Kære læsere. Vi er kommet til et skriv om erotisk massage! 

Efter mere end et år i et fast forhold, er mit og Mr. Boyfriends forspil gået hen og blevet en anelse rutinepræget. For i en travl hverdag er det altså bare nemmere at holde fast i de tricks, vi kender og ved, der virker.

Men da Mr. Boyfriend for nylig havde fødselsdag, besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget særligt på lagnerne i dagens anledning.

Jeg surfede derfor rundt på Sinfuls hjemmeside for at finde lidt inspiration til at give ham en sexet fødselsdagsgave. Efter et stykke tid, kom jeg frem til, at det kunne være frækt at overraske ham med en erotisk massage.

Efter en vellykket session med Mr. Boyfriend, tænkte jeg, at jeg ville dele et par tips og tricks med dig. Jeg ved nemlig, at det kan være en lille smule udfordrende at komme i gang.

erotisk massage

Erotisk massage: 5 gyldne regler

Inden du går i gang, er det vigtigt at vide en lille smule omkring, hvad det vil sige at give din partner en erotisk massage. Da jeg har en uddannelse, som gør, at jeg ved en del om massage som behandlingsform, kender jeg også til en række grundlæggende principper fra massagens verden.

På baggrund af den viden, giver jeg dig her fem gyldne regler, som jeg mener, du skal kende, inden du giver dig i kast med at udføre en erotisk massage.

 

1. Spis en lille snack, før I går i gang

Start eventuelt ud med at spise en lille snack inden massagen, da det er med til at gøre modtageren tilpas afslappet. Samtidig får du som giver en lille smule til at styrke blodsukkeret på. Med de helt rigtige fødevarer kan du ligeledes booste sexlysten hos både dig selv og din partner.

2. Sørg for, at rummet har den rigtige temperatur

Da den erotiske massage er lig med nøgenhed, er det vigtigt at sørge for, at ingen af jer kommer til at fryse. Derudover skal der heller ikke være for varmt. Under en erotisk massage er den ideelle rumtemperatur derfor omkring 25 grader.

3. Skab en lækker stemning

Da formålet med den erotiske massage er at sætte gang i din og din partners sexlyst, er stemningen altafgørende. Det er altså forskelligt, hvad der skal til for at skabe den helt rette atmosfære.

Dog kommer du langt med et rum med en dæmpet belysning eventuelt i form af stearin – eller duftlys samt en playliste med noget afslappende musik. Husk også at slukke jeres mobiltelefoner, så I ikke bliver forstyrret undervejs.

4. Hav fokus på komfort for begge parter

Det er vigtigt, at I begge to har det behageligt hele vejen igennem. Derfor er det vigtigt, at du fokuserer på at udføre den erotiske massage et sted, hvor du som giver ikke skal ud i nogle uhensigtsmæssige stillinger for at kunne komme til at massere din partner.

Derfor er min anbefaling at arrangere nogle håndklæder og bløde puder i sengen. På den måde er begge parter på et blødt underlag med masser af plads, så giveren har gode muligheder for at komme til hele vejen rundt om modtageren.

5. Vælg den helt rigtige massageolie

Til forskel fra en almindelig massage skal en erotisk massage være forførende og sensuel. Derfor er det ikke særlig sexet at diske op med en sportsmassageolie fra Matas. Samtidig skal massageolien have en god glideevne uden at klistre for meget.

Personligt vil jeg anbefale dig at købe Joan Ørtings Luksus Massageolie, som jeg afprøvede på Mr. Boyfriend, da han fik en erotisk massage i fødselsdagsgave (se produkt nedenfor).

Derfor anbefaler jeg Joan Ørtings Luksus Massageolie

Der er flere grunde til, at jeg anbefaler netop denne massageolie, når du skal give din partner en erotisk massage.

Først og fremmest har den en hel fantastisk duft, som bidrager rigtig godt til at skabe den helt rette atmosfære. Duften er ikke for kraftig, men har alligevel en god effekt, når det kommer til at forføre både giver og modtager under den erotiske massage.

Dernæst har massageolien en utrolig lækker konsistens, som jeg ikke har oplevet hos andre massageolier. Konsistensen gør den helt perfekt til intimt brug, så den kan sagtens bruges på modtagerens kønsdele uden, at det bliver en snusket affære. Olien føles også utrolig rar at have mellem hænderne hele vejen igennem en erotisk massage.

Samtidig indeholder den en række blødgørende og plejende ingredienser som mandel – og solsikkeolie, som gør, at massageolien også virker som en bodylotion. Derfor kan du med fordel lade olien trænge ind i din egen og din partners hud, da den efterlader huden silkeblød.

Sidst men ikke mindst er den ikke særlig dyr, hvilket gør den til en overskuelig investering i forhold til at spice forspillet op. Derudover skal du ikke bruge særlig meget ad gangen, så du og din partner kan se frem til en masse erotiske massager i fremtiden, hvis I vælger at købe Joan Ørtings Luksus Massageolie.

Joan Ørtings Luksus Massageolie

erotisk massage

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 99,00 128,00 Gå til køb
Sexshop.dk 129,00 178,00 Gå til køb
Sådan udfører du en erotisk massage

Når du har ovenstående ting på plads, er du klar til at komme i gang med at udføre den erotiske massage. Men inden da får du lige nogle tips med på vejen i forhold til, hvordan du kan gøre det.

1. Start oppefra og bevæg dig nedad

Udfra min erfaring med erotisk massage vil jeg anbefale dig at starte oppefra og arbejde dig nedad.

Begynd med at massere din partners hovedbund med fingerspidserne, som du kører rundt i små cirkulære bevægelser.

Herefter kan du gå i krig med ansigtet, hvor du bevæger begge tommelfingre i en glidende bevægelse fra modtagerens næse, langs kindbenene og om til ørerne. Brug eventuelt samme teknik omkring panden. Afslut ansigtsmassagen med at massere din partners tindinger med et let tryk, hvor du igen bevæger dine fingerspidser i små cirkler.

Efterfølgende kan du kaste dig over massagen af din partners krop. Start gerne ud med nakke og skuldre, mens modtageren ligger på maven. Derefter kan du bevæge dig videre til armene og ryggen. Massér gerne lår og ben, inden du beder din partner vende sig om. Du har nu adgang til at massere din partners overkrop. Giv gerne brystkassen en god omgang, før du bevæger dig nedad mod kønsdelene.

Hvis du vil massere benene foran, så gør dette, inden du kommer for godt i gang med de mere intime kropsdele, da de bliver glemt, hvis du først er kommet godt i gang med kønnet.

2. Variér dine teknikker

Husk på at en erotisk massage handler om at stimulere din partner seksuelt. Hav derfor fokus på at massere med lette tryk og bløde strøg.

Udnyt massageoliens glideevne og lad dine hænder arbejde sig rundt på din partners krop. Brug gerne hele håndfladen over større arealer som ryg og lår. Pas på med at trykke for hårdt, da det kan gøre ondt på din partner. Arbejd gerne nogle kærlige kys og forførende kærtegn indimellem dine massagegreb.

3. Hold øje med din partners reaktioner

Undervejs er det vigtigt at holde øje med, hvordan din partner reagerer på din behandling. Hvis vejrtrækningen er dyb og tung er det en indikation på, at personen er afslappet og veltilpas. Hvis din partner holder vejret, spænder personen op i sine muskler, hvilket kan være en indikation for, at du presser for hårdt.

4. Massér nedefra og op mod hjertet

For at give din partner en god oplevelse under den erotiske massage, kan det være en rigtig god idé at massere nedefra og op mod hjertet. På den måde hjælper du kroppen med at lede affaldsstoffer væk fra muskulaturen.

5. Husk det kun er fantasien, der sætter grænser

Fordi der er tale om en erotisk massage, så husk at give din partner nogle kærlige kys og frække kærtegn undervejs 😉 Personligt har jeg god erfaring med at afslutte med et blowjob.

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity.

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Tidligere artikelSådan gør du missionærstillingen ekstra fræk
Næste artikelJagter du også en sprøjteorgasme?
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here