Forførende-læber

udgivet:

Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre!

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære Læsere!

Dagens indlæg starter ud med en ret kraftig overskrift, hvis jeg selv skal sige det. Men idag vil jeg give dig, kære kvindelige læser, alle mine bedste tips, når det kommer til onani. Jeg har fundet et par tricks, som virker specielt for mig. Og resultatet bliver ofte længere og kraftigere orgasmer. Læs med!

Kraftigere orgasmer: Er du øvet i din onani?

Man kan roligt sige, at jeg egentligt har onaneret i mange år. I en ret tidlig alder, begyndte jeg at interessere mig meget for mine nederste dele, og udforskningen af alle mine afkroge begyndte. Jeg har altid set onani som en måde at lære sig selv bedre at kende på. Du lærer hvad der virker for dig, hvad du tænder på og meget mere.

Så jeg har efterhånden lært mig selv virkeligt godt at kende.

Nogle gange endda måske en smule for meget. Jeg kan nemlig have svært ved at overlade kontrollen til en partner. Og jeg er blevet en smule afhængig af mine vibrationer. Men jeg vil starte ud med at give dig mine bedste tips, som jeg har lært igennem årene. De her tips er nok mere for dig, som allerede har onaneret et par gange. Hvis du er helt ny i onani-området, så hop ind og læs mit indlæg her: Kvinde – onani er din bedste ven!

1. Skift dit sexlegetøj ud

Først vil jeg starte med at snakke lidt om metoden bag onanien. Eller måske mere redskaberne. Jeg har nemlig brugt rigtig mange forskellige ting igennem årene til at onanere. Til at starte med var det meget de ting, der er i huset. Først hånden, eller en pude eller andet. Herefter brugte jeg i mange år en brusestråle, når jeg var i bad. Det er nok her jeg har fået nogle af mine mest intense orgasmer, før jeg skiftede til sexlegetøj. Da jeg blev gammel nok til selv at turde at købe sexlegetøj, så gik jeg over til dette. Jeg lærte vibrationerne at kende, og jeg lærte glæden af at skifte rundt mellem en masse forskellige ting. Jeg føler nemlig, at min fisse nogen gange har hukommelse. Ved at skrifte mellem en dildo, brusestrålen, fingrene og andet, formår jeg at få kraftige orgasmer hver gang. Jeg kan derfor klart anbefale at skrifte lidt rundt i udstyret.

kraftigere

2. Udskyd din orgasme

Se, det her er en teknik, jeg engang har læst i en eller anden tilfældig sexartikel. Og herefter besluttede jeg mig for at afprøve det. Hvis du gerne vil blive bedre til teknisk at onanere dig til kraftigere orgasmer, så er dette en virkelig god måde. Mens du onanerer, og måske føler du kommer tættere og tættere på klimaks – så stop. Sørg for hele tiden skiftevis at køre dig selv så tæt på en orgasme som muligt, og herefter at fjerne al stimulans. Når det lykkedes (og det er virkelig svært), har jeg oplevet utroligt stærke orgasmer. Det kræver lidt teknik og en god portion vilje. Det kan nemlig føles pinefuldt fantastisk, men er helt sikkert noget, jeg kan anbefale at prøve af! (også på en evt partner)

3. Brug din fantasi

Vi er meget forskellige som mennesker, og hvordan vi gør ting. Men en af de ting, der kan gøre mig utrolig liderlig meget hurtigt – er visuelle film i mit hoved. Hvis jeg mens jeg onanerer, forestiller mig forskellige scenarier, så når jeg klimaks meget hurtigere og kraftigere. Hvis du nu ikke er til fantasien, så kan det også være en idé at se porno, mens du onanerer. Det er ikke noget jeg selv gør særligt ofte, men til tider kan det være ret hjælpsomt.

4. Brug en orgasme forstærker

Nu tænker du sikkert, hvad er dog det? Men her snakker jeg egentligt om alle de dejlige olier og cremer, der er kommet på markedet. Jeg har en helt ny olie, jeg gerne vil fortælle jer læsere om, men hvis du er interesseret i en sammenligning, har jeg skrevet om et par andre lige her: Lækre ting til din klitoris!

Flydende orgasmer?

Lad os snakke lidt om brugen af de her olier og cremer, som skulle forstærke din orgasme. De fleste fungerer i princippet på samme måde. Nemlig ved at sørge for, at din klitoris, eller hvor du ellers smører det på, bliver mere følsom. En mere følsom klit, betyder en hurtigere eller kraftigere orgasme. Sådan helt generelt. De kan således også hjælpe til at gøre dig mere opstemt og klar.

Men nu har jeg efterhånden prøvet en del, og jeg vil sige, at det langt fra er alle, der klarer denne opgave lige godt. Jeg har både prøvet olier med kraftig kanel-lugt, som eftersigende skulle stimulere ekstra godt. Jeg har prøvet cremer så tykke, som en god tyk natcreme, og jeg har prøvet mange, som absolut ingen effekt har haft på mig.

Og så er der dem indimellem, som faktisk har bidraget til en ekstra lækker orgasme. Jeg vil tro, at det er ligesom med alt andet. Når du finder en olie, du kan lide og som virker – så lad endelig være med at bruge den konstant. På den måde oplever de fleste at effekten kan tage lidt af. Men nu vil jeg præsentere dig for en olie, som har virket helt fantastisk på mig.

Durex intense orgasme gel

PRIS: 129,00 kr

PRODUKTET: Nu hvor jeg har blapret en masse om, hvordan de her produkter virker, så vil jeg starte med at fortælle, at Durex har lovet at op mod 80% af alle kvinder kan få orgasme med denne gel. Det synes jeg er ret vildt. For de 129 kr. får du 10 ml., hvilket ikke virker som særlig meget, men produktet er ekstremt drøj i brug og der skal virkelig ikke meget til, før det virker. En enkelt dråbe eller to er nok til at skabe den pirrende prikkende følelse.

Da jeg afprøvede produktet var jeg skeptisk, som jeg efterhånden er blevet med de her produkter. Ofte skal jeg give det op mod 10 minutter før det virker, men her må jeg indrømme, at vi snakkede sekunder. Følelsen er måske meget lig, hvad jeg har oplevet af andre gode olier. Olien skaber en prikkende fornemmelse, og du mærker din opstemthed stige. Olien hjalp mig således til at blive mere og mere klar til onani – hvilket i sig selv ofte resulterer i stærkere orgasmer. Men jeg var spændt på, om den muligvis ville forlænge orgasmen, da jeg selv synes mine orgasmer er ret korte.

Olien hjalp mig helt sikkert hurtigere og meget skønnere mod klimaks, og da orgasmen kom til mig, var den super skøn og kraftig. Succes! Men orgasmens længde var den samme som altid, så en smule skuffelse der.

Når jeg oplever virkelig intense og kraftige orgasmer, så går de altid i fødderne på mig. Jeg kan typisk mærke det i mine tæer lang tid efter, og det var helt sikkert tilfældet her. Så jeg kan klart anbefale denne olie, hvis du har problemer med orgasmer eller bare ønsker at forstærke dem.

KØB DEN HER: Durex intense orgasme gel

kraftigere

Skriv til mig!

Så kære læsere, jeg håber du fik lært en smule af dette indlæg. Dette er i hvert fald alle de tricks jeg selv bruger. Både til at blive bedre teknisk til onani, men også til at opnå kraftigere orgasmer. Husk! Hvis du har spørgsmål, så skriv på: mv@missgrey.dk.

Du kan også smide en kommentar nedenunder. Tak fordi du læser med!

Much Love

Miss Vanilla

Find mig på instagram: Missvanilladk

Find mig på snapchat: @Missgreydk

Skriv til mig på: mv@missgrey.dk

Find os på facebook: Missgrey

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også