Sådan har de erfarne analsex

0
3451

Kære (erfarne) Læsere!

Er du også en af de efterhånden erfarne og avancerede numseudhulere? Og har du læst min analsex for nybegyndere som guider dig hvis du skal have analsex for første gang? Er du en lille bitte smule nervøs for mange af de sex-i-numsen myter der rumsterer? så afliver jeg dem her: Derfor er du bange for sport i 2’eren.

Er du ovre alt dette? Så giver jeg dig her guiden til analsex for de erfarne. Det er klart en fordel at have prøvet diverse numsepumpninger i vidt omfang før man kaster sig ud i denne guide.

That cream pie, honey!

I know, i min guide for nybegyndere fraråder jeg dette, men kun fordi det kan være ret afskrækkende hvis man ikke er godt kendt på dette område. Som nybegynder kan det være svært at håndtere (som kvinde) at få en indvendig sprøjtelakering af din partners eksklusive cream. MEN – hvis du efterhånden har vænnet dig til tanken så er det bare at få øvet den cream pie. Lad din kæreste komme op i numsen på dig, men sørg for at han kan håndtere at gøre det helt ude ved dit numsehul (det bliver SÅ meget nemmere). Herefter klemme du langsomt the cream ud. Ikke noget med at presse voldsomt! Det er ikke altid så lækkert…

Doggyen er helt speciel

Det er formentlig præcis det samme som i gør for at spice jeres almindelige sex op, nemlig at variere i jeres stillinger. Min erfaring fortæller mig at en doggy virkelig er lækker hvis man ved hvordan man lige skal greje den. Som du nok allerede ved som erfaren ballespreder så ved du at opvarmning er et must. Så om på alle fire, ansigtet ned i madrassen og så skal der pumpes nogle numser. Dette leder faktisk videre til næste punkt:

Vær ikke bange for tempoet!

Som nybegynder er det nok smartest at starte ud i et mere roligt tempo, men siden du er så vandt til at parkere bagi (eller blive parkeret i bagi) så er det bare at kaste sig ud i at lege med tempoet. Please, husk den glidecreme (selvom du selvfølgelig godt ved det). Første gang jeg fik en orgasme under analsex var det i en heftig bagdørs doggy med et højt tempo. Det høje tempo og doggyen havde dog lidt konsekvenser for mig sidste gang….

analsex

Situationen var dog under kontrol idet vi blot fandt noget papir frem og ordnede uheldet. Som en erfaren rumpe penetrerings maskine ved du at disse uheld sker i tide og utide, men også hvordan de kan undgås. Er du i tvivl om hvordan du kan undgå det alligevel? Så smut ind og læs min guide.

Håber i alle har en fantastisk lørdag derude!

Much Love

Miss Vanilla

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here