Sexlegetøj Fifty Shades

udgivet:

Fifty Shades of Grey sexlegetøj – Den ULTIMATIVE guide

I dette indlæg kan du læse om det populære Fifty Shades of Grey sexlegetøj! Hos Missgrey.dk, vil vi gerne give dig de absolut bedste guides indenfor feltet “Sex & Samliv”. Derfor sparer vi ikke på længden, de gode råd og anbefaling af produkter. I denne ultimative guide vil du blive meget klogere på Fifty Shades of Grey sexlegetøj!

Denne guide indeholder:

Sexlegetøj Fifty Shades

Derfor er vi vilde med Fifty Shades of Grey

MG Redaktøren fortæller: Jeg kunne jeg godt komme med min helt egen personlige vurdering af, hvorfor jeg tror, Fifty Shades er blevet SÅ populært på rekordtid. Bøgerne spredte sig som ringe i vandet på “no time”, og hurtigt kunne man se kvinder sidde i tog, eller på andre offentlige steder, med næsen begravet i de erotiske sider. Det blev ret hurtigt allemandseje, og ingen undrede sig over, at folk helt frit, kunne læse en dirty roman på en grå og kedelig hverdag. For selvom mænd derude helt klart har fået meget ud af, at især kvinderne har kastet sig over Mr. Grey – så har kvinderne helt klart fået mest ud af det. Og der er der en række årsager til. Læs med!

Derfor er kvinder (især) vilde med Fifty Shades

Den pæne pige er væk…

Det er som om, vi stadig lever i et samfund, som marginaliserer, at kvinder også har lyster. Og det medfører, at mange kvinder havner i rollen som “Den pæne pige”. Netop den pæne pige, har kvinder behvo for at bryde ud af. Fifty Shades er inkaneret af BDSM og mild dominans, og i det univers, kan kvinder “få hjælp” til at tage skammen og frygten væk. Her handler det om at overgive sig til nydelse, have god sex og slippe sig selv fri. Fifty Shades kan altså kurere noget af fænomenent, “Den pæne pige”.

Glem den lange liste, kontrollen og hverdagen

Den moderne kvinde har et hav af ting, som skal udføres. Og er der også børn på tapetet, (læs med hos Miss Robinson), ja, så er der måske også børn, som kan afbryde og tage tiden. Hvilket selvfølgelig er en god ting i de fleste sammenhænge. Men hvordan skal der nogensinde blive (tanke)tid til de seksuelle udskejelser? Inde i hovedet på en kvinde, tror jeg ikke, mange mænd har lyst til at begå sig. Der er tanker hele tiden – og de kører på de mest mærkelige ting. Med tanker, som flyver om ørene, kan det være svært at give sig hen i seksuel nydelse. Igen kan Fifty Shades indbyde til at slippe tankerne. Anastasia Steele er både klodset, snakker meget og er uerfaren i fortællingerne, men når hun giver sig hen til Mr. Grey, så åbnes en ny verden. Og kan hun give sig hen – ja, hvorfor skulle andre kvinder så ikke også kunne gøre det. Netop elementer, som en dominerende elsker, og det rette “udstyr”, gør, at tankerne kommer væk – og ind kommer nydelsen.

ER DU MAND OG LÆSER MED: Her er en oplagt mulighed for at “hjælpe” din kvinde lidt. Prøv at eksperimenter med BDSM, og kopiér lidt af det, som Mr. Grey gør. Det er generelt en stor udfordring for kvinder, at de ikke kan give sig hen under sex. Men med de rigtige værktøjer (se længere nede i guiden for en oversigt over det mest spændende fifty shades of grey sexlegetøj), og den rette fremgangsmåde, kan I komme meget længere, end du regner med.

Kvinder ELSKER fantasy

Et af de sidste punkter, som kommer med her, er selve fortællingen. Kvinder har alle dage været opslugt af hede kærlighedshistorier. Hvorfor mon Jane Austen blev så populær? Hos Saxo.com, står der: “Jane Austen er elsket for hendes romaner om livet på landet i 1800-tallets aristokratiske England. Austens hovedpersoner er ofte kvinder, der forsøger at gøre op med de gængse forventninger til dem, og forfatteren parodierer i den grad datidens forestillinger om kærlighed og romantik.”. På sin vis, er det måske forkert at hive Fifty Shades ind her. Bøgerne er kritiseret for det ringe sprog, og det lave niveau (E. L. James er ikke just den bedste forfatter). Men selve fortællingerne, har dog noget til fælles. Det handler om et andet kvindesyn (kvinder der bryder ud), og nogle drømmende fortællinger om en umulig kærlighed. Fifty Shades er også blevet sammenlignet med Twilligt, hvor man også ser en fængende kærlighedshistorie, og en vampyr, som agerer beskyttende overfor sin udvalgte Bella Swan.

Sexlegetøj Fifty Shades

Hvorfor kan vi identificere os med Anastasia Steele?

Der er også en helt anden årsag til, at Fifty Shades of Grey har vundet SÅ stort et indpas i vores soveværelser. Og det handler ikke kun om hvad fortællingen gør ved os, som nævnt ovenfor. Nej, det handler også i høj grad om bogens anden hovedperson, nemlig Anastasia Steele. De fleste kvinder kan nemlig identificere sig med Ana.

Ana er en helt almindelig pige, og selvom hun er naturligt smuk, så er hun ikke materiale til den næste Victorias Secret runway (hun er vidst heller ikke høj nok?). Hun har hverdagsproblemer, er lidt klodset og en helt almindelig studerende. Det gør jo netop, at det kunne være dig, kære læser, som var Ana. Hun virker nem at identificere sig med, og især på det punkt, hvor genertheden kommer frem. Nogle kvinder er fremme i skoene, men mange holder sig også lidt tilbage, når det kommer til den egentlige lyst – ligesom Ana. Og vi tænker vel alle, at kan HUN, ja, så kan man også selv. Og måske man også kan møde en Mr. Grey, nu hun har held med det?

Sexlegetøj Fifty Shades

Dette skal du vide om BDSM og dominans

Kort fortalt, så står BDSM for: Bondage, Disciplin, Submission og Masochisme. Der er altså flere delelementer i BDSM. Derfor kan man også vælge at udøve nogle af delene for sig – eller tage hele betegnelsen i brug på én gang.

Lad os gennemgå, hvad BDSM står for herunder. Men vil du gerne igang med at udøve BDSM, kan du læse vores begynderguide til at komme igang og læse om bloggernes egne erfaringer lige her.

Bondage

Dette er, hvad du tror. Det handler om at binde – eller opbinding af kroppen. Fastholdelse. Her kan man bruge reb eller for eksempel håndjern. Dog skal man ikke forsøge at binde sin partner op derhjemme, hvis man er nybegynder. Et sted at starte er med noget reb, og så at binde sin partner fast til sengen.

Disciplin (Dominans)

Du har nok hørt udtrykket “Master” før? Denne del af BDSM handler nemlig om, at én part – typisk manden – tager styringen og bestemmer over sin kvinde. Her er der nok nogle feminister, som vil komme i kog. Men frygt ej. Det handler om nydelse, og i BDSM, er det vigtigt, at kvinden er med på denne underkastelse. I og med, at manden bestemmer, så er det ham, der finder ud af, hvad der skal ske. Dog har de fleste et stopord med i sengen, hvor der altså er mulighed for, fra den submissive side, at sige fra. Dominans er altså nydelse, og handler ikke om at straffe – det handler mere om lysten til at have magten over sin partner.

OBS: En dominerende kvinde kaldes Domina.

Submission

Dette er det omvendte – submission er at underkaste sig. Det står også for at man tænder på at underkaste sig sin partner. Og det er her, den “Pæne pige” kommer i spil. For mange kvinder tænder rent faktisk på, at lade sig underkaste. Væk med pligterne og “Bossy-atttitude”. Den submissive tænder dog ikke nødvendigvis på smerte, men altså blot på at være underlagt sin partners magt eller potentialle for at udøve magt.

Masochisme

Masochisme er smertedelen. Her tænder man ikke alene på underkastelse – og muligheden for at få udøvet magt på sig. Nej, det er også smerten, som partneren udøver. Nogle masochister tænder ligefrem på ydmygelse. Ydmygelsen kan være alt fra verbal, fysisk og til social. Pas på med, at der ikke bliver overskredet grænser lige her – og er I begyndere, så start mildt ud.

Sexlegetøj Fifty Shades

Sådan leger du “Mr. Grey og Anastasia” hjemme i soveværelset

Top 10: Fifty shades of grey sexlegetøj

Fifty Shades of Grey sexlegetøj kommer i mange former, farver og variationer. Og selvfølgelig er det muligt at købe noget af det ind, som du ser i filmene – og selv bruge hjemme i soveværelset. Vi kommer med ti anbefalinger herunder. Noget af det, har nogle bloggere prøvet her på Missgrey.dk – og andet, er simpelthen klassikere, som brugerne elsker!

Nummer 1: Til bindelege – Bondagesæt til sengen (FAVORIT)

PRIS 439,00 kr.

Den første anbefaling fra det populære Fifty Shades of Grey sexlegetøj er det smarte og lækre bindesæt. Det tryller simpelthen enhver seng om til et frækt fængsel. Her er der netop mulighed for at udøve dominans på den helt rigtige måde. Sættet er designet i samarbejde med E.L. James, som er forfatter til bøgerne. Du har mulighed for at binde din partner eller selv at blive bundet – I kunne for eksempel skiftes! Det er nemt at montere og fjerne igen, men du kan også sagtens lade det blive til næste gang… Vi anbefaler dette sæt til både begyndere og øvede, som leder efter lidt ekstra sjov til soveværelset.

Vores tidligere blogger, Miss Felicity, har anmeldt sættet – det kan du læse om lige her.

FACTS:
 • Materiale manchetter: Satin, kunstskind og metal
 • Materiale stropper: Slidstærkt nylon
 • Samlet vægt: 719 gram
 • Ekstra: Der medfølger blindfold i materiale af satin og elastik

KØB PRODUKTET: Fifty Shades of Grey – Bondagesæt til sengen

Fifty Shades of grey sexlegetøj

Nummer 2: Til den modige – Brystvorte klemmer

PRIS 125,00 kr.

Brystvorte klemmer lyder skræmmende og ser også en smule mystiske ud, men de er slet ikke så farlige! Klemmerne gør dine brystvorte ekstra følsomme uden at påføre smerte, (medmindre der rives blidt i dem). Disse er fantastiske til de nysgerrige, der vil eksperimentere med en hel ny form for nydelse!

Brystvorterne er en erogen zone

Som der står hos Femina.dk, så er brysterne og brystvorter, centrale for en lang række kønsnervebaner. Dog er det meget individuelt fra kvinde til kvinde, hvor øm hun er ved sine bryster. Det gode ved klemmerne er derfor også, at de kan justeres i sin styrke, og hvor meget, de skal klemme fast. Det gøres ved at justere den lille “metal-dims” som sidder midt imellem de to stave op mod brystvorten.

Som en ekstra bonus, så er disse klemmer ekstra smukke at se på i sit design, og har nogle fine metalkugler (ligner næsten perler), som pynter og giver ekstra pirring ved bevægelse.

FACTS:
 • Materiale: Metal og silikone
 • Justerbare: Ja

KØB PRODUKT: Fifty Shades of Grey – Pinch Nipple ClampsSexlegetøj Fifty Shades

Nummer 3: Til hendes klitoris og hans penis – Rabbit Penis Ring

PRIS 435,00 kr.

Gør hans penis til en vaskeægte “rabbit vibrator” med denne smarte penisring! Dette er et super unikt produkt, som vi hos MG er superfan af. En penisring gør nemlig både hans penis endnu hårdere, og kan hjælpe ham til at holde længere inden klimaks. Samtidig vil de små kaninøre sørge for at hendes klitoris bliver forkælet med lækre vibrationer. Whats not to like!

FACTS
 • Materiale: 100 % ftalatfri medicinsk silikone
 • Batteritype: Opladeligt (USB-oplader medfølger)
 • Vibrationsmønster: 7 mønstre og 3 hastigheder
 • Størrelse: Fleksibel

KØB PRODUKT: Fifty Shades Freed Lost in Each Other – Rabbit-Penis-Ring

fifty shades of grey sexlegetøj

Nummer 4: Til den uartige – Flogger Pisk

PRIS 179,00 kr

OBS: Dette er et begynderværktøj, og den er derfor blødere end mange andre floggere. Det behøver nemlig ikke gør ondt at blive slået med en flogger. En flogger skal køres henover kroppen, hvormed de erogene zoner bliver stimuleret. Så vil du gerne prøve dette med din partner, så er produktet helt ideelt. Prisen er også rimelig – og så er den, ligesom det det andre fifty shades of grey sexlegetøj, pæn at se på grundet et flot design!

FACTS:
 • Materiale: Kunstlæder, metalnitter og træ
 • Længde: 38 cm.
 • Vægt: 58 gram

KØB PRODUKT: Fifty Shades of Grey – Flogger pisk

Fifty Shades of grey sexlegetøj

Nummer 5: Til teaseren – Adrenaline pinwheel

PRIS 125,00 kr.

Du kan også tease din partner med denne pinwheel, som er lavet i et flot stål design. Kør blidt (eller hårdt for at påføre en blid smerte) hjulet henover din partners krop, for at gøre huden super sensitiv. Dette redskab er perfekt til opvarmning, teasing og generel en masse sjov i dobbeltsengen. TIP: Du får en endnu stærkere reaktion fra din partner, hvis han/hun har bind for øjnene, når du køre dette redskab henover kroppen!

FACTS:
 • Materiale: 100% ftalat- og nikkelfri metal
 • Størrelse: 19 cm (22 pigge)

KØB PRODUKT: Fifty Shades of Grey – Adrenaline pinwheel

Fifty shades of grey sexlegetøj

Nummer 6: Til leg udenfor hjemmet – Fjernbetjent vibrator

PRIS 729,00 kr.

Der er også noget til de ekstra modige, der er til leg udenfor hjemmet, i Fifty Shades of Grey sexlegetøj kollektionen! Denne frække lille sag er lydsvag men kraftig, og kan for eksempel bæres af kvinden på en hot date i biografen eller på restaurant. Til denne fjernbetjente klitorisvibrator medfølger der frække, sorte, blondetrusser med bindebånd i siden, der passer de fleste (men du kan selvføgelig også vælge at bruge andre trusser). Vi er fan!

FACTS
 • Materiale: 100 % ftalatfri ABS-plast (vibrator) 95 % polyamid og 5 % spandex (trusser)
 • Vibrationsmønstre: 12 mønstre og 8 hastigheder
 • Batteritype: Genopladelig (USB-oplader medfølger)
 • Interface: Fjernbetjening med 3 knapper
 • Ekstra: Vandtæt og lydsvag

Køb produkt: Fifty Shades Freed My Body Blooms – Fjernbetjent Vibrator

Fifty shades of grey sexlegetøj

Nummer 7: Til den vaskeægte Mr. Grey – Det officielle Sølvslips

PRIS 115 kr.

Hvis du har set Fifty Shades filmene, så ved du, at dette er en tro kopi af Mr. Greys omtalte sløvslips. Om slipset skal bruges af manden på en hot date, som blindfold eller til at binde hænderne med er helt op til jer – en ting er helt sikkert, dette slips er et symbol for fræk og forførrende leg. Slipset er elegant og enkelt og kan altså både bruges som beklædningsgenstand eller som et frækt BDSM rekvisit, og det syntes vi er rimelig cool.

FACTS
 • Materiale: Polyester
 • Anvendelse: Beklædning, håndjern eller blindfold
 • Ekstra: Blødt men slidstærkt

Køb produkt: Fifty Shades of Grey – Sølvslips

Fifty shades of grey sexlegetøj

Nummer 8: Til frække anal lege – Vibrerende anal plug

PRIS 735,00 kr.

Denne butt plug er lækker med stort L! Miss Curious’ har lavet en anmeldelse på denne bandit og skriver blandt andet: ” Min første tanke da jeg pakkede den ud var… At den faktisk var mindre, end jeg troede, den ville være. Men det er helt perfekt til en som mig, som ikke er den hardcore analsex dyrker (Endnu). Denne Butt Plug har en silkeblød overflade på samme tid med, at den er hård og bevægelig…” Læs resten af anmeldelsen HER.

FACTS
 • Materiale: 100 % ftalatfri medicinsk silikone
 • Størrelse: 13,5 x 3,2 cm
 • Vibrationsniveau: 9 mønstre og 12 hastigheder
 • Batteritype: Genopladelig (USB-oplader medfølger)
 • Interface: 3 knapper
 • Ekstra: Husk en vandbaseret glidecreme 

Køb produkt: Fifty Shades Freed Feel So Alive – Vibrerende Anal Plug

Fifty shades of grey sexlegetøj

Nummer 9 – Til den frække stuepige – Feather tickler

PRIS 115,00 kr.

Denne lille fine fjerkost er perfekt til at tease og kærtegne din partner med, mens han/hun er bundet op og har bind for øjnene. De lette strøg vil kilde huden, vække sanserne og være det perfekte redskab til et lækkert forspil. Du kan fx skifte mellem fjerkosten, floggeren og pinwheelet mens du forføre din partner. Du kan også bruge den til lidt roleplay, hvis du klæder dig ud som fræk stuepige!

FACTS
 • Længde: 37 cm
 • Anvendelse: Teasing og kærtegn, fræk stuepige rekvisit

Køb produkt: Fifty Shades of Grey – Tease Feather Tickler

FIfty shades of grey sexlegetøj

Nummer 10: Til hendes g-punkt – Genopladelig G-Punkts-Vibrator

PRIS 475,00 kr.

Denne handy g-punkts vibrator er heaven on earth! Den pirrer nemlig både din indgang og dit g-punkts med kraftige (eller blide – det er op til dig) vibrationer i forskellige mønstre. Overfladen er blød, mens dildoen er hård og denne kombination gør, at den føltes skøn. Den er både til nybegynderen og til den øvede, der kan lide at eksperimentere. Denne dildo er perfekt til at prøve at opnå den omtalte g-punkts orgasme!

FACTS
 • Materiale: 100 % ftalatfri medicinsk silikone og ABS-plast
 • Størrelse: 15 x 3,4 cm
 • Vibrationsniveau: 7 mønstre og 3 hastigheder
 • Batteritype: Genopladelig (USB-oplader medfølger)
 • Interface: 1 knap

Køb produkt: Fifty Shades Freed So Exquisite – Genopladelig G-Punkts-Vibrator

fifty shades of grey sexlegetøjLæs også: “Brug af glidecreme: Den ultimative guide”

Læs også: “Brug af Womanizer: Den ultimative guide”

Læs også: “Vælg den rigtige Magic Wand: Den ULTIMATIVE guide”

Læs også: “Brug af vibrator æg: Den ultimative guide”

Se Også