Analsex

udgivet:

Analsex: Den ULTIMATIVE guide om anal

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I denne artikel bliver du klogere på analsex, hvilke sexstillinger, som er gode ved analsex, og kan læse personlige beretninger fra sexbloggerne Miss Felicity og Miss Vanilla. Se også vores guide til anbefalede produkter herunder.

Disse produkter skal du bruge ved analsex:

 1. Sinful Get Started Anal begynderboks
 2. Sinful Next Step Analboks
 3. Sinful Anal Træningssæt i silikone
 4. Pjur Analyse Me Vandbaseret anal glidecreme
 5. Fun Factory Bootie Analplug small

Kom godt igang med analsex

I denne ULTIMATIVE guide om analsex starter vi med at præsentere produkterne. Og lige når det kommer til analsex, er produkter faktisk MEGET vigtigt. Derfor kommer det først her i guiden. Uden den rigtige glidecreme og de rigtige hjælpemidler (og nydelsesmidler) er det slet ikke det samme. Så for at komme igang, bliver du og/eller din partner, nok nødt til at indse, at det kræver en lille udbyggelse af produkter derhjemme.

Sexlegetøj til brug ved analsex

OBS: Med denne del af sexlivet, er der nogle ting som er ALFA OMEGA.

 • Glidecreme – (vandbaseret til kondomer og sexlegetøj)
 • Hygiejne – (husk kondom og ikke noget med at skifte hul)
 • Rengøring bagi
 • Rengøring af de produkter, som er med i legen: RENGØRINGSSPRAY

Produkt 1: Sinful Get Started Anal Begynderboks

Det første produkt, som vi anbefaler, er et af Sinfuls mest populære bokse – nemlig deres begynderboks til analsex. Er du helt ny på feltet, og har du absolut ingen erfaring, er det en virkelig god idé at investere i en boks. Her får du nemlig lidt af det hele. Tilmed er Sinful så gode, at de har sendt en lille pjece med omkring analsex og hvordan du bruger produkterne i kassen. Boksen er egnet til dig (jer) som skal have en tryg start. Der er anal douche med til rengøring, en spray til afslapning, og så får du en glidecreme og en buttplug, som er god til at udvide, hvis man er begynder.

Det gode ved boksen er, at indholdet – b.la. glidecreme og spray, kan bruges sammen med kondom. Og et kondom er ekstra rart at bruge, hvis du er bange for uheld og vil være HELT sikker på hygiejnen og renlighed. Husk, som altid, at det er vigtigt ikke bare at skifte hul, når I er igang. Skal I skifte hul, så er det på med et nyt kondom. Bakterier skal for alt i verden ikke andre steder hen end numsen. Og brug NOK glidecreme – hellere for meget end for lidt. Er I ikke trygge ved den buttplug, som medfølger, kan man starte med at bruge en finger og langsomt flere – og så skifte over til buttplug inden I går igang med “the act” og en rigtig sexstilling.

Dette får du med i begynderboksen:

 • Anal glidecreme: Både vandbaseret, parabenefri og god til kondomer
 • Analrelax-spray: Vandbaseret og god til kondomer
 • Analplug: Medicinsk silikone, flatfri – (længde 7 cm. / diameter 2,2)
 • Sinful Mini Anal Douche: Læs vores guide om analskylning her

Analsex

Produkt 2: Sinful Next Step Anal Boks

Hvis du ikke er begynder, så er det her boksen. Forskellen på begynderboksen og denne, er, at her medfølger der sexlegetøj, som kræver, at man er helt tryg og vant til situationen. Her handler det ikke om at “prøve det af” men at gå ind i nydelse og udfordre hinanden. Der kommer selvfølgelig glidecreme med (som er egnet til sexlegetøj) og så er der både en vibrerende analplug, analdildo og analkæde.

Vibrationerne kan give yderst intens nydelse og både dildo og kæde kan benyttes håndfrit da der er en form for “stopklods” i enden. Her kan I prøve jer lidt frem alt efter, hvad I har mod på at prøve. Man behøver ikke kaste sig ud i alle tre ting på samme aften.

TIP: Skal I forstærke orgasmen, kan man trække kæden ud lige inden klimaks.

Dette får du med i boksen for øvede:

 • Anal glidecreme: Både vandbaseret, parabenefri og god til kondomer
 • Vibrerende analplug: Silikone og ABS, flatfri – (længde 12 cm. / diameter 2,9) samt et enkelt vibrationsniveau og AAA-batteritype (du skal selv købe batteri).
 • Analkæde: Silikone, flatfri – (længde 19,5 cm. / diameter 2,4)
 • Analdildo: Silikone, flatfri – (længde 12,5 cm. / diameter 2,3)

Analsex

Produkt 3: Træningssæt til analsex

Følgende produkt er testet af: Miss Vanilla

Det næste produkt i rækken er et træningssæt til jer, der ønsker at træne numsehullet op til en lidt større størrelse.

Sinful Anal træningssæt

Her vil jeg først og fremmest sige, at du får utroligt meget for pengene. Generelt er jeg ret imponeret af Sinfuls egne produkter, som er super lækre og til at betale. Men i dette sæt får du tre analplugs i hver sin størrelse. Den mindste er af en størrelse, de fleste kan arbejde med, mens den største kan virke en smule frygtindgydende til at starte med. Men dette sæt kan være super godt til jer, der ønsker at optræne hendes numsehul til en lidt større størrelse. Især hvis manden er udstyret meget stort, men I stadig ønsker engang at have analsex, så kan dette hjælpe med at optræne til målet.

Med analplugs har I desuden ret meget kontrol over, hvad der foregår. Og det kan give hende en smule kontrol over, hvor meget hun føler, hun kan have oppe i sig. Det kan selvfølgelig også bruges til ham, hvis dette har interesse (læs også vores artikler om analsex til ham her og her). De tre analplugs er i et super lækkert materiale, og føles rare at have oppe i sig. De er uden vibration og er ret fleksible. Igen, her får du hele tre analplugs for en ret billig pris, også selvom man måske kun anvender én eller to af dem.

Mere om sættet:

 • Materiale: Medicinsk silikone + flatfri
 • Mål: Lille (11×2,9 cm.), mellem (11,5×3,6 cm.) & stor (13×4,7 cm.)
 • Vandtæt
 • Brug: Vandbaseret glidecreme sammen med sættet

Analsex

Produkt 4: Pjur Analyse Me Vandbaseret Anal Glidecreme 100 ml – PRISVINDER

Denne glidecreme er specielt designet til analsex. Der findes utallige af glidecremer, og det kan være svært at finde rundt i dem alle. Heldigvis har vi her på Missgrey også skrevet en guide til glidecreme, som I kan gå ind og læse i. Men først og fremmest kan jeg anbefale dette produkt til brug under analsex af mange grunde. For det første, så er glidecremen vandbaseret. Dette gør, at du ikke føler at hele dit numsehul er klistret ind i en tyk, mærkelig masse (silikoneglidecreme er ofte lidt tykkere). Hvis man bruger en glidecreme, der er for tyk eller man bruger alt for meget af den, så kan det gøre, at man mister lidt af følelsen i området. Dog når det kommer til analsex, vil jeg altid anbefale man bruger for meget end for lidt. Derudover fandt jeg glidecremen utrolig skånsom for mine ædlere dele, og Mr. Teddy er af samme holdning.

Af en eller anden årsag, så reagerer jeg på nogle cremer, men denne var utrolig fin.

For pengene får du 100 ml, hvilket er en ret god mængde. Det er ikke den billigste på markedet. Men det kan være en stor fordel at investere i noget, som er ordentligt og fungerer, i stedet for nødvendigvis at købe det billigste af det billigste. Desuden kan produktet bruges på alt sexlegetøj og klistrer altså ikke.

Mere om glidecremen:

 • Anal glidecreme: Vandbaseret glidecreme
 • Mængde: Du får 100 ml
 • Smag og duft: Neutral
 • Kan bruges MED kondom

Analsex

Produkt 5: Fun Factory Bootie Analplug Small – TESTVINDER

Følgende produkt er testet af: Miss Vanilla

Denne buttplug er en super lækker lille plug, som er perfekt til nybegyndere. Størrelsen er noget alle kan overkomme, om de så nogensinde har haft noget oppe i numsen eller ej. Generelt har Fun Factory ret lækre produkter, som ikke altid er helt billige. Men jeg har taget denne med, da jeg synes prisen er ret overkommelig og fin i forhold til det produkt du får. Buttpluggen er meget enkelt formet, således at den kan bøje op imod evt. mandens G-punkt i numsen. Desuden har den et lille håndtag forneden, hvilket er super rart i forhold til at sørge for, at den ikke forsvinder op i numsen (sker meget sjældent dog). Helt sikkert en perfekt buttplug til parret, der ikke ønsker en enorm plug, eller som en fin ting at have med i rejsetasken. Analsex

Så har vi udstyret på plads. Herunder billedet kommer vi til at guide dig igennem emner som sexstillinger, hygiejne og snakker om fordomme og situationer, som du sikkert gerne vil undgå, når I nu skal igang med analsex. God fornøjelse😀

Analsex

Hvad skal du vide om analsex?

Af Miss Vanilla

Hvis du er havnet på denne artikel, har du helt sikkert lyst til at prøve analsex for første gang. Eller også er du allerede igang med at eksperimentere med det derhjemme sammen med din partner og mangler lidt mere inspiration? Analsex er en spændende størrelse, men det første du skal vide, er, at det ikke bare er noget, man lige gør.

For det første kræver det, at begge parter har lyst. Du skal derfor forberede dig på at fortælle din partner om denne nye lyst på en god måde. Der er mange fordomme om analsex, og derfor, er det ikke noget, du bare lige slynger ud i hovedet på din kæreste.

FORDOMME: Hvorfor er analsex blevet synderen?

For mig er analsex lidt blevet en ting, der repræsenterer alt det, som mænd SÅ gerne vil, higer efter og lyster – og det som langt de fleste kvinder knap nok vil lade deres mænd nævne, og slet ikke prøve på. Altså, nu om dage bliver du jo nærmest kronet til en sexgudinde, hvis du lader din mand snige en lille gylden finger op bagi uden at brokke dig.

Selvfølgelig skal du aldrig gøre noget i sengen, du ikke er komfortabel med. Men nogle gange, bliver analsex virkelig også udskældt. Måske netop på baggrund af den store fascination fra mange mænd.

Er det fordi analsex er en blanding mellem til fornærmeligt normalt, men også forbudt, nyt og spændende? Min kæreste takkede mig første gang, jeg lod ham putte den op bagi.

Men jeg havde jo selv så overvældende lyst til at han skulle gøre det. Senere fandt jeg ud af, at det mere handlede om, at vi udviklede os seksuelt sammen. Jeg tror mere, at for ham, der handler det om ikke at få det der absolutte nej fra kvinden. Det med at føle vi kan udforske og eksperimentere inden for nogle trygge rammer.

Og for mange så bliver analsex det første der dukker op, hvis man skal snakke lidt om at eksperimentere i soveværelset. Det er sjældent at der bliver snakket BDSM, kæmpe dildoer og Fifty Shades of Grey med det samme.

Derfor skal du ikke bare sige NEJ

Rigtig mange møder det der absolutte NEJ. Jeg kalder det også det uigennemtænkte nej. Det er helt fint, hvis du lige skal have tid til at tænke det igennem, og så kommer til den konklusion, at du ikke har lyst. Men det ender for mange lidt ud i at analsex symboliserer hele den eksperimentelle frihed i sexlivet. Og som sagt før, så kan et nej her godt være en smule demotiverende.

Jeg føler altså at nogengange, så bliver det at sige nej til analsex, måske på mange måder lidt en forhindring for jeres seksuelle udvikling i soveværelset? Men er det nu lige at tage den lidt for langt? Og hvad hvis du bare ikke har lyst?

Jamen det er ikke analsex, det egentligt handler om. Det kunne være hvad som helst. Det er mere fordi, at analsex er blevet sådan en ting, mange par møder lige ved skillevejen. Hvilken retning skal I bevæge jer i?

Hvis du ikke kan lide analsex

Nu gentager jeg bare lige for en sikkerheds skyld. Du skal aldrig gøre noget du ikke har lyst til! Og nej, du dræber ikke dit forhold eller jeres sexliv ved at sige nej til analsex. Eller ved at prøve det, og så aldrig have lyst til at prøve det igen.

Men overvej hvordan du gør det. Og måske du kan komme med nogle andre forslag til, hvordan I ellers kan udvikle jer seksuelt? Men kort sagt, så kan analsex være med til at I kan udvikle jeres sexliv. Eller i hvert fald det, som analsex symboliserer.

Jeg tror altså på at analsex virkelig kan være med til at forbedre jeres sexliv. Eller som sagt, det som det i virkeligheden symboliserer.

PRØV DET AF: Sådan kommer du udover rampen

Analsex kan være et udskældt fænomen. Og for mange kvinder, kan det være frygtindgydende og skræmmende at skulle opleve. Personligt har jeg altid været super åben overfor næsten alt i mit sexliv. Og derfor gik der ikke særlig længe fra tanke til handling ift. at komme igang. Dog var det efter et års aktivt sexliv.

Men jeg kastede mig ud i det, og blev personligt meget overrasket over den anderledes følelse, som opstår.

Det skal siges, at ud fra min erfaring, skal analsex dyrkes med en du stoler på, og som er forsigtig og tager hensyn til dig. Det synes jeg selv jeg oplevede, og på trods af en smule smerte, fandt jeg følelsen ganske rar og ny-opvækkende. Nøglen til god analsex er ren og skær afslapning, så når nu kæresten presser på, og så gerne vil prøve, kan du jo snildt kræve en times laber massage, så du rigtigt slapper af. Se anbefaling af massageolie længere nede i indlægget.

analsex

6 gode stillinger til analsex

Af Miss Curious

Den mest kendte stilling til analsex må være doggyen, men der findes mange flere lærestillinger derude, som I kan eksperimentere med. Få inspiration herunder eller lav din egen research gennem pornofilm, som altså er en fantastisk kilde med inspiration til dig dit sexliv.

Analsex kan gøres som doggystyle, liggende på maven og Cowgirl

 • Doggystyle – Som nævnt er dette klassikeren hvor manden styre slagets gang, og du kan koncentrere dig om at slappe af og tage i mod. Du kan spice den op, ved selv at skubbe din krop i mod hans. På den måde være med til at styre både styrke og tempo.
 • Liggende på maven – Som i doggyen, er han bag dig, men i denne version ligger du ned på maven med spredte ben. Denne stilling er mere afslappende for dig, og alt efter hvor meget du spreder dine ben, vil dine baller sørge for, at han ikke kan få hele sin penis ind. (En fordel hvis han har en meget lang penis).
 • Cowgirl – Ved at være oven på din mand, kan du selv styre hele slagets gang og tempoet, hvilket kan være en klar fordel! Første gang jeg havde analsex med Mr. Unexpected, endte vi faktisk i denne stilling efter en mislykket doggy. Jeg har faktisk også formået at få en anal orgasme i denne stilling.

Reverse, missionæren og spooning

 • Reverse cowgirl – En omvendt cowgirl er virkelig fræk især for ham, da han kan nyde synet af hans pik der glider ud og ind i dig. Fordelen for dig er, foruden en super liderlig mand, at du kan sætte dine hænder på hans lår, og lettere skubbe dig op og ned.
 • Missionæren – Det er også muligt at ligge i den gode gamle missionær stilling, imens I har analsex. For at gøre det nemmere for ham at nå, kan I eventuelt ligge en pude ind under din bag for at hæve dig en smule.
 • Spooning – At ligge i ske er altid rart, så hvorfor ikke prøve at have en omgang analsex i denne stilling? På den måde ligger I tæt og han kan tilmed lege med dine bryster og kysse dig i nakken. What’s not to like?

Tip til begyndere under Anal sex akten:

Selve følelsen af analsex er meget anderledes end almindelig sex. Nogle kvinder kan godt synes at bevægelsen af at han trækker sig HELT ud og kører HELT ind er ubehagelig. For manden er det selvfølgelig rart. Hvis du gerne vil undgå dette, så bed din fyr om at blive næsten helt inde og køre frem og tilbage der. Så er bevægelsen ikke så ubehagelig, som hvis han absolut vil køre helt ud og ind hver eneste gang. Det er særligt når han trækker ud (ud-bevægelsen), det kan føles en anelse ubehagelig, hvis det gøres for meget, hurtigt og for intenst. Snak om dette og find et tempo, og bevægelser, som passer begge.

Analsex

Analsex for nybegyndere – Min personlige guide

Af Miss Vanilla 

Fingre er et must til opvarmningen af ringmusklen, så den gøres klar til et lidt større objekt – altså mandens vedhæng. På denne måde undgås størstedelen af den smerte, der kan være.

Mine yndlingsstillinger til analsex

Stillinger kan være meget forskelligt fra person til person, ligesom nogle elsker en dyrisk doggy, og andre foretrækker en blød missionær. Jeg læste personligt selv på nettet, at liggende på siden, er den stilling, der gør mindst ondt. Så denne udførte jeg. Den fungerede for mig første gang, men har sidenhen gjort en smule ondt. Jeg har også prøvet doggy, dog efter grundig udvidelse og opvarmning, men også liggende på maven, hvilket jeg foretrækker.

Hygiejne og afføring (ikke sexy – men vigtigt)

Dette er en myte, der skal aflives. De fleste undgår analsex på grund af den øgede risiko for afgang af afføring. Og jeg spekulerede da også selv en hel del på det. Så det er et plus, hvis du ved, at dit forhold kan holde til en “upser”. Men jeg har aldrig selv oplevet de gange, jeg har haft analsex, at der skete uheld på nogen måde. En god idé, kan dog være at undgå analsex, hvis du har unormalt meget luft i maven. Eller ikke har været på toilettet samme dag, og føler trang – eller har hentet en maveforgiftning fra langbortistan eller lider af roskildesyge. I de nævnte situationer, vil der være øget risiko for uhensigtsmæssig afgivelse af afføring, og analsex er ikke at foretrække. Dog kan du se i “startpakken” længere oppe i indlægget, at der findes produkter, som kan sørge for, at du bliver rengjort ordentligt. Du kan også læse vores indlæg om analskylning, som grundigt forklarer alt om rengøring.

Hvad så, når han kommer?

Jeg kan ud fra personlige erfaringer fortælle, at det ikke er at foretrække leveringen i anus uden kondom. Og at den med stor sandsynlighed bliver leveret tilbage i uheldige situationer, som hos din bedstemors 80 års fødselsdag, eller det, der er værre…

Skal du bruge kondom eller EJ ved anal?

Hvis du er i tvivl om din partners uskyld i forhold til kønssygdomme, skal du ikke gøre det uden kondom. Hvis I derimod begge er tjekket, og er rene, så pump løs. Men husk levering på mave eller ryg, alt andet kan blive ubehageligt for dig selv senere. Det kan foretrækkes at bruge et kondom, da man derfor kan tage det af, og skifte til det andet hul for levering og afslutning. Og hvis der sker uheld, kan det udfordre din partners efterfølgende psyke.

TIP: Husk, som altid, at det er vigtigt ikke bare at skifte hul, når I er igang. Skal I skifte hul, så er det på med et nyt kondom.

Var der nogen, der sagde afføring?

For vi har jo lyst til det. Det der numsepumperi. Ihvertfald mændene, for vi kvinder kan godt gå rundt med lidt andre tanker. Selv de af os, der har prøvet det finder det utroligt dejligt i perioder, så går vi stadig rundt med den lille frygt.

Ja, analsex kan være utrolig dejligt. Altså hvis vi netop ser bort fra vores uendelige undren eller frygt over, hvordan der nogensinde kunne finde på at komme en smule afføring ud, der hvor det rent faktisk er meningen det skal?

Nu når vi jo lige er igang med at anvende dette hul til noget andet end dets oprindelige funktion, så kan de naturlige reaktioner da godt lige holde lidt igen? Her kan jeg jo ikke lade være med at stoppe op og tænke lidt over, hvorfor vi egentligt kan undre os over at der muligvis kommer lidt bæ på tissetrolden?

Det svarer vel lidt til at gå bevidst ind i en anden persons hjem og blive ualmindeligt overrasket, når denne person måske er hjemme. Altså hvad laver du dog her? Nu er jeg jo lige på besøg.

Lyst overvinder alligevel

Men tilbage til tankerne omkring HVORFOR vi dyrker analsex. Min første tanke om analsex er helt klart det forbudte. Det er noget mænd ikke taler lavt om at deres kærester nægter at afprøve. For analsex er sjældent, men alligevel ret almindeligt?

Fordi ønsker vi at pifte sexlivet lidt op, udover det sædvandlige, så er analsex ofte de flestes første skridt. Måske er det fordi vi tænker, at det “bare” er sex i et andet hul? Jeg kan stadig ikke lade være med at undres over, hvad det er der giver os lyst til at stikke noget op et så unaturligt sted som numsehullet.

Personligt synes jeg, at det er god variation i mit sexliv, men jeg gør det især fordi det tænder Mr. Teddy så utroligt meget. Hvordan kan det være?

Hvordan føles analsex for mænd?

Mr. Teddy fortæller nemlig noget ret interessant. Jeg kan jo ikke lade være med at spørge ind til, hvordan det egentligt føles for ham at være oppe i mit numsehul. Og han skuffede skam ikke i sin fortælling.

Fordi anal penetration giver ham en helt anden følelse. Som han selv så fint forklarede, så er en vagina ofte stram hele vejen op og forenden kan man mærke slutningen. Analt er det en helt anden historie. Her er der ultra stramt i starten, hvilket er klart med vores ringmuskel. Og herefter bliver der en hel del løsere, men stadigvæk slutter det tæt om penis.

Dog virker ringmuskelen en smule som en penisring om tissetrolden. Han var i hvert fald stor fan! Ikke bare af denne følelse, men også i forskellen mellem de to huller. Som han selv siger, så har kvinden tre dejlige huller og de føles alle sammen utroligt godt på hver deres måde.

Doggyen er helt speciel under analsex

Det er formentlig præcis det samme som I gør for at spice jeres almindelige sex op, nemlig at variere i jeres stillinger. Min erfaring fortæller mig at en doggy virkelig er lækker, hvis man ved, hvordan man lige skal greje den. Hvis du allerede er erfaren ballespreder, så ved du at opvarmning er et must. Så om på alle fire, ansigtet ned i madrassen og så skal der pumpes nogle numser. Dette leder faktisk videre til næste punkt.

Vær ikke bange for tempoet

Som nybegynder er det nok smartest at starte ud i et mere roligt tempo, men hvis du er vant til at parkere bagi (eller blive parkeret i bagi), så er det bare at kaste dig ud i at lege med tempoet. Please, husk den glidecreme (selvom du selvfølgelig godt ved det). Første gang jeg fik en orgasme under analsex, var det i en heftig bagdørs doggy med et højt tempo. Det høje tempo og doggyen havde dog lidt konsekvenser for mig sidste gang….

Situationen var dog under kontrol idet vi blot fandt noget papir frem og ordnede uheldet. Som en erfaren “rumpe-penetrerings-maskine” ved jeg at disse uheld sker i tide og utide, og tog det derfor ikke så højtideligt.

Jeg vil dele en personlig oplevelse med dig, som jeg klart kan anbefale dig at læse! Som du nok har forstået, er jeg selv kommet til at elske analsex, især med min nuværende kæreste. Selve følelsen under analsex er meget hårdfin, det er både rart, pirrende og stimulerende på en helt anden måde end normal sex…

En lækker omgang analsex (Storytime)

Af Miss Vanilla

Jeg kunne mærke dynens tyngde omkring min halvnøgne krop, mens jeg skjulte mig i sofaen. Skjulte mine handlinger ved at lade fjernsynet køre, så hvis jeg skulle blive afbrudt, blev jeg ikke afsløret.

Jeg aflæste hurtigt min mobil, og fandt hans besked. Han er på vej hjem. Jeg lister en finger ned, og mærker, hvor slibrig våd jeg er, og udregner, der er gået snart tre dage. Jeg hører ham smække bildøren og jeg tager hurtigt mit tøj på igen, så han ikke fatter mistanke. Men det ved jeg, han vil gøre alligevel.

Han åbner døren ind til rummet, hvor jeg sidder, og kan hurtigt se på mig, hvilket humør jeg er i. Jeg rejser mig op og kysser ham, usikker på, om jeg skal vise ham, hvor meget jeg har lyst. Eller om jeg skal lade ham slappe lidt af efter en hård arbejdsdag. Han skuffer ikke. 

Han trækker hurtigt tøjet af mig, og smider mig på sengen.

Denne dominans er ekstremt pirrende, og får min allerede våde del til at løbe ned ad benene.

Han trækker tøjet af sig selv, vender mig om på maven, og kysser mig langs rygraden. Endnu en af mine ekstremt erogene zoner.

Han kysser og slikker sig vej ned til mine baller og begynder på dem. Jeg har aldrig oplevet noget give så stor følelse af nydelse med tilbageholdenhed, som denne leg han er igang med at udføre. Han arbejder sig længere ned, og slikker og kysser sig vej helt fra min fisse til min numse. Og denne tillid jeg bliver nødt til at vise ham, forstærker lysten ved akten.

Han slikker og kysser omkring hullet, og jeg mærker en forsigtig orgasme bane vej, og er uforstående af dens eksistens, siden jeg aldrig har hørt om analorgasmer.

Den rammer mig, og oversvømmer, mens han trækker mig op i en Doggy og varmer mig op med fingrene. Han glider langsomt og kyndigt op i mig i nummer 2, mens han stønner i takt med mig selv. Jeg nyder den anderledes følelse af hans stød i mig, og kigger tilbage gennem mine egne ben, hvor jeg er så våd, at det flyder ud af mig og pletter vores lagener. Jeg nyder tanken om, hvor han er, og den er med til sammen med hans hurtige stød, at sende mig over bakken endnu en gang

Hvis du ønsker at læse mere om Miss Vanilla og hendes erfaringer med analsex, kan du læse dette på woman.dk 

Min første gang med analsex (Storytime)

Af Miss Felicity (Tidligere blogger på Missgrey.dk)

Jeg nu fortælle historien om min første gang med analsex. Inden jeg prøvede det, var jeg overbevist om, at det var en form for sex, som jeg aldrig ville kaste mig ud i, men jeg kom på andre tanker efter, at ‘Masteren’ fik mig overtalt.

Sport i to’eren – fra nej til ja til analsex

Min relation til ‘Masteren’ havde stået på on/off i et par år, hvor han nærmest fra dag et havde givet udtryk for hans lyst til at dyrke analsex med mig. Min holdning til sex på daværende tidspunkt var meget anderledes, end den er i dag. Især analsex var i mine øjne unaturligt og uhygiejnisk. Jeg var overbevidst om, at jeg aldrig ville få lysten til at blive taget bagi.

Jeg kunne overhovedet ikke forestille mig, at jeg ville være i stand til at nyde det. I min verden var det et tabu, fordi jeg havde indtrykket af, at det hørte til i pornofilm og ikke i mit soveværelse. Desuden var der ingen af mine veninder, som snakkede om, at de havde prøvet det, hvilket gav mig den idé, at analsex var unormalt, når nu der ikke var nogen af dem, som dyrkede det. Derfor afviste jeg ham blankt, hver gang han foreslog det.

I takt med at min seksuelle viden voksede, blev jeg mere og mere modtagelig overfor ‘Masterens’ bøn om at give analsex en chance. Jeg udlevede mine mørkeste fantasier om at blive  domineret seksuelt sammen med denne mand. Jeg havde derfor fuld tillid til, at han kendte mine grænser og ikke ville overtræde dem. Efter mange ugers overvejelser besluttede jeg mig altså for udvide min seksuelle horisont ved at prøve analsex.

Den blide optakt

Jeg kunne mærke, at det betød meget for ‘Masteren’, at jeg havde sagt ja til at have analsex med ham. Han havde prøvet det før, hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg ved at gøre det sammen med ham. Vi skrev manuskript som altid, hvor vi planlagde min anale debut ned til mindste detalje. På den måde var det mest komfortabelt for os begge.

Efter alle detaljer var på plads, besluttede vi os for at føre det ud i livet. Det skulle foregå hjemme hos mig. Jeg vandrede nervøst rundt i lejligheden, mens jeg ventede på han ankom. Jeg var splittet. På den ene side havde jeg virkelig lysten til at give det en chance med det formål at udfordre min egen seksualitet samt at please min ‘Master’. På den anden side var jeg af den overbevisning, at det ville gøre ondt frem for at gøre godt.

Idet jeg hørte, at det ringede på døren, vidste jeg, at der ikke var nogen vej tilbage.

Jeg bød ham velkommen i gangen ved at klæde mig af foran ham. Da jeg var helt nøgen, førte han mig hen til sofaen i stuen, hvor han lagde mig ned på ryggen. Min nervøsitet resulterede i, at jeg trak vejret meget hurtigt. Han lænede sig ind over mig fuldt påklædt og plantede begærlige kys rundt på hele min krop, mens han med sin lækre stemme hviskede: “Slap af”. Derefter fandt han rebet frem, inden han fik mig til at hæve mine arme og ben, så han kunne binde mine håndled sammen med mine ankler.

Ultimativ dominans

Da jeg var bundet som aftalt, blev jeg blindfoldet. Jeg var fuldstændig under hans kontrol, hvilket i sig selv tændte mig helt vildt. Det sitrede i min krop af spænding og forventning. Han begyndte at lege med min fisse for at ophidse mig yderligere. Han lod mig endda få en orgasme, inden han smurte mig ind i glidecreme og begyndte at massere mit bagerste hul.

Han tog sig god tid til at sikre sig, at jeg var klar ved at lave en glidende overgang fra massagen til at stikke en finger op. Det var en underlig fornemmelse at mærke hans finger arbejde i mit røvhul. Jeg kan huske den kolde følelse af glidecremen blandet med følelsen af at være fyldt ud. Efter noget tid vænnede jeg mig dog til det, hvilket fik ham til at føre to fingre op på samme tid. Jeg længtes efter at mærke ham, så da han endelig trængte op i min røv, gik der et elektrisk stød af forløsning igennem mig.

Selve det anale samleje varede ikke særlig længe

Han var utrolig blid undervejs og spurgte flere gange, om jeg var okay, hvilket gjorde, at jeg havde en slags “ud-af-kroppen” oplevelse, eftersom jeg ikke var vant til at opleve ‘Masteren’ på den måde. Det var ret ambivalent for mig, da det alligevel gjorde, at jeg følte mig tryg ved situationen. Derudover kan jeg huske, at jeg var overrasket over, at det ikke gjorde særlig ondt. Måske var det fordi, at jeg nød det mere, end jeg ville stå ved på det tidspunkt. I min verden var det den ultimative måde, at blive domineret på, hvilket var den tanke, som gjorde, at jeg blev helt vild med analsex allerede fra den første gang, jeg prøvede det.

Det var alt i denne ULTIMATIVE GUIDE til analsex. Vi håber, at du fik noget ud af det. Skriv til os med ris eller ros, hvis du har spørgsmål på: redaktionen@missgrey.dk.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også