Guiden til hans penis

udgivet:

Her er guiden til hans penis!

Kære læsere!

Jeg har sat mig for endnu en mission her på Missgrey, og det er simpelthen at give dig, kære læser, en fuldendt guide til hans penis. Du får her alle mine inderste erfaringer plus tips og tricks omkring alt, hvad jeg har oplevet med dette vidunderlige vedhæng. Jeg giver dig også et par få stykker sexlegetøj, som simpelthen har forandret idéen om at give ham det bedste handjob eller de vildeste orgasmer.

Hvorfor er hans penis så vigtig?

Vi kan sikkert hurtigt blive enige om, at det gyldne vedhæng er meget helligt for mændende selv, og deres omsorg for det er ulig noget andet (det er dog en anden sag med hygiejnen). Men i hvert fald så ved vi godt, at der er ingen smerte, der overgår den mænd føler, hvis noget uberettiget skulle ramme de ædlere dele (slet ikke ting såsom en fødsel). Men hvorfor er det egentligt, at vi skal passe så godt på hans tissemand og drage god omsorg om den?

Jo, fordi ligesom at vi kan sige i nogle tilfælde, at mad er vejen til mandens hjerte, så er omsorg for hans “ding dong” det også. Ved at vise, hvor meget du sætter pris på den, ved at nyde den og forkæle den – så giver det bare noget helt specielt til din mand. Jeg har faktisk svært ved at beskrive helt præcist, hvad der foregår, men jeg kan tale ud fra egen erfaring, når jeg ser julelysene i hans øjne i sådanne situationer.

En værdifuld og meget værdsat ding dong!

Den er så værdifuld for ham, og at vise det til ham, bringer bare et eller andet helt fantastisk til bordet. Det er som om, at det giver ham en ultimativ følelse af overlegenhed, at hans dingeling er den bedste i hele verden, og at du aldrig har prøvet noget bedre.

Nu taler jeg bare ud fra egen erfaring. Men de mænd, jeg har været sammen med, eller snakket med dette om, fortæller alle det samme. Det er ligesom med dine forrige sexpartnere – de vil helst føle sig som den bedste du har haft i hele verden. Jeg kunne faktisk nok aldrig finde på at fortælle ham uoplagt, at jeg har prøvet det der var bedre, ikke for at lyve, men jeg ved, at det ikke ville gøre ham og hans selvtillid noget godt.

Så kvinder, det første råd er helt sikkert at værdsætte hans ding dong og så vil han helt sikkert værdsætte dig.

Sådan skal du håndtere den!

Hvordan gør du så lige det på den vildeste måde? Lad os lige starte med at sige at alle mænd jo er forskellige – så hvad der virker for den ene, virker måske ikke for den anden. Men der er da et par universelle tips, som er vidtgående og giver en bedre forståelse af hans orgasme.

Kend anatomien på hans penis

Det mest følsomme sted på hans penis, er den såkaldte streng. Den finder du på undersiden af hans penis, og går fra hovedet og lidt ned af skaftet. Personligt har jeg oplevet at vibrationer, kys og slik altid er velkomne her – men jeg ved, at for nogle mænd, så er det ret overvældende og ikke altid så rart. Men selve denne streng og hovedet er klart de mest følsomme steder på hans penis. Jeg har flere gange kunne få mine kæreste til at komme bare ved at bruge en vibrator og lidt glidecreme, og så stimulere hans streng og hans penishoved. Den vibrator jeg har brugt, er en jeg har fra Sinful.dk som er en ultra kraftig vibrator, som jeg selv er fuldstændig vild med.

Sinful Opladelig Magic Wand Vibrator

Lær anatomien af hans penis med Sinful Opladelig Magic Wand Vibrator
Hold på hans orgasme

Den vildeste orgasme, jeg har givet min kæreste, var engang jeg gav blowjob på fuld skrue. Efter ret kort tid var han meget tæt på at komme, men en tanke slog ned i mig. Lige i det han var ved at komme, stoppede jeg al kontakt – og pinefuldt blev jeg ved sådan i et godt stykke tid. Selvom han fandt det en smule frustrerende, var det såmænd det hele værd, da jeg så endelig lod ham komme. Denne teknik kan man bruge med alting – vibrator, handjob osv. Det giver dig en fuldendt følelse af dominans og magt og kan være en ret vild oplevelse for jer begge. Så dette er helt sikkert mit nummer 1 tip til at forstærke hans orgasme. 

Lær hans “ting” at kende

Og her mener jeg både hans penis, men når jeg siger hans “ting”, så menes der præferencer. Nogle mænd kan lide at du tager hårdt fat, andre elsker det vådt og løst. Personligt har jeg oplevet, at hvis jeg forsøger at efterligne en skede, så plejer det at være en succes. Det kan være svært at forklare, men rigeligt med væske, et godt stramt greb og masserende fingre plejer at virke. Jeg føler, at det at være god til sex handler om øvelse ligeså meget som alt andet. Øv dig i at læse ham, og holde øje med hvilke ting, der virker. Vær ikke bange for at spørge ham, hvis du er i tvivl om det du laver er godt.

Vil du give ham den vildeste orgasme?

Det næste jeg vil introducere dig for er sexlegetøj. Sexlegetøj til hans penis kan være en jungle at komme igennem. Jeg har også oplevet flere gange at købe ting i dyre domme uden at det er en succes i soveværelset. Men igennem mange eksperimenter er jeg nu nået frem til nogle ting, jeg føler virker for os. Jeg har derfor her samlet lidt fra den gode skuffe. Du får her et par ting fra forskellige sexverdener, som jeg føler har givet rigtig gode resultater. De fleste af tingene er beregnet til handjobs, men har dog et par andre funktioner også.

Onani sleeve til mænd – det ultimative handjob

Denne type sexlegetøj har jeg længe forkastet som noget mærkeligt. Faktisk havde vi en liggende i skuffen i over 2 år uden at vide hvor god den er. Faktisk fandt vi den ret mærkelig, og forstod ikke helt funktionen af den. Men det har jeg dog nu! Dette er et helt fantastisk stykke sexlegetøj til handjob. Med nærmest direkte udtalelse fra min kæreste, så har han aldrig oplevet noget så intenst. Det kræver lidt øvelse og forståelse (og virkelig meget glidecreme). Men det er det hele værd!

SÅDAN BRUGER I DEN: Denne onani sleeve er kort sagt en form for bøjeligt gummirør, som din mand kan putte sin penis ind i. Indeni den er der riller og dutter, som er med til at stimulere ham, når du bevæger den over hans penis. Den kan også vendes om, så den har en glat flade ind mod hans penis, hvis han føler den er for overvældende. Start med at putte rigeligt med glidecreme på hans penis og på røret og put den udenom hans penis. Den første vi havde sluttede meget tæt omkring ham, men denne er lidt større i det og burde derfor passe til de fleste. Bare rolig – den kan også bruges, hvis han har en mindre pik. For med din hånd skal du nu presse røret ind mod hans penis samtidig med at du giver ham et almindeligt hand job. Han vil nu straks mærke, at det er meget mere intenst. Husk at bruge rigeligt med glidecreme dog! At alting glider er nøglen til at godt handjob.

Stimulerende onani Sleeve til Mænd

Stimulerende onani Sleeve til Mænd

Penisringen der får ham til at holde længere

Jeg har sikkert sagt det et par gange her på bloggen, men jeg elsker penisringe. Og det gør jeg af flere grunde. Min kæreste og jeg har oplevet at have problemer med hans holdbarhed. Det har været svært at finde ting, der har gjort det bedre. Men på et tidspunkt valgte vi at afprøve en penisring. Og jeg må indrømme at det havde en ret god effekt. Denne penisring er helt sikkert en af de lækrere ting. Den vibrerer og stimulerer ham i mellemkødet, på vedhænget eller på kvindes klitoris. Så hvis I også oplever at have lidt holdbarhedsproblemer, kan jeg klart anbefale denne!

SÅDAN BRUGER I DEN: En penisring er faktisk rigtig nem at bruge. Put penisringen rundt om hans penis. Den kan også placeres nedenom hans nosser, hvis han har mod på dette. Lige denne penisring kan vende på mange forskellige måder. På denne penisring sidder der en vibrator, som er ret anvendelig. Ved at vende penisringen på forskellige måder, kan den stimulere klitoris, hans mellemkød, skaftet på hans penis eller hans nosser. Det er disse funktioner, der gør den helt speciel. Jeg har en del andre penisringe, men ingen med vibrator. Det kan være en smule svært at lade ham kneppe dig hårdt med denne. Den stilling jeg personligt synes er bedst er en cowgirl. Men eksperimenter endeligt med det!

Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring

Få ham til at holde længere med Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring

Fleshlighten – til når du er væk eller på ferie

Det er slet ikke for sjov at fleshlighten bliver kaldt det bedste onaniprodukt til mænd. Derfor kan jeg selvfølgelig ikke lade være med at nævne den. Det kan måske godt være lidt svært for dig at se din kvindelige aktivitet i denne sammenhæng. Men jeg skal nok forklare meget mere, hvordan du kan give ham den bedste oplevelse med denne fleshlight! Kort sagt så er fleshlight en kunstig fisse. Du kan sikkert allerede se begejstringen i hans øjne. For hvad er bedre end hvis han kan have en kunstig udgave af det han elsker, mens du måske ikke lige er til rådighed? Denne fleshlight har desuden lækre vibrationer der kan optimere hans oplevelse!

SÅDAN BRUGER I DEN: Det er jo nok lidt nemt at forestille sig, hvordan han skal bruge den. Det er bare glidecreme og så hans penis ind i hullet. Men hvordan kan du så være med? Jo, mens han har fokus på hans dillermand, kan du fokusere på noget andet. For eksempel, hvis han er med på den – hans numsehul. Nu har du frihed til bare at koncentrere dig om det. Ved du ikke helt hvordan? Så kan du læse mere her: analsex til ham – hvorfor ikke? Du kan selvfølgelig også vælge at styre showet og bruge fleshlighten på ham. Men du kan også lade ham slikke dig imens. Eller lade ham bruge en dildo på dig – mulighederne er mange! Så vær ikke bange for at anskaffe jer en fleshlight – jeg lover at det er hans orgasme værd!

Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

Onani til når du er væk med Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

Ved jeg nu alt?

Altså det kan være svært at afgøre om du nu er helt klædt på til at håndtere hans diller på bedste måde. Men nu har du i hvert fald fået et par gode tips med på vejen. Og også muligheden for at investere i nogle ting, der kan give de vildeste oplevelser for jer begge. Vi lærer jo selvfølgelig alle hen af vejen, og har du en idé, erfaring eller kommentar – så ville jeg elske at høre om det. Send en mail på: mv@missgrey.dk eller smid en kommentar nedenunder. 

Much Love

Miss Vanilla

Find mig på instagram: Missvanilladk

Find mig på snapchat: Missgreydk

Skriv til mig på: mv@missgrey.dk

Find os på facebook: Missgrey

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Se Også