komplimenter

udgivet:

Miss Vanilla siger tak for denne gang – Top 10 mest læste indlæg

Top 10 mest læste indlæg

Kære Læsere

Dagens indlæg er desværre et lidt sørgeligt et af slagsen. Men så alligevel ikke! Jeg har som blogger på Missgrey været med lige fra starten siden 2015. Jeg har efterhånden skrevet utroligt mange indlæg, og delt ud af alle mine aspekter af mit parforhold og mit sexliv.

Men efterhånden, så er jeg blevet ret bidt af at skrive e-bøger og længere serier her til Missgrey.dk men også til vores medlemsside Missgreyclub.dk! Det tager dog lang tid, men er noget, som jeg er ret passioneret omkring. Derfor har jeg taget valget om at stoppe med at skrive faste indlæg på Missgrey og hvis der kommer mere fra mig, vil det komme med jævne mellemrum, når jeg finder lysten og inspirationen til at skrive for jer.

mærkelige

Du skal nok se mere til mig alligevel på siden

Jeg kommer stadig til at skrive indlæg, som sagt, men de bliver nok mere sporadiske. Hvis du derimod gerne vil have et endnu dybere, og mere intimt kendskab til mit privatliv, så skal du bevæge dig over mod vores e-bøger eller mine gamle indlæg. Du kan også finde mig på Missgreyclub.dk og kontakte mig derinde eller i vores forum.

I er stadig velkomne til at skrive til min mail (mv@missgrey.dk), og jeg er stadig aktiv – bare bag Missgrey. Så til alle mine faste læsere derude, det er ikke et farvel, men et gensyn i mange fremtidige nye projekter (nye spændende tiltag, som ikke er afsløret endnu).

I den forbindelse har jeg også lige samlet mine 10 mest læste indlæg gennem årene til jer der gerne vil have et lille gensyn.

TOP 10 Miss Vanilla mest læste indlæg

  1. Kommer han hurtigt? – Her er løsning (10.466 læsninger)
  2. Analsex for nybegyndere (6543 læsninger)
  3. Her er guiden til hans penis! (6154 læsninger)
  4. Jeg vil have SMÆK i numsen (4750 læsninger)
  5. Analsex til ham – hvorfor ikke? (4534 læsninger)
  6. Sådan var det at have sex med en anden end min kæreste (3485 læsninger)
  7. Sådan har de erfarne analsex (3280 læsninger)
  8. Hvorfor har vi egentligt lyst til at dyrke analsex? (3006 læsninger)
  9. Er du blevet ghostet af en mand? (2914 læsninger) – og læs også den STORE guide omkring GHOSTING HER.
  10. Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre (2619 læsninger)

Større serie om parforholdskriser er på vej

Det næste stykke tid skal du holde godt øje med vores nyhedsbrev og Missgrey helt generelt. Der kommer nemlig snart en hel serie, forfattet af mig! Den har været længe undervejs, og jeg er utroligt stolt af resultatet.

I den kommende serie kan du læse om:

Og meget mere. Jeg håber I vil tage utroligt godt imod den. Men hvis du vil have den præcise dato, eller et lille sneak peak – så skal du ind og like vores facebookside, og sign up til nyhedsbrevet. (Psst… ved sign up får du min første e-bog gratis…)

Tak for nu – og på gensyn til Miss Vanilla

Det var alt for denne gang og jeg håber vi ser meget mere til hinanden ovre i E-bogs universet. Du er velkommen til at sende mig en mail på: mv@missgrey.dk – eller smide en kommentar nedenunder. Og så siger jeg tak for nu og på gensyn!

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla anbefaler

Se Også