Intimbarbering

udgivet:

Jeg vil have SMÆK i numsen!

Kære Læsere!

Denne lørdag kommer til at være en lille update på Mr. Teddy og mit sexliv. På det sidste har mine indlæg på Missgrey været fyldt med indlæg såsom sådan udlever i jeres seksuelle fantasi – “kunstig voldtægt og dominans” eller Sådan udlever i jeres seksuelle fantasier – trekanten. Og som noget helt nyt, har jeg præsenteret for jer Tinder moments, som kommer på bloggen hver søndag, hvor I kan læse om de sjoveste øjeblikke på Tinder.

Jeg savner dominans!

Mit sexliv med Mr. Teddy har svinget lidt for øjeblikket, og vores hverdag er ikke så sex fyldt. Vi er for nyligt flyttet sammen i en lejlighed på Østerbro, og har begge måtte træffe store uddannelsesbeslutninger. Vores fokus har derfor ikke været på vores sexliv. Men det kommer den nu!

Noget af det, som virkelig gør en omgang for mig ekstra god, er når manden er utrolig dominerende – på en kontrolleret måde. Dette har jeg savnet på det sidste. For når Mr Teddy og jeg så endeligt ender i en omgang, er vi ofte for trætte til at smide hele vores hjerte i det. Med når han skal dominere mig, så kan han gøre dette ved at tage styringen eller tvinge mig til at tage den.

Jeg ELSKER nemlig følelsen af at blive udnyttet og undertrykt under sex. Det er et lille trick, der nemt kan sende mig til himmels. Men det kræver ofte, at man virkelig er liderlig og frisk på en hed omgang. Men hvis han ikke dominerer mig ved at undertrykke, eller udnytte mig, er der en anden ting, jeg især også finder smækkert.

Gi mig nu et smæk! …og vær ikke bange for at slå lidt igennem.

smæk i numsen

Med dette sagt, skal han selvfølgelig ikke fyre mig en flad på røven ud af det blå. Men jeg er bestemt ikke bange for at tage imod et godt smæk eller to op mod klimaks. Ligesom alt andet under sex, så er det bedst når du er varmet godt op.

Forleden dag havde vi den bedste omgang sex længe. Jeg var faktisk helt forbløffet bag efter – tænk at man er det efter sex? Det er ikke fordi vi har dårligt sex på noget tidspunkt, jeg tror bare, at jeg denne gang var meget mere liderlig end ellers.

Og det gav pote! Blandingen mellem min liderlighed, hans dominans og de helt rigtige omgivelser gjorde bare, at det var så meget bedre. Og hvad det beste var, at lige inden jeg nåede klimaks, smækkede han mig en ordentligt en bagi på det helt rigtige tidspunkt!

Horny girlfriend + a dominant boyfriend + a lot of spanking

= MAGIC

Nogle er en smule nervøse i forhold til smæk under sex. Og andre hopper pludseligt direkte ud i det i bedste fifty shades of grey stil. Og uden at sætte sig ind i, hvordan man skal smække sin kæreste, så ender du skuffet og med en øm rød numse.

De fleste tænker nemligt, at spanking gør ondt, og det gør det jo i teorien også. Men hvis man kombinerer den smerte sammen med din liderlighed, så kan det virke som en booster for din lyst og dine orgasmer.

Min anbefaling er klart at man starter ud med lidt små og bløde smæk en gang i mellem. Mærk efter om det er noget for dig. Prøv og gør det samtidig med, at du er liderlig, og lad ham indtage rollen som en dominant, stor og stærk mand, der (forsigtigt) afstraffer dig.

Det var alt for denne lørdag! Håber I alle har en dejlig dag derude – og husk imorgen er der Tinder moments, og på tirsdag udgiver jeg nyt indlæg.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også