Kære Læsere!

Dagens indlæg er desværre et lidt sørgeligt et af slagsen. Men så alligevel ikke! Jeg har som blogger på Missgrey været med lige fra starten siden 2015. Jeg har efterhånden skrevet utroligt mange indlæg, og delt ud af alle mine aspekter af mit parforhold og mit sexliv.

Men efterhånden, så er jeg blevet ret bidt af at skrive e-bøger her til Missgrey.dk! Det tager dog lang tid, men er noget, som jeg er ret passioneret omkring. Derfor har jeg taget valget om at stoppe med at skrive faste indlæg på Missgrey.

mærkelige

Du skal nok se mere til mig alligevel!

Jeg kommer stadig til at skrive indlæg, men de bliver nok mere sporadiske. Hvis du derimod gerne vil have et endnu dybere, og mere intimt kendskab til mit privatliv, så skal du bevæge dig over mod vores e-bøger.

I er stadig velkomne til at skrive til min mail, og jeg er stadig aktiv – bare bag Missgrey. Så til alle mine faste læsere derude, det er ikke et farvel, men et gensyn i mange fremtidige nye projekter (nye spændende tiltag, som ikke er afsløret endnu).

I den forbindelse har jeg også lige samlet mine 10 mest læste indlæg gennem årene til jer der gerne vil have et lille gensyn.

TOP 10 Miss Vanilla mest læste indlæg

 1. Kommer han hurtigt? – Her er løsning (10.466 læsninger)
 2. Analsex for nybegyndere (6543 læsninger)
 3. Her er guiden til hans penis! (6154 læsninger)
 4. Jeg vil have SMÆK i numsen (4750 læsninger)
 5. Analsex til ham – hvorfor ikke? (4534 læsninger)
 6. Sådan var det at have sex med en anden end min kæreste (3485 læsninger)
 7. Sådan har de erfarne analsex (3280 læsninger)
 8. Hvorfor har vi egentligt lyst til at dyrke analsex? (3006 læsninger)
 9. Er du blevet ghostet af en mand? (2914 læsninger)
 10. Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre (2619 læsninger)

E-Bog om parforholdskriser på vej!

Det næste stykke tid skal du holde godt øje med vores nyhedsbrev og Missgreyfacebook. Der kommer nemlig snart en hel ny e-bog ud, forfattet af mig! Den har været længe undervejs, og jeg er utroligt stolt af resultatet!

I E-bogen kan du læse om emnerne:

 • Utroskab
 • Jalousi
 • Ghosting
 • Kommunikation
 • Dårligt sexliv
 • Når livet er i vejen

Og meget mere! Jeg håber I vil tage utroligt godt imod den. Den kan købes under vores kategori E-bøger om ikke så længe. Men hvis du vil have den præcise dato, eller et lille sneak peak – så skal du ind og like vores facebook side, og sign up til nyhedsbrevet. (Psst… ved sign up får du min første e bog gratis!)

Tak for nu – og på gensyn til Miss Vanilla

Det var alt for denne gang og jeg håber vi ser meget mere til hinanden ovre i E-bogs universet. Du er velkommen til at sende mig en mail på: mv@missgrey.dk – eller smide en kommentar nedenunder. Og så siger jeg tak for nu og på gensyn!

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla anbefaler

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here