Mænd-sådan-slår-i-benene-væk-under-hende

udgivet:

Mænd: sådan slår I benene væk under hende!

Kære læser,
Er du mand, så læs godt med. Er du en af de kvindelige følgere, så vis det til din mand (hvis du føler det samme som mig) eller læs alligevel med, og få måske nogle lækre billeder på nethinden. Vi skal nemlig snakke lidt om, hvordan en mand slår benene væk under en kvinde; fra mit synspunkt, vel at mærke.

Vær selvsikker og charmerende

Mmmmh… Du kan møde den lækreste mand: håret sidder, han er velsoigneret, har et flot smil, store hænder, og brede skuldre. What’s not to like?
Problemet er: han har intet selvværd, og ved ikke helt hvordan man egentligt flirter. Nok primært fordi han ikke tror på sig selv.

Slår I benene væk under hende

Der er bare ikke noget større turn-off (i mine øjne), end hvis en mand ikke kan flirte, eller har brug for konstant bekræftelse. Selvfølgelig skal man bekræfte hinanden, og man må gerne sige, hvis man har brug for det indimellem; men hvis man konstant kan mærke at manden er usikker på sig selv, er det bare ikke så fedt.

Jeg datede en fyr en kort periode, som ikke var den “typiske” skønhed. Men han havde hovedet skruet ordentligt på, og var voldsomt charmerende. Han kunne tale bukserne af mig! Vores sex var ikke engang den vildeste, men når han kiggede på mig, hævede brynene og smilte skævt…. Do me, baby.

Charme og fysisk berøring

Jeg elsker en mand, som tør at røre ved mig. Ikke befamle mig på upassende tidspunkter, men lige lægge en arm om mig, stryge mit hår, eller nusse min ryg.

Hvis man skal til at have sex med en mand første gang, er noget af det, jeg lægger mest mærke til, om han kigger mig i øjnene, virker tændt, og kan finde ud af at røre min krop. Det lyder måske dumt; alle rører vel netop hinandens kroppe under sex? Lad mig fortælle dig den sørgelige sandhed: nej.

Jeg har oplevet mænd som egentligt bare gerne ville stikke den op hurtigst muligt, så måske gnubbede de mig mellem benene et par gange, men ellers var der intet udforsken.

Så rør nu ved de kroppe! Kys bryster, mave, ryg, nus inderlårene, rør ved halsen, hold i hånden.

Lad være at tro, at man bare ønsker at du humper os lidt, og så er vi tilfredse. Man kan som mand være helt sikker på at skræmme kvinder væk, hvis man tror sex bare er penetrering. Big mistake.
Men det leder os til næste punkt:

Sex for to

Sex er, medmindre du er til trekanter, firkanter eller sex med dig selv, oftest for to mennesker. Men alligevel har jeg oplevet (alt) for mange gange, at en mand kører egotrip. Det vigtigste er at han kommer. Jovist kan jeg godt lide dominans, men at blive kastet rundt og kommet ud over, uden han på noget tidspunkt har rørt ved din klitoris, spurgt hvad du har lyst til, eller kysset hele din krop – det er bare ikke okay.

Slår I benene væk under hende

Jeg måtte engang spørge en fyr om, hvad pokker han havde gang i; han brugte kun to stillinger, stønnede mig i hovedet på en lidt for kvindelig måde (IH-IH-IH istedet for brummen, eller “mmh, åh”), og rørte mig på intet tidspunkt hverken på klitoris eller andre steder på kroppen.

Han kiggede uforstående på mig, og jeg forklarede pænt, at jeg ikke følte han var så opmærksom på mine behov.

Han trak på skuldrene og sagde “næ, det har jeg måske ikke helt været.”
Behøver jeg sige, at jeg ikke gad knalde igen?

Apropos støn: jeg er ikke til de mænd, som intet siger under sex. Så føler jeg bare at det kun er mig, som har det vildt skønt. Samtidigt behøver han jo ikke lyde helt som mig. Men noget brummen, lidt støn, og så et “åh fuck” når han kommer… Så er miss MILF klar på en runde to.

Gå op i dig selv

Jeg kan personligt godt lide en mand, som går op i sig selv. Dermed ikke ment at han skal bruge flere timer foran spejlet eller være selvglad (virkeligt ikke charmerende!) men han må gerne spise sundt, have pænt, velsiddende tøj på, og gå bare lidt op i hår og hud.

Jeg kan ikke være sammen med en mand, som ikke ser nogenlunde præsentabel ud.

Selvfølgelig må man gerne have en doven søndag, hvor man ikke engang gider skænke sit udseende en tanke. Det har jeg også. Men gennemsnitligt må man gerne sørge for at se nogenlunde pæn ud.

Hvis jeg skal på en date, så vil jeg virkelig også gerne se, at manden har gjort noget ud af sig selv. Jeg skulle engang hjem til en som var super sød, men han havde et par virkeligt slidte jeans på, og en t-shirt med print. Hans hår var heller ikke sat. Han kunne ligeså godt have fået besøg af sin søster, så speciel følte jeg mig ved det syn. Det er virkelig vigtigt, at man gør noget ud af sig selv til en date!

Slår I benene væk under hende

Vis din mandlige side

Og sidst, men ikke mindst: vær ikke bange for at tage lidt fat til tider. Og ikke kun under sex. 

Jeg kan desværre godt “komme til” at presse en mand lidt, når jeg lærer ham at kende, og der har jeg simpelthen brug for en som kan sige fra. Enten ved at få mig til at falde til ro, eller ved at tage fat i mig og sige at jeg stopper. Jeg gider ikke en mand som tager halen mellem benene og bare ignorerer mig eller problemet.

Jeg ved det kan lyde træls og unødvendigt, men jeg tror vi er mange kvinder, som godt kan lide at have en partner, som kan sige fra, når det er nødvendigt. Jeg har datet en fyr, som pludseligt bare ignorerede mig, fordi han følte at jeg var uretfærdig. Hvad pokker skal jeg bruge det til? At ignorere er det dummeste man kan gøre.

Slår I benene væk under hende

Så kort sagt: charme, selvtillid og lækkert hår. Det er nu bare sådan, det oftest er.
Kan du kigge på en kvinde med et kækt blik, kysse hendes hånd, og udstråle selvværd, så er du virkeligt godt på vej. Husker du samtidigt at holde døren, at huske hendes behov under sex, og kan du lave mad til hende.. Så kommer du til at klare dig ganske fint derude.

God jagt, d’herrer!

XOXO Miss MILF

Hvad er dine præferencer, når det gælder mænd? Er du mand, og kan du genkende dig i det jeg nævner? 
Smid gerne en kommentar, eller send en mail til mm@missgrey.dk 

Husk at følge mig og de andre piger på Instagram: missmilfdk

slår I benene væk under hendeDette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også