Miss Felicity

udgivet:

Hvorfor skal jeg ALTID undskylde for mit sexdrive?

Kære læsere.

Jeg har det som om, vi stadig lever i stenalderen, når det kommer til os kvinder og vores sexdrive. Jeg er træt af at skulle undskylde for, at jeg som kvinde har en KÆMPE stor lyst til sex (nærmest) konstant. For det føler jeg, at jeg skal. Som kvinde har jeg nemlig oplevet at blive kaldt billig, fordi jeg som single valgte at have sex på første date eller at arrangere et hook-up online. Men selvom mine såkaldte sexdates stoppede, efter jeg fandt sammen med Mr. Boyfriend, undrer folk omkring mig sig stadig over min store lyst til sex. Som kvinde med et højt sexdrive kan jeg åbenbart ikke gøre noget rigtigt – uanset om jeg har en kæreste eller ej.

Fordommen om liderlige mænd og uskyldige kvinder

Forskellige mennesker har ved flere lejligheder kommenteret mit høje sexdrive i en negativ tone. Gennem livet som ung kvinde har jeg altid forsvaret mig selv i forhold til min måde at date og omgås mænd på. For ja – mange betragtede mig som løs på tråden, før jeg fik mig en kæreste. Selv en af mine bedste veninder har op til flere gange stillet spørgsmålstegn ved mit høje sexdrive. Blandt andet sagde hun følgende, da jeg var single: “Du kunne jo også lige lære dem at kende, før du knalder med dem?” Men hvad nu hvis, jeg udelukkende var interesseret i deres pik? Så kunne alt det andet jo være fuldstændig ligegyldigt. Hvorfor skulle det være så absurd, at jeg som kvinde har en enorm stor lyst til at dyrke sex med en mand, jeg ikke kender?

Mit sexdrive har stort set altid påvirket min interaktion med det modsatte køn. For på et tidspunkt i hvert eneste forhold, jeg nogensinde været i, er der kommet en dag, hvor manden ikke lige har haft lyst. Det har været virkelig svært for mig at tolerere. Jeg får straks tanken om, at det er mig, der er noget galt med. Daler hans sexdrive, fordi jeg ikke længere er lækker eller interessant nok for ham? Jeg har ofte undret mig over, at jeg har disse oplevelser med mænd. Jeg er jo blevet opdraget til at tro, at mænd er liderlige HELE tiden. Men det er de altså ikke alle sammen. Og når jeg som kvinde skal acceptere det, synes jeg også, at det er på tide, at mændene og kvinderne derude anerkender, at nogle kvinder har et højt sexdrive, hvilket ikke behøver at betyde, at man er billig. Det er på høje tid, at det bliver okay for kvinder at knalde med dem, de har lyst til, når de har lyst til det!

I den forbindelse synes jeg også, at det er på tide at droppe ideen om, at alle kvinder gerne vil jages. Ja, jeg synes, det er rart, når en tiltrækkende mand ligger an på mig i byen og tager initiativ. Men der skal også være plads til, at man som kvinde selv kan tage det første skridt, hvis man føler for det. Det gør hverken hende mindre feminin eller manden mindre maskulin, at kvinden er den, der ligger op til at dyrke sex for en enkelt nat. Det er ikke alle kvinder, der leder efter prinsen på den hvide hest. Nogle vil bare gerne have noget pik. Sådan har jeg i hvert fald selv haft det.

Der burde heller ikke blive set ned på mig, når jeg tager det første skridt i forhold til at dyrke sex med min kæreste. Mr. Boyfriend er stadigvæk manden i vores forhold på trods af, at jeg sommetider er den, der tager initiativet til at dyrke sex. Jeg kan umuligt forvente, at han tager teten hver gang. Men hvorfor er der nogle mennesker, der betragter det som forkert, at jeg som kvinde begærer min mand og viser ham, at jeg gerne vil have ham, når det er sådan, jeg har det?

Fordommen om, at mænd har mere lyst til sex end kvinder lever tydeligvis stadig i bedste velgående på trods af det faktum, at en række videnskabelige undersøgelser har bevist det modsatte. Det er ikke kun dit køn, der definerer, hvor stort et sexdrive, du har. Der er mange andre faktorer, som spiller ind eksempelvis stressniveau og genetik. Og når det nu ikke udelukkende er kønnet, som afgør, hvor lystne vi er, er der vel heller ikke nogen grund til at være fordømmende overfor en kvinde med et højt sexdrive? – Eller en mand med et lavt et af slagsen for den sags skyld?

sexdrive

Mit ustyrlige sexdrive slører min sunde fornuft

Nu sidder der sikkert nogle derude og tænker: “Hvor må det være dejligt at have lyst til sex HELE tiden” 

Selvfølgelig er jeg glad for, at jeg ikke døjer med manglende sexlyst, men mit høje sexdrive kan til tider godt være et problem for mig. Især efter sex. Mænd har nemlig en tendens til at blive fysisk trætte bagefter. Her er Mr. Boyfriend på ingen måde en undtagelse. Efter han er kommet, ligger han forpustet og udmattet på sengen. Men jeg bliver aldrig træt efter sex. Jeg springer derimod energisk rundt, fordi jeg er klar på en omgang mere, mens Mr. Boyfriend kigger en anelse modløst op på mig. På det tidspunkt får jeg endnu engang følelsen af, at jeg skal undskylde for mit høje sexdrive.

Det er som om, min fisse er umættelig! Sommetider påvirker den min dømmekraft, da jeg for eksempel kan tage mig selv i at tænke: “Fair nok at han lige skal have en pause, men nu må han da snart være klar igen” Jeg ved ikke, om andre kvinder oplever den samme træthed efter sex, som mænd gør, men jeg tvivler på, at det er normalt at hoppe op og ned som en Duracell kanin, der bare kan blive ved og ved og ved…

Jeg har samtidig VIRKELIG svært ved at blive afvist. Sex er mit fix. Derfor er det et problem for mig, når jeg ikke får det. Som jeg ser det, er det derfor, at jeg har haft svært ved at være i et monogamt forhold tidligere. Jeg arbejder meget med de tanker, der opstår, når Mr. Boyfriend en sjælden gang imellem er for træt til at dyrke sex. Sidste gang det skete, kan jeg huske, at jeg tænkte: “Hvad er der i vejen med dig – Hvordan kan man overhovedet være for træt til at dyrke sex?” 

Derfor bliver jeg ALDRIG træt efter sex

Der er jo absolut ingenting i vejen med Mr. Boyfriend. Det er jo helt normalt, at overskuddet og lysten ikke lige er der, når man har haft en lang og travl dag på arbejdet. Hvis man ser teoretisk på det, viser det sig faktisk også, at der er en årsag til mit usædvanlige høje energiniveau efter sex.

Ifølge eksperter forholder det sig nemlig sådan, at en udebleven orgasme kan manifestere sig som et overdrevent energiniveau, fordi lykkehormonerne bliver ophobet i kroppen.

Personligt har jeg svært ved at tro på denne teori, da jeg er af den opfattelse, at jeg får orgasme stort set hver gang jeg har sex. Selvfølgelig er de ikke lige intense og mindblowing hver gang, men de er der da – (tror jeg nok).

sexdrive

Hvad mener du, kære læser? Please fortæl mig, at jeg ikke er den eneste kvinde i verdenen, der har det sådan her. Del gerne din mening eller din historie i en kommentar til indlægget eller send mig en mail på: mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med – Jeg håber på at høre fra dig.

KH.
Miss Felicity.

Se Også