økologisk-orgasme-gel-forkæl-din-klitoris

udgivet:

Kaerlig Økologisk Orgasme Gel – forkæl din klitoris

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Der er delte meninger og meget skepsis omkring de nye orgasmecremer og geler, der er på markedet. De findes efterhånden i mange indpakninger, den ene mere eksplosiv end den anden. Men virker det og hvordan gør du? Seneste nyt er det dansk producerede produkt Kaerlig Økologisk Orgasme Gel. Den har jeg kigget lidt nærmere på og testet.

Kaerlig Økologisk Orgasme Gel er set hos Sinful.dk HER

Kaerlig Økologisk Orgasme Gel

Den virker stort set som de øvrige orgasmecremer og geler – MEN – og yes der er et men – DEN ER ØKOLOGISK! Så hvis du er hoppet med på den økologiske sundhed, og i forvejen har fokus på, at dine produkter skal være produceret i den økologiske ånd, så har du nu mulighed for også at tilføje økologisk til dit sexapotek. Dette er simpelthen en økologisk orgasme gel, der er fremstillet af specialudvalgte økologiske og naturlige ingredienser fra økologisk landbrug. Bl.a. pebermynteekstrakt finder du i gelen, så vi kan derfor kalde det for en økologisk klitorisorgasme med et spice af pebermynte.

økologisk orgasme gel

Læs også: Sexlegetøj på budget – Lækre ting til din klitoris

Sådan virker Kaerlig Økologisk Orgasme Gel

JA, den virker altså. I hvert fald gør den noget ved klitoris, når der påføres en lille dråbe af gelen. Denne gel dufter dejligt af pebermynte, og det hænger sammen med, at den indeholder pebermynteekstrakt. Pebermynten har også den effekt, at den varmer lidt. Først er det lidt koldt, og når gelen har sat sig, snurrer og varmer det på klitoris. Prøv dig frem med doseringen, nogle skal bruge mere end andre og af flere omgange. Gelen øger blodgennemstrømningen i klitoris og forstærker sensitiviteten, så det har stor betydning om du vælger at bruge sexlegetøj, fingerstimulering eller oralsex. Den pirrende følelse er der i hvert fald, så det er egentlig bare op til dig, hvilken slags stimulering der skal trylle klitorisorgasmen frem.

Køb også Økologisk Vandbaseret Glidecreme HER

Kaerlig Økologisk orgasme gel, kan også bruges under oralsex, og er sikker at bruge med kondom

Bliver orgasmen kraftigere og eksplosiv

Egentlig syntes jeg ikke, at den bliver kraftigere, men bestemt mere intens. Det er ikke sådan, så du letter fra sengen og værelset eksploderer i fyrværkeri. Så hvis du går med en forventning om, at din klitorisorgasme bliver MEGET anderledes, så bliver du skuffet. Gelen GØR en forskel, men det er sensitiviteten den forøger. Effekten gør, at du sikkert kommer hurtigere og er mere følsom, det er sådan jeg oplever det. Økologisk orgasme gel under oralsex er også en mulighed, da den er organisk. Mr. Handy oplevede, at hans tunge blev lidt “bedøvet” og snurrede lidt, men det var ikke ubehageligt. Smagen af gelen er med et strejf af pebermynte.

Make Love Sexo Gif By Refinery 29 GIF - Find & Share on GIPHY

Læs også: Orgasme kontrol forstærk din orgasme

Eksperimenter med Kaerlig økologisk orgasme gel

Jeg vil klart anbefale dig at eksperimenterer lidt med gelen, for den har mange forskellige virkninger. Der ER stor forskel på, om du vælger at bruge fx. wand, bulletvibrator eller Satisfyer produkter. De har forskellige måder at stimulerer dig på, så derfor bliver intensiteten også anderledes. Det samme gælder de andre orgasme cremer og geler der findes på markedet. Egentlig er du også mere følsom på klitoris efterfølgende, så hvis I fortsætter med fx. missionær, vil du opleve at din klitoris er ekstra sensitiv. Det er helt klart en positiv effekt. Så det er IKKE kun ved solosex, du har effekt af Kaerlig Økologisk Orgasme gel, det er også ved samleje.

Læs også mit indlæg på SeogHør Det Frække: Sådan booster du din orgasme

Kaerlig Økologisk Orgasme Gel er produceret i Danmark og er fri for glycerin, parabener og alkohol. Prisen er kr. 99,- for 5 ml og kan købes HER

YOLO og knus fra

Miss Robinson

økologisk orgasme gel

Dette indlæg indeholder reklamelinks

Se Også