Kære Læsere!

Analsex kan være et udskældt fænomen. Og for mange kvinder, kan det være frygtindgydende og skræmmende at skulle opleve. Personligt har jeg altid været super åben overfor næsten alt i mit sexliv. Og derfor gik der ikke særlig længe fra tanke til handling ift. at komme igang. Dog var det efter et års aktivt sexliv.

Men jeg kastede mig ud i det, og blev personligt meget overrasket over den anderledes følelse, som opstår.

Det skal siges, at ud fra min erfaring, skal analsex dyrkes med en du stoler på, og som er forsigtig og tager hensyn til dig. Det synes jeg selv jeg oplevede, og på trods af en smule smerte, fandt jeg følelsen ganske rar og ny-opvækkende. Nøglen til god analsex er ren og skær afslapning, så når nu kæresten presser på, og så gerne vil prøve, kan du jo snildt kræve en times laber massage, så du rigtigt slapper af. Se anbefaling af massageolie længere nede i indlægget.

Analsex for nybegyndere – min personlige guide

Fingre er et must til en start. Og opvarmning af ringmusklen må foretrækkes, så den gøres klar til et lidt større objekt – altså mandens vedhæng. På denne måde undgås størstedelen af den smerte, der kan opleves.

Hvad så med stillinger?

Stillinger kan være meget forskelligt fra person til person, ligesom nogle elsker en dyrisk doggy, og andre foretrækker en blød missionær. Jeg læste personligt selv på nettet, at liggende på siden, er den stilling, der gør mindst ondt. Så denne udførte jeg. Den fungerede for mig første gang, men har sidenhen gjort en smule ondt. Jeg har også prøvet doggy, dog efter grundig udvidelse og opvarmning, men også liggende på maven, hvilket jeg foretrækker.

Hvad så med afføring?

Dette er en myte, der skal aflives. De fleste undgår analsex på grund af den øgede risiko for afgang af afføring. Og jeg spekulerede da også selv en hel del på det. Så det er et plus, hvis du ved, at dit forhold kan holde til en “upser”. Men jeg har aldrig selv oplevet de gange, jeg har haft analsex, at der skete uheld på nogen måde. En god idé, kan dog være at undgå analsex, hvis du har unormalt meget luft i maven. Eller ikke har været på toilettet samme dag, og føler trang – eller har hentet en maveforgiftning fra langbortistan eller lider af roskildesyge. I de nævnte situationer, vil der være øget risiko for uhensigtsmæssig afgivelse af afføring, og analsex er ikke at foretrække. Dog kan du se i “startpakken” længere nede i indlægget, at der findes produkter, som kan sørge for, at du bliver rengjort ordentligt.

Hvad så, når han kommer?

Jeg kan ud fra personlige erfaringer fortælle, at det ikke er at foretrække leveringen i anus uden kondom. Og at den med stor sandsynlighed bliver leveret tilbage i uheldige situationer, som hos din bedstemors 80 års fødselsdag, eller det, der er værre…

Kondom eller ikke?

Hvis du er i tvivl om din partners uskyld i forhold til kønssygdomme, skal du ikke gøre det uden kondom. Hvis I derimod begge er tjekket, og er rene, så pump løs. Men husk levering på mave eller ryg, alt andet kan blive ubehageligt for dig selv senere. Det kan foretrækkes at bruge et kondom, da man derfor kan tage det af, og skifte til det andet hul for levering og afslutning. Og hvis der sker uheld, kan det hjælpe på din partners efterfølgende psyke.

Sinful Anal Begynder Boks med A-Z Guide

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 249,00 278,00 Gå til køb

Joan Ørting Luksus Massage Olie 200 ml

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 99,00 128,00 Gå til køb
Sexshop.dk 129,00 178,00 Gå til køb

Enjoy your (anal) day,

Miss Vanilla

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

DEL
Tidligere artikelDet berygtede klimaks
Næste artikelDerfor skal du overveje en trekant
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR