Erotisk massage

udgivet:

Intim massage: Sådan giver du din partner en erotisk massage

udgivet:

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I denne artikel underviser vores blogger, Miss Felicity, dig i at give din partner en lækker, erotisk massage. Vi anbefaler dig at læse hele artiklen for at få det bedste resultat.
For at udføre en erotisk massage anbefaler vi produkterne:

 1. Joan Ørting Luksus Massage Olie
 2. LELO Luksus Varmende Massagelys
 3. Joan Ørting Forførelses Duft Olie
Kære læser

Dagens indlæg er kommer til at handle om erotisk og intim massage.

Efter mere end et år i et fast forhold, er mit og Mr. Boyfriends forspil gået hen og blevet en anelse rutinepræget. For i en travl hverdag er det altså bare nemmere at holde fast i de tricks, vi kender og ved, der virker.

Men da Mr. Boyfriend for nylig havde fødselsdag, besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget særligt på lagnerne i dagens anledning. Efter et stykke tid, kom jeg frem til, at det kunne være frækt at overraske ham med en erotisk massage.

Efter en vellykket session med Mr. Boyfriend, tænkte jeg, at jeg ville dele et par tips og tricks med dig. Jeg ved nemlig, at det kan være en lille smule udfordrende at komme i gang.

Erotisk massage: 5 gyldne regler

Inden du begynder, er det vigtigt at vide en lille smule omkring, hvad det vil sige at give din partner en erotisk massage. Da jeg har en uddannelse, som gør, at jeg ved en del om massage som behandlingsform, kender jeg også til en række grundlæggende principper fra massagens verden.

På baggrund af den viden, giver jeg dig her fem gyldne regler, som jeg mener, du skal kende, inden du giver dig i kast med at udføre en erotisk massage.

1. Spis en lille snack, før I begynder masssage

Start eventuelt ud med at spise en lille snack inden massagen, da det er med til at gøre modtageren tilpas afslappet. Samtidig får du som giver den intime massage en lille smule til at styrke blodsukkeret med. Med de helt rigtige fødevarer kan du ligeledes booste sexlysten hos både dig selv og din partner.

2. Sørg for, at rummet har den rigtige temperatur

Da den erotiske massage er lig med nøgenhed, er det vigtigt at sørge for, at ingen af jer kommer til at fryse. Derudover skal der heller ikke være for varmt. Under en erotisk massage er den ideelle rumtemperatur derfor omkring 25 grader.

3. Skab en lækker stemning

Da formålet med den erotiske massage er at sætte gang i din og din partners sexlyst, er stemningen altafgørende. Det er altså forskelligt, hvad der skal til for at skabe den helt rette atmosfære.

Dog kommer du langt med et rum med en dæmpet belysning eventuelt i form af stearin – eller duftlys samt en playliste med noget afslappende musik. Husk også at slukke jeres mobiltelefoner, så I ikke bliver forstyrret undervejs.

4. Hav fokus på komfort for begge parter

Det er vigtigt, at I begge to har det behageligt hele vejen igennem. Derfor er det vigtigt, at du fokuserer på at udføre den erotiske massage et sted, hvor du som giver ikke skal ud i nogle uhensigtsmæssige stillinger for at kunne komme til at massere din partner.

Derfor er min anbefaling at arrangere nogle håndklæder og bløde puder i sengen. På den måde er begge parter på et blødt underlag med masser af plads, så giveren har gode muligheder for at komme til hele vejen rundt om modtageren.

5. Vælg den helt rigtige massageolie

Til forskel fra en almindelig massage skal en erotisk massage være forførende og sensuel. Derfor er det ikke særlig sexet at diske op med en sportsmassageolie fra Matas. Samtidig skal massageolien have en god glideevne uden at klistre for meget.

Personligt vil jeg anbefale dig at vælge Joan Ørtings Luksus Massageolie, som jeg afprøvede på Mr. Boyfriend, da han fik en erotisk massage i fødselsdagsgave.

Joan Ørting Massageolie

Derfor anbefaler jeg Joan Ørtings Luksus Massageolie

Der er flere grunde til, at jeg anbefaler netop denne massageolie, når du skal give din partner en erotisk massage.

Først og fremmest har den en hel fantastisk duft, som bidrager rigtig godt til at skabe den helt rette atmosfære. Duften er ikke for kraftig, men har alligevel en god effekt, når det kommer til at forføre både giver og modtager under den erotiske massage.

Dernæst har massageolien en utrolig lækker konsistens, som jeg ikke har oplevet hos andre massageolier. Konsistensen gør den helt perfekt til intimt brug, så den kan sagtens bruges på modtagerens kønsdele uden at det bliver en snusket affære. Olien føles også utrolig rar at have mellem hænderne hele vejen igennem en erotisk massage.

Samtidig indeholder den en række blødgørende og plejende ingredienser som mandel – og solsikkeolie, som gør, at massageolien også virker som en bodylotion. Derfor kan du med fordel lade olien trænge ind i din egen og din partners hud, da den efterlader huden silkeblød.

Sidst men ikke mindst er den ikke særlig dyr (129 kr.), hvilket gør den til en overskuelig investering i forhold til at spice forspillet op. Derudover skal du ikke bruge særlig meget ad gangen, så du og din partner kan se frem til en masse erotiske massager i fremtiden, hvis I vælger at købe olien.

Produkt 2: LELO Luksus Varmende Massagelys 150 gram

LELO Luksus Varmende Massagelys

 • Kan bruges både til at skabe stemning og til at massere med
 • Godt supplement til Joan Ørtings Massageolie
 • Tænd massagelyset og lad det stå 15 minutter
 • Hæld herefter lidt ud på kroppen og masser
 • Kan fåes med forskellige dufte: Granatæble, vanilje og meget mere

Produkt 3: Joan Ørting Forførelses Duft Olie 10 ml.

Joan Ørting Forførelses Duft massageolie

 • Joan Ørting har udviklet denne duft, som skulle forføre det modsatte køn
 • Dufter dejligt af brombær, vanilje, musk og lilje
 • Det hjælper på at give massagen en ekstra forførende duft

Sådan udfører du en erotisk massage

Når du har ovenstående ting på plads, er du klar til at komme igang med at udføre den erotiske massage. Men inden da får du lige nogle tips med på vejen i forhold til, hvordan du kan gøre det. Og hæng på undervejs, vi anbefaler nogle sjove produkter i bunden af artiklen, som en erotisk massage kan føre med sig efterfølgende. Efter en massage, er der nemlig god kontakt til kroppen, og det kan give endnu bedre sex end normalt.

1. Intim massage – Start oppefra og bevæg dig nedad

Udfra min erfaring med erotisk massage vil jeg anbefale dig at starte oppefra og arbejde dig nedad. Begynd med at massere din partners hovedbund med fingerspidserne, som du kører rundt i små cirkulære bevægelser.

Herefter kan du gå i krig med ansigtet, hvor du bevæger begge tommelfingre i en glidende bevægelse fra modtagerens næse, langs kindbenene og om til ørerne. Brug eventuelt samme teknik omkring panden. Afslut ansigtsmassagen med at massere din partners tindinger med et let tryk, hvor du igen bevæger dine fingerspidser i små cirkler.

Efterfølgende kan du kaste dig over massagen af din partners krop. Start gerne ud med nakke og skuldre, mens modtageren ligger på maven. Derefter kan du bevæge dig videre til armene og ryggen. Massér gerne lår og ben, inden du beder din partner vende sig om. Du har nu adgang til at massere din partners overkrop. Giv gerne brystkassen en god omgang, før du bevæger dig nedad mod kønsdelene.

Hvis du vil massere benene foran, så gør dette, inden du kommer for godt i gang med de mere intime kropsdele, da de bliver glemt, hvis du først er kommet godt i gang med kønnet.

2. Variér dine massage teknikker

Husk på at en erotisk massage handler om at stimulere din partner seksuelt. Hav derfor fokus på at massere med lette tryk og bløde strøg.

Udnyt massageoliens glideevne og lad dine hænder arbejde sig rundt på din partners krop. Brug gerne hele håndfladen over større arealer som ryg og lår. Pas på med at trykke for hårdt, da det kan gøre ondt på din partner. Arbejd gerne nogle kærlige kys og forførende kærtegn indimellem dine massagegreb.

3. Hold øje med din partners reaktioner

Undervejs er det vigtigt at holde øje med, hvordan din partner reagerer på din behandling. Hvis vejrtrækningen er dyb og tung er det en indikation på, at personen er afslappet og veltilpas. Hvis din partner holder vejret, spænder personen op i sine muskler, hvilket kan være en indikation for, at du presser for hårdt.

4. Massér nedefra og op mod hjertet

For at give din partner en god oplevelse under den erotiske massage, kan det være en rigtig god idé at massere nedefra og op mod hjertet. På den måde hjælper du kroppen med at lede affaldsstoffer væk fra muskulaturen.

5. Husk det kun er fantasien, der sætter grænser

Fordi der er tale om en erotisk massage, så husk at give din partner nogle kærlige kys og frække kærtegn undervejs 😉 Personligt har jeg god erfaring med at afslutte med et blowjob.

KH. Miss Felicity (tidligere blogger hos Missgrey.dk)

Missgrey.dk Redaktionen anbefaler produkter til et sjovt efterspil

For at udføre en lækker erotisk massage, findes der flere frække produkter på markedet, der kan være med til at gøre oplevelsen extra sexet.

Skærp din partners sanser med et blindfold

Du kan vælge at pirre din partner endnu mere ved at tilføje et blidfold til din erotiske massage. På denne måde kan vedkommende ikke følge med i, hvad du foretager dig, og de andre sanser bliver derved skærpet. Dette vil helt sikkert gøre oplevelsen meget mere intens.

TIP: Du kan også læse lidt mere om blindfolds lige herErotisk sanselegSe Sinfuls udvalg af blindfolds og masker HER

Tag kontrollen over din partner med et silkeblødt bindebånd 

Du kan også vælge at tease din partner ved at binde armene over hovedet med et blødt og lækkert satinbånd. Det er en fordel at vælge et blødt bånd, da der måske godt kan komme lidt bevægelser under en massage, og et par håndjern vil stramme unødigt eller måske gøre ondt. Din partner vil på den måde fuldstændig være i dine hænder på en behagelig måde, og være hundrede procent opmærksom på din kærlige behandling. Er du ekstra kreativ, og vil du have den fulde kontrol, kan du også binde anklerne sammen.

erotisk massageSe Sinfuls udvalg af bindebånd HER

Pir din partners følsomme hud med lette fjerstrøg 

For at pirre din partner yderligere, kan du også tilføje en killende fjer før eller efter den erotiske massage. En flot fjerbuket er perfekt til at lave gåsehud over din partners følsomme hud, og vil helt sikkert gøre det hele endnu sjovere. Dog anbefaler vi, at du bruger denne inden massagen, da den godt kan fedte til efter en omgang massageolie.erotisk massage

Se Sinfuls udvalg af fjer og ticklers HER

Den store finale

Du kan vælge at slutte din pirrende, erotiske massage af med et blowjob ligesom Miss Felicity, eller også kan du tage skridtet videre og give ham det ULTIMATIVE handjob. (Læs hvordan HER: Handjob – Den ultimative guide).
Ender den erotiske massage ud med en omgang sex (hvilket sandsynligheden er stor for), så vil det at der er ekstra kontakt til kroppen, som nævnt, give mere nydelse. Derfor kan oralsex være ekstra godt, da man slapper mere af efter en massage. Hvad med en god gammeldags 69’er – (en stilling der er virkelig undervurderet!). Eller du kan snige en lille finger vibrator ned mellem dine ben, imens du arbejder på din partner.
Du skal nok regne med, at din partner på dette tidspunkt er godt tændt, og måske ikke holder helt så længe. Derfor kan I overveje at bruge en penisring for at forlænge jeres oplevelse. En penisring, som er super nem at påføre hurtigt, og som kan være på undervejs, er bestselleren Screaming O RingO – meget sjovt navn, ja! Men den har fået topkarakter og den VIRKER. Verdens nemmeste og bedste penisring på markedet. Og så smider du kun 39 kr. for den.

Sparetip – en boks med lidt af det hele

Hvis du syntes at flere af overstående ting, kunne være spændende at tilføje til din erotiske massage, kan du tage et kig på nogle af Sinfuls pakker med sexlegetøj. De samler en masse spændende legetøj i EN pakke og bliver på denne måde meget billigere!
I boksen herunder får du en masse lækre ting fra den officielle Fifty-Shades kollektion.
Der medfølger: Hele 10 dele til jeres sexleg derhjemme – pirringsfjer, læder flogger med kabinehage, blindfold, satin opbevaringspose, satin manchetter, bullet vibrator, silikone bækkenbundskugler, silikone anal plug, penisring med vibrator og metal brystklemmer. Til en pris på 749 kr. Men okay, ladies, så har man også til en del gange i soveværelset sammen med partneren derhjemme. Denne boks er også lidt lækker, fordi der er tal på lågerne, og så skal man løbende åbne en spændende låge.

Fifty-Shades kollektion

Vi håber at du fandt en masse lækker inspiration! Tak fordi du læste med. Har du nogle gode tips til en sensuel massage? Hvis ja, så er du meget velkommen til at give dine råd med herunder. Vi elsker at høre andres meninger og gode råd💘

Er du stadig ikke inspireret nok, så se herunder en uddybende video om, hvordan du giver en rygmassage.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også

Se Også