købe, er desværre noget ret billigt fis, som hurtigt går i stykker under leg. Hvis det ikke direkte har været lingeri, men faktisk et kostume – så har jeg tit oplevet det er gået op i siderne eller andet. Dette kostume er faktisk noget der er behageligt at have på.

Der hører en lille hat med, som for mig er en smule akavet. Den er ret svær at placere ordentligt i håret, men et godt tip er at sætte håret op og bruge nogle hårnåle. Der følger ikke strømper med, men kunne være en rigtig fin ting at købe med! Der følger dog et par fine trusser med og lidt udstyr, så du kan undersøge kæresten 😉

Kostumet er som sagt virkelig behageligt at have på, og var et af de par kostumer, jeg følte mig bedst tilpas i. Det sidder virkelig godt, og dækker tilpas meget – så du føler dig bestemt heller ikke utilpas. En meget sexet sygeplejerske må jeg sige. Du kan få kostumet i tre størrelser, og det er nemt at lyne lynlåsen foran.

Prisen

Prisen er 399,00 kr! Det er bestemt ikke det billigste kostume der findes, men jeg føler også du får en del kvalitet med. Det er klart en investering i et kostume, der holder mange gange og kan bruges igen og igen. Der findes som sagt billigere alternativer, men her får du muligvis også noget der går ret hurtigt i stykker.

Overordnede vurdering

Uden at afsløre for meget, kan jeg dog sige at dette var en af Mr. Teddys favoritter. Han gav den et stort 8 tal ud af 10 mulige. Så det synes jeg bestemt ikke er helt dårligt! Han var i hvert fald fan. Om det så er mig eller kostumet der gør det, det er jo ikke til at vide, haha. Men overordnet så var det i hvert fald en rigtig succes oplevelse, og jeg kan varmt anbefale alle at prøve det af engang eller to, hvis lysten er der.

KØB DEN HER: Sexet sygeplejerske

sygeplejerske

Husk at skrive til mig!

Jeg vil altid utroligt gerne høre din mening. Hvis du har prøvet kostumer med din kæreste, så del gerne din oplevelse herunder i en kommentar. Du kan altid være anonym. Og hvis du har spørgsmål eller andet, så send mig gerne en mail på: mv@missgrey.dk. Husk at du også kan følge os på Instagram som Missgreydk og du kan også finde os på Facebook lige her: Missgrey.

Det var alt for denne gang. Tak fordi DU læser med!

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også