Sådan var det at have sex med en anden end min kæreste

2
4738
Miss Vanilla anbefaler

Kære læsere!

Hvis du har fulgt med de sidste par lørdage så er du sikkert spændt på denne lørdags indlæg. Sidste lørdag introducerede jeg nemlig Mr. boytoy for jer, og denne lørdag løfter jeg sløret for, hvordan det var at have sex med en anden end Mr. Teddy.

Følelserne var der bare ikke

Mr. Teddy er min kæreste og med ham har jeg selvfølgelig en masse følelser i klemme, når det kommer til sex. Jeg vil nu ikke sige de er i klemme, for vi er super gode til at fortælle hinanden, hvad vi har brug for. Vores sexliv er smækkert trods det nogen gange kan være forskelligt, hvor ofte vi boller, så er det altid godt når vi først går igang!

Med Mr. Boytoy var det noget andet. Jeg har aldrig i mit liv haft sex med en person jeg ikke havde følelser for, og derfor var jeg pænt nervøs for, hvilke mulige konsekvenser det kunne have. Jeg blev advaret af alle jeg fortalte det til, alle mine veninder nægtede at tro på, at Mr. Teddy og jeg kunne gennemføre dette og komme helskindede ud på den anden side med vores forhold intakt. Så da jeg troppede op i Mr. Boytoys lejlighed var det med en ret speciel følelse. Som jeg skrev sidst har vi en pænt god kemi og vi griner og pjatter ofte med hinanden, hvilket gjorde hele aftenen nemmere. Desuden var jeg klar over, at Mr. Boytoy er lidt af en trussetyv og jeg gik derfor rundt med tanken om at han jo måtte vide et eller andet om de kvindelige dele og håndtering heraf. Det skulle vise sig, at jeg ikke tog fejl. Men jeg stillede ofte mig selv spørgsmålet i løbet af aftenen, om sex uden følelser ville være lige så godt?

Meget mindre kompliceret og lækkert sex!

Ofte siger man jo at sex uden følelser er meget nemmere og knap så kompliceret, og jeg vil da give ret. Det var på ingen måder kompliceret mellem Mr. Boytoy og jeg, men jeg mødte jo komplikationen derhjemme. Det er ikke Mr. Teddy der er komplikationen, men mine følelser til ham. Ville jeg elske ham mindre fordi jeg havde knaldet med en anden eller ville jeg have mere lyst til at have sex med Mr. Boytoy end Mr. Teddy? Det er vigtigt at forstå, hvor mange spørgsmål, tanker og komplikationer der følger med disse skridt i et parforhold. Men det er ikke disse tanker vi skal snakke om denne lørdag. For hvordan var det så at have sex med Mr. Boytoy?

For at være ærlig, hvem siger så egentligt at deres første gang med en person er god? Det var netop derfor jeg blev virkelig overrasket over, at det egentligt var et meget godt knald. Det handlede i virkeligheden første gang ikke om sex, men at tage et helt nyt skridt. Mr. Boytoys dillermand er anderledes end hvad jeg ellers har prøvet og dette krævede lidt tilvænning. Hvad der straks fangede mig, er hans evne til igen at dominere en kvinde, men samtidig at være omsorgsfuld og kærlig i alle hans berøringer. Én ting skulle det vise sig, at han var rigtig god til!

Give it to me, baby!

Normalt er jeg knap så glad for en mand med en våd tunge mellem mine ben. Du kan læse om mine knap så rare erfaringer lige her. Som jeg skriver, så har Mr. Teddy lært mig mange ting, når det kommer til sex. Det er faktisk for mig ret virkelighedsfjernt, hvor meget han har revolutioneret min sexverden ene mand. Men første gang jeg hoppede i kanen med Mr. Boytoy, valgte han altså at gå ned på mig. En handling der ellers ville have fået mig til at løbe skrigende ud af døren, muligvis nøgen. Jeg ved ærligt ikke hvad der gjorde at jeg blev liggende, måske fordi det han gjorde egentligt var ret nice. Efter at have givet sig hen til en bestemt person i så lang en periode, var det dog svært for mig at give slip og bare nye at være i øjeblikket.

En anden ret smækker kvalitet ved Mr. Boytoy er hans evne til at sætte pris på kvindekroppen og at han på ingen måde er bange for at sige det højt. Han er altid klar med et kompliment, ofte i sådan en grad, at jeg til dels rødmer over ham. Han boller godt og han er sød og rar. Hvad mere kunne man ønske sig i en bolleven?

Skjulte sexaftaler, brudte løfter og en masse følelser skulle vise sig at komme i klemme. Mr. Teddy og mit sexeventyr skulle vise sig at få en ret ubehagelig retning. Læs med næste lørdag, når jeg fortæller om hvordan jeg næsten blev single.

Much Love

Miss Vanilla

– Husk hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer til mine indlæg, så smid en kommentar nedenunder eller send en privat mail på mv@missgrey.dk

2 KOMMENTARER

  1. Spændende indlæg, glæder mig til næste lørdag! 🙂 Kunne godt være fedt med noget mere detaljeret beskrivelse af sex’en, evt hvordan Mr. Boytoy er ift til Mr. Teddy (bare et forslag, men elsker at følge med i dine historier! <3 )

    • Hej Ellen!
      Dejligt at høre du følger med 🙂 Jeg skal helt sikkert tage det op til eftertanke måske at skrive et indlæg hvor jeg mere sammenligner det at have sex med Mr. Teddy og Mr. Boytoy! Vi må se hvad der sker på lørdag 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here