Kære læsere!

Analsex er jo en ret populær ting disse dage, og især de fleste mænd får en halvlummer tissetrold, hvis deres kærester eller bollevenner nævner muligheden for lidt bagdørsgymnastik.

For vi kan ikke komme uden om, at de fleste mænd går rundt med en lille fantasi om det forbudte hul. Jeg har i hvert fald aldrig mødt en mand, der sagde nej tak til sådan en oplevelse. Men hvad er der egentligt så tiltrækkende ved analsex?

Var der nogen der sagde afføring?

For vi har jo lyst til det. Det der numsepumperi. I hvert fald mændene, for vi kvinder kan godt gå rundt med lidt andre tanker. Selv de af os, der har prøvet det finder det utroligt dejligt i perioder, så går vi stadig rundt med den lille frygt.

Ja, analsex kan være utrolig dejligt.

Altså hvis vi netop ser bort fra vores uendelige undren eller frygt over, hvordan der nogensinde kunne finde på at komme en smule afføring ud, der hvor det rent faktisk er meningen det skal?

Nu når vi jo lige er igang med at anvende dette hul til noget andet end dets oprindelige funktion, så kan de naturlige reaktioner da godt lige holde lidt igen? Her kan jeg jo ikke lade være med at stoppe op og tænke lidt over, hvorfor vi egentligt kan undre os over at der muligvis kommer lidt lort på tissetrolden?

Det svarer vel lidt til at gå bevidst ind i en anden persons hjem og blive ualmindeligt overrasket, når denne person måske er hjemme. Altså hvad laver du dog her? Nu er jeg jo lige på besøg.

Lyst overvinder alligevel!

Men tilbage til tankerne omkring HVORFOR vi dyrker analsex. Min første tanke om analsex er helt klart det forbudte. Det er noget mænd ikke taler lavt om at deres kærester nægter at afprøve.

For analsex er sjældent, men alligevel ret almindeligt?

Fordi ønsker vi at pifte sexlivet lidt op, udover det sædvandlige, så er analsex ofte de flestes første skridt. Måske er det fordi vi tænker, at det “bare” er sex i et andet hul? Jeg kan stadig ikke lade være med at undres over, hvad det er der giver os lyst til at stikke noget op et så unaturligt sted som numsehullet.

Personligt synes jeg at det er god variation i mit sexliv, men jeg gør det især fordi det tænder Mr. Teddy så utroligt meget.. Hvordan kan det være?

“Jeg gav op og overgav mig til den utrolige nydelse..”

Mr. Teddy fortæller nemlig noget ret interessant. Jeg kan jo ikke lade være med at spørge ind til, hvordan det egentligt føles for ham at være oppe i mit numsehul. Og han skuffede skam ikke i sin fortælling.

Fordi numsehullet giver ham en helt anden følelse. Som han selv så fint forklarede, så er en vagina ofte stram hele vejen op og forenden kan man mærke slutningen. I numsen er det en helt anden historie. Her er der ultra stramt i starten, hvilket er klart med vores ringmuskel. Og herefter bliver der en hel del løsere, men stadigvæk slutter det tæt om penis.

Dog virker ringmuskelen en smule som en penisring om tissetrolden. Han var i hvert fald stor fan! Ikke bare af denne følelse, men også i forskellen mellem de to huller. Som han selv siger, så har kvinden tre dejlige huller og de føles alle sammen utroligt godt på hver deres måde.

Er I interesserede i analsex?

Så kan vi her på Missgrey.dk hjælpe dig godt igang! Først og fremmest har jeg skrevet nogle indlæg om analsex til hamanalsex for nybegyndere“storytime” om udvidet analsex  og sådan har de erfarne analsex.

Som i nok kan læse jer lidt frem til så er der en del ting der kan være gode eller sjove at have i forbindelse med analsex. I denne sammenhæng har jeg anmeldt et par produkter til jer som i kan læse om her: Sjov analsex og ellers kan i gå ind på Sinful.dk og kigge lidt rundt omkring efter lidt sjovt sexlegetøj.

Det var alt for denne gang, kære læser. Hvis du har spørgsmål så smid en kommentar nedenunder eller send en mail på mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here