Her kommer weekendens bedste og NEMMESTE råd til at bruge et blindfold. Bonus er, at det er et super billigt supplement til soveværelset.

Når du skal gøre dit sexliv ekstra spændende sammen med din partner, behøver det ikke betyde store forandringer i soveværelset. Du kan faktisk gøre det sjovere, og mere intenst, ved at tilføje små ting. Og desværre, er der mange, som ikke ved dette.

Her er vores 3 gode grunde til at bruge et blindfold under sex

Dine sanser vil ELSKE dig for det

Vi har forskellige sanser, som vi hver dag bruger, for at navigere igennem verdenen.

Når vi spiser, så kigger vi med vores synssans, vi dufter med duftesansen og smager med smagssansen. Men hvad sker der, når vi skærper én af sanserne? I Berlin kan du komme på blinderestaurant for at få en mere intens smagsoplevelse. Her er dine øjne skærmet, så du smager mere intenst på maden – netop fordi du ikke kan se.

Denne metode kan du også tage med ind i soveværelset. Ved at skærme dine øjne under sex, vil du nemlig skærpe de andre sanser, og føle alting mere intenst. Hele kroppen, og huden, som er det største sanseorgan vi har, bliver aktiveret på en ny måde. Du har altså en unik mulighed for at skabe en ultra følsom oplevelse ved at aktivere andre sanser end synssansen. Du kan finde et billigt blindfold lige her, eller et fra “Fifty Shades” kollektionen lige her.

Du kan eksperimentere med varme og kulde

Du kan pirre din partner ved at lege med kulde og varme. Brug isterninger, som du kører henover huden, sodavandsis eller koldt metal. Din hud er nemlig ekstra pirrelig, som allerede nævnt, fordi du intet kan se.

Omvendt skal du også bruge varmeelementer. Det nemmeste vil være at bruge dine hænder, som du kan varme op ved at skylde i varmt vand, eller varm stearin, som du drypper på din partners krop. Oplevelsen kan blive endnu mere pirrende, hvis ikke din partner ved, hvad der skal ske, når blindfolded kommer på. Gør derfor oplevelsen til et overraskelsesmoment i soveværelset.

SE HER: Du kan bruge “Fantasy-lys” på kroppen som varmeelement

Brug også smagssansen

Ryk legen ud i køkkenet. Her placerer du din partner et behageligt sted, og sørg så for, at blindfolded sidder godt tæt. Herefter styrer du slagets gang ved at finde mad frem. Det kan være: Jordbær, chokolade, frugt eller chili. Det er kun fantasien som sætter grænser. Dog skal det være noget mad, som har sødme eller en krydret smag, så det bliver en sexet og sensuel oplevelse. Sæt igang!

EFTERLAD ET SVAR