*Dette indlæg indeholder Affiliate Links*

Ofte, når jeg bladrer ned over min facebookside, ser jeg overskrifter som: ”Sådan tænder du din kæreste” eller ”Sådan laver du et frækt forspil”. Men jeg har i lang tid nu synes, at det er min tur til at hæve stemmen, og komme med den frækkeste løsning nogensinde! Dog skal dette udføres imens I er ude at spise for at få den fulde effekt!

Ikke kun kommer det ham til gavn, men under hele forspillet, kommer det i hvert fald på alle punkter, også dig til gavn! Det eneste du faktisk skal bruge til dit frække forspil, er ægget – og nej, her mener jeg ikke Arne Jacobsens kostbare stol. Jeg mener et roterende æg, som du placerer oppe i dig. Jeg brugte “LELO Hula Beads”. Den er lidt pebret i prisen, men LELO er noget af det mest luksuriøse legetøj du kan få, hvor æstetikken samtidig er i højsæde.

https://missgreyclub.dk/Et æg under forspil – tager du pis på mig?

Du tager bestemt ikke fejl af hvad du læste. Til det frækkeste forspil nogensinde, skal du bruge et æg. Og det er helt bestemt ikke “bare” et æg. Mr. Grey og jeg bestilte denne frække sag for en måned. Jeg har før prøvet et æg før, men dette var ud over alle forventninger! Dog larmede den lidt mere, end ægget vi havde prøvet før, men når musikken først spiller, og jeg mener det bogstaveligt talt, er der ingen der lægger mærke til det på restauranten.

Mr. Grey bestemmer vores forspil!

For et par uger siden, da vi skulle ud og spise, gav Mr. Grey mig ægget i hånden, og bad mig sætte den op i min fisse. Ægget kæmpe ud, og er måske også lidt skræmmende, idet den lidt har 2 hoveder. Det øverste rent faktisk også kan rotere rundt, imens den nederste del sidder stille.

Læs mere om LELO vibrator æg her

Vi kørte så afsted mod et italiensk spisested, og idet vi nåede døren, trykkede han 2 gange på plusknappen, og straks begyndte det at vibrere. Dog ikke voldsomt, men ganske stille, når han holdte fjernbetjeningen vandret. Så snart han tippede den lodret, blev vibrationerne voldsomme, og mere intense!

Da vi satte os ind på restauranten, sad Mr. Grey under hele middagen med det mest lumre smil…

…og trykkede igen 2 gange på plus, og lige pludselig skifter de blide vibrationer til nogle lidt mere legende. Det skifter lidt, og vibrerer helt op i maven. Jeg blev langsomt mere og mere våd, og ved næste vibrations-mode, blev jeg nød til at styrte ud på toilettet og gøre det færdigt selv! Jeg satte den op igen, og torturet startede forfra – men på den gode måde.

Da vi kom hjem den samme aften, var min G-streng fuldstændig gennemblødt, og jeg skubbede Mr. Grey op af væggen, rev hans jakke og tøj af, og vigtigst af alt bukserne. Min indre lille sexgudinde, kunne ikke klare mere begejstring. Jeg måtte simpelthen bare kneppe Mr. Grey, som var det sidste gang hans prægtighed nogensinde skulle kneppes.

Dagen efter, spurgte jeg Mr. Grey, hvad det egentlig gjorde ved ham, at han fik lov at styre ægget? Det der fik tændt ham, var simpelthen magten over mig – det er jo ikke for sjov, at vi kalder ham Mr. Grey! 😉

Læs også: Fifty Shades of Grey sexlegetøj – den ULTIMATIVE guide

Så til jer par, der mangler lidt inspiration til et frækt forspil, der gerne må vare længe, så burde I helt klart overveje, at indføre ægget i jeres forhold! I kommer ikke til at fortryde det.

Xoxo

– Quinn <3
*Dette indlæg indeholder Affiliate Links*
Tidligere artikelMiss Fox: Faser din veninde med hjertesorger går igennem
Næste artikelAt være sammen med en, der allerede har en kæreste?
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here