*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Der er delte meninger og meget skepsis omkring de nye orgasmecremer og geler, der er på markedet. De findes efterhånden i mange indpakninger, den ene mere eksplosiv end den anden. Men virker det og hvordan gør du? Seneste nyt er det dansk producerede produkt Kaerlig Økologisk Orgasme Gel. Den har jeg kigget lidt nærmere på og testet.

Kaerlig Økologisk Orgasme Gel er set hos Sinful.dk HER

Kaerlig Økologisk Orgasme Gel

Den virker stort set som de øvrige orgasmecremer og geler – MEN – og yes der er et men – DEN ER ØKOLOGISK! Så hvis du er hoppet med på den økologiske sundhed, og i forvejen har fokus på, at dine produkter skal være produceret i den økologiske ånd, så har du nu mulighed for også at tilføje økologisk til dit sexapotek. Dette er simpelthen en økologisk orgasme gel, der er fremstillet af specialudvalgte økologiske og naturlige ingredienser fra økologisk landbrug. Bl.a. pebermynteekstrakt finder du i gelen, så vi kan derfor kalde det for en økologisk klitorisorgasme med et spice af pebermynte.

økologisk orgasme gel

Læs også: Sexlegetøj på budget – Lækre ting til din klitoris

Sådan virker Kaerlig Økologisk Orgasme Gel

JA, den virker altså. I hvert fald gør den noget ved klitoris, når der påføres en lille dråbe af gelen. Denne gel dufter dejligt af pebermynte, og det hænger sammen med, at den indeholder pebermynteekstrakt. Pebermynten har også den effekt, at den varmer lidt. Først er det lidt koldt, og når gelen har sat sig, snurrer og varmer det på klitoris. Prøv dig frem med doseringen, nogle skal bruge mere end andre og af flere omgange. Gelen øger blodgennemstrømningen i klitoris og forstærker sensitiviteten, så det har stor betydning om du vælger at bruge sexlegetøj, fingerstimulering eller oralsex. Den pirrende følelse er der i hvert fald, så det er egentlig bare op til dig, hvilken slags stimulering der skal trylle klitorisorgasmen frem.

Køb også Økologisk Vandbaseret Glidecreme HER

Kaerlig Økologisk orgasme gel, kan også bruges under oralsex, og er sikker at bruge med kondom

Bliver orgasmen kraftigere og eksplosiv

Egentlig syntes jeg ikke, at den bliver kraftigere, men bestemt mere intens. Det er ikke sådan, så du letter fra sengen og værelset eksploderer i fyrværkeri. Så hvis du går med en forventning om, at din klitorisorgasme bliver MEGET anderledes, så bliver du skuffet. Gelen GØR en forskel, men det er sensitiviteten den forøger. Effekten gør, at du sikkert kommer hurtigere og er mere følsom, det er sådan jeg oplever det. Økologisk orgasme gel under oralsex er også en mulighed, da den er organisk. Mr. Handy oplevede, at hans tunge blev lidt “bedøvet” og snurrede lidt, men det var ikke ubehageligt. Smagen af gelen er med et strejf af pebermynte.

https://giphy.com/gifs/refinery29gifs-l0HlKRK5svb2hAorC

Læs også: Orgasme kontrol forstærk din orgasme

Eksperimenter med Kaerlig økologisk orgasme gel

Jeg vil klart anbefale dig at eksperimenterer lidt med gelen, for den har mange forskellige virkninger. Der ER stor forskel på, om du vælger at bruge fx. wand, bulletvibrator eller Satisfyer produkter. De har forskellige måder at stimulerer dig på, så derfor bliver intensiteten også anderledes. Det samme gælder de andre orgasme cremer og geler der findes på markedet. Egentlig er du også mere følsom på klitoris efterfølgende, så hvis I fortsætter med fx. missionær, vil du opleve at din klitoris er ekstra sensitiv. Det er helt klart en positiv effekt. Så det er IKKE kun ved solosex, du har effekt af Kaerlig Økologisk Orgasme gel, det er også ved samleje.

Læs også mit indlæg på SeogHør Det Frække: Sådan booster du din orgasme

Kaerlig Økologisk Orgasme Gel er produceret i Danmark og er fri for glycerin, parabener og alkohol. Prisen er kr. 99,- for 5 ml og kan købes HER

YOLO og knus fra

Miss Robinson

økologisk orgasme gel

Dette indlæg indeholder reklamelinks

Tidligere artikelMr. Bad og hans overraskelse
Næste artikelPorno for begyndere – Er Danmark klar?
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here