Mød Bloggeren: Miss Felicity

Kære Læsere

På min blog møder I en ung kvinde i tyverne med en livlig fantasi og fart over feltet, når det kommer til sex. Jeg er på jagt efter mine seksuelle grænser, som jeg endnu ikke har fundet, selvom jeg har eksperimenteret med mange forskellige former for sex – blandt andet indenfor BDSM-verdenen. Disse eksperimenter vil jeg fortælle jer meget mere om i mine indlæg, hvor I kan læse om mine ucensurerede tanker, holdninger og følelser i forhold alt fra mine akavede onenight-stands til mine mere grænsesøgende seksuelle eskapader.

Efter mange år som single og onlinedater, har jeg endelig fundet kærligheden i cyber-space. Det har medført, at jeg efterhånden har fundet mig godt til rette i et fast forhold med Mr. Boyfriend, som er alt det, jeg altid har drømt om. På bloggen vil I derfor få et indblik i min oplevelse af overgangen fra et vildt singleliv til et monogamt parforhold.

Når det kommer til sex, har jeg har et passioneret sexdrive og en stor seksuel appetit, hvilket gør, at der kun er få fyre, der har formået at tilfredsstille mig fuldt ud. Min personlighed bærer præg af et stort behov for kontrol i alle livets aspekter – bortset fra mit sexliv. Her er det bedste for mig nemlig at kunne afgive kontrollen til en dominerende mand, der tager, det han vil have det, når han vil have det. At være underdanig giver mig det vildeste kick, fordi det er befriende at give mig 100 % hen til sex i stedet for at skulle kontrollere alt, hvad der sker omkring mig. Jeg er vel ikke den eneste kvinde, der har det sådan… am I right?   

Sex fylder utrolig meget i mit liv. Derfor er min største drøm at blive uddannet klinisk sexolog. På den måde kan jeg kombinere min lidenskab for sex med min karriere og mit fundamentale behov for at hjælpe andre. Selvom jeg endnu ikke er uddannet, brænder jeg virkelig meget for at rådgive unge kvinder i forhold til sex ud fra mine egne erfaringer, fordi jeg tror på, at det er vigtigt, at man kan spejle sig i ens seksuelle rådgiver. Derudover bruger jeg en del tid på at læse faglitteratur og videnskabelige artikler om sex. Derfor vil jeg dele en række guldkorn omkring sex og parforhold med jer, hvor mine råd kommer fra en ung kvinde og gives videre til en anden. Jeg vil rigtig gerne skabe et fællesskab med jer kære læsere, og jeg glæder mig utrolig meget til sætte gang i en sexet debat.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til min verden.   

Miss Felicity   

Dette indlæg har 6 kommentarer

Skriv et svar