Min første sugardaddy oplevelse

udgivet:

Kommer han (for) hurtigt? – Her er løsningen

Kære læsere

Jeg vil vove at påstå, at ingens sexliv er perfekt. Også selvom jeg næsten synes mit eget er det (i perioder). Nogle gange oplever Mr. Teddy og jeg nemlig lidt et tabuproblem. Netop at han i perioder kommer meget hurtigt, når vi har sex. Typisk holder han omkring 5-7 minutter, hvilket er nok til også at få mig med på bølgen. Men visse gange, når vi ikke engang at runde de 3 minutter før han skyder den af. Jeg vil absolut ikke kalde dette et problem i vores sexliv, da det ikke er noget, der præger hvert eneste knald. Intet mindre kan det være frustrerende, når det sker.

Kommer han hurtigt: Er mænd virkelig anderledes?

Mænd er forskellige. Min ekskæreste havde intet problem med fuldt ud at kontrollere hans orgasmer, og kunne altid holde i timevis. Det oplevede jeg dog som frustrerende på andre punkter, i det jeg aldrig oplevede at kunne give ham en orgasme ved et handjob eller blowjob. Resultatet blev rent ud begejstring, da jeg for første gang fik Mr. Teddy til at komme af et blowjob. Her var, og er det, virkelig en fordel, at Mr. Teddy ikke har så svært ved at komme. Det gør mit arbejde MEGET nemmere, når det kommer til en lille hyggesceance for ham.

Men Mr. Teddy kæmper altså en brav kamp med at holde

…især hvis vi smutter i en Doggy-style, kan det være en udfordring. Frustrerende igen – for det er nemlig min yndlingsstilling. Det tog mig lidt tid, før jeg måtte forstå og anerkende at mandens orgasme er meget forskellig fra kvindens. Og at han virkelig gør et hårdt stykke arbejde med at holde den tilbage under nærmest hele akten. Men under sex ønsker jeg jo at gøre alle de ting der tænder ham allermest.

For eksempel ved jeg, at han elsker at kigge på min røv, når jeg bøjer mig forover nøgen. Trods jeg ved, at jeg ikke lige frem gør situationen bedre. Jeg må ærligt indrømme, at jeg et par gange efter sex har oplevet at føle mig utilfredsstillet grundet længden på omgangen. Men når dette punkt først er nået, så er der ikke så meget at gøre. Efterhånden har Mr. Teddy og jeg dog udviklet vores egne metoder til at forlænge vores omgang, som jeg giver til dig kære læser længere nede i indlægget.

Vi bryder tabuet om tidlig sædafgang

Især Mr. Teddy dealer med hans personlige følelser, når snakken falder på, hvor længe en mand holder under sex. Hvis jeg så meget som hentyder til, at jeg kunne ønske et par sekunder mere i vores omgang, bliver han fornærmet. Lidt som om jeg havde fornærmet hans ædlere dele. Det er fuldstændigt åndsvagt, da det på ingen måde løser situationen, eller skulle jeg sige forbedrer?

Jeg har ofte spekuleret over hans reaktioner, og pålægger al skyld på et opfundet tabu om, at tidlig sædafgang giver et dårligt sexliv. Mr. Teddy gør blot alting så fandens godt, at han efterlader mig hungrende efter mere. Ofte når han faktisk at tage mig med på bølgen, selvom der kun er gået tre minutter. Spekulationen var stor i forhold til, hvordan jeg skulle få udarbejdet nogle metoder med Mr. Teddy uden at såre hans manddom mere end højst nødvendigt. Og jeg besluttede mig for at være mere lusket.

Sådan løser vi tidlig sædafgang

1. Indførelse af obligatoriske kyssepauser

Efterhånden som man når til selve penetreringen glemmer mange af os at kysse under sex. Især med min ekskæreste oplevede jeg, at der nærmest var lukket i den afdeling, når han først fik “most” pikken op i mig. Mr. Teddy er lidt bedre til at huske kys og kærtegn under sex. Hvis jeg mærker (eller han advarer mig) om, at han er ved at skyde pistolen af, får jeg hurtigt trukket ham ud, og starter den helt store snave-omgang, som man kun lavede i 7. klasse. Egentlig er idéen bare at holde en pause for pumperiet. Her kunne man også udfylde hullet med oralsex, en god omgang massage eller lidt hyggesnak. Men lad os lige være ærlige. Det bliver aldrig fedt at holde en pause fra en lækker sveddryppende kopulering.

2. Fysiske hjælpemidler til at holde længere

Efterhånden har jeg og Mr. Teddy fået samlet os en god samling sexlegetøj. Denne samling indeholder blandt en penisring. Dette trick kan i visse tilfælde gøre, at din kæreste ikke kommer helt så hurtigt, men det er nok meget individuelt. Påfør penisringen i slutningen af samlejet, og sørg for den sidder ret stramt (ikke for stramt!). Dette gør, at blodet strømmer ud i penis, men ikke særlig hurtigt tilbage. Penis bliver større, og mister en del af sin følelse. Din kæreste kan nu ikke mærke ligeså meget, og kan derfor oftest holde lidt længere. Vær opmærksom på, hvilken penisring du køber, min niver mig hver gang han støder – ikke fedt.

Den billigste og simpleste penisring 

Den absolut billigste, simpleste og bedste penisring du kan finde på markedet, og som gør en forskel. Sættet ser ikke ud af meget, men gør en kæmpe forskel. Penisringen er ekstrem fleksibel og elastisk, samt passer passer til de fleste penis størrelser (Diameteren hedder 2,7 cm). Den er lille og diskret og vil derfor ikke kunne mærkes under sex. Du vil derfor kunne bruge denne penisring til alle stillinger på Kama Sutra-skalaen. Mandens erektion bliver stærkere, penis bliver en smule større og han holder derfor også længere. Både vandtæt og nem at rengøre. What’s not to love? De kan blive dine for den absurd billige pris af 99 kr. (på tilbud til 69 kr.) hos den Skandinaviske webshop Sexshop.dk.

Kommer han hurtigt

>> Find sættet her <<

Den sjovere og mere eksklusive penisring 

Ønsker du at anskaffe dig en penisring, der kommer jer dig extra meget til gode, skal du investere i en med vibrator til at forkæle din klitoris. Dorcel Power Klit vil hjælpe ham med at holde længere og dig med at komme hurtigere = Win win. Denne penisring er lavet af fleksibelt silikone og er også vandtæt. Den har et enkelt vibrationsniveau, som er meget kraftig. Den vibrerende plade er mest til din fordel, mens de små dupper vil stimulere ham. I kan enten vende den vibrerende plade opad, så den rammer din klitoris perfekt, mens du ridder ham, eller mens han tager dig i missionær stilling. Men den kan også vendes med den vibrerende plade nedad, så den rammer dig perfekt mellem benene i en doggy. Koster normalt 129 kr. hos Sexshop.dk. Men de sælger den faktisk ofte til kun 75 kr.

Kommer han hurtigt>> Find Dorcel Power Klit HER <<

3. At distrahere din kæreste

Virkelig ikke den fedeste løsning, men oftest den mest effektive. Prøv at distrahere din kæreste. Det kan eventuelt være, at I sætter en film på, mens I boller (ikke en pornofilm, det ødelægger ligesom idéen). Og gerne en han finder en smule interessant!. Derved tager du en del af hans opmærksomhed væk fra dig, og han har derved nemmere ved ikke at komme. Ulempen er ret ufokuseret og sløv sex, men det kan nemt undgås ved at du bare udnytter hans pik, og bruger den som var det en dildo.

LÆS OGSÅ: Her er guiden til hans penis

LÆS OGSÅ: Her er guiden til brug af et vibrerende æg 

Mærk efter hele vejen 

Vi har efterhånden udviklet en del flere, men lidt mere personlige løsninger på situationen. Så mærk efter, hvad der fungerer for jer. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive herunder i kommentarfeltet.

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også