mere

udgivet:

Bedre sex: Derfor skal du bruge et blindfold

Her kommer weekendens bedste og NEMMESTE råd til at bruge et blindfold. Bonus er, at det er et super billigt supplement til soveværelset. Se nederst i linket for forslag til forskellige produkter.

Når du skal gøre dit sexliv ekstra spændende sammen med din partner, behøver det ikke betyde store forandringer i soveværelset. Du kan faktisk gøre det sjovere, og mere intenst, ved at tilføje små ting.

Her er en række gode grunde til at bruge et blindfold under sex

Dine sanser vil ELSKE dig for det

Vi har forskellige sanser, som vi hver dag bruger, for at navigere igennem verdenen.

Når vi spiser, så kigger vi med vores synssans, vi dufter med duftesansen og smager med smagssansen. Men hvad sker der, når vi skærper en af sanserne? I Berlin kan du komme på blinderestaurant for at få en mere intens smagsoplevelse. Her er dine øjne skærmet, så du smager mere intenst på maden – netop fordi du ikke kan se.

Denne metode kan du også tage med ind i soveværelset. Ved at skærme dine øjne under sex, vil du nemlig skærpe de andre sanser, og føle alting mere intenst. Hele kroppen, og huden, som er det største sanseorgan vi har, bliver aktiveret på en ny måde. Du har altså en unik mulighed for at skabe en ultra følsom oplevelse ved at aktivere andre sanser end synssansen. Du kan finde et billigt blindfold lige her, eller et fra “Fifty Shades” kollektionen lige her.

Du kan eksperimentere med varme og kulde

Du kan pirre din partner ved at lege med kulde og varme. Brug isterninger, som du kører henover huden, sodavandsis eller koldt metal. Din hud er nemlig ekstra pirrelig, som allerede nævnt, fordi du intet kan se.

Omvendt skal du også bruge varmeelementer. Det nemmeste vil være at bruge dine hænder, som du kan varme op ved at skylde i varmt vand, eller varm stearin, som du drypper på din partners krop. Oplevelsen kan blive endnu mere pirrende, hvis ikke din partner ved, hvad der skal ske, når blindfolded kommer på. Gør derfor oplevelsen til et overraskelsesmoment i soveværelset.

SE HER: Du kan bruge “Fantasy-lys” på kroppen som varmeelement

Giv en lækker massage (overraskelse)

Noget du også kan bruge et blindfold til, er at overraske din partner med en lækker massage. Har du ikke kendskab til, hvordan du giver en lækker massage, så læs vores artikel om erotisk massage. Giv din partner (mand eller kvinde) et blindfold på, og udøv en lækker massage. Du behøver ikke fortælle din partner, at du vil give massagen. Gør det til en overraskelse. Husk dog at bruge en god massageolie (kig på link ovenfor). Du kan både massere bagpå og foran. Faktisk er det super sensuelt, hvis du masserer de erogene zoner på kroppen. Få inspiration herunder💦

Kvindens erogene zoner – klik her

Sådan pirrer du de erogene zoner – klik her

Brug også smagssansen

Ryk legen ud i køkkenet. Her placerer du din partner et behageligt sted, og sørg så for, at blindfolded sidder godt tæt. Herefter styrer du slagets gang ved at finde mad frem. Det kan være jordbær, chokolade, frugt eller chili. Det er kun fantasien som sætter grænser. Dog skal det være noget mad, som har sødme eller en krydret smag, så det bliver en sexet og sensuel oplevelse. Vil du gøre det til en anderledes og dryppende oplevelse, kan du også bruge is. Dog skal du passe på med typen af is. Find en sorbet, da en vaniljeis ofte fedter meget efterfølgende – på samme måde som flødeskum. Og oplevelsen skal helst være frisk og lækker.

⭐️Produkter herunder: Dette er de bedste blindfolds på markedet⭐️

Blindfold med udsmykning og blonder

Den første variant, er det mest feminine blindfold. Nemlig et blindfold med blonder og små fine detaljer. Her tænker du måske – hvorfor ikke bare finde noget derhjemme, som kan fungere som et blindfold. Jo, du kan også sagtens finde noget derhjemme, som du kan binde henover øjnene. Men det er bare ikke det samme. Er du kvinde, og køber et blindfold hjem, så vil du også give os ret i (her på redaktionen), at det er mere feminint, hvis dit blindfold er smukt designet. Er du mand, og vil du overraske din kvinde med et smukt blindfold, så vil hun vide, at du har gjort noget særligt ud af det, hvis du vælger den feminine variant. Et blindfold med blonder og flere detaljer, skal du derfor helt klart vælge, hvis du vil have den feminine og sexede side frem. Tilmed er det lidt frækt, at man kan se en smule ud af dette blindfold.

Find et blindfold med blonder lige her – dette er fra Sinfuls egen kollektion.

Blindfold

Blindfold i den lækreste kvalitet – fordi det skal være sensuelt og behageligt

Det næste forslag skal du vælge, hvis du går op i, at dit blindfold skal være lækkert mod huden. Her vil det klassiske valg være et blindfold, som er “silky” i looket. Disse varianter er ofte lavet i blødt satin, og fordelen her, er som nævnt, at det bare er SUPER blødt mod huden. Der er mange forskellige varianter af denne, men den anbefalede her, er ret god, da den kan bruges til mange ting. Det er 2 meter langt, og derfor, kan du være kreativ med det. Du kan både bruge det som blindfold (dejlig blødt), men også til at binde med – hænder eller ankler.

Find satinblindfold lige her – Sinful Deluxe Satin Blindfold

Blindfold

Læderlook og en smule mere fetish

Dyrker du BDSM, vil du sikkert også gerne have, at dit blindfold følger dette “look”. Derfor er den tredje variant et læderlook blindfold. Disse er ofte af super god kvalitet, og derfor, kan du også regne med længere holdbarhed. Hvor den feminine med blonder er sexet og fin – så er denne variant mere hård, og vil også passe godt ind i sexlivet, hvis du (eller I som par) dyrker BDSM og bondage. Denne har også spændebånd bagpå, hvilket gør det endnu mere frækt. Som om man lige skal have udstyret på inden legen går igang.

Find dette Fifty Shades Freed læderblindfold her

Blindfold

Den billige til ALLE anledninger

Favoritten i denne guide er den helt klassiske blindfold – den type, som egentligt ligner en sovemaske. Her er der et simpelt design med en elastik rundt om. Det gør, at den slutter virkelig godt til rundt om øjnene, og på den måde, er det faktisk umuligt at se ud. Sørg dog for at justere den lidt til, da det ofte er ved næsen, du kan kigge ud, hvis ikke den sidder ordnetligt til der. Vores favorit er dette dobbeltsæt fra Fifty Shades – så har du to med, hvis den ene går i stykker eller bliver væk.

Find Fifty Shades Dobbelt Blindfoldsæt lige her

Blindfold

SÅ er det bare at komme igang… de sidste råd med på vejen herunder💕

Det absolut sidste tip er hermed – sørg nu for at finde et blindfold, som passer til jeres behov. Det er en rigtig god idé at købe et blindfold, som vist ovenfor, der er lavet til sexlivet – og ikke begynde at lave sine hjemmelavede løsninger. Det er SÅ ærgerligt, at knuden lige går op midt i akten, eller at den ene part pludselig kan se, alt imens, at I er igang med en intens del. Og endvidere, så husk, at det både er mænd og kvinder, som har glæde af at have et blindfold på. Det er misforstået, at det altid er kvinden, som skal kærtegnes og have berøringer på denne måde. Mænd har virkelig meget ud af at få et blindfold på, imens hans kvinde forkæler ham.

Skal du have mere inspiration til at forkæle din mand, og hjælpe ham endnu mere på vej, så læs også: Derfor har mænd glæde af anal tilfredsstilelse, eller dette er guiden til hans penis. God fornøjelse // TEAM MG.

Se Også