kærestedag

udgivet:

6 gode forslag til en hyggelig kærestedag

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

De fleste par har fast tradition for, hvordan de fejrer kærestedag, andre finder på noget, når dagen nærmer sig og andre vælger ikke at fejre dagen. Mr. Handy og jeg har snart kendt hinanden i 20 år, så vi har haft vores kærestedage/bryllupsdage. Derfor kan det godt gå hen og blive lidt svært at overraske og finde på. Alligevel vil jeg her give dig 6 gode forslag til en hyggelig kærestedag, for det er vigtigt man husker at fejre hinanden og kærligheden.

6 gode forslag til en hyggelig kærestedag

Kærestedag med bevægelse

Alt efter hvad sport, fitness eller aktivitet du og din kæreste plejer at dyrke, kan du tænke ud af boksen. Book en dansetime og lær salsa. Find et sted hvor der er en skøjtebane og spænd skøjterne på (vinteraktivitet). Gokart, hvis du ikke har prøvet det, så gør det, SÅ sjovt! Skovtur med madkurv, mange skove har bålpladser, så der kan laves mad. Op på cyklerne og mad og bobler i cykelkurven. Det handler om at få en sjov fælles oplevelse sammen.

Læs også Miss Robinson Satisfyer pro 2 – Vejen til himmelsk klitorisorgasme

Kærestedag med kunst og kultur

Mange gør det for lidt og andre er virkelig gode til at komme rundt i det store kunst og kulturunivers. Jeg selv er rigtig dårlig til det. Men det kunne sagtens tænkes, at du fandt en flot kunstudstilling. Museum behøver ikke være støvet og kedeligt. Botanisk Have er helt klart en romantisk tur. Teater eller stand up show kan virkelig også give gode oplevelser. Ballet og opera, hvis ikke det er prøvet… afsted! Tag på sightseeing i den nærmeste store by. En tur i biffen kan også være hyggelig. Planetariet i København kan anbefales.

Kærestedag med smag

For det meste indeholder kærestedag mad og drikke. Et godt forslag kunne være øl- eller vinsmagning. Madkurv i det fri, ved stranden, skoven, parken eller i bilen med dejlig udsigt. Tag til en by, I aldrig har været i, og kombiner en god gåtur med besøg på en restaurant I aldrig har besøgt før. Du kan melde jer til et bagekursus eller madlavningskursus.

kærestedag

Kærestedag med leg og spas

Det findes snart et hav af eventcentre du fx. kan lege og boltre dig i. Udvalget af sjove og udfordrende lege vil ingen ende tage. Sumobrydning, skattejagt, lazer, bowling and so on! En tur på Bakken, Tivoli vil virkelig også kaste jer ud i sjove oplevelser. Det kan være virkelig sjovt at konkurrere indbyrdes og få en oplevelse på den måde.

Læs også Miss Robinson: Tank op på kærlighedskontoen

Kærestedag med kropslig nydelse

Noget de fleste holder enormt meget af, er nydelse med sanserne. Helse og wellness er i høj kurs, fordi det ganske enkelt er vidunderligt og afslappende. Bestil tid til chokolademassage, hotstonemassage eller dampbad. Du behøver ikke diske op med et weekendophold til Paris og hotel all incl., en enkelt overnatning på et lille hyggeligt hotel med dejlig middag, kan også gøre det. Ofte har hotellerne både swimmingpool, sauna og massage, så kig efter det.

Kærestedag keep it simpel

En enkelt og intim kærestedag med romantik, dejlig mad og masser af sex. Hvis I skiftes hvert år til at arrangerer dagen, handler det mest om, at finde på noget I begge holder af. Tag evt. tidligt fri den dag, og gør klar til din partner kommer hjem. Få børnene passet og tøm huset. Livretten i ovnen, stearinlys, en lille gave, blomster og frækt undertøj. Overrask evt. med et nyt stykke sexlegetøj eller noget nyt I ikke har prøvet. Sexspil kan være virkelig sjovt og grænseoverskridende. Husk blot på, at holde hinanden igang, så det ikke ender foran TV sovende op ad hinanden.

Det handler ikke altid om, hvad man laver,

men at man er sammen om det!

Læs også Miss Robinson: Hvad laver din partner på nettet?

Læg mobiltelefon, iPad og TV fjernbetjeningen væk

Nyd for pokker hinanden. Uanset hvor jeg kigger hen, hvad enten jeg er på restaurant, biograf, teater, skoven eller runde tårn… SÅ HAR ALLE MOBILEN I HÅNDEN! Intet nærvær, overhovedet. Folk har mere travlt med at kigge på Facebook, Instagram og hvad der ellers er hentet ned på nutidens elektroniske PEST. Jeg er der selv, tro mig, jeg er der selv. MEN jeg kan godt finde ud af at lægge mobiltelefonen i tasken, sætte den på “flytilstand” INDEN jeg går i biffen og den bliver der! Kig den du elsker i øjnene frem for, hvad din kollega lige har fået til aftensmad på Facebook. Hvis nogen skal have fat i dig, så ringer de. Du kan oven i købet se på mobilen, hvem der ringer, du har et valg! Hvis jeg skal gøre op, hvad jeg bruger af tid om dagen med øjnene rettet mod mobiltelefonen…… puha, det tør jeg slet ikke tænke på. Tænk hvor meget tid vi bruger på, at leve i andres verden, frem for vores egen. Gyser. SÅ, kærestedag = ingen elektorniske dimser tændt. For NEJ, vi behøver ikke vide hvad I spiser, hvor I er og hvad I laver.

Glædelig kæreste- eller bryllupsdag derude.

YOLO og knus fra Miss Robinson

Du kan også finde mig på Instagram under missrobinsondk eller Missgreydk

Kig forbi Detlumrehjørne.dk – hvis du tør 🙂

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også