sådan-bruges-fjer-og-flogger-til-intimt-forspil

udgivet:

Sådan bruges fjer og flogger til intimt forspil

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Det bedste i hele elskovens akt, er FORSPIL. I hvert fald hvis du spørger MIG. Jeg elsker et langt, pirrende, intimt forspil med masser af sanser i brug. Simple ting som fx. at blive kildet og nusset bestemte steder, kan få mig helt op at ringe. Mr. Handy ved LIGE hvor han skal gøre det og hvordan. I dette indlæg fortæller jeg lidt om, hvordan et forspil med fjer og flogger, kan arbejde kroppen op til ekstrem ophidselse.

Miss Robinson anbefaler…læs også Miss Vanillas: Den store guide til sexspil

Intimt forspil med en snært af BDSM

Vi bruger det ofte herhjemme, BDSM altså. Vi er både fan af den hårde gren med svigende smerte, når det klør i Mr. Handys håndflader, men vi elsker også den blide del af BDSM, hvor de kuldegysende sanser kommer i spil. Bondage er ALTID en del af opsætningen, og det er altid spændende og ophidsende, hvad Mr. Handy finder på. Fx. de bløde reb gør, at jeg er i hans dominans, og ikke har almindelige bevægelses muligheder. Det er ophidsende og pisse frækt, det tænder mig vildt! Intimt forspil med bondage, er min favorit sexleg.

Læs også: Miss Robinson Begynder BONDAGE – sådan kommer du igang!

Bdsm GIF - Find & Share on GIPHY

Læs også: Miss Robinson BDSM og kinky fuckery – vi tester benspreder sexlegetøj

Kilden på tre forskellige måder

Jeg er MEGA kilden – på tre måder! En god kildetur slipper jeg ikke for, jeg er SÅ kilden, og jeg har ikke en chance for at komme ud af Mr. Handys faste greb, når han først får fat. En god kildetur ender som regel med at jeg tisser i bukserne og bliver helt udmattet. Det skaber også en dejlig intim kontakt mellem os, og han elsker at pine mig og høre mig grine som en gal. Det giver os et tilfredsstillende og endeløst kærlighedsbånd til hinanden. MEN jeg er også kæle kilden. Det bedste jeg ved, er at blive vækket eller falde i søvn, med blid berøring og kilden på kroppen. Eller blive nusset, når vi sidder og ser TV. Intimt forspil med seksuelt kilden, er det bedste. Sensuel kilden steder på kroppen, der kan give mig gåsehud og ophidse mig HELT VILDT. Nakke, fødderne, lænd og langs siden fra hoften og op.

Læs også: Miss Robinson Sådan laver du dit eget Playroom

Når fjeren findes frem

Min kærlighed til seksuel kilden, gør selvfølgelig også, at fjeren ofte er i brug. En fræk lille buket fjer/dun sat på en pind, eller fx. en påfuglefjer gør underværker. Jeg kan kildes til vanvid, specielt hvis jeg er bundet og har fået besked på, at ligge stille. Det er IKKE nemt, og virkelig udfordrende. Selvom jeg er vildt kilden under fødderne, så er det altså noget andet, når det er en fjer der føres over fodfladen. Er jeg samtidig frataget syns sansen med blindfold, så forstærkes sansen enormt. Følelsen af en fjer, der føres rundt på kroppen er intim, ophidsende og MEGET pirrende. Det kan få safterne til at løbe og luftfugtigheden til at stige, i det røde hobbyrum.

Læs også: Det bedste sexlegetøj Fifty Shades: Den ultimative guide

Floggeren – et to i en sexlegetøj

Selvom Mr. Handy og jeg har avanceret til håndlavet læder og ruskinds BDSM redskaber, så er de blide udgaver fx. Fifty Shades Darker Kinky Fuckery Wild Par Sæt stadigvæk i brug. Specielt floggeren er ustyrlig lækker, når det handler om at kilde til ophidselse. De bløde ruskindshaler, trukket hen over huden på hele kroppen, kan trække sensuelle spor hen over nerveenderne under huden. Denne form for intim forspil, kan få mig til højere dimensioner. Når det så krydres med en regn af slag og pisk, fordelt på fx. ryggen og lårene, nærmer jeg mig subspace. En trance , der fører mig hindsidens, og lukker ALT andet ude. Følelsen er forskellig, alt efter om du vælger ruskind eller skind, men begge kilder vidunderligt.

intimt forspil
Fræk flogger med glasdildo som håndtag. To i en sexlegetøj

Brug hvad du ellers kan finde i skuffer og skabe

Ikke kun fjer og flogger kan gøre arbejdet til intimt forspil. Hvis du går på opdagelse i skuffer og skabe, kan du sikkert finde masser af ting. Fx. kan et blødt silke tørklæde også kilde og ophidse helt vildt. Pels. Hvis du har en rævehale, kaninfod eller andet pels. Det behøver ikke være ægte pels, men også kunstpels kan kilde lækkert. Enden af en blyant, en blomst, en perlekæde, en støvkost, en ridepisk, en pensel, en gren, hjørnet af en pude eller bare fingerspidserne. Mr. Handy driller mig ofte, med at lade enden af det bløde reb, kilde og pirre mig, inden han binder og fikserer mig. Også en blid snurren fra en bulletvibrator kan kilde enormt. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Læs også: Vild bullet vibrator i guld – “to go”

Brug tid på jeres forspil

Forspil er vigtigt. Forspil er indledningen til noget. Forspil, når vi taler seksuel forspil, er for at ophidse din partner. Forspil er den del af fornøjelsen, der gør at du lærer din partner at kende på en intim måde. Det er under forspillet, du finder ud af, hvad der tænder din partner. Forspillet udvider din viden, fornyer og udfordrer dit og jeres sexliv. Uden intimt forspil, kan sexlivet være en tam omgang. Ikke at et hurtigt knald over spisebordet ikke er lækkert, det skal der også være plads til. Men hvis du kan kontrollerer forspillet og ikke give efter og give los, så kan elskovens tidsrum forlænges og nydes på en helt anden måde. Orgasmerne vil være kraftigere og det intime nærvær værdsat meget mere. Sex og forspil skal ikke stresses igennem, men nydes og udforskes.

Læs ogsåOrgasme kontrol forstærk din orgasme

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også