Miss Robinson - sexblogger

udgivet:

Sådan oplevede jeg en brystvorteorgasme

Dette indlæg skal handle lidt om min erfaring med orgasmer, specielt brystvorteorgasme, også kaldet helkropsorgasme. Den har jeg en personlig oplevelse med, som jeg vil dele med jer.

Kære læsere

Jagten på den perfekte og ultimative orgasme, fx. brystvorteorgasme, kan vi vist alle sætte et hak ved.

Ofte har vi tendens til at jagte dem i et væk, for vi ved med sikkerhed, at når vi fanger den, fyldes kroppen med fyrværkeri og konfetti. Vi bliver bare vildt afhængig af den skønne følelse, der løber gennem kroppen, uanset om det er klitorisorgasme, skedeorgasme, G-punkts orgasme, sprøjteorgasme, den blandede orgasme, orgasmen ved vaginalåbningen, livmoderhalsorgasme, analorgasme eller brystvorteorgasme også kaldet helkropsorgasme. Det er dog ikke alle, der oplever alle slags orgasmer, jeg selv inklusiv.

Sprøjteorgasme

har jeg til gode, den vil bare ikke skydes af, når vi prøver. Om det er mig der bare ikke kan – det har jeg hørt er muligt – eller om vi gør det forkert, kan jeg ikke sige. Det stopper os dog ikke i at blive ved med at forsøge, det må kunne lykkedes på et tidspunkt.

Læs Miss Vanillas: Jagter du også en sprøjteorgasme?

Livmoderhalsorgasme/A-punkt

skal jeg ærligt indrømme, den aner jeg ikke om jeg på noget tidspunkt har haft. Den ligger dybt og der skal dybe stød til at opnå den slags. Måske ved en fisting kan jeg opnå den, det må komme an på en prøve. Frygter dog lidt Mr. Handys store håndværkernæver… så måske jeg nok aldrig kommer til at opleve det. Det samme gælder orgasmen ved vaginalåbningen, for det indebærer stimulering af urinrøret, en sport jeg ikke har mod på at kaste mig ud i lige pt. Kan dog ikke udelukke, at jeg finder modet på et tidspunkt.

Godt bud på en dildovibrator der kan nå dit A Punkt Satisfyer Pro G-punkt Rabbit Vibrator

Brystvorteorgasme

Klitorisorgasme

klart den nemmeste at fremtrylle, det er hurtigt klaret. Både Mr. Handy og jeg selv, ved hvordan den ært skal rulles. Den efterfølges ofte af en vidunderlig skedeorgasme, hvis jeg er heldig at pikkemanden kan ramme rigtigt. Jeg er ikke i tvivl når den er der, musklerne trækker sig sammen og nervetrådenes søde kilden i hele kroppen spreder sig som sød musik. Ren healing. Klitoris kan stimuleres på utallige måder, men jeg elsker fx. Fifty Shades Freed Crazy for You Bullet Vibartor

Læs Miss Robinson:BDSM og kinky fuckery – vi tester sexlegetøj.”

Analorgasme

kræver næsten et indlæg for sig selv, for den har jeg i den grad oplevet. Efter MANGE år med analfrygt efter en meget dårlig oplevelse, er det endelig lykkedes mig at overvinde den frygt, og vi dyrker i den grad sport i 2´eren nu. De næstbedste orgasmer sidder analt. Den tager vi en anden gang. Du kan altid læse: Den Ultimative Guide til Analsex.

Den ultimative G-punktsorgasme

kan jeg også sætte hak ved. Jeg forestiller mig, at G-punktsorgasme, er tæt på sprøjteorgasme, bare uden sprøjt. Helt for min regning, for jeg har ikke prøvet med sprøjt. Med den rigtige G-punkts vibrator (jeg har prøvet flere uden held) lykkedes det Mr. Handy at få mig til at tude af orgasmerus. Vi kvinder er bygget meget forskelligt, så mange gange tror jeg man skal prøve sig meget frem, før det rigtige stykke legetøj finder “the G-spot”. Jeg har ikke kunnet få G-punkts orgasme med Mr. Handys udstyr, fordi den ikke har en bukket krumning i spidsen. Det kræver det tilsyneladende, for at få Miss Robinson i kog omkring G-punktet.

Brystvorteorgasme
Med den rigtige stimulering kan de små vorter stå hårde og spændte som bolsjer.

Sidst men ikke mindst brystvorteorgasme

har jeg til gengæld haft fornøjelsen af et par gange. Det kræver hårdt arbejde og tålmodighed for den der skal fremtrylle den, men når den lander er det epic og ubeskriveligt. Mr. Handy ved, at jeg elsker at blive nusset, og specielt på babs og nutte. Der skal koncentreret fokuseres på mine sexknapper. Et lille niv, og jeg er klar. Hvis man skal opnå en brystvorteorgasme / helkropsorgasme, kræver det, at man ved hvad brysterne bedst kan li´. Fx. Brystvorte Sugekopper.

Klem, slik og sug.

Gør Mr. Handy det tilpas længe, flyder safterne, og kroppen begynder så småt at arbejde sig op. Der kan sagtens gå en halv time, før jeg er arbejdet op, men når han bevarer tålmodigheden, og det er han god til, så sidder den lige i skabet. Hele kroppen syder og kilder indvendigt, liderligheden skyder ud i bølger og efterhånden som brysterne stimuleres både på vorter og rundt på brystet, kan man mærke følelsen blive vildere og vildere. Hvis man vil forlænge og forstærke orgasmen, og har man overskud til at forkæle klitoris og evt. skeden med en dildo samtidig, nærmer man sig nok kosmiske kræfter. En total level 1000 i orgasme. Det er helt klart en ud af kroppen oplevelse, hvis det gøres rigtigt.

Miss Felicity skrev et indlæg, der hed:Sådan fik jeg den vildeste orgasme nogensinde“, og da jeg læste den tænkte jeg, baby… du har haft en brystvorte/helkropsorgasme. Hendes beskrivelse ramte bullseye, for det ER det vildeste nogensinde.

Vi blev lidt fristet da sinful.dk tilbød os at teste og anmelde Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper.

Hvis de kunne være med til at fremtrylle lidt sugefølelse i sexknapperne og komme i nærheden af et godt sug, så kunne Mr. Handy få lov til at holde en sugepause engang imellem. Men også kun engang imellem, for kød mod kød er helt klart at foretrække! Som mor til tre har jeg oplevet en del amning i min tid. Med amning hører også brystmælkepumper og ømme brystvorter. Suget en “båthorn mælkepumpe” kan give, når man skaber undertryk, er befriende og til tider smertefuldt, den suger med voldsom effekt. Jeg forestillede mig lidt, at det ville være samme effekt brystvorte sugekopperne ville give mig, der blev jeg skuffet.

Der skulle flere forsøg til, før der var sug!

Sugekopperne kommer i et par og er lavet i blød sort silikone. De er lette at sætte fast på brystvorterne, når man lige har gennemskuet teknikken med at trykke på sugekoppen og først slippe, når den sidder på vorten. Når man har sat sugekopperne på, øger de blodgennemstrømningen i vorterne, så de bliver ekstra følsomme og sensitive. De giver et lille frækt sug i brystvorten. Selve sugekoppen er 5 cm høj og har et sugeområde på 3 cm i diameter. I starten havde vi lidt svært ved, at få dem til at blive siddende på brystet, måske fordi mine bryster er STORE E-skåle, tænkte jeg. De blev ved med at falde af brystet efter 5-10 sekunder.

Læs også: Miss Robinson Kaerlig Økologisk Orgasme Gel – forkæl din klitoris

Vi fandt hurtigt ud af…

at det var fordi området omkring min brystvorte er meget ujævn, så der kom luft under sugekoppen. Satte vi dem på huden ved siden af, sad de fint fast. Først da vi trak ud i huden, kunne de blive siddende. Det skal man lige huske, hvis man vælger at købe sugekopperne. Der skulle flere forsøg til, før jeg begyndte at fornemme et lille kildende sug. De kommer aldrig til at erstatte Mr. Handys kyndige sugeevner, men de kan til hver en tid bruges til opvarmning, eller som “pausesug”, når han trækker vejret. Standby sug, til at holde vorten følsom.

Mr. Handy skulle også prøve lidt nippelsug.

Han har også meget følsomme brystvorter, og han elsker når jeg bider og slikker lidt på dem. Sugekopperne gav ham også lidt pirrende tilfredsstillelse, og de blev siddende lidt længere end på mig. Super sug! Brystvorterne reagerede i hvert fald, så de kan også bruges til mænd i dejligt forspil. I virkeligheden kan vi placerer dem under kategorien “parlegetøj”. Sugekopperne kommer i en lille fin æske og prisen er kr. 119,-. Du kan bestille Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper herunder.

Fifty Shades of Grey Nothing But Sensation Brystvorte Sugekopper

 

Brystvorteorgasme
Læs mere om den her

Her til slut, et lille råd fra den gamle knallert.

Orgasmer kommer ikke hver gang og der findes ikke en “korrekt” guide til orgasme. Kvinder er MEGET forskellige, og vores erogene punkter og zoner sidder ikke samme steder. Ligesom vi er forskelligt bygget kropsmæssigt, er vi også forskellige, når det handler om vores kønsorganer. Både udvendigt og indvendigt. Vores muskulatur er forskellig. Nogen er stramme og opspændte og andre er bløde i vævet. Alt er forskelliget også vores klitoris. Jeg læste forleden, at indvendigt kan vores klitoris være op til 10 cm lang! Vildt! Det hele handler om vores individuelle sammensætning. Er vi stressede, tager vi medicin, er vi afslappede, har vi sovet osv. Det hele påvirker evnen til at fremtrylle en orgasme, det er utroligt forskelligt fra kvinde til kvinde. Så giv dig tid og slap helt af, så kommer det.

Har du lyst til at smide en kommentar eller sende mig en mail, så er det på missrobinson@missgrey.dk. Du kan også finde mig på Instagram.

YOLO fra

Miss Robinson

Se Også