Sådan får du en orgasme

udgivet:

Sådan får du en orgasme – ULTIMATIV GUIDE

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. Her i denne guide giver vi dig ALLE de tips og tricks vi har til at hjælpe dig med at opnå KLIMAKS.

Du finder i denne guide:

  • Hvad er en orgasme?
  • Hjælp til klitorisorgasme
  • Hjælp til G-punkts orgasme
  • Orgasmetips for den øvede
  • Orgasmetips fra mændene
  • Personlige orgasmehistorier fra 3 forskellige sexbloggere

Vores 4  testede orgasme FAVORIT produkter:

*Vi har testet alle fire produkter på egne kroppe. Og der ER orgasmegaranti. Det er ikke noget, som vi bare siger. 😉

Orgasme GUIDEN til alle kvinder

*Skrevet af helt almindelige kvinder – TIL KVINDER* 

Denne sektion skrevet af Miss Felicity.

I denne guide går vi i dybden med den kvindelige orgasme og definitionen af denne, hvorefter der vil være en forklaring af den fysiske og mentale del af orgasmen. Formålet med denne frække forelæsning er at uddanne jer i orgasmens mystiske verden, for når I kender til mekanismerne bag en orgasme, er I et skridt tættere på at opnå den.

Hvad er en orgasme?

Først og fremmest skal vi i fællesskab blive bedre til at sætte ord på den kvindelige orgasme. For hvor mange er Jer er i stand til at beskrive, hvad en orgasme egentlig er, og hvordan det føles? Jeg ser mig selv som et bevidst menneske, når det kommer til min seksualitet, men personligt ser jeg det som en udfordring at skulle forklare det.

Når man spørger eksperterne (sexologer, videnskabsmænd osv.) til råds kan man hurtigt komme i tvivl. Der findes nemlig utrolig mange måder at beskrive det på. Nogle tager udgangspunkt i den kropslige reaktion, der i litteraturen beskrives som sammentrækninger af bækkenbundens muskulatur, mens andre beskriver det som den seksuelle oplevelses klimaks.

Personligt er jeg kun enig til en vis grad i overstående, da orgasmen ikke er det fysiske respons alene, da det følelsesmæssige komponent spiller mindst ligeså stor en rolle for mig. Derudover er mit seksuelle klimaks ikke nødvendigvis forbundet med, at jeg selv kommer, da jeg har haft en række seksuelle oplevelser, som jeg finder meget mere spændende end selve forløsningen. Men det er nogle helt andre historier, som jeg gemmer til en anden god gang.

De mange forskellige definitioner af orgasmen gør, at vi arbejder med et begreb uden en præcis beskrivelse. Jeg undrer mig derfor over, hvordan man ved, man har haft en orgasme, hvis der ikke ved nøjagtigt, hvad der er tale om? For mig er viden lig med magt, så hvis man ved, hvad der sker i fysisk og mentalt i forbindelse med klimaks, er man efter min mening bedre i stand til at overgive sig til den intense følelse, der indtræffer, når man kommer, fordi man ved, hvad der sker og kender den fornøjelse, der følger den. Så læs endelig videre, hvis du har lyst til at lære mere og derved blive bedre til at give dig hen til nydelsen.

Orgasme med det fysiske klimaks

Kroppens forandringer op til orgasmen er tydelige i form af hurtigere vejrtrækning og stigende puls, som skyldes ophidselsesfasen. Noget der ikke er synligt, er centralnervesystemets signalering til hjernens belønningscenter, som svarer på nervernes signal ved at sende oplevelsen af  nydelse tilbage til kroppen, hvilket resulterer i orgasmens kropslige reaktion, der ses at være sammentrækninger af de nedre bækkenbundsmuskler, der for kvinder og mænd ligger omkring kønsorganerne og anus.

Et tip til de af Jer, der har svært ved at mærke om, kroppen reagerer som beskrevet. Stik en finger op i en af dine åbninger lige før eller under orgasmen. Alt efter hvor du fører den op, vil du mærke enten din skede eller anus arbejde i en pulserende bevægelse, der klemmer rundt om fingeren og slipper den igen ret hurtigt. Min erfaring er, at sammentrækningerne er lettest at mærke ved stimulering af klitoris.

Kvindens orgasme varer 20 sekunder eller længere, hvorimod mændenes fornøjelse ikke er længere end 3-10 sekunder. Derudover har vi som kvinder ikke den såkaldte refraktærperiode, som er et tidsrum, hvor muskel – eller nervecellerne skal oplade for igen at være modtagelige overfor aktivitet. Refraktærperioden gør altså, at kvinder kan få flere orgasmer i træk, fordi vores celler ikke behøver den samme “hvileperiode” som mændenes.

Den mentale forløsning i orgasmen

Vores mentalitet styres ligesom kroppen af vores hjerne. Her er det til dels hjernens udskillelse af neurotransmitteren dopamin, der får os til at føle lykke og opstemthed. Det er de følelser, som dopaminen forårsager, der gør os afhængige og giver os lyst til mere, fordi det opleves af kroppen som fornøjelse. Derudover udskiller hjernen kærlighedshormonet oxytocin, der blandt andet gør, at vi knytter os til hinanden.

Ved hjerneskanninger er der observeret aktivitet i mere end 30 af hjernens regioner ved seksuel ophidselse. Det mest interessante fund er efter min mening, at disse skanninger har vist, at mennesket bogstavelig talt mister kontrollen under sex, eftersom den forreste del af hjernen også kaldet det orbitofrontale cortex simpelthen slår fra, når orgasmen indtræffer. Fordi denne del af hjernen er styrende for vores selv-evaluering, fornuft og selvkontrol giver det altså mening, at man ofte mister kontrollen over sig selv under en orgasme.

Sidst men ikke mindst tyder hjerneskanningerne på en eventuel sammenhæng mellem nydelse og smerte, da man hos undersøgelsens kvinder så, at der var et bestemt hjerneområde forbundet med smerteoplevelsen, som lyste op under orgasmen.

Sådan får du en orgasme: Til nybegynderen

Dette afsnit indeholder tips og tricks fra orgasmeeksperten Katrine Berling sammen med mine egne “hus-råd”, der er baseret på mine egne seksuelle erfaringer. Denne guide er altså skrevet af en ung kvinde til en anden. Alligevel skulle der være noget at lære for alle uanset hvor du er på orgasmeskalaen.

  1. Slip kontrollen: Omkring 10% af alle kvinder (samt mere) har aldrig haft en orgasme. Orgasmeeksperten fortæller, at det mest af alt handler om at kunne give slip. Du er nemlig ikke i stand til at give dig hen til nydelsen, hvis du ikke kan slappe af og føle dig tilpas i din krop.
  2. Udtryk: Samtidig handler det om at turde at give udtryk for oplevelsen gennem lyd, bevægelse og åndedræt, for hvis du holder din kropslige reaktion tilbage, udebliver orgasmen.
  3. Det vigtigste tip til nybegynderen er altså: Bliv ét med kroppen og vær i kroppen! Når du mestrer dette, er Berlings råd at droppe idéen om, hvordan du tror, at orgasmen skal være.

KONKLUSION: Mange kvinder har indtrykket af, at klimaks skal være eksplosivt, men der tale om en lille sammentrækning, som du overser i jagten på den perfekte orgasme. Når du opgiver denne jagt, skal orgasmerne nok dukke op, ifølge Katrine Berling. De fleste kvinder opnår nemmest klitorisorgasmen, hvilket gør, at det er klitoris, du skal rette opmærksomheden mod. Du kan vælge at stimulere klitoris på egen hånd eller sammen med en partner.

Felicity’s tips til klitorisorgasme

Til begynderen

Start med at lære dig selv og din krop bedre at kende gennem onani. Selvom du har en kæreste, er det vigtigt at udforske din krop og seksualitet på egen hånd, fordi det handler om at arbejde med dine tanker og være i nuet. Er du ikke i stand til det, kan du godt glemme alt om at få orgasme.

Har du svært ved at finde den rette rytme eller trykke på den rigtige måde, når du kommer i gang med håndarbejdet, kan du stimulere klitoris i badet med en bruser eller med en klitorisvibrator. Vi har taget denne med i guiden herunder, som hedder Rocks Off 120 mm. Klitorisvibrator. Den har vundet 2 store tests for sexlegetøj og fået topkarakter af brugerne. Meget kraftfuld og rammer præcist på klitoris. Du kan sagtens tage den med i badet, da den er vandtæt. Den plejer at koste omkring og under 249 kr.

Rocket Off 80 mm chrome klitoris vibrator - testvinder

Det skal dog siges, at vibratorens effekt ikke tilnærmelsesvis minder om den ægte vare. Så når du er i stand til at opnå klimaks ved vibrationens effekt, rådes du til at øve dig på at komme på naturlig vis.

Mærk efter og undersøg, hvad der føles godt for dig. Leg med dig selv – alene eller foran din partner. Du kan eventuelt sætte musik i ørerne og lukke øjnene de første gange, hvis du synes, at det er grænseoverskridende, at du kan se og høre ham imens.

Han vil elske at være tilskuer til et frækt onanishow, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv og din egen nydelse, mens han betragter dig. Er du tryg ved det, kan du inkludere ham i legen, så han ved, hvordan han helt præcist skal bruge hænderne eller vibratoren til at føre dig udover kanten. Sidst men ikke mindst, må du væbne dig med tålmodighed, da en orgasme ikke kommer på bestilling.

Herunder ser du en anden sikker orgasmevinder, nemlig Satisfyer Pro 2. Vi har været med til at anmelde Satisfyer Pro 2 her og så er det en BESTSELLER hos sexshop.dk.

Orgasmer

Til den let-øvede

Du er på dette stadie, når klitorisorgasmerne er efterhånden ved at være ret ensformige, og du ønsker mere. For dig vil det næste punkt sikkert være at få opnå en af de populære G-punkts orgasmer. Fordi denne orgasme-type er så omtalt, mener Berling, at vi går forkert i byen i forhold til G-punkts orgasmen.

Vi forventer, at den kan opnås udelukkende gennem penetrering, men det er faktisk sådan, at de fleste kvinder har brug for stimulering af klitoris samtidig med.

En anden udfordring ved at opnå G-punkts orgasme under samleje, er størrelsen på penis, som skal være stor nok til at fylde dig ud og samtidig sigte mod din navle, hvor G-punktet ligger. Derudover kræver det tålmodighed, da det sagtens kan tage 45 minutter eller længere, før G-punktet er stimuleret tilstrækkeligt. Til sidst kræver det træning fra dig i forhold til at styre din krop. Du skal nemlig presse ud af, (som om du skal tisse), i stedet for at klemme om ham, når han trænger ind. Øv dig til en start med en G-spot Rabbit, som denne BESTSELLER fra Satisfyer. 

Orgasme

1. Stilling til G-punks orgasme – SIKKER VINDER MED DIN PARTNER 

En god stilling er skeen, hvor din partner ligger bagved. Her ligger I super tæt, og så skal han helt dybt ind, hvorefter han bliver inde og skubber sig selv rundt i cirkler oppe i dig. Det kræver lidt øvelse, men du er ikke i tvivl om, hvornår han dernæst begynder at ramme dit G-spot med penis.

Du skal selv hjælpe til med at køre i cirkler, og brug gerne dine arme til at tage bagom og presse ham tættere på dig, så I opnår en HELT tæt kontakt. Stimuler selv på klitoris mens han er godt oppe i dig. Inden længe, begynder du at mærke, hvordan du næsten skal tisse… og så er din orgasme på vej.

2. Stilling til G-punks orgasme

Personligt er jeg en af de kvinder, der foretrækker klitorisstimulering under samlejet. Netop fordi det er den mest intense følelse at mærke pikken arbejde oppe i mig, mens skeden trækker sig sammen som følge af stimuleringen af klitoris.

Find en stilling, hvor enten du, eller din partner, kan komme til at gnide på klitoris med fingrene. Et eksempel på stillinger med nem adgang til klitoris er den klassiske “cowgirl”, hvor du rider ham, så du har kontrol over vinklen af penis og stimuleringen af klitoris på samme tid.

Dog er det stillingen kaldet “criss-cross”, der for nyligt er havnet på min favoritliste. Her ligger kvinden på ryggen med benene ovenpå manden, som ligger på siden og støder til. Grunden til det er en af mine favoritter, er at der er fri adgang til klitoris uden hverken hans eller min krop kommer i vejen. I denne stilling er der orgasmegaranti for mig hver gang.

Orgasmer for den øvede

Du leder efter dit livs orgasme, der vil give dig et revolutionerende billede på nydelsen ved sex. Katrine Berling kalder det “beyond-orgasmen”, da du mister fornemmelsen af tid og sted.

Det skulle være muligt at opnå gennem den vaginale orgasme, der opstår efter lang tids penetration. Det kræver en slags massage af skeden og kan tage op til tre til fire timer med intens sex. Berling beskriver denne orgasme-type som “energier, der strømmer til i bølger”.

Ifølge Berling kan man ikke arbejde sig hen mod den vaginale orgasme på samme måde, som klitoris- og G-punkts orgasmen, da det ikke er et klimaks, men derimod den ultimative kropslige følelse.

Personligt har jeg ikke nogen erfaring med denne orgasme-type. Så det eneste personlige trick, jeg har, er at eksperimentere med de særlige orgasmer. For eksempel de berygtede orgasmer lavet for at give helkropsorgasmer.

Desuden skulle det angiveligt være muligt at opleve det under tantra. De af jer, der ønsker at nå dette stadie, rådes af Berling til at dyrke mindfullness, yoga eller meditation i hverdagen, da det kræver, at du er 100% til stede i din krop. Derudover er du afhængig af en partner, du er tryg ved samt oceaner af tid, når I dyrker sex.

Jeg håber denne guide har kastet lys over vejen til en orgasme. Brænder du inde med nogle tips og tricks skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at dele dem med os andre i kommentarfeltet.

Ellers vil jeg ønske jer alle god “arbejdslyst” efter at have læst med i: “Sådan får du en orgasme” guiden lige her. Tak fordi I læste med!

Personlige orgasme historier fra 3 sexbloggere

I denne sektion vil hele 3 forskellige sexbloggere give dig de bedste tips til at opnå de VILDESTE orgasmer nogensinde. Vi har samlet de allerbedste råd fra vores elskede Miss MILF og fra to af vores tidligere bloggere Miss Felicity (som også guidede dig ovenfor) og Miss Quinn. Du kommer endda også til at få nogle tips fra det mandlige køn. Når du har læst denne artikel, der både indeholder konkrete tips og tricks, personlige fortællinger og en masse råd og vejledning til at opnå de vildeste orgasmer, skulle du gerne være tættere på selv at indtage orgasme-himlen.

3 tips til at give kvinden den vildeste orgasme

Denne sektion skrevet af Miss Quinn.

Jeg vil fortælle lidt om, hvordan jeg med Mr. Greys hjælp, opnår den vildeste orgasme. Inden Mr. Grey, kendte jeg kun til orgasmer, når det var, at jeg engang imellem legede med mig selv. Jeg havde inden ham, ikke kunne finde en fyr, der kunne få mig helt op i climax. Men med Mr. Grey er alt åbenbart muligt!

3 tips fra Mr. Grey (mandens synsvinkel) til den vildeste orgasme

Umiddelbart er orgasme-delen ikke ligefrem den vigtigste for mig, men det er alligevel lækkert, hvis Mr. Grey kan time det, så vi kommer på samme tid – det giver en helt anden slags tilfredsstillelse, og får mig til at tænke, at jeg faktisk er god nok i sengen.

For at Mr. Grey og jeg når det høje punkt på samme tid, har Mr. Grey enkelte gange også en finger med i spillet – og jeg mener bogstaveligt talt en finger, som han selvfølgelig bruger på forskellige måder for ikke at gøre det for kedeligt!

Her kommer råd direkte fra Mr. Grey himself:
Tips #1: “Hvis I gerne vil have, at jeres kvinder kommer lidt hurtigere, så massér hendes klit, imens hun ridder jer. Det giver ikke rigtig mig noget fysisk, men det at se hende nyde det, kan psykisk være med til at tænde mig, så jeg også kommer hurtigere – bed hende også sige, når hun er tæt på climax”
Tips #2: “Hvis du har mod på det, så brug en af dine mange fingre til at stimulere det g-punkt, hun har siddende i røven! Det lyder måske af meget, og kan også være en svær grænse at skulle overskride – men hvis du rammer rigtigt, vil hun simpelthen ende i orgasmehimlen! Sørg selvfølgelig lige for, at din finger er våd, og at du ikke jager en tør, hård finger op!”
Tips #3: “Dette sidste tip, er simpelthen det mest enkle, og der skal bare ikke særlig meget til! Men hvis jeg gerne vil have Quinn til at komme, masserer jeg hendes nipples. Det sender alle hendes følelser på overarbejde, og hun vil til sidst ende med den vildeste orgasme! Hjælper dette ikke, så sørg for at massere hendes klit imens!”

Mr. Grey og jeg har brugt lange timer på at lære hinanden at kende, og samtidig snakke om, hvad der tænder hinanden hver især, og hvad der får os til at komme! Så hvis I som par, har mod på at tage denne samtale, så gør det! Det vil hjælpe jer seksuelt, og i sidste også hjælpe på selve parforholdet – for med god sex, følger der et godt parforhold!

Så kære damer, vis jeres udkårne disse tips, og lad ham forføre dig, og har du mod på det, så undersøg også hans punkter.

Sådan får du den vildeste orgasme NOGENSINDE

Denne sektion skrevet af Miss Milf.

Om du har prøvet at få en orgasme før eller ej, så har du nok skænket det en tanke: Hvordan får jeg de bedste og mest intense orgasmer? Hvis du har fulgt lidt med i mine indlæg, så ved du, at jeg i mange år aldrig fik en orgasme. Jeg troede faktisk at jeg aldrig ville opleve en, så da Mr. Tough Love dukkede op og fik lært mig metoderne, har jeg siden da altid fået en orgasme. Men nogle orgasmer skiller sig virkelig ud, og du vil nu få min opskrift på opnåelsen af den bedste orgasme.

Den perfekte orgasme handler om kemi

Om du har sex i den blødeste vandseng, på et stinkende toilet, eller i svigerforældrenes sofa, så kan du få en orgasme. Location is nothing. 
Hvad der tilgengæld betyder alt, er kemien. Stemningen. Følelserne i dig.

Forestil dig dette: du har den flotteste, mest sexede mand med hjemme. Din krop skriger på hans krop! Når han åbner munden er det dog lidt en anden sag… måske er I intellektuelt fra hinanden, måske hader han dyr (so much turn-off!), eller måske er han faktisk lidt en lort. Men så igen, ingen har sagt, at I behøver at snakke sammen (kemi kan nøjes med at være på den seksuelle plan for nogle) – problem solved! Eller er det?

For okay, kroppen er perfekt, dit værelse er forhåbentligt et sted du elsker at dyrke hed sex, og han holder sin mund lukket. Hvad skulle der kunne gå galt?

Hans pik. Den er for lille. For stor. For tyk. For tynd.

Men størrelsen på penis kan man jo aldrig rigtigt regne ud, så er man en erfaren “elsker”, ved man, at stillinger kan løse langt de fleste problemer på dén front.
Hvad stillinger, snakken om “nok så meget tilfælles” og god krop ikke kan løse, er jeres seksuelle kemi.

LÆS OGSÅ: Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre!

Jeg har været sammen med mænd, som virkelig kunne tænde mig på visse fronter. Krop, intellektuelt, lækker penis.. Men når man så går igang, og det bare ikke spiller. Ja, så er det svært at rette op på. For kemi er ikke noget du kan gøre vanvittigt meget ved, desværre.
Så har I ikke den seksuelle kemi, så skal du virkelig have en god fantasi for at få skabt en orgasme.
Men når vi nu snakker om at være god til det selv…

Kvinde, kend din krop og din orgasme

Det er så kliché, og det er der en grund til: at kende sin krop og sine yndlings-stillinger, er simpelthen vigtigt. En mand kan bruge virkeligt lang tid på at finde dine sweet spots, hvis du ikke selv kender dem! (du kan selvfølgelig være heldig at finde en, som kan finde dem før dig selv – men lad være at hænge dig selv op på det). Så frem med den erotiske roman, pornofilmen som altid sørger for at tænde dig, eller den gode fantasi. Og prøv dig så frem!

Inden jeg mødte Mr. Tough Love, troede jeg oprigtigt, at jeg kendte min krop. Jeg vidste, at jeg godt kunne lide alt andet end mine egne fingre til stimulering, og… det var faktisk det. Jeg fik ikke noget ud af at røre mig selv over det hele, skifte stilling (altså ved onani), eller noget som helst. Jeg brugte en vibrator eller bruseren, og så fik jeg nok det, som for mig mindede om en orgasme. Det tog ofte ikke mere end 5-10 min, og så var det godt. Men helt seriøst – det er ikke at kende sin krop. Jeg har lært SÅ meget siden, og ved nu, hvordan jeg får de bedste orgasmer. Også selvom manden måske ikke er The Sex God. Så prøv dig frem, både alene og med en partner, og bed om det du vil have. Han vil elske dig for det, og det vil du bestemt også selv.

Giv slip og lav en masse lyde

Okay, det hænger lidt sammen med den gode kemi; er kemien der, så tænker du forhåbentligt ikke på vasketøj, eller at loftet burde males.
Men er kemien der ikke 100% – eller er den – så lær at give slip. Giv slip på tankerne, og kom ud med dine støn, skrig, og følelser. Lad være at kæmpe for at holde dine skrig inde (og omvendt, lad være at tvinge dem frem!) men giv slip.

Jeg tror de fleste oplever at holde sig tilbage indimellem. Er det pga. naboerne? Børnene? Eller føles det bare forkert?

Jeg har altid været rigtig god til at give slip. Og hvis jeg mentalt ikke er til stede, så kan en mand altid høre det på mig: eller rettere, han kan netop intet høre.
Er du ikke vant til at lave mange lyde, så prøv dig lidt frem. Gør det når du har lyst. Din partner vil elske dig for det!

Kan du derimod ikke give slip på tankerne, så overvej hvorfor. Er det pga. stress? Er sex med din mand blevet kedeligt, eller noget helt tredje? Find en løsning, og arbejd på det. Livet er for kort til kedelig sex.

Vær modig og prøv noget nyt

Jeg har altid sagt, at jeg aldrig i mit liv skulle have analsex. Never ever. 
Men så kom den rigtige mand forbi, og vupti dupti, jeg lå pludselig og skreg de vildeste orgasmer ud, mens han fyldte mig godt ud bagi. Min bedste orgasme har været mens jeg havde analsex.

Jeg tror generelt vi meget hurtigt finder det, som fungerer godt for os, og så holder os til det. Det er trygt og velkendt, og vi ved ofte at det virker. 

Men forestil dig at det kan blive endnu bedre!

Jeg har fx haft de mest fantastiske oplevelser med analsex, og de allerværste. Specielt én gang gik helt galt, men den får du i et andet indlæg.
Men at man har en eller flere uheldige oplevelser, gør jo ikke at man skal holde sig fra det. Om andet kan man prøve noget nyt, og måske blive glædeligt overrasket. Hvis ikke, lader man jo bare være med at gøre det igen.

Vær ærlig overfor dig selv og din partner

Lad være at være flov over din seksualitet, og hvad du kan lide eller ikke lide.
Vi har en tendens til at tænke at vi er lidt skøre hvis vi har en vild fantasi vi gerne vil udleve, eller værre endnu: din partner vil tænke du er skør!
Men ærligt, det er sjældent sagen.

Hvis ikke du er ærlig over for dig selv og din partner, vil det være svært at opnå et fuldt tilfredsstillende sexliv, og du kan gå glip af dine største orgasmer.

Virker det bedst på dig hvis du bruger legetøj? Så gør det! Eller elsker du at have sex op ad et træ, så gør dét! Udlev dig selv og dine fantasier.

Omvendt, beder din partner dig om noget du virkelig ikke vil, eller som du finder ud af du ikke kan lide, så lad være at gøre det for hans eller hendes skyld.
Hvis det er en lille ting som du kan gøre fordi du ved det gør din partner meget glad, så fint – men er det noget hvor du virkelig bliver tændt af, så lad være.

Jeg måtte engang sige nej til en mand, over noget jeg faktisk “skammede” mig over at sige nej til. Han havde taget lang tid om at bede mig om dette, så da han endelig gør, er det faktisk bare at tage et par lakstøvler på. Så det gør jeg da gerne! Men jeg erfarede hurtigt at jeg slet ikke kunne arbejde med det. Støvlerne irriterede mig helt vildt, og selvom det tændte ham, så kunne jeg ikke gøre det igen. Hvis han ville have en kvinde som fik orgasmer, var til stede og var seksuelt opstemt, så blev det uden støvlerne.
Og mere betød det altså heller ikke for ham. 

Så hvad kan du lide? Hvad kan du ikke lide?
Find ud af det, og vær ærlig om det.
Eksperimenter, prøv dig frem, og vær modig. Det værste der kunne ske, er at du er en erfaring rigere.

XOXO Miss MILF

Min personlige oplevelse med orgasme KLIMAKS

Sektion skrevet af Miss Felicity.

Det var fredag eftermiddag. Vi lå og hyggede på sofaen, inden Mr. Boyfriend skulle på herretur i weekenden. Når han skal være væk flere nætter ad gangen, eller deltager i et arrangement, som involverer alkohol, foretrækker jeg at sende ham afsted med et knald udover det sædvanlige. Netop så han ikke glemmer, hvad han har at komme hjem til.

Dog kæmpede jeg en lille smule med at komme i stødet til at have en mindeværdig omgang sex med min kæreste denne eftermiddag. Måske var det fordi, at jeg følte mig presset til at knalde ham af, inden han tog afsted hele weekenden. Min manglende lyst stoppede dog ikke ham fra at lægge op til sex. Derfor var det med en vis modstand, at jeg gav efter, da Mr. Boyfriend lænede sig ind over mig og kyssede mig dybt og begærligt. Alt imens hans hænder vandrede ned af min krop for at kærtegne mine bryster.

Når han trykker på de helt rigtige knapper

Mere skulle der faktisk ikke til, før jeg havde overgivet mig til Mr. Boyfriends liderlighed. Det dunkede i mit underliv, da han krængede mine bryster fri af BH’ens stramme greb og tog det ene bryst i munden for at sutte på brystvorten. Jeg kunne mærke den direkte forbindelse mellem brystet og fissen, da jeg fik gåsehud af Mr. Boyfriends kærlige behandling. Mine brystvorter var ualmindeligt følsomme den dag. Så det var virkelig intenst at mærke hans tunge køre rundt om den ene brystvorte, mens han stimulerede den anden med fingrene.

Der gik altså ikke mange sekunder, inden vi rykkede ind i soveværelset.

Her kunne vi så fortsætte den frække leg. Resten af tøjet røg af på vejen mellem sofaen og sengen, hvilket medførte, at Mr. Boyfriend kastede mig blidt ned at ligge på ryggen, så han kunne trænge op i mig med hans stive pik. Hans indtrængen var blid og langtrukken, men efter de første par stød, kneppede han mig hårdere. Han satte tempoet lidt ned og lagde mig en smule over på siden. På den måde kunne han igen komme til at tage mit ene bryst i munden, mens han kneppede mig. Da hans mund ramte min brystvorte endnu engang, kriblede det ned langs rygsøjlen, og jeg fik nærmest stød gennem hele kroppen. Kombinationen af hans pik, der bevægede sig i min fisse, og den måde, han skiftevis sugede på mine følsomme brystvorter, fik mig virkelig op at køre på en måde, jeg aldrig har oplevet før.

Følsomme brystvorter og par-onani

Desværre nåede jeg ikke at få orgasme, inden mine højlydte støn bragte Mr. Boyfriend udover kanten og fik ham til at komme. Heldigvis kunne han godt fornemme, at jeg havde været virkelig tæt på. Så han fortsatte med at sutte og kærtegne mine brystvorter, mens jeg spillede mig selv af. Og det var altså det, der gjorde, at jeg endte med at få den vildeste orgasme nogensinde. Faktisk fik han suget så hårdt på den ene brystvorte, at jeg havde et sugemærke bagefter. Men det var det hele værd, for da jeg mærkede bølgen af nydelse skylle ind over mig, havde jeg den længste og vildeste tur i orgasmehimlen til dato.

Det var altså min historie om den vildeste orgasme nogensinde. Da dette langtfra er min første orgasme, ved jeg også, at der er virkelig mange forskellige måder at nå klimaks på. Derfor vil jeg rigtig gerne høre fra dig kære læser. Måske kan din fortælling om den vildeste orgasme nogensinde inspirere mig eller andre, der læser med her på Miss Grey til at få flere fantastiske sex-oplevelser i nærmeste fremtid. Så smid gerne en kommentar om din orgasme historie under denne artikel!

KH.
Miss Felicity

Tak fordi, at du læste med i vores kæmpe orgasmeguide. Har du mod på mere, kan du f.eks. kaste dig over vores guide til analsex lige her. Analsex giver også fantastiske orgasmer på en helt anden måde. God læselyst💗

*Indeholder reklamelinks med vores anbefalinger til orgasmeprodukter*

Se Også