Kære læsere – her kommer: “Sådan får du en orgasme”

Jeg byder hermed velkommen til Miss Felicity’s orgasme-guide. Her giver jeg mit svar på spørgsmålet, som mange kvinder stiller sig selv nemlig: “Hvordan får jeg en orgasme?” 

Dette indlæg indeholder tips og tricks fra orgasmeeksperten Katrine Berling sammen med mine egne “hus-råd”, der er baseret på mine egne seksuelle erfaringer. Denne guide er altså skrevet af en ung kvinde til en anden. Alligevel skulle der være noget at lære for alle – uanset hvor du er på orgasmeskalaen.

God fornøjelse!

Sådan får du en orgasme: Til nybegynderen

  • Slip kontrollen! Omkring 10% af alle kvinder har aldrig haft en orgasme. Orgasmeeksperten fortæller, at det mest af alt handler om at kunne give slip. Du er nemlig ikke i stand til at give dig hen til nydelsen, hvis du ikke kan slappe af og føle dig tilpas i din krop.
  • Samtidig handler det om at turde at give udtryk for oplevelsen gennem lyd, bevægelse og åndedræt, for hvis du holder din kropslige reaktion tilbage, udebliver orgasmen.
  • Det vigtigste tip til nybegynderen er altså: Bliv ét med kroppen og vær i kroppen! Når du mestrer dette, er Berlings råd at droppe idéen om, hvordan du tror, at orgasmen skal være.

KONKLUSION: Mange kvinder har nemlig indtrykket af, at klimaks skal være eksplosivt, men der tale om en lille sammentrækning, som du overser i jagten på den perfekte orgasme. Når du opgiver denne jagt, skal orgasmerne nok dukke op, ifølge Katrine Berling. De fleste kvinder opnår nemmest klitorisorgasmen, hvilket gør, at det er klitoris, du skal rette opmærksomheden mod. Du kan vælge at stimulere klitoris på egen hånd eller sammen med en partner.

Sådan får du en orgasmeFelicity’s tips til klitorisorgasme

Til begynderen

Start med at lære dig selv og din krop bedre at kende gennem onani. Selvom du har en kæreste, er det vigtigt at udforske din krop og seksualitet på egen hånd, fordi det handler om at arbejde med dine tanker og være i nuet. Er du ikke i stand til det, kan du godt glemme alt om at få orgasme.

Har du svært ved at finde den rette rytme eller trykke på den rigtige måde, når du kommer i gang med håndarbejdet, kan du stimulere klitoris i badet med en bruser eller med en klitorisvibrator.

Se produkt til klitoris længere nede i indlæg 🙂

Det skal dog siges, at vibratorens effekt ikke tilnærmelsesvis minder om den ægte vare. Så når du er i stand til at opnå klimaks ved vibrationens effekt, rådes du til at øve dig på at komme på naturlig vis.

Mærk efter og undersøg, hvad der føles godt for dig. Leg med dig selv – alene eller foran din partner. Du kan eventuelt sætte musik i ørerne og lukke øjnene de første gange, hvis du synes, at det er grænseoverskridende, at du kan se og høre ham imens.

Han vil elske at være tilskuer til et frækt onanishow, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv og din egen nydelse, mens han betragter dig. Er du tryg ved det, kan du inkludere ham i legen, så han ved, hvordan han helt præcist skal bruge hænderne eller vibratoren til at føre dig udover kanten. Sidst men ikke mindst, må du væbne dig med tålmodighed, da en orgasme ikke kommer på bestilling.

Til den let-øvede

Du er på dette stadie, når klitorisorgasmerne er efterhånden ved at være ret ensformige, og du ønsker mere. For dig vil det næste punkt sikkert være at få opnå en af de populære G-punkts orgasmer. Fordi denne orgasme-type er så omtalt, mener Berling, at vi går forkert i byen i forhold til G-punkts orgasmen.

Vi forventer, at den kan opnås udelukkende gennem penetrering, men det er faktisk sådan, at de fleste kvinder har brug for stimulering af klitoris samtidig med.

En anden udfordring ved at opnå G-punkts orgasme under samleje, er størrelsen på penis, som skal være stor nok til at fylde dig ud og samtidig sigte mod din navle, hvor G-punktet ligger. Derudover kræver det tålmodighed, da det sagtens kan tage 45 minutter eller længere, før G-punktet er stimuleret tilstrækkeligt. Til sidst kræver det træning fra dig i forhold til at styre din krop. Du skal nemlig presse ud af, (som om du skal tisse), i stedet for at klemme om ham, når han trænger ind.

Se produkt til G-punktet længere nede i indlæg 🙂

Felicity’s tips til G-punkts orgasme

Personligt er jeg en af de kvinder, der foretrækker klitorisstimulering under samlejet. Netop fordi det er den mest intense følelse at mærke pikken arbejde oppe i mig, mens skeden trækker sig sammen som følge af stimuleringen af klitoris.

Find en stilling, hvor enten du, eller din partner, kan komme til at gnide på klitoris med fingrene. Et eksempel på stillinger med nem adgang til klitoris er den klassiske “cowgirl”, hvor du rider ham, så du har kontrol over vinklen af penis og stimuleringen af klitoris på samme tid.

Dog er det stillingen kaldet “criss-cross”, der for nyligt er havnet på min favoritliste. Her ligger kvinden på ryggen med benene ovenpå manden, som ligger på siden og støder til. Grunden til det er en af mine favoritter, er at der er fri adgang til klitoris uden hverken hans eller min krop kommer i vejen. I denne stilling er der orgasmegaranti for mig hver gang.

Til den øvede

Du leder efter dit livs orgasme, der vil give dig et revolutionerende billede på nydelsen ved sex.

Katrine Berling kalder det “beyond-orgasmen”, da du mister fornemmelsen af tid og sted.

Det skulle være muligt at opnå gennem den vaginale orgasme, der opstår efter lang tids penetration. Det kræver en slags massage af skeden og kan tage op til tre til fire timer med intens sex. Berling beskriver denne orgasme-type som “energier, der strømmer til i bølger”.

Ifølge Berling kan man ikke arbejde sig hen mod den vaginale orgasme på samme måde, som klitoris- og G-punkts orgasmen, da det ikke er et klimaks, men derimod den ultimative kropslige følelse.

Personligt har jeg ikke nogen erfaring med denne orgasme-type. Så det eneste personlige trick, jeg har, er at eksperimentere med de særlige orgasmer. For eksempel de berygtede orgasmer lavet for at give helkropsorgasmer.

Sådan får du en orgasme

Desuden skulle det angiveligt være muligt at opleve det under tantra. De af jer, der ønsker at nå dette stadie, rådes af Berling til at dyrke mindfullness, yoga eller meditation i hverdagen, da det kræver, at du er 100% til stede i din krop. Derudover er du afhængig af en partner, du er tryg ved samt oceaner af tid, når I dyrker sex.

Jeg håber denne guide har kastet lys over vejen til en orgasme. Brænder du inde med nogle tips og tricks skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at dele dem med os andre i kommentarfeltet.

Ellers vil jeg ønske jer alle god “arbejdslyst” efter at have læst med i: “Sådan får du en orgasme” guiden lige her. Tak fordi I læste med!

Produkter til at opnå orgasmer herunder!
Den sikre vinder: Womanizer 2GO – klitorisvibrator 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sexshop.dk 999,00 999,00 Gå til køb
Sinful.dk 1.299,00 1.299,00 Gå til køb

Det billigste alternativ: Rocks Off Klitoris Vibrator – TESTVINDER
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 99,00 128,00 Gå til køb
Sexshop.dk 99,00 148,00 Gå til køb
Den sikre vinder til G-punktet: LELO ELLA G-punkt Vibrator

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 379,00 408,00 Gå til køb

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Tidligere artikelSådan oplevede jeg en brystvorteorgasme
Næste artikelMig og de ældre mænd
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here